kinga!!! 08.10.02, 14:38 Jak mozna was sprowokowć by wątek sie rozwijał ...? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyfer Re: ....prowokacja?!?!.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 14:48 zalezy ci na tresci, czy na ilosci postow? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: ....prowokacja?!?!.... 08.10.02, 14:56 Ilościowo? Nazwać go Liczymy krasnale/chyże nutrie/cokolwiek innego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arq po pierwsze... IP: *.biskupin.wroc.pl 08.10.02, 15:56 ...należy sprowokować swoje szare komórki do wymyślenia ciekawego tematu, a potem to już samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar W. Re: NIE WIESZ ?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 22:30 popros isis o zalozenie watku to zobaczysz :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: NIE WIESZ ?????? 08.10.02, 22:43 Gość portalu: Waldemar W. napisał(a): > popros isis o zalozenie watku to zobaczysz :))))))))) Masz rację chłopie - ktos kto pisze ciekawie, zawsze może liczyć na odzew i dużą ilość postów. Patrz - mój wątek z Japonii. A ponieważ ty jesteś nudny jak flaki z olejem - to cię olewam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sPUN Re: MIAŁEM RACJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 23:20 isis! napisała: > Gość portalu: Waldemar W. napisał(a): > > > popros isis o zalozenie watku to zobaczysz :))))))))) > > Masz rację chłopie - ktos kto pisze ciekawie, zawsze może liczyć na odzew i > dużą ilość postów. Patrz - mój wątek z Japonii. >> Był bardzo ciekawy ale nie zapominaj o lolku i o tym ze 80% wpisów było twoich :))))) A ponieważ ty jesteś nudny jak > flaki z olejem - to cię olewam... UWIELBIAM ŻÓLTY DESZCZYK !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: MIAŁEM RACJE 08.10.02, 23:26 Gość portalu: sPUN napisał(a): > >> Był bardzo ciekawy ale nie zapominaj o lolku i o tym ze 80% wpisów był > o twoich :))))) Był. Fakt. Lolkowi podziękowałam, i doceniam wkład, ale to nie on pisał, co się podobało ludziom. Tak się składa, że wiem, ile razy wątek był "kliknięty". Był klikany cześciej niż masz erekcję w ciągu dnia. > UWIELBIAM ŻÓLTY DESZCZYK !!!!!!!!!! Smacznego. Zrób coś z tym IP, bo cie widać, chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: NIE WIESZ ?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 23:59 isis! napisała: > Gość portalu: Waldemar W. napisał(a): > > > popros isis o zalozenie watku to zobaczysz :))))))))) > > Masz rację chłopie - ktos kto pisze ciekawie, zawsze może liczyć na odzew i > dużą ilość postów. Patrz - mój wątek z Japonii. A ponieważ ty jesteś nudny jak > flaki z olejem - to cię olewam... Jak ktos pisze głupio to może liczyc na jeszcze większy odzew co ma miejsce w Twoim wypadku.Nie pochlebiaj sobie hhehe Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: NIE WIESZ ?????? 09.10.02, 00:46 Co ona w kółko z tym IP. Popi....liło jej się we łbie. Pewnie myli też odwagę z odważnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: NIE WIESZ ?????? 09.10.02, 14:08 tn watek tez jest prowokacją:P niby inny tytuł a dyskusje o IP... pozdrawiam prowokatorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfea kretyni mnożą się przez podział? 09.10.02, 16:48 skad się biorą te kiwasy, isisy itp. idiotyzmy, co jak gębę otworzy to tylko uciekać, przeciez to nie możliwe, że w populacji wrocławskiej jest tyle durnoty????? chamskie, pretensjonalne, zakompleksione, pewne siebie i nic nie warte. manekiny..... A jak fajnie wygląda jak na pretensjonalny wątek i.jakiejś tam odpowiada ktoś dosadnie, paluszki lizać! pozdrovki dla Freda, Waldków,o! i Ocet! też podrawiam i wszystkich normalnych....według moich kryteriów rzecz jasna Kiwasa nawet zgwałcić nie chcieli, a tylko okradli....hm..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re:Nareszcie bliżej żródła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.02, 17:03 Ocierałaś się o Kiwasa i nie chciałaś go zgwałcić? Jak na 50-stkę to słabiutko. A co z koronami? Jeżeli śniedzieją to chyba z tombaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hr. Lolo gwalciciel! och! ach! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 17:06 widzialem zajscei to byles ty Lolo! wszyscy wiedza co cie kreci....kiwas....;- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Eee tam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.02, 17:10 Ja chłopie mam chawirę. Po barkach, strychach i piwnicach się nie szlajam. Tak, że obcieranie po tramwajach to inna branża. Bezdomnych. Odpowiedz Link Zgłoś
oberver Morfeo, tylko Ty się nie rozmnóż ! 09.10.02, 17:18 morfea napisała: > skad się biorą te kiwasy, isisy itp. idiotyzmy, co jak gębę otworzy to tylko > uciekać, właśnie, moja Ty przemądra, zapomniałaś dodać : morfea, waldek, fred itd, itd > A jak fajnie wygląda jak na pretensjonalny wątek i.jakiejś tam odpowiada ktoś > dosadnie, jak pamiętam parę razy odpowiadałem na Twoje wypociny, ale jakoś nigdy nie było dosadnej odpowiedzi ...zabrakło pary w zwojach ? > Kiwasa nawet zgwałcić nie chcieli ? Nie chcieli, o cholera, piszesz z więzienia? Nie wiem, kto podjął decyzję, że wypuścili Cię z tego miejsca gdzie przebywałaś przez ten czas, kiedy Cię nie było moje złotko, ale to była zdecydowanie chybiona decyzja. Może zaponiałaś wziąć dzisiaj leki ? a może trzeba Ci zwiększyć dawkę? Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: Morfeo, tylko Ty się nie rozmnóż ! 09.10.02, 18:44 frapuje mnie ten oberver, od czego to od obrywania? a rzeczywiście jakoś nie zauważyłam twoich wypowiedzi, chyba były totalnie nudne...albo bez sensu, szkoda...napisz coś jeszcze chłopczyku... Odpowiedz Link Zgłoś