08.10.02, 23:05
Ocena- na 10 - 9.
Pyszne przystawki, jutro ciąg dalszy, ale dodam, że minus za nastrój - zimny
i drętwy. potrawy - super!
Obserwuj wątek
    • isis! Re: Campanile 21.01.03, 18:34
      Dziś byłam po raz drugi w życiu. Były dni kuchni meksykańskiej. Baaardzo
      smaczne! Może wieczorem dokonczę, teraz musze ugotowac coś dla męża :)
      • isis! Re: Campanile 21.05.03, 00:17
        Trzecia wizyta. A może czwarta? Poprzedniej chyba nie zapisałam.
        Rewelacyjne roladki z soli w gnieździe szpinakowym (w środku roztopiony ser
        typu Camenbert), podawane na omlecie, z rózyczką brokułów. Wspaniały łosoś.
        Ciasta niestety nie dorównują tym z Bravissimo czy z Vabanku (tam na pochwałę
        zasługują zwłaszcza serniki), ale można wyjść sytym przy niezbyt wygórowanych
        cenach.
        • isis! Re: Campanile 21.05.03, 00:55
          isis! napisała:

> Rewelacyjne roladki z soli w gnieździe szpinakowym (w środku roztopiony ser
          > typu Camenbert)

Camembert (literówka)
        • Gość: zawiedziony Re: Campanile IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 10:30
          isis! napisała:

> Trzecia wizyta. A może czwarta? Poprzedniej chyba nie zapisałam.
          > Rewelacyjne roladki z soli w gnieździe szpinakowym (w środku roztopiony ser
          > typu Camenbert), podawane na omlecie, z rózyczką brokułów. Wspaniały łosoś.
          > Ciasta niestety nie dorównują tym z Bravissimo czy z Vabanku (tam na pochwałę
          > zasługują zwłaszcza serniki), ale można wyjść sytym przy niezbyt wygórowanych
          > cenach.
          z Bravissimo?? To chyba twoj lokal albo jakiegos twojego znajomego bo
          reklamujesz go bez opamietania...a naprawde nie ma czego.Specjalnie sie tam
          wybralismy zobaczyc,skuszeni opinia osoby ktora wydawaloby sie nam jada dobrze
          (Casa Patio i inne naprawde "smaczne lokaliki"....spodziewalismy sie czegos w
          tym stylu a zobaczylismy ciemna od dymu papierochow spelunke po ktorej lataja
          cyganie z kuflami piwa,kibice graja w karciochy a warzywa na parze podaja
          totalnie rozgotowane i z zasmazka....
          • isis! Re: Campanile 21.05.03, 11:47
            Gość portalu: zawiedziony napisał(a):

> Bravissimo?? To chyba twoj lokal albo jakiegos twojego znajomego bo
            > reklamujesz go bez opamietania...

Nie mój, ani znajomego.

> skuszeni opinia osoby ktora wydawaloby sie nam jada dobrze
            > (Casa Patio i inne naprawde "smaczne lokaliki"....spodziewalismy sie czegos w
            > tym stylu

Przecież pisałam na początku, gdzie się znajduje i że jest to tania knajpa! Do
            Casa Patio, Splendido i La Scali nie ma porównania! Ale carpaccio, które jadłam
            ostatnio niczym się nie różni od tych podawanych w najlepszych lokalach, a
            kosztuje 3 razy mniej. Nie zapominaj, że Forum czytają również osoby
            niezamożne, studenci i normalne rodziny, dla których tamte lokale są
            nieosiągalne, zaś Bravissimo jest na każdą kieszeń.

> zobaczylismy ciemna od dymu papierochow spelunke po ktorej lataja
            > cyganie z kuflami piwa,kibice graja w karciochy

Zależy na co się trafi (i o jakiej porze - ja chodzę na obiady w porze lunchu a
            nie wieczorami). Ja za pierwszym razem spotkałam pijanych gości, potem było OK.
            Jest sala dla niepalących.

> a warzywa na parze podaja totalnie rozgotowane i z zasmazka....

Kucharz musiał coś sknocić - moje warzywa były sprężyste i bez "zasmażki"
            (ciekawa jestem co to było!)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka