isis! 08.10.02, 23:05 Ocena- na 10 - 9. Pyszne przystawki, jutro ciąg dalszy, ale dodam, że minus za nastrój - zimny i drętwy. potrawy - super! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isis! Re: Campanile 21.01.03, 18:34 Dziś byłam po raz drugi w życiu. Były dni kuchni meksykańskiej. Baaardzo smaczne! Może wieczorem dokonczę, teraz musze ugotowac coś dla męża :) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Campanile 21.05.03, 00:17 Trzecia wizyta. A może czwarta? Poprzedniej chyba nie zapisałam. Rewelacyjne roladki z soli w gnieździe szpinakowym (w środku roztopiony ser typu Camenbert), podawane na omlecie, z rózyczką brokułów. Wspaniały łosoś. Ciasta niestety nie dorównują tym z Bravissimo czy z Vabanku (tam na pochwałę zasługują zwłaszcza serniki), ale można wyjść sytym przy niezbyt wygórowanych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Campanile 21.05.03, 00:55 isis! napisała: > Rewelacyjne roladki z soli w gnieździe szpinakowym (w środku roztopiony ser > typu Camenbert) Camembert (literówka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Campanile IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 10:30 isis! napisała: > Trzecia wizyta. A może czwarta? Poprzedniej chyba nie zapisałam. > Rewelacyjne roladki z soli w gnieździe szpinakowym (w środku roztopiony ser > typu Camenbert), podawane na omlecie, z rózyczką brokułów. Wspaniały łosoś. > Ciasta niestety nie dorównują tym z Bravissimo czy z Vabanku (tam na pochwałę > zasługują zwłaszcza serniki), ale można wyjść sytym przy niezbyt wygórowanych > cenach. z Bravissimo?? To chyba twoj lokal albo jakiegos twojego znajomego bo reklamujesz go bez opamietania...a naprawde nie ma czego.Specjalnie sie tam wybralismy zobaczyc,skuszeni opinia osoby ktora wydawaloby sie nam jada dobrze (Casa Patio i inne naprawde "smaczne lokaliki"....spodziewalismy sie czegos w tym stylu a zobaczylismy ciemna od dymu papierochow spelunke po ktorej lataja cyganie z kuflami piwa,kibice graja w karciochy a warzywa na parze podaja totalnie rozgotowane i z zasmazka.... Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Campanile 21.05.03, 11:47 Gość portalu: zawiedziony napisał(a): > Bravissimo?? To chyba twoj lokal albo jakiegos twojego znajomego bo > reklamujesz go bez opamietania... Nie mój, ani znajomego. > skuszeni opinia osoby ktora wydawaloby sie nam jada dobrze > (Casa Patio i inne naprawde "smaczne lokaliki"....spodziewalismy sie czegos w > tym stylu Przecież pisałam na początku, gdzie się znajduje i że jest to tania knajpa! Do Casa Patio, Splendido i La Scali nie ma porównania! Ale carpaccio, które jadłam ostatnio niczym się nie różni od tych podawanych w najlepszych lokalach, a kosztuje 3 razy mniej. Nie zapominaj, że Forum czytają również osoby niezamożne, studenci i normalne rodziny, dla których tamte lokale są nieosiągalne, zaś Bravissimo jest na każdą kieszeń. > zobaczylismy ciemna od dymu papierochow spelunke po ktorej lataja > cyganie z kuflami piwa,kibice graja w karciochy Zależy na co się trafi (i o jakiej porze - ja chodzę na obiady w porze lunchu a nie wieczorami). Ja za pierwszym razem spotkałam pijanych gości, potem było OK. Jest sala dla niepalących. > a warzywa na parze podaja totalnie rozgotowane i z zasmazka.... Kucharz musiał coś sknocić - moje warzywa były sprężyste i bez "zasmażki" (ciekawa jestem co to było!)... Odpowiedz Link Zgłoś