Gość: pracodawca burżuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:17 Myślisz Ditran, że jak zmienisz dostawcę usług sieciowych, to nie poznamy na kilometr twojego śmierdzącego stylu pisania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olga ...a kklement Klementowski niech odejdzie IP: *.dcn.davis.ca.us 12.11.05, 13:26 Ja osobiście bym wolała, gdyby Jacek rzeczywiście wrócił, a psychol psychiatra odszedł - niestety kklement się trzyma klawiatury i ściska kurczowo myszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aglO Re: ...a kklement Klementowski niech odejdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:31 Umiejętność korzystania z serwerów proxy nie ukryje twojej tępoty, nieważne jak się podpiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olalola Re: ...a kklement Klementowski niech odejdzie IP: *.eecs.harvard.edu 12.11.05, 13:40 Nie zaimponowałeś mi tym tekstem. Chciałeś, ale nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolga Re: ...a kklement Klementowski niech odejdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:41 Nigdy nie chciałAm imponować bezpłciowym tępakom z poplątaną tożsamością i porąbanymi zwyczajami seksualnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Przecież nie wytrzymałabyś tej tęsknoty za mną :) 12.11.05, 14:10 Prawda, Olga ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulalala Re: Przecież nie wytrzymałabyś tej tęsknoty za mn IP: *.labs.ceits.de 12.11.05, 18:00 Klementowski, ty chciałeś mnie obrazić? Pamiętaj, że "Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną." Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Przecież nie wytrzymałabyś tej tęsknoty za mn 13.11.05, 12:42 ROTFL :D Olga, kochanie, czyżby jakieś emocje zaczęły ci puszczać ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditran NIE MOGĘ WRÓCIĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.05, 14:04 Zresztą znudziło mi się forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: NIE MOGĘ WRÓCIĆ IP: *.eecs.harvard.edu 12.11.05, 17:43 ditran proszę pomóż walczyć z ksenofobią tego chorego na głowę psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditran Re: NIE MOGĘ WRÓCIĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.05, 00:35 Ola olej to. Są ważniejsze sprawy niż jakieś kłótnie o poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś