Dodaj do ulubionych

Dogging we Wrocku

IP: *.dial.pl 08.11.05, 09:05
Czesc. Szukam osób z Wroclawia które są zainteresowane tematem doggingu.
Znacie takie miejsca gdzie można spokojnie w plenerze .... A może któraś
wrocławianka jest zainteresowana ww. sprawa? Jak ktoś nie wie o co chodzi to
niech nie pyta.....
Obserwuj wątek
    • Gość: kala Re: Dogging we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:10
      wątpię czy znajdzie się jakaś frajerka...eheh
    • Gość: satan Re: Dogging we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:46
      psss... teraz się nie mówi "wyprowadzić psa na spacer, żeby zakręcił stolca w
      piaskownicy dla dzieci" tylko "dogging"... żałośni jesteście w tej pogoni za
      ameryką...
      • Gość: f. Re: Dogging we Wrocku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.05, 09:48
        ty stary jestes zalosny, jak nie wiesz o co chodzi to nie pi..ol glupot...
      • Gość: xxl [...] IP: 156.17.105.* 08.11.05, 09:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: satan Re: Dogging we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:57
          ops sorry - wygłupiłem się... tak czy inaczej ja też nie znam miejsca, gdzie
          można się hędożyć w chaszczach. WOGÓLE TO JEST JAKAŚ KIERWA OBLEHA! bukkake!
          • Gość: Dogging Re: Dogging we Wrocku IP: *.orange.pl 08.11.05, 11:32
            Coz, pozyjemy zobaczymy .....
            • Gość: iustitia1 Re: Dogging we Wrocku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.05, 15:54
              Nie róbcie z siebie zwierzątek, byle gdzie byle z kim aby tylko się
              pobzykać,,,a feee
        • Gość: xxl .. IP: 156.17.105.* 08.11.05, 16:36
          za takie stwierdzenie kasują post : ru(sz=ch)anie....to juz ruszać się nie
          wolno, czy może admin jest za bardzo poruszony skojarzeniem?......jesli
          urazilem to sorki
          • Gość: Dogging Re: .. IP: *.os.kn.pl 08.11.05, 18:16
            To jest smutne... niestety
    • neti13 Re: Dogging we Wrocku 08.11.05, 18:27
      Gość portalu: Dogging napisał(a):

> Czesc. Szukam osób z Wroclawia które są zainteresowane tematem doggingu.
      > Znacie takie miejsca gdzie można spokojnie w plenerze .... A może któraś
      > wrocławianka jest zainteresowana ww. sprawa? Jak ktoś nie wie o co chodzi to
      > niech nie pyta.....

Na poczatku powinienes wyjasnic o co chodzi , nie byloby tych glupich
      komentarzy ;)
      Nie wiem czy mam sie wstydzic , ale nie mam pojecia na czym polega ow dogging ;)
      Wiec moze wytlumacz :P
      • Gość: zenon sceptyk to ja moze zamiast niego IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.11.05, 19:42
        przypadkowi ludzie sie ustawiaja na sex odrazu nie wiedzac nic o sobie i nie
        wazne czy sie sobie nawet podobaja umawiaja sie i sex na dworze jak pieski stad
        nazwa dogging hehehe ten watek zestawic z watkiem o szczególnym zagrozeniu na
        dolnym slasku aids hehe boze nudzi sie ludziom a ponoc to biedny kraj i wielu
        nie ma nim pracy
        • neti13 Re: to ja moze zamiast niego 08.11.05, 19:51
          Gość portalu: zenon sceptyk napisał(a):

> przypadkowi ludzie sie ustawiaja na sex odrazu nie wiedzac nic o sobie i nie
          > wazne czy sie sobie nawet podobaja umawiaja sie i sex na dworze jak pieski
          stad
          > nazwa dogging hehehe ten watek zestawic z watkiem o szczególnym zagrozeniu na
          > dolnym slasku aids hehe boze nudzi sie ludziom a ponoc to biedny kraj i wielu
          > nie ma nim pracy

Kurcze ;) Rzeczywiscie facetowi odbilo . " Dogging " - nigdy bym na to nie
          wpadla , co to takiego ;) ale niekumata ze mnie baba :D
          Dzieki za wyjasnienie ;)
          • Gość: szambonurek Re: to ja moze zamiast niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:02
            Rzeczywiście- to problem, czy wystrycznął ją na dudka, czy wydukła ją na
            strychu. Ot i cały dogging
            • Gość: Dogging Re: Neti IP: *.os.kn.pl 08.11.05, 20:23
              Owszem, niekumata jestes :( Napisalem, ze jak ktos nie wie o co chodzi, to
              niech sie tematem nie zajmuje, prosze czytac posty,
    • neti13 Re: do Dogging ;) 08.11.05, 20:55
      Gość portalu: Dogging napisał(a):

> Czesc. Szukam osób z Wroclawia które są zainteresowane tematem doggingu.
      > Znacie takie miejsca gdzie można spokojnie w plenerze .... A może któraś
      > wrocławianka jest zainteresowana ww. sprawa? Jak ktoś nie wie o co chodzi to
      > niech nie pyta.....

Piszesz , ze jak ktos nie wie o co chodzi , niech pyta ;) Zapytalam , i co ? I
      nic ;)
      • Gość: zenon sceptyk Re: do Dogging ;) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.11.05, 21:04
        no wlasnie wstydzisz sie tematu czu zezwierzecenie twojej osobowosci juz tak
        daleko zaszło ze ci to wisi??/
      • tomek854 Re: do Dogging ;) 08.11.05, 21:05
        on pisze, żeby NIE pytać :P
        • neti13 Re: do Dogging ;) 08.11.05, 21:09
          tomek854 napisał:

> on pisze, żeby NIE pytać :P
          >

Faktycznie :D Przeoczylo mi sie to " nie " :P Niech sobie sam na ten psioging
          lazi :P
          • Gość: szambonurek Re: do Dogging ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:22
            Macie zgryz, podglądacze wstrętni. Fe!
            • neti13 Re: do Dogging ;) 08.11.05, 21:24
              Gość portalu: szambonurek napisał(a):

> Macie zgryz, podglądacze wstrętni. Fe!

Mam zgryz ;) Nie zasne zapewne :D
            • Gość: sharam Re: do Dogging ;) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.11.05, 21:24
              a ty sie nurzasz w szambie we własnych odchodach wpieprzasz sie w kazdy watek
              pewnie ci sie nudzi strasznie a moze to jedynsposób by nie myslec o smrodzie ...
              • bus144 Re: do Dogging ;) 08.11.05, 21:36
                W umówionym miejscu poznacie dogginga po obroży i kagańcu.
    • Gość: raffal Re: Dogging we Wrocku ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 19:21
      Nie wiem jak we Wrocku... w Wawie to działa i jest OK.
      Tylko, że nie w sensie umawiania się z kimś obcym raczej (choć tego do końca
      nie wiem), ale na pewno są miejsca, gdzie jeździ się samochodem z
      dziewczyną/żoną pobzykać się albo zrobić laseczkę, wiedząc, że inni pewnie będą
      się tam kręcić... niby wyprowadzając psa na spacerek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka