Dodaj do ulubionych

ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!!

09.11.05, 21:05
Witam wszytkich :) chciałbym poruszyć temat wrocławskich ortopedów. Kogo
możecie polecić a kogo należy unikać? Z mojego doświadczenia zdecydowanie
odradzam dr Sidorskiego który przyjmuje na pl. św. Macieja (MULTIMEDYK).
Zapraszam do dyskusji.
Obserwuj wątek
    • joma24 Re: ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.05, 10:37
      ja byłam na Młodych techników , nie pamietam nazwiska, ale pan mnie nie
      zachwycił podejściem ! szybko obejrzał dziecko, tak od niechcenia, zalecenia
      podał i koniec ! wiem ze podobno dobry jest w dolmedzie !
      • Gość: Agulka Re: ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.05, 19:22
        Pewnie byłaś u Szybińskiego. Faktycznie, to dziwny lekarz. On chyba robi
        karierę przez to, że ma gabinet z super ortopedą dziecięcym Michajłowem,
        którego z czystym sumieniem mogę polecić.
        • joma24 Re: ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.05, 21:36
          tak, ja byłam u szybinskiego ! do Michajłowa niestety dzwoniłam i za kazdym
          razem nie ma miejsc ! :-( a umawiac mozna się tylko an dany tydzień ! lada
          moment musze z dzieckiem znowu wybrac sie do ortopedy, ale ktorego ????
        • Gość: Wit Re: ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neta-si.pl 05.12.05, 23:41
          Tak to Szybiński.Byłem u niego z córką. Ten ortopeda jest najlepszy ze
          wszystkich u których byłem.U córki podejrzewano straszne wady stawów.Na 1-go
          maja dali skierowanie na rtg i powiedzieli, że bez szyn się nie
          obejdzie.Lekarka w przychodni wręcz była przerażona jej odwodzeniem i uznała
          nas za barbarzyńców, którzy zaniedbali dziecko. Na rtg jednak nie poszliśmy
          Tylko od razu do Szybińskiego, który dysponował USG(na 1-go maja wogóle tej
          formy badania nie polecili).Obejrzał dziecko i powiedział, że odwodzenie jest
          nietypowe(a nie,że nieprawidłowe) ale żeby sie tym nie przejmować, i wszystko
          jest w porządku.Teraz córka ma osiem lat, chodzi prawidłowo, jeździ na nartach,
          łyżwach, rolkach, chodzi na tańce hip-hop. Dzieki temu ortopedzie uniknęła
          nieprzyjemnego badania RTG i bezsensownego męczenia się w szynach.Polecam go
          każdemu. Sam byłem u niego kontrolnie z drugim dzieckiem .On nie jest dziwny
          tylko co ma mówić gdy wszystko jest np. w porządku.Karierę robi dlatego, że
          jest profesjonalistą.
          • Gość: Wit Re: ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neta-si.pl 05.12.05, 23:53
            zapomniałem napisać że historia jest sprzed 8 lat, więc teraz można naprawdę
            obiektywnie ocenić tamtą diagnozę
    • Gość: Agulka Re: ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.11.05, 12:40
      Na temat ordopedów wrocławskim mogę napisać książkę. Ale wkleję Ci link z moimi
      komentarzami odnośnie dr Domanasiewicza i dr Tokarczuka
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=187&w=30921891.
      Pytaj o co chcesz. Uważam, ze powinno powstać forum ostrzegające ludzi przed
      partaczami.
      PS i niech mi nikt nie pisze, że tak jest, gdyz lekarze mało zarabiają, ja z
      uwagi na brak czasu chodzę tylko prywatnie i płacę niemałe pieniądze.
      • joma24 Re: ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.05, 13:16
        nie mozna wejśc w ten watek :-(
        • Gość: Agulka Re: ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.05, 19:20
          Właśnie przez przypadek podniosłam ten wątek ;-) , który nazywa się artroskopia
          kolana we Wrocławiu. Nie będe próbowała jeszcze raz wklejać, gdyż znów coś
          przekręcę.
        • Gość: gosc Re: ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 10.11.05, 22:35
          to ten watek
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=28303696&v=2&s=0
    • rza69 Re: ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.05, 00:50
      podbijam
    • Gość: ghost Re: ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.12.05, 17:00
      miał ktoś kontakt z dr Pytlasińskim?
    • Gość: k Re: ORTOPEDZI WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:45
      Ja bardzo polecam dr Świsulskiego. Ma gabinet w okolicach pl. Staszica (nie
      pamietam dokładnie adresu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka