Gość: KlimaX Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 22.02.06, 12:21 klubowicze z w-ch juz nie dlugo nega jazda w klubie K10, ostra muza i gorące drinki , miejmy nadzieje ze inpreza bedzie nelazala do udanych, Świry.pl łąćzcie sie, tym razem to swidnica bedzie przyjezdzac do nas i to u nas bedzie mega-wypas, JAZDAAAA , slyszalem ze bedzie dj. Kris i cała śmietanka hardcorowyh mega bitów, juz od dzis na stronie www.hardcor-bit.prv.pl dostępne sa do kupienia białe rękawiczki i świecace breloki. Świry dajce znac jak bedziecie szli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nim Re: klub K10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:28 Jak maja byc tam debile w stylu "niebieskie koszule", lub "białe rękawiczki" (jak w Kryształowej) to napewno bedzie nie udany klub :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:42 super. jak mają się tam pojawiać ciule produkujące takie wypowiedzi to lepiej od razu tam bombę rzucić i zaorać teren pod buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aae Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:23 Przyłączam się do wypowiedzi wcześniejszej. Wszystko w tym klimacie nie wypali więc skoro pan dziesiona chce otworzyć klimat ,,białych rękawiczek" to może niech da sobie spokóji nie inwestuje juz więcej gotówki. Boże miej go w swojej opiece i nie dopuśc do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksana Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:30 a co do postoju taxówek w Szczawnie to ma tam powstać restauracja , miejsce trochę lipa bo miedzy budynkami - jak otworzą się zobaczy. Im więcej fajnych miejsc tym lepiej. Chociaz szkoda ze to kolejna restauracja a nie np.jakis fajny pub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksi Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.06, 22:30 co to za pomysł z tymi rękawiczkami??, chcecie wiochę robić z tego klubu??? nie będzie żadnych rękawiczek ani bryloczków.. bez takich klimatów.. co za bzdury, aae- nichaj ciebie ma Bóg w swojej opiece, tobie przyda się bardziej z taką chorą glową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.06, 22:55 Wstęp tylko powyżej 18 lat. żadnych białych rękawiczek i niebieskich koszul, jak komuś zależy na tych kolorkach niech się zaciągnie do odpowiednich oddziałów.Najlepsza muza i najlepsi dj-je. Najlepsza obsługa i najlepsze drinki. a jak się komuś nie podoba to niech nie wchodzi na to forym. Tu zaglądają fajni ludzie( dla których będzie ten klub) a nie desperaci którym czasem trudno dogodzić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Wejsciowka za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 08:15 I to wlasnie dla tych fajnych ludzi którzy "reklamują" ten klub powinna byc wejściowka gratis - kto sie ze mną zgadza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wejsciowka za darmo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.03.06, 08:32 a ja ciągle nie wiem, skąd wiadomo, że wstęp tylko dla dorosłych??? Odpowiedz Link Zgłoś
react Re: Wejsciowka za darmo 03.03.06, 22:45 a nie przyszło ci do głowy, że na to forum może zaglądać również właściciel klubu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebrown rozczarowanie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.03.06, 14:41 wasze pesymistyczne podejście do wszystkiego powala mnie na kolana Negujecie wszystko i wszystkich zanim cokolwiek powstanie - całkowicie tego nie rozumiem Dajcie się najpierw rozwinąć temu miejscu, w gruncie rzeczy to wy będzicie częścią tego miejsca, i to dzieńki wam utworzy się w nim jaki kolwiek klimat Tyle lat słysze że w W- ch nie ma się gdzie bawić... ktoś próbuje stworzyć coś dla was i prosi was w zamian o jakże niewiele o pozostawienie tam lepszej cześci siebie, o dobra zabawe, a wy już na starcie mieszacie go z błotem NIE ŁADNIE !!! pozdrawiam wszystkich negatywnie i pozytywnie nastawionych W WAŁBRZYCHU TEŻ MOŻNA COŚ ZMIENIĆ (bądźcie częścią tej zmiany, a nie już na starcie ją negujecie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: rozczarowanie IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 04.03.06, 16:42 Dla nas? Ktoś to robi dla szmalu, lecz taka inwestycja w Wałbrzychu nie może przynieść zysku i ten ktoś nie miał w szkole ekonomii o ile skończył jakąś szkołe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebrown Re: rozczarowanie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.03.06, 21:34 własnie o tym mówie nie dość że negujesz coś na starcie to jeszcze w swojej wypowiedzi przeczysz sam sobie!!! ale czy mogłam spodziewać się czegoś innego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzyszanka Nareszcie!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.06, 00:20 Hejka!Klub jest naprawde zajefajny!Uwazam ze powinien byc on dla kazdego a nie dla takich o ktorych tu sie pisze....i to od spolecznosci lokalnej bedzie zalezecz jak dlugo sie utrzyma i jaka bedzie tam atmosfera!Mysle ze Walbrzych jest na dobrej drodze!Tak trzymaj Dziesiona:)A co do wieku to niestety ale podobno wstep jest od lat 21:(Wiec nie kazda mlodziez bedzie mogla sie pobawic: (Pozdrawiam:)Otwarcie podobno juz niebawem bo prace remontowe dobiegaja konca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A co cie to obchod Re: Klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 00:53 Mam nadzieje ze w tym klubie bedzie mozna miec bilae rekawiczki i itp :) bo bez tego niema dobrej zabawy!!! Aha i widzialem ze ludzie spominaja o cpunach i itp mam nadzieje ze ochroniarze beda jacys normalni ze niebeda nimi ludzie z ulicy bo jesli tak to bedzie druga mordownia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: rozczarowanie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.06, 14:42 Coś ci koleś nie pasuje, zastanów się kto tego nie robi dla kasy ale nie powiedziane ze nie dla nas bo jak by nie robił właściciel tego klubu dla nas to by się zajął czymś innym niż dyskoteka!!! I zanim cośgupiegopowiesz to spytaj siebie czy ty skończyłeś szkołę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M...A S U P E R !!!:D ale kiedy w końcu otwarcie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:39 jak zdecydowanie będą trzymali się zasady wpuszczania jedynie pełnoletnich i zakazu wstępu w dresach + wypad z rękawiczkami itd.:/, to na pewno wszystko będzie szło do przodu!!!!!:)...w końcu w tym mieście coś może zacznie się rokręcać i inni będą przyjeżdżali do nas, żeby poszukać miejsca do zabawy,a nie na odwrót, bo studentów-i nie tylko-jak widać)marny los jak do tej pory...mam nadzieję, że będzie lepiej niż w sąsiednim Climaxie(gdzie sprzedaje się białe rękawiczki za 50 gr od sztuki!!! :|:|:|-żenada)...3mam kciuki, żeby ten klub miał własny styl i zyskał poparcie, na które na pewno właściciele muszą zapracować, trzymając się zasad, jakie obowiązują w NORMALNYCH klubach, pozdro 600;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na chwilę Re: S U P E R !!!:D ale kiedy w końcu otwarcie??? IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 09.03.06, 15:53 Mam wrażenie, że o innym mieście czytam:)Fakt, że nie byłam w W-chu na imprezie ze 3 lata, ale mniej więcej się orientowałam, kiedy powstawało coś nowego, ale o żadnym Climaxie i białych rękawiczkach nic nie wiem:)))-i może dobrze. Czytając Wasze wypowiedzi, jestem najszczęsliwsza pod słońcem, że już tam nie mieszkam,bo to straszne, że już 3 miesiące tylu ludzi przeżywa, że otworzą jakąś knajpę- szok. To jest nie do pomyślenia, że w W-chu jest taka padaczka!!Przecież to nie jest wiocha, tylko 100 tysięczne miasto...żenada. Niestety, albo meliny i wieśniaki w dresach albo nic. Niemożliwe, żeby już nikt normalny w W-chu nie został! I co Wy tam biedni robicie:((Tylko bierki i szachy zostały...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M...A do "na chwilę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:51 nie słyszałaś o Climaxie, bo to nie jestw W-chu!napisałąm sąsiedni, bo chodziło mi o sąsiednie miasto. Climax jest w Ś-cy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: S U P E R !!!:D ale kiedy w końcu otwarcie??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.06, 14:50 Chyba jesteś wniewtemacie... tu nie chodzi o jakąś knajpe tylko o nowy klub K10, widziałem jak tam jest super, brak mi słów... FULL WYPA!!! Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: S U P E R !!!:D ale kiedy w końcu otwarcie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:20 Tak na marginesie: nieważne to Lewandrowska żona dziesiony skazanego niedawno prawomocnym wyrokiem, wykidajły z kryształowej. I to prawda że gdyby nie zajął się dyskoteką to w dalszym ciągu ściągałby characze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.06, 22:19 Bardzo mnie cieszy temat tego klubu.Chciałbym aby im się udało.a poza tym co tu się może nie udać? klub praktycznie jest skazany na sukces. ktoś coś wspominał o ekonomii, kolego nie udzielaj się na tym forum ze swoją głupotą, a i zawiść jest tu nie mile widziana.wszystkich pozytywnie myślącuch pozdrawiam i czekam na otwarcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: klub K10 IP: 81.15.135.* 07.03.06, 23:53 Skazany na sukces, a skąd to wiesz kolego? Robiłeś jakieś badania rynku? Głupi to Ty jesteś i naiwny wierząc w sukces tego klubu - do szkoły koleszko a nie do klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:53 sam idź do szkoły. pisze się "koleżko" - przez "ż". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.06, 14:54 Idz sie lecz facet,ten klub jest nieźle skazany na sukces... ten kto lubi imrezować wpadnie tam i to na pewno, kto tego nie zrobi? Chyba, że ty, ja bym cię tam nie wpuścił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.06, 22:23 Nie martwcie się młodzież też będzie miała swój dzień na zabawę, też jest bardzo ważna dla klubu,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.06, 21:24 No wiec jak kiedy otwarcie?Bo widzialam w nyskach palakty ze niebawem wielkie otwarcie ale konkretnej daty nie bylo?A co do wieku to Dziesiona napisze prosze od ilu lat bedzie wstep?Bo mam kumpele 19-letnia ktora tez by chciala odwiedzic ten klub a slyszalam ze wstep bedzie od 21...Pozdrawiam i czekam na pierwsza odjazdowa imprezke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewuńka Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.06, 08:46 no podobno juz otwarli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 15.03.06, 13:14 otwarli? hahaha - naucz się najpierw pisać, jak w tym klubie będą same takie głomby to ja dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.06, 20:17 czy ktos dokladnie wie kiedy otworzyli ten klub( o ile otworzyli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidor Re: klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.03.06, 22:02 tia po raz kolejny plotka szybsza od rzeczywistości (nie otworzyli ale otworzą)a zreszą i tak post mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,, Re: klub K10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 01:15 Juz mieli otwierac 10marca :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(Rozczarowanie Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.03.06, 22:21 No to co do klubu to chyba jeszcze troche poczekamy bo jak narazie nie ma od nikogo zadnych wiesci ktore okazalyby sie prawda:(A z tego co ja wiem to to nasze wielkie otwarcie ku zdziwieniu wszystkim ma nastapic dopiero w czerwcu...i dla pociechy wstep ma kosztowac 25zl!Mam nadzieje ze to co ludzie gadaja to jedna wielka sciema i ze Dziesiona by nam tego nie zrobil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.06, 15:00 Otwierają pod koniec marca albo na początku kwietnia:):-):-):-):-):-)!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.06, 14:58 Chłopie przestań każdego się czepiać, masz coś z głową czy jesteś polonistą. To forum jest na temat klubu anie na temat ortografi!!! I sam idz do szkoły ale do specjalnej, mam źródłą że w wieku 15 lat sie z szkoły wywalili!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _*_wrc_*_ Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 00:57 Siemano Z tego co narazie zdobylem informacji a wiele juz opowiesci na temat tego klubu slyszalem to jest tak: 1. o otwarciu tego clubu bylo juz gdzie nie gdzie glosno w 2005 roku w maju. Pozniej slyszalem opowiesci z piekla rodem, tj. ze otwarcie mialo nastapic latem 2005 ale tydzien przed wlasciciel clubu zginal w wypadku Ile w tym prawdy nie wiem Mowie co slyszalem :P 2. Ostatnio (jakos w okolicach 10.03.2006) zobaczylem plakacik w "nysce" ze bedzie new club na Topolowej Pomyslalem bardzo fajnie bedzie sie dzialo :P Z tego co pytalem znajomych narazie nikt nic nie wie 3. Co do wieku od ktorego powninni (maja) wpuszczac, to moim skromnym zdaniem powinno byc nie mniej niz 21 lat i to z potwierdzeniem a nie na oko Dla wyjasnienia o co chodzi: za pamietnych czasow chodzilo sie na Dworzec Muzyczny, bylo zajebiscie, muza, klimat Niestety zaczeli wpuszczac coraz mlodszych i wpadli Szkoda na dodatek moge powiedziec ze Tawerna 9 Fala (Podgorze) nie nalezy do clubow czysto muzycznych ale do miejsc gdzie mozna i potanczyc i niezle sie pobawic A wstep jak sie nie myle jest powyzej 21 lat (mi sie udalo byc tak jak bylem ponizej normy ale mialem zaproszenie) - POLECAM! 4. Tak wiec czekajmy na otwarcie cierpliwie Zapewne wlasciel jak to sie mowi dopina budzet i rozne sprawy Zalezy mu na dobre zabawie dla nas Dlatego jezeli bedziemy juz tam sie bawili stworzmy klimat odpawiadajacy nam wszystkim Aby nie bylo bijatyk, chamstwa i innych spraw Duzo lezy po stronie wlasciciela i ochrony ale my bedziemy tworzyc ten club i sie w nim bawic Tak wiec uszanujmy to ze nie ktorzy chca sie bawic cala noc nie martwiac sie o swoje zdrowie lub partnerki bo ktos inaczej jest ubrany, ma rekawiczki albo gwizdek BAW SIE JAK TYLKO NAJLEPIEJ POTRAFISZ a bedzie Ci tam dobrze Pozdrawiam i czekam na wiadomosci na temat terminu otwarcia no i kosztow bo narazie to tu dosc wysoka kwota padla jak na nasze warunki (dla porownania cen sprawdzie jeden z lepszych clubow na Wielkopolsce www.klubpaka.pl/) KONCZE :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K10 Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.03.06, 18:53 Witajcie, czytam sobie posty i cieszy mnie Wasze zainteresowanie klubem.Musicie uzbroić się jeszcze odrobinę w cierpliwość.Właśnie trwają odbiory lokalu, wszystko jest na dobrej drodze. Otworzymy K10 już niebawem.Nie martwcie się cenami, będą takie jak wszędzie w Wałbrzychu.Nie mamy zamiaru na was tak ostro zarabiać:))) Ostra to raczej będzie tylko zabawa:))) Chcemy abyście się tam dobrze czuli i polubili nasz klub.Tym czasem pozdrawiam Was serdecznie, do zobaczenia już w krótce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidor Re: klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.03.06, 12:15 zajefajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomato Re: klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.04.06, 18:37 tia,piękny dzień mieliśmy-zaduma i słońca refleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 07.04.06, 12:55 no i co wkońcu z klubem?kiedy otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A****n Re: klub K10 IP: *.e / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 17:06 100 % OTWARCIE-----> 28.o4.2006!!!!!!!!!!!!! 5 Dni Imprez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil [...] IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.04.06, 17:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.04.06, 10:26 Żadna ściema!! Już pozakładali światła,lasery,sprzęt muzyczny. Byłam i widziałam , super efekt!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss26 Re: klub K10 IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 15.04.06, 14:43 fajny miałas sen :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.06, 18:24 Niewieżysz to sie tam przejdz, szczenka ci opadnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.06, 20:28 szczenka??? buahahahaha otwieraja te balety juz ponad rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.04.06, 15:54 cfffffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.06, 21:40 SZCZENKA???? ZAJEFANIE PISZESZ A KLUB OTWORZA CHYBA 28.04.2010 ROKU :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss26 Re: klub K10 IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.04.06, 16:06 albo ręce opadną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss26 Re: klub K10 IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.04.06, 18:14 albo ręce opadną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:55 Myślałem P. Lewandrowska że jest Pani osobą wykształconą- pisze się szczęka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.05.06, 21:35 ja na twoje nieszczęście Cichy doskonale piszę po polsku.i nie wymieniaj mojego nazwiska na forum bo sobie tego nie życzę. jeśli jesteś dobrze wychowany, to na drugi raz zastanów się kto robi takie głupie błędy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: see Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:13 Byłem, zobaczyłem i było dobrze... Ale wymienie co mi sie niepodobało (zaznaczając że ogólnie miło sie zdziwilem) 1. Klimatyzacja - chyba jakas jest ale w zwiazku z nia to jakies totalne nieporozumienie - SAUNA - nie pamietam baletow z takim upałem i duchotą 2. Oświetlenie - kilka zaroweczek trzeba koniecznie dowiesic bo to co jest efekt robi mizerny 3. Głośność - jest zdecydowanie za cicho 4. DJ - nigdy wiecej nie wpuszczac na konsole pseudograjka niejakiego Barmana - to jest kolosalna pomyłka, koles o niesamowicie ograniczonej wiedzy muzycznej... Koles nie zna zadnych nowosci i katuje jakimis starymi antykami, wiem bo nieraz musialem go sluchac Reszta OK i mam nadzieje ze szybko sie interes rozwinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 18:43 Według mnie klubik jest na pełnym wypasie! zero dzieciarni,tylko wiecej efektów swietlnych by sie przydało.A co do Dja Barmana,to nieźle podkreca klimat,nie robi bezsensownej sieczki,tylko stara sie wpasc w gusta wszystkich klubowiczów(troszke starsze kawałki tez są dobre,w końcu to klub muzyczny) Pozdrawiam i oby tak dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:39 To jak jutro balujemy??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;> Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 15.04.06, 17:55 i co podnieciłaś się? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś:P Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.06, 15:24 Wiecie co Wam powiem...klub jest urzadzony od juz dawna i to bardzo dawna ale cos otwarcia sie nie mozemy doczekac...klub byl tyle razy otwierany ze nie wierzcie w termin 28 kwiecien bo to pewnie kolejna bujda:( Dziesiona zawiodlam sie na Tobie:( Mam nadzieje ze sie poprawisz:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piguła Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.06, 18:27 Jak rozgadujecie plotki ze jest otwarty tego dnia i następnego to sie nie dziw ze waszym zdaniem otwierany jest 20 razy. Jeszcze nie jest skończoby dla twojej wiadomości ale sprzęt,lasery,światła i całe wnętrze jest wyczepiste!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebrown Re: klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.04.06, 12:19 a czy widział ktokolwiek plakaty z dokładna datą otwarcia NIE!!! bo jeszcze takich nie było, a te daty "otwarcia" z tego co widze to sami sobie ustalacie, a potem macie pretensje do właściciela apeluje o troche rozwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:22 no ja widzialam jakis czas temu i nicia a na plakacie otwarcie na dzien kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasolka Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 22:27 Naucz się czytać, a może już za późno, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik z telepizzy Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.05.06, 18:16 heheeh no nie nawet dziesiona tu się rozpisuje. no prosze wyszedł z paki i już k10 otwiera heheheeheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 22:17 kolego, ni ładnie, oj nie ładnie. Myślisz że jesteś taki bystry,a ty poprostu umierasz z zazdrości. potrzebny ci specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 22:20 remik z telepizzy, co to takiego???? PALANT?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 22:30 dlaczego po tym forum skaczą takie pluskwy , jak ty co??? uradziłeś się taki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karton Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 22:32 Remik jak mi przywieziesz pizze to ci ją wsadzę..... Odpowiedz Link Zgłoś
klubowicz2 Re: klub K10 13.05.06, 23:00 Gość portalu: remik z telepizzy napisał(a): > heheeh no nie nawet dziesiona tu się rozpisuje. no prosze wyszedł z paki i już > k10 otwiera heheheeheh Sprawdziłem to prawda , gang i mafia.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K10 Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.04.06, 22:15 Wkrótce zostaną rozwieszone plakaty klubu K10, i będzie wszystko jasne... pozdrawiam wszystkich niedowiarków.:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K10 Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.04.06, 22:17 .....i oczywiście wszystkich Tych którzy w Nas nie zwątpili:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowisz Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.04.06, 15:27 co jak co bylem w srodku K10 i mowie ze beda najlepsze balety w w-chu a nie dzieciarnia jaka jest w wiekszosci pubow muzycznych bo raczej klubow to nie mamy :P pozdro 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 16:40 balety powiadasz... więc jednak dresiarnia. a ja głupi liczyłem na jakieś koncerty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: klub K10 IP: 195.229.242.* 29.04.06, 17:10 Pewnie w szatni bedzie przechowalnia kijow baseball-owych:-)Wszak to nierozlaczny atrybut dresa:-)Sa jak Flip i Flap,Starsky i hutch,czy Wilk i Zajac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropek Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 30.04.06, 11:20 Z tego co się dowiedziałem od Dziesiony (właściciel K10) to klub ma mieć BIG otwarcie w dniach 10,11,12 maja. Wstęp do klubu kosztuje 15 zł i będzie selekcja ludu. :) Jak na Wałbrzyskie warunki to dużo, ale trzeba się liczyć że na taką impre warto zapłacić tyle kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.04.06, 15:08 Wstep 15, piwo 10 i bedzie drozej niz we wrocku..;) w tym miescie za zadna impre nie warto zaplacic tyle kasy.. chyba ze jakas gwiazda przyjezdza.. ale moze tam beda gwiazdy np jakis dejot z pitera czy jak tam sie te balety nazywaly:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: klub K10 IP: 195.229.242.* 04.05.06, 13:47 Gwiazdy to zobaczysz ale...jak Cie baseballem potraktuja:-)))(czego nie zycze!) Odpowiedz Link Zgłoś
jevick Re: klub K10 04.05.06, 17:36 ja tam wole zaporowe ceny i mniej menelstwa, tak by sie mozna bylo pobawic bez strachu o mordobicie:) czekam na otwarcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris26 Re: klub K10 IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 05.05.06, 08:14 a Ty myślisz że jak koleś ma 15 na wstęp to Ci nie obije hahaha, dasz 15pln i taki łomot dostaniesz aż miło :D Odpowiedz Link Zgłoś
jevick Re: klub K10 05.05.06, 09:17 hm..dlatego napisalam zaporowe;) 15zeta to niezbyt wygorowana cena,hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreeNoise Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:05 Nie ma co krakać ;) Wydaje mi się, że miejsce ma duże możliwości. Wszystko będzie zależało jedynie od polityki prowadzenia klubu i samych klubowiczów. Co do tych drugich.... większości nie da się przemówić do rozsądku, więc pozostaje jedynie liczyć na dobry select door. Nie wydaje mi się, żeby wstęp 15 PLN był wysoką stawką (o ile oczywiście cena ide w parze z jakością świadczonych usług i bezpieczeństwa)... wiadomo dla łebka z gimn. może i tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.06, 11:15 Wiesz.. nie powiem zebym zarabiala malo.. gimnazium juz dawno skonczylam.. a nawet nie chodzilam do takowego, ale w zyciu jeszcze nie zaplacilam 15 zl za wstep na zwykla dyskoteke.. mowiac zwykla mam tu na mysli impreze co weekendowa bez szczegolnych atrakcji.. a biorac pod uwage ilosc i jakosc walbrzyskich dyskotek zaznaczam ze nie bawie sie tutaj.. nie wiem moze ty znasz ceny z wa-wy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreeNoise Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:23 Ja rowniez nie chodzilem do gimn... przytoczenie bardziej tyczylo sie bariery wiekowej a raczej selekcji. Co do szczegolnych atrakcji... napewno beda. Moim zdaniem W-ch nie jest super bezpiecznym miastem i jesli tylko w zamian za 15zl bede mogl "spokojnie" pobawic sie... to moge smialo stwierdzic, ze jest to odpowiednia cena. Rzecz jasna... wiekszosc ludzi moze i nie bedzie mogla pozwolic sobie na cotygodniowe chodzenie piatek, sobota do tegoz klubu, ale moze dzieki temu imprezy nabiora tam lepszego klimatu bez marudzenia, ze ciagle jest to samo. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) szczególnie jak bedzie tam grał FreeNoise IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 05.05.06, 15:31 bo juz wszystkie "kluby" zaliczyles chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreeNoise Re: szczególnie jak bedzie tam grał FreeNoise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:38 Raczej nie bede tam gral ;) co do klubow.. raczej tak, ale co to ma do rzeczy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: szczególnie jak bedzie tam grał FreeNoise IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 22:11 Jasne że nie będziesz! bo nikt cię tam nie zaprosi he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreeNoise Re: szczególnie jak bedzie tam grał FreeNoise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:45 ....duza pewnosc siebie ;)zdziwilbym Cie, ale nie ma sensu. I tak nic sensownego jeszcze nie napisales/las ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoalanda K10 05.06.06, 20:04 Powiedzcie mi, skoro mowa jest o selekcji do klubu(mam na mysli wiek)gdzie maja sie bawic ludzie tacy np jak ja, ktorym do pełnoletnosci brakuje roku, a potrafia sie dobrze bawic,w pozytywnym znaczeniu tego slowa, tzn.potrafia w pozytywny sposob wyladowywac swoje emocje, bez robienia zadym?Dlaczego mam nie miec wstepu do klubu, skoro ide tam tylko po to zeby potanczyc i zachwuje sie odpowiedzialniej niz nie jeden 20-latek?Czy to, ze klub jest dla "doroslych" wynika z tego, ze malolaty niby("niby", bo przeciez to raczej nie zalezy od wieku tylko od typu czlowieka) robia zadymy, przeginaja z alkoholem i nie odpowiadaja za siebie, czy klub staje sie bardziej prestizowy, jezeli bawia sie tam sami ludzie pelnoletni?Nie mozna uogolniac, ze ludzie do 18stkizachowuja sie jak gó..arze, a potem nagle staja sie super odpowiedzialni i spokojni. Pozdrawiam wszystkich z K10,a takze zwolennikow dobrej zabawy, ludzi potrafiacych sie dobrze i madrze bawic, bez wzgledu na wiek ;) czekam na odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowicz Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.06, 12:00 hehe ile 15 zl za zwykle balety ? czlowieku za 15-20zl to sa piekne imprezy z udzialem znanych polskich Dj's gdzie klub ma jeszcze znakomita renome w rejonie a nie tutaj. Rozumiem 15 zl wejscie na otwarcie klubu ale chyba ze bedzie na otwarciu gral jakis znany Dj's ale tego raczej nie bedzie :( moze za kilka miesiecy jak klub sie rozkreci :) czego bardzo chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 22:15 nie martw się ceną biletu napewno będzie cię na niego stać.mało tego, jeszcze wystarczy na piwo. te wszystkie ceny i daty otwarcia klubu to wasze poronione pomysły. co za ludzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTOŚ Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 22:22 ZWYKŁE BALETY TO TY MASZ W CEGLE, NIE STAĆ CIĘ NA BILET, TO SIĘ NIE OŚMIESZAJ. NIE MUSISZ TAM BYWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -Dave- Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 22:28 Slyszalem ze w tym tygodniu ma ponoc odbyc sie kolejny start klubu - sroda !!! Powiem tyle jesli to prawda to nareszcie !!! Dlugo nas przetrzymali, jesli nie - coz pozostaje nam tylko czekac .... ale skoro trwa to tyle czasu to bedzie warto !!!! Plakaty juz niebawem jak sie spodziewam :D Pozdro dla klubowiczow z Wałbrzycha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 22:50 nie kolejny , ale pierwszy prawdziwy i oficjalny. ludzie życzliwi mile widziani.o reszczie nie wspomnę, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pszczółka Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 22:53 długi okres jest zapewne winą urzędników, taki to nasz kraj. ale już wkrótce.pozdrowienia dla szefa klubu.dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 08.05.06, 11:03 Jak widze te wasze wypociny na temat jakiegos klubiku to mmnie mdli. Podniecaja sie juz rok czasu, do tego te zalosne wpisy tych samych osob, pewnie wlasciciel uprawia tu propagande i wypisuje te bzdety w kolko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 22:25 nikt cię nie zmusz, siedz w domu bo tam twoje miejsce, he he i nie obnażaj się ze swoją biedą bo nam wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowicz Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.05.06, 16:59 hmmm... o moj wstep i kase to sie nie mart bo nie na takich baletach bylem.. a jesli jestes "klubowiczem" chodzacym do walbrzyszkich PUBOW muzycznych to narx. Sunrise Festival 2006 przybywamy :) pojedz w polske i pochodz tam na balety to zobaczysz za jaka cene masz niesamowite wspomnienia i moc wrazen :) ale jestem dobrej mysli ze K10 sie po malutku rozkreci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:08 taa jedziesz wiesniaku jedziesz na sunrise, gwizdek w morde i biale rekawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowicz Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.05.06, 22:31 hehehehehehe... oya widze na jakim poziomie jestes i mam nadzieje ze tylko Ty Tak masz z tymi rekawiczkami gwizdkami brazolami itp... to juz Ziom jak bys niewiedzial od kilku lat te atrybuty polskiego wiXiarza "jazdowicza" sa ogolnie negatywnie spostrzegane przez klubowiczow z calego kraju z takim czyms jak wyjedziesz na balety to Cie kazdy wysmieje sam bylem na takich baletach... gdzie byla mala zadyma na parkiecie i DJ korzystajac z okazji do takiego zioma... Ty wez sciagnij te rekawiczki bo to wiocha :D i caly Club smiech z goscia.. tak ze nie gadaj glupot o takich rzeczach i nie osmieszaj siebie i inych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany klubowicz - swiatowy czlowiek IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 08.05.06, 23:01 Chyba ma technosieczke zamiast mozgu od zwiedzania klubow. Chlopie nie zgrywaj tutaj cwaniaczka i lepiej idz zobacz czy czasem nie otworzyli juz K10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowicz Re: klubowicz - swiatowy czlowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:40 heh :P wkoncu "zycie zaczyna sie w (e)kwadorze" ale wy tego nie zrozumiecie :P pozdro :) hmm.. a do K10 zobaczymy co z tego bedzie :) badzmy dobrej mysli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klub K10 Re: K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.06, 09:17 Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do klubu K10. Otwarcie 12 i 13 maja od 20:00 do 5:00. Życze super imprezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.06, 07:55 Czy ktoś wczoraj gościł na otwarciu tego klubu?Jak tam jest prosiłbym o podzielenie się wrażeniami.Myzyka,nagłośnienie,wystrój,ochrona,ludzie etc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowicz Re: K10 IP: 81.15.135.* 13.05.06, 10:37 powiem Ci tak ... Miejscówka i wystrój naprawde zajebiste, dodaliby pare bajerów z oświetleniem i była by masa ... nagłośnienie - też dobre, chociaż akustyk mógłby się przyczepić, ludzie - jak to ludzie - ale nikt raczej sie nie przyburzał chociaż towarzystwo lekko podchmielone, warto wspomnieć że mało małolatów ... Tylko teraz zaczynają się progi - jeżeli znasz muzykę z Kryształowej to wiesz na czym te progi polegają ... Ale o gustach się nie dyskutuje ... Myślę że gdyby włożyć w to troche wysiłku i puszczać muzę ambitniejszą (czyli chociażby taką jak na Spring Mixery w Książu) to ten klub naprawde ma potencjał ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowicz Re: K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.06, 10:45 o widze ze i 2 klubowicz jest tutaj o takim samym nicku :P nom jak by troche Trance i House zapodali i raz na miesiac tematyczne imprezy (( mogly by byc z zaproszonym Dj ))....bedzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutta Re: K10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:02 ile kosztuje wjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.05.06, 12:12 To ze nie puszczaja tam samej lupanki, to chyba najlepsza wiadomosc jaka rano moglam przeczytac;) Chyba za tydzien sie tam wybiore :D Walbrzych nie potrzebuje wiecej lupanki!! Brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REMIK Re: K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.06, 17:14 ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ. I POLECAM TEN KLUB, JEST OK. NIE MA DZIECIARNI TO DUŻY PLUS I ZABAWA ZAJEBISTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klub K10 Re: K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:20 widze ze jesteś jedną z tych marudzących makiet klubowych,u których nic sie nie podoba.Zwróc uwage na to ze to dopiero początki tego klubu,i trzeba najpierw poznac ze strony muzycznej ludzi,którzy tam przychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlito Re: K10 IP: 81.15.135.* 13.05.06, 16:28 Bez ofensywy, ale skoro od początku będziecie grać niezbyt ambitną muzykę rodem z manieczek i tuningowanych golfów to jak to sie ma do gustów muzycznych ludzi? Postarajcie się o dj'i którzy mają jakieś pojęcie o muzyce (wbrew pozorom pare takich osób znajdzie się w Wałbrzychu, nie mówie o gościach na starcie bo wiem że to mało realne) i spróbujcie robić imprezy tematyczne typu "w piątki trance, w soboty house" itd. myślę że w ten sposób prędzej poznacie gusta wałbrzyskich klubowiczów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad boy Re: K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.06, 16:48 w K10 Dj za konsoleta z czego tworzy swoje Seciki.. ?? z Gramofonow i Winyli czy z Cd-kow nawalaja.. i jak byliscie w klubie to dalej byly nieumiejetnie przejscia z tracka na tracka ?? owszem taka muzyka rodem z tunigpwanych aut podoba sie mlodym ludzia wiek 15-18 lat. natomias niekomercyjna muza Trance i Hosue bedzie przypadac do gustu starszym :) i malolatom po czasie tez sie spodoba :) trancowe klimaty :) spoko by bylo gdyby w K10 byly gramofony no i tez Cdiki.. ale zawitam tam wkrutce :) Odpowiedz Link Zgłoś
