Gość: hrabiaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:47 Co też ono powie. Zapewne, że nasze kochane władze i ten, no, jak mu tam - Blake Ricardo. To jest piękna osobowość Leppera, i to z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tow.Stalin Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 11:01 Ranking: Wałesa,Rydzyk,Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 11:46 Nie obrażaj Wałęsy bo mądrze (z małymi wyjatkami) i odważnie pokierował swoim życiem.Wystarczy popatrzeć na niego i Frasyniuka i widać, kto madrzejszy.W sejmie siedzi pełno gorszych pacanów, i to we wszystkich partiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Jack Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:33 a gdzie druga Japonia , a gdzie puścił złodziei w skarpetkach , wszystkie asy z r rekawa powypadały .Wałęs to prostaczek ,który dobry bł na barykadach , ale trzeba umieć zejść z areny.Szumek robi bo synek na pasełka się wciął za West Point.Kroił kasę .Będąc w USA słyszałem jak mówił o Polakach ,dobrze że spie.. bo blacha w samolocie wróciłaby Odpowiedz Link Zgłoś
chata.wolna Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ 19.11.05, 14:58 Gość portalu: bobo Jack napisał(a): > a gdzie druga Japonia , a gdzie puścił złodziei w skarpetkach , wszystkie asy z > > r rekawa powypadały .Wałęs to prostaczek ,który dobry bł na barykadach , ale > trzeba umieć zejść z areny.Szumek robi bo synek na pasełka się wciął za West > Point.Kroił kasę .Będąc w USA słyszałem jak mówił o Polakach ,dobrze że > spie.. bo blacha w samolocie wróciłaby Ile prostactwa w tej wypowiedzi. Choroba umysłowa tępoty męczy autora pseudorewelacji. Tfu, przepadnij tępaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.05, 17:54 JWP Hrabio. Kto jest najamdrzejszy tego nie wiem. Wiem, ze "Polak jest madry po szkodzie2 co potwierdza okres jaki minal po wyborach i wpisy naszch forumowiczow. Zbaczajac nieco z tematu moge z cala pewnoscia stwierdzic, ze najbogatsza warstwa spoleczenstwa w kraju beda emeryci i rencisci gdy im kolejny rzad przyzna kolejna sowita rewaloryzacje, Konczac swoje skromne wywody pozdrawiam serdecznie JWP Hrabiego klaniajac sie jak zwykle unizenie do stupiczek, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LSD Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:18 kazdy jest tak bogaty jak pracował w życiu i nie jest wcale tajemnicą poliszynela,iz bogatymi ludzmi w krajach Zachodu są emeryci.Co do podziałów heraldycznych społeczeństwa wykazujesz przed JWP Hrabia uniżenie i posłuszeństwo. Pozwala mi domniemać ,iż jesteś zatem zwykłym Janem,których zwykłem bić kijem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.05, 20:31 POPiS dales madrosci. To odchylenie prawiczkowe? A przy okazji. Uwazaj, bo sterydowcw z NIEBA poszukuja. Odpowiedz Link Zgłoś
cezarea Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ 19.11.05, 21:06 Pax, pax między narody. Nie ma o co szabel dobywać. Tatarzy nie stoją pod Wrocławiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.05, 21:43 Odetchnalem z ulga. Bac sie po poscie LSD zaczalem i wstyd mnie ogarnal ogromny, ze na stare lata z laska bede musial chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ 19.11.05, 22:53 ...albo nią wojować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.05, 00:34 Masz racj€. To chyba Zaluski albo Kern napisal: "To idzie babka, atomowa chyba, chocby ze wzgledu na grzyba". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 19.11.05, 23:57 I to jest przykre. Ricardo dla mnie jest imbecylem, "głową gadającą" bez rozumu.... i trafił tam gdzie nie powinien trafić!!!!!!!! Czy my POLACY jesteśmy takimi imbecylami, że tak wybieramy?????? I terass Rycho jest na górce? Dlaczego!!!!!!?????? Obyś padł!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekalog Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 09:54 JWP Hrabio czy Czarnecki jet z tłuszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ 20.11.05, 10:02 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Co też ono powie. Zapewne, że nasze kochane władze i ten, no, jak mu tam - > Blake Ricardo. To jest piękna osobowość Leppera, i to z Wrocławia. Ha, ha, hi, hi... Znam Rysia osobiście. Prywatnie to fajny gość. Lubię go - tylko prywatnie! Poza tym jest moim wrogiem publicznym. A poważnie, to w tym mieście z polityków bezsprzecznie najmądrzejszy jest tow. Józef Pinior. Też znam osobiście i lubię prywatnie, a także publicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
operator.walca Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ 20.11.05, 10:59 kolejar napisał: > Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > > Co też ono powie. Zapewne, że nasze kochane władze i ten, no, jak mu tam > - > > Blake Ricardo. To jest piękna osobowość Leppera, i to z Wrocławia. > > Ha, ha, hi, hi... Znam Rysia osobiście. Prywatnie to fajny gość. Lubię go - > tylko prywatnie! Poza tym jest moim wrogiem publicznym. > A poważnie, to w tym mieście z polityków bezsprzecznie najmądrzejszy jest tow. > Józef Pinior. Też znam osobiście i lubię prywatnie, a także publicznie! Zgadzam się z Twoją opinią, że Pinior jest jednym z mądrzejszych polityków. Ale, z drugiej strony, tacy właśnie jak Pinior nie są tolerowani przez "ich kolegów od etosu". Do tego, co robią ci "kolesie" niepotrzebna jest mądrość lecz instynkt samozachowawczy i chęć parcia ku górze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE, KTO JEST NAMADRZ 20.11.05, 14:23 operator.walca napisała: > Ale, z drugiej strony, tacy właśnie jak Pinior nie są tolerowani przez "ich > kolegów od etosu". Niestety, masz rację... Odpowiedz Link Zgłoś