Gość: myszka IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.11.05, 12:51 Która, Waszym zdaniem, podstawówka jest lepsza? Czekam na opinie od rodziców i nauczycieli. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: SP 20 czy 50 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.01.06, 23:11 wybierz SP 50 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: SP 20 czy 50 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.01.06, 23:12 sp 50 to szkoła z basenem i roznymi dodatkowymi ofertami sportowymi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: SP 20 czy 50 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 14:47 oczywiście SP 50, wspaniali nauczyciele i mnóstwo dodatkowych zajęć Odpowiedz Link Zgłoś
kati072 Re: SP 20 czy 50 10.02.06, 14:03 Ja mam córkę w 50 i mam pewne zastrzeżenia jeżeli chodzi o rozkład planu. Moja córka nie nie jest uczniem klasy sportowej i .... od kilku już lat chodzi do szkoly na popoludnia (kończy nawet o 17.15)... także uważaj; dziecko bedzie miało trudności z zapisaniem sie na jakiekolwiek zajęcia dodatkowe organizowane na mieście ... Pan derektor wyjatkowo promuje dzieci z klas sportowych.... bez komentarza... A nauczyciele - córka mówi ze z malymi wyjatkami - fajni. Ogólnie moja ocena - dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga.julia Re: SP 20 czy 50 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.06, 21:58 Na pewno nie polecałabym 50. Mój syn skończył tę szkołę i wiem, że młodszej córki na pewno bym tam nie posłała. Powody? Ogromny moloch (tak, że chyba nawet nie wszyscy nauczyciele się znają), fatalny plan lekcji (zmiany), kadra nauczycielska w większości kiepska (przynajmniej tak trafił syn). Ogólnie - NIE! (mimo że w rankingach wychodzi nieźle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasza Re: SP 20 czy 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:28 zdecydowanie 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SP 20 czy 50 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 21.06.06, 23:15 Witam, A ja troche inny temat - Czy orientujecie sie czy osoby z zewnatrz, nie chodzace do tej szkoly (takie jak ja) mogą korzystac z basenu w szkole? Mieszkam w okolicy i byloby to bardzo na reke. Jesli tak - to czy mozliwe jest to w okresie wakacyjnym? i za ile godzina? Pozdrawiam, ASIA Odpowiedz Link Zgłoś