Dodaj do ulubionych

kandydat na radnego Jackiewicz

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 21:00
Dzis idac ulica otzrymalem ulica otrzymalem ulotke z kandydatem na radnego
popieranego przez Prawo i Sprawiedliwosc.Po glebszym zapoznaniu sie z ta
ulotka doszedlem do wniosku, ze jest to najlepszy kandydat, ktory moze
reprezentowac nasz okreg w nastepnej kadencji Rady Miejskiej. Do
dziesiejszego dnia nie mialem jeszcze wybranego kandydata.Dla tych, ktorzy
nie otrzymali jeszcze ulotki podaje adres, gdzie mozna zapoznac sie z
zyciorysem i programem pana Dawida Jackiewicza www.jackiewicz.prv.pl A jakie
jest wasze zdanie na temat tego kandydata, napiszcie prosze co o nim sadzicie.
Obserwuj wątek
    • Gość: bazyl Re: kandydat na radnego Jackiewicz IP: W3CACHE.verizone.com.pl:* / 10.1.10.* 08.10.02, 21:25
      Gosc jest w porzadku, trzeba popierac mlodych - niech zastapia tych starych
      pierdzieli....
      • newest Re: kandydat na radnego Jackiewicz 08.10.02, 21:46
        No jakaż romantyczna historia!

Szedłem ulicą, byłem ślepy i głuchy, gdy nagle jasny blask rozświetlił drogę
        przede mną - na drodze leżała ulotka Jackiewicza, człowieka o pięknej i
        uczciwej twarzy.
        Odtąd już wiem, kim jestem, dokąd mam iść i czy istnieje życie pozagrobowe -
        głosujcie na Jackiewicza, odmienicie swoje życia!
        • wedzonka Lubu dubu, lubu dubu... 08.10.02, 22:06
          newest napisał:

> No jakaż romantyczna historia!
          >
          > Szedłem ulicą, byłem ślepy i głuchy, gdy nagle jasny blask rozświetlił drogę
          > przede mną - na drodze leżała ulotka Jackiewicza, człowieka o pięknej i
          > uczciwej twarzy.
          > Odtąd już wiem, kim jestem, dokąd mam iść i czy istnieje życie pozagrobowe -
          > głosujcie na Jackiewicza, odmienicie swoje życia!

Z drugiej strony, gdyby to podpisala Lidia dwojga nazwisk to bym sie chyba
          naprawde wzruszyl... :)
          • Gość: Janek Re: Wybory dopiero za 3 tygodnie, a Zarządca czeka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 22:30
            Nie marudź. Zajmij się przetargami na zarządzanie bo coś licho ta reforma
            wygląda. :)
            • Gość: Rafis Re: Wybory dopiero za 3 tygodnie, a Zarządca czek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 22:39
              Gość portalu: Janek napisał(a):

> Nie marudź. Zajmij się przetargami na zarządzanie bo coś licho ta reforma
              > wygląda. :)

skąd wiesz,że licho? :)
              na zarządzaniu się przeciez nie znasz!!!
              • Gość: Janek Re:Na zarządzaniu może się nie znam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 22:48
                ale o udanych reformach jeszcze nie słyszałem. Chyba, że na Wydziale Prawa.
                Zreformowanym oczywiście. Kasa sama płynie. :)
                • Gość: Rafis Re:Na zarządzaniu może się nie znam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 22:53

> ale o udanych reformach jeszcze nie słyszałem. Chyba, że na Wydziale Prawa.
                  > Zreformowanym oczywiście. Kasa sama płynie. :)

o tym czy reforma przyniosła zamierzone skutki dowiaduje się po wielu latach
                  :)
                  • Gość: Janek Re:To ile trzeba czekać? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 22:57
                    Od wdrożenia reformy zarządzania mieniem komunalnym minęło dwa i pół roku? Dwa
                    lata zarządzały firmy bez przetargu, a od pół roku czekamy. Na co i jak długo?
                    • wedzonka Jesli Ci zle to na co czekasz? 09.10.02, 09:35

> Od wdrożenia reformy zarządzania mieniem komunalnym minęło dwa i pół roku?
                      > Dwa lata zarządzały firmy bez przetargu, a od pół roku czekamy. Na co i jak
                      > długo?

Skoro, jak sam alarmowales, na zarzadzaniu mieniem ludzie dorabiaja sie fortun,
                      to widac reszcie powodzi sie jeszcze lepiej skoro juz dwa ostatnie przetargi
                      padly z powodu zbyt malej liczby ofert...
                      • Gość: Janek Re: Skoro miało być tak dobrze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.02, 10:10
                        to dlaczego jest jak jest? No sam popatrz. Taka reforma!!!
                        • wedzonka Re: Skoro miało być tak dobrze 09.10.02, 11:27

> to dlaczego jest jak jest? No sam popatrz. Taka reforma!!!

No patrze, i co widze? Grosz niezly, a chetnych nan, procz starych ZGKowcow,
                          jak na lekarstwo!
                          Pewnie dzieki reformom spoleczenstwo zrobilo sie za bogate by siegac po prace.
                          Lepiej ponarzekac na bezrobocie i poczekac az pieniazki na talerzu podadza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka