w.anna-maria 19.01.07, 09:10 Założyłam - chyba dość niefortunnie forum "samotność z wyboru", ale chyba bardziej pasuję do rencistów i do tego baaaarrrrdzo samotnych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalesonyzony Re: witajcie 19.01.07, 09:42 Witam Pania. Nie widze tego forum. Akceptuje moja samotnosc i sie nia upajam. I jest mi dobrze jaknigdy. Zadnych zmartwien, zadnych chorob, zadnych himer. Wolny czlowiek. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witaj 19.01.07, 09:45 w. anno-mario.Zostań z nami,a będzie ci mniej samotnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ira.mak Re: Witaj 19.01.07, 11:45 Na pewno będziesz zadowolona-mam taka nadzieję.Dobrze czasem z kimś pogadać.Witam serdecznie. Odpowiedz Link
baska123 Re: Witaj 19.01.07, 12:36 Jak widzisz komitet powitalny działa. Dobrze, że się zjawiłaś-zostań na dłużej. Odpowiedz Link
ewa553 Re: witajcie 19.01.07, 12:48 Hallo "nowa", jak do Ciebie mowic? Aniu? Marysiu? W kazdym razie witam Cie serdecznie na forum osob ktore nie sa samotne. W kazdym razie nie zauwazylam narazie, aby ktos sie czul samotnie? Bo samotnosc, to stan ducha, a nie stan cywilny. My tu w wiekszosci samotne w sensie stanu cywilnego. Ale wspieramy sie uwagami, radami, dzielimy sie codziennymi problemami radosciami. Jestem pewna, ze i Ty tu swoje miejsce znajdziesz. Moze masz ochote troszeczke o sobie opowiedziec? Dlaczego czujesz sie samotna? Moze razem wymyslimy jak temu zapobiec? Odpowiedz Link
52ania Re: Witaj.. 19.01.07, 16:32 w.anna.maria.Ja czulam się samotna i opuszczona przez ponad 2 tygodnie.Nawalila mi Neostrada.U mnie bylo wszystko w porzadku.Zepsul się port do którego bylam podlaczona.Bardzo przezywalam brak tego przemilego towarzystwa.Tutaj jest baaaaardzo fajnie. Odpowiedz Link