Dodaj do ulubionych

ŁAMANIE PRAW CZŁOWIEKA W POZNANIU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:38
rZADZACA POZNANIEM DYKTATURA ULTRAKATOLICKO NEOFASZYSTOSKICH MIERNOT LAMIE
PRAWA CZLOWIEKA.MALTERETOWANI SA PRZEDSTAWICIELE MNIEJSZOSCI
SEXUALNYCH.PRZYJEDZCIE NA MARSZ ROWNOSCI.NIE MOZNA POZWOLIC NA ESKALACJE
TOTALITARYZMOW ULTRAKATOLICKICH FANATYKOW ZIEJACYCH NIENAWISCIA.
Obserwuj wątek
    • Gość: wroc24 Re: ŁAMANIE PRAW CZŁOWIEKA W POZNANIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.05, 23:35
      kupie ci bilet do szwecji. w jedną strone.

dzisiaj geje, jutro zooofile, po jutrze pedofile.
      zboczenie jest zboczeniem.
      • Gość: 007 student UMCS radosny.gay zwołuje do... Poznania IP: *.icpnet.pl 17.11.05, 00:20
        i jednocześnie obraża mieszkańców Miasta Poznania określając ich mianem <prostaków z
        przedmieść i ciemnogrodem>?

Być może leczy swoje prowincjonalne kompleksy. Także te związane z fiutem, gdy pisze, że ma
        <XXL>. Musi odreagować swoje kompleksy określając swego przeciwnika epitetem
        <homoseksualisty>.

Jego prymitywny sposób myślenia najlepiej oddają jego własne teksty udostępnione do publicznej
        wiadomości wraz ze zdjęciami genitalii, na załączanej stronce.

<10.12.2001

CHŁOPAK I ZBLIŻAJĄCE SIĘ ŚWIĘTA....

Hmm jak ja dawno nie pisałem nic tutaj dlatego postanowiłem tej  nocy cos napisać, a jest już prawie
        trzecia rano :( nie wiem od kilku dni... no dobra od :) trzech tygodni nie mogę zasnąć nie wiem
        dlaczego tzn. przypuszczam, że wiem ale nie do końca. A mianowicie chodzi mi po głowie ta myśl
        która zawarłem w temacie tego przemyślenia. Nie wiem ostatnio dużo osób chce znaleźć kogoś z
        kim
        będzie mógł spędzić Święta   Bożego Narodzenia. Nie chcemy w tym dniu być sami, chcemy je
        przeżyć
        z kimś na kim nam najbardziej zależy; rodzina, przyjaciele ale i też ta dla nas najważniejsza osoba
        naszą sympatia! :))) Co jesteśmy warci jak mamy wszystko co materialne w około, ale nie mamy tej
        najbliższej nam osoby naszej drugiej połówki?

Teraz to już nawet nie wiem co mam pisać, chyba tylko życzyć wszystkim Wam żebyście mieli w
        ogóle
        do kogo się przytulić w ten dzień i spędzić go tak jak należy ale NIGDY NIE W SAMOTNOŚCI znajdźcie
        drugą połowę Waszego szczęścia....>

<07.05.2004

Od kilku dni przyglądam się temu co się dzieje w Krakowie, czytam artykuły na temat "Kultura dla
        Tolerancji"  i aż nosi mnie  żeby coś zrobić, przeciwstawić się tym, którzy chcą  odebrać nam
        homoseksualistom i ludziom tolerancji prawo do manifestowania i organizowania pokojowych
        manifestacji. Nie rozumiem tego, jak w państwie demokratycznym w którym żyjemy demokracji tak
        naprawdę nie ma!! Są tylko pewne akty prawne, których nikt nie przestrzega, więc po co w ogóle one
        są i dla kogo? Dla stwarzania pozorów? ....

Jednak okrutną prawdą chyba jest to, że państwo nie jest demokratyczne tylko wyznaniowe. Kościół
        wszędzie musi coś powiedzieć i według tego ma być? A z jakiej racji? Przecież nie wszyscy są wiary
        chrześcijańskiej. Dajcie mi prawo do życia takim jakim jestem!! Normalnym człowiekiem!! Dlaczego
        ja nie szufladkuje ludzi ze względu na ich kolor skóry, wyznanie ? Każdy ma prawo do godnego życia
        i ja też!!>

.......................................................................

KOŚCIÓŁ MUSI WSZĘDZIE COŚ POWIEDZIEĆ...> i <chce znaleźć kogoś z kim będzie mógł spędzić
        Święta Bożego Narodzenia.>

TO JEST LOGIKA!!! Święto Kościoła Katolickiego TAK, ale jako upamiętnienie CZEGO? Jeżeli sam
        wykluczasz się swoimi czynami ze wspólnoty Kościoła, to świętuj w inne dni, nie związane z jego
        tradycją, ze stawianymi przez Kościół wymogami.

.......................................................................

<Prostacy z przedmieść chcą zakazu Marszu
        Autor: radosny.gay
        Data: 15.11.05, 20:38
        To zaskakujące, że ciemnogród tak znacząco wpłynął na decyzję prezydenta.
        Smutne, ale Marszu nie zabroni!
        .............................................................
        Re: Przeciw prawu, nielegalnie ??
        Data: 16.11.05, 00:03
        XXL? Ja mam, ty marzysz?:)))

..............................................................

Re: Geje są okej! GAY-OK! Wesprzyjcie ich!
        Data: 15.11.05, 20:15
        jesteś kłamcą! pewnie ukrytym homoseksualistą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka