Dodaj do ulubionych

SP 20 czy 50

IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.11.05, 12:51
Która, Waszym zdaniem, podstawówka jest lepsza? Czekam na opinie od rodziców
i nauczycieli. Dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: SP 20 czy 50 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.01.06, 23:11
      wybierz SP 50 :)
    • Gość: m Re: SP 20 czy 50 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.01.06, 23:12
      sp 50 to szkoła z basenem i roznymi dodatkowymi ofertami sportowymi... ;)
    • Gość: maya Re: SP 20 czy 50 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 14:47
      oczywiście SP 50, wspaniali nauczyciele i mnóstwo dodatkowych zajęć
    • kati072 Re: SP 20 czy 50 10.02.06, 14:03
      Ja mam córkę w 50 i mam pewne zastrzeżenia jeżeli chodzi o rozkład planu. Moja
      córka nie nie jest uczniem klasy sportowej i .... od kilku już lat chodzi do
      szkoly na popoludnia (kończy nawet o 17.15)... także uważaj; dziecko bedzie
      miało trudności z zapisaniem sie na jakiekolwiek zajęcia dodatkowe organizowane
      na mieście ... Pan derektor wyjatkowo promuje dzieci z klas sportowych.... bez
      komentarza... A nauczyciele - córka mówi ze z malymi wyjatkami - fajni. Ogólnie
      moja ocena - dobra...
    • Gość: kinga.julia Re: SP 20 czy 50 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.06, 21:58
      Na pewno nie polecałabym 50. Mój syn skończył tę szkołę i wiem, że młodszej
      córki na pewno bym tam nie posłała. Powody? Ogromny moloch (tak, że chyba nawet
      nie wszyscy nauczyciele się znają), fatalny plan lekcji (zmiany), kadra
      nauczycielska w większości kiepska (przynajmniej tak trafił syn). Ogólnie -
      NIE! (mimo że w rankingach wychodzi nieźle)
      • Gość: nasza Re: SP 20 czy 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:28
        zdecydowanie 20
    • Gość: ja Re: SP 20 czy 50 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 21.06.06, 23:15
      Witam,
      A ja troche inny temat - Czy orientujecie sie czy osoby z zewnatrz, nie chodzace
      do tej szkoly (takie jak ja) mogą korzystac z basenu w szkole? Mieszkam w
      okolicy i byloby to bardzo na reke. Jesli tak - to czy mozliwe jest to w okresie
      wakacyjnym? i za ile godzina?

Pozdrawiam,
      ASIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka