Dodaj do ulubionych

Z Ryanair do Londynu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:55
Leciał ktoś z Was? Jakie opinie? Czy ubezpieczenie podróży jest niezbędne?
Przy rezerwacji trzeba zakceptować kilka regulaminów- wszystkie po ang., więc
moge nie złapać pewnych kruczków.Proszę więc o komentarze.Dzięki z góry.
Obserwuj wątek
    • Gość: Katik Re: Z Ryanair do Londynu IP: *.adm.uni.wroc.pl 15.11.05, 14:08
      Poszukaj może uważniej - jest regulamin po polsku. Generalnie nie odbiega od
      standardowych. Ja leciałam we wrześniu - było ok. Jedna uwaga: warto być na
      lotnisku wcześniej i się odprawić, bo do samolotu wpuszczają w dwóch turach -
      właśnie wg kolejności odpraw. A ubezpieczenie - hm, to sprawa indywidualna - w
      razie czego (odpukać!!!) zawsze się przyda. ;-)
      • Gość: Jazzek Re: Z Ryanair do Londynu IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 15.11.05, 16:22
        Konkretnie ci z numerami od 1 do 65 mają prawo wejść prędzej i obsadzić miejsca
        przy oknie oraz zająć większość półek :)
    • Gość: vitek osama mi mówił, że... IP: *.tampfl.fios.verizon.net 15.11.05, 14:08
      al kaida szczególnie obserwuje wrocławskie lotnisko,
      zatem ubezpieczenie jest naprawdę konieczne, jeśli
      chcesz sprawić radość rodzinie z dodatkowej kasy na święta
    • Gość: niebieska Re: Z Ryanair do Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:47
      Kurczę- faktycznie jest po polsku:). Dzięki
      I jeszcze jedno czy można zapłacić kartą płatniczą bez debetu( bo tam tylko
      piszą o kedytowej i debetowej)?
      • ts2 Re: Z Ryanair do Londynu 15.11.05, 16:11
        Karta debetowa to taka z której pieniądze sciągają w momencie zawarcia
        transakcji .W Polsce wypukłe karty debetowe wydaje kilka banków (chyba BZ WBK)
        .Nie można zapłacić kartą VISA elektron (przynajmniej mi sie nie
        udało).Najłatwiej i chyba najtaniej jest e-karta oferowana m.innnymi przez mbank.
        • Gość: Jazzgirl Re: Z Ryanair do Londynu IP: 5.5R* / *.abz0.ifb.net 15.11.05, 16:49
          nie wiem, jak z platnosciami, ale ja lecialam w pazdzierniku, no i jakos
          dolecialam. sam fakt,ze pisze tego maila z UK :)
          moze standard troche nie ten, ale czego oczekiwac po tanich liniach
          lotniczych?? w kazdym razie, to tylko 1,5godziny, wiec jestes w stanie to
          zniesc :):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka