Gość: Ela IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.11.05, 12:35 Czy są takie we Wrocławiu? Jeśli znacie takowe, proszę o podpowiedź gdzie one są. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: Knajpy tylko dla niepalących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 15:06 poszukaj na forum, juz byl o tym watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Knajpy tylko dla niepalących IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.11.05, 11:09 poszukałam i oto co znalazłam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=29909249&v=2&s=0 a to "staruszek" z 2001 roku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=5085&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
metnia Re: Knajpy tylko dla niepalących 07.11.05, 15:55 Takich knajp chyba nie ma. splajtowałyby. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Knajpy tylko dla niepalących 07.11.05, 16:33 Ciekawe, ze w UK, gdzie znacznie wiecej osob pali, maja sie calkiem dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susi K2 IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:19 bardzo ludzię K2 (kolo czeskiego filmu). Ludzi zawsze pełno - może własnie dlatego, że nie można palić. A jeśli chodzi o jedzenie to Oregano, tam większa i fajniejsza sala jest dla niepalących. No i więcej nie znam, a też bym poznała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatanka-2002 Re: Knajpy tylko dla niepalących IP: 81.219.217.* 07.11.05, 18:15 Jasne, ze jest jeszcze jedna..."Pożegnanie z Afryką" na kiełbaśniczej- fajna kawiarnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Knajpy tylko dla niepalących IP: *.skarb.neta / *.neta-si.pl 07.11.05, 19:40 Restauracja chińska "Pekin" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Knajpy tylko dla niepalących IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.11.05, 20:34 Metnia takie knajpy dla niepalacych nie splajtowalyby. Podobnie jak nie plajtuja samoloty w ktorych nikt nie moze palic, np. te latajace do Ameryki przez 9 godzin lotu. Na zachodzie coraz wiecej miejsc publicznych w tym knajp jest dla niepalacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Knajpy tylko dla niepalących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:41 W drodze do mekki jest wydzielona spora sala dla niepalacych -> ale chyba nie wyzszych pobudek - tam po prostu brakuje wentylacji..i bez dymu mozna pasc trupem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Knajpy tylko dla niepalących IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.11.05, 10:58 Dzięki za podpowiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
metnia Re: Knajpy tylko dla niepalących 09.11.05, 17:54 Poprawie wiec swoja wypowiedz :) jestem pewna, ze lokale o wyzszym standardzie mogą sobie pozwolic na byciem dla niepalacych ale lokale dla przecietnych juz nie. wszystkie puby np sa dla palacych. no bo jak ktops pali to przy piwie sobie musi zapalic :) I nie porownujcie polskich knajp z tymi w UK bo to niedorzeczne! inni ludzie, mentalność, zwyczaje i najwazniejsza roznica: oni przestrzegaja prawa a Polacy... :/ jakby zabronic palenia w lokalach to myslisz ze ktos by przestrzegal? a czy ktos by egzekwował? śmiecha na sali... najlepszy przyklad: powinny byc oddzielne sale dla palacych i nie. a idz chcby do mexico baru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Knajpy tylko dla niepalących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:02 chyba faktycznie mało ludzi szuka takich miejsc--nawet jak nie palą to maja palacych znajomych a sami pic przecie nie beda ja dodam francuską naleśnikarnie na starym miescie-jest piwo tyle ze klimat raczej nie knajpiany:( pozdr Odpowiedz Link Zgłoś