clari2 Re: K10 13.05.06, 17:39 A mi się nie podobało, znam w Wałbrzychu lepsze kluby gdzie panuje wspaniały klimat i zabawa. A osoba która pisała troszkę wcześniej ma rację, klub ten prowadzi pan "Dziesiona" nie mam zamiaru być świadkiem porachunków gangów. Mi to nie odpowiada. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.06, 18:07 A Mietka Fogga puszczacie czasami ? Odpowiedz Link Zgłoś
klubowicz2 Re: K10 13.05.06, 22:57 clari2 napisała: > A mi się nie podobało, znam w Wałbrzychu lepsze kluby gdzie panuje wspaniały > klimat i zabawa. A osoba która pisała troszkę wcześniej ma rację, klub ten > prowadzi pan "Dziesiona" nie mam zamiaru być świadkiem porachunków gangów. > Mi to nie odpowiada. Pozdrawiam. Masz rację, lepiej nie ryzykować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.06, 16:56 puknij się w łeb, o czym ty mówisz człowieczku. lepiej się nie wypowiadaj w ten sposób. baran z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.06, 16:59 niby jaki... he,he cegła ci pasuje, prawda. to spadaj do cegły i nie zawracaj głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.06, 17:01 wielki z ciebie klubowicz, a nie wiesz jak ma na imię szef klubu. żal mi ciebie, naprawdę żąl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 14.05.06, 19:17 Znowu jedna osoba pisze te same brednie pod różnymi nickami. Jak już to robisz to zmień chociaż styl wypowiedzi ;) Osoba ta napisała tu chyba połowe peanów na cześć klubu i jego "właściciela", a raczej chyba jednego z właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
klubowicz2 Re: K10 14.05.06, 19:28 Tak masz rację to oczywiste przeciez to widać, że chcą sobie darmową reklamę zrobić - żenujące. A do wczesniejszego postu to prawda jaką on mógł szkołę skończyć chyba nr10 nawet by się rymowało z ksywą, lub w zakładzie karnym .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;> Re: K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 13.05.06, 19:34 > ale zawitam tam wkrutce :) Może zawitaj najpierw do szkoły podstawowej gdzie nauczą Cię ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.05.06, 18:22 >spróbujcie robić imprezy tematyczne typu "w piątki trance, > w soboty house" itd. myślę że w ten sposób prędzej poznacie gusta wałbrzyskich > klubowiczów. A ja uwazam ze jak ktos chce sobie posluchac tego typu muzyki, to moze isc do fresha czy tam whiskey.. ale jezeli juz jest tak duze zapotrzebowanie na muzyke klubowa, w co watpie, to fajnie by bylo jakby np w piatek grali taka muzyke, a wsobote dyskotekowa, tak jakbylo kiedys w starym dobrym podzamku... i prawie zawsze lokal byl pelny i ludzie swietnie sie bawili.. ci co preferuja muzyke klubowa przychodziliby w piatek a ci co dyskotekowa w sobote.. i mysle ze wszyscy by byli zadowoleni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bano Re: klubowicz - swiatowy czlowiek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.06, 17:04 wszyscy macie nieżle nasrane. aż przykro czytać. A klub jest zajebisty,gdyby jeszcze ludzie byli inni..... brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REMIK Re: klubowicz - swiatowy czlowiek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.06, 17:09 byliśmy wczoraj na imprezie w K10. i co??? podobało nam się!!!! super zabawa, dobra obsługa,odlotowa muzyka. NIE ZAWIEDLIŚMY SIĘ !!! ABY TAK DALEJ!! BOMBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: see Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:16 Byłem, zobaczyłem i było dobrze... Ale wymienie co mi sie niepodobało (zaznaczając że ogólnie miło sie zdziwilem) 1. Klimatyzacja - chyba jakas jest ale w zwiazku z nia to jakies totalne nieporozumienie - SAUNA - nie pamietam baletow z takim upałem i duchotą 2. Oświetlenie - kilka zaroweczek trzeba koniecznie dowiesic bo to co jest efekt robi mizerny 3. Głośność - jest zdecydowanie za cicho 4. DJ - nigdy wiecej nie wpuszczac na konsole pseudograjka niejakiego Barmana - to jest kolosalna pomyłka, koles o niesamowicie ograniczonej wiedzy muzycznej... Koles nie zna zadnych nowosci i katuje jakimis starymi antykami, wiem bo nieraz musialem go sluchac Reszta OK i mam nadzieje ze szybko sie interes rozwinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlito Re: Re IP: 81.15.135.* 15.05.06, 10:47 Chociaż nie chce poruszać znowu dyskusji na temat vinyl vs cd, to powiem tylko że z doświadczenia wiem że ta różnica zaciera się od jakiś dobrych 5 lat i w tej chwili czołówka światowej sceny sety układa korzystając z ORYGINALNYCH cd'ków (argumentów jest masa - lepsza jakość dźwięku, sampling, looping itd. wiem bo sam gram - z drugiej strony większośc i tak gra na zestawach 2x cd i 2x gramofon), pisze, bo wiem do czego zmierzasz, śmiem wątpić w brak "kopii zapasowych" w k10 ale jeśli chodzi o cd-playery to to wg mnie nie ma się czego czepiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSCI Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.06, 20:15 powie mi ktos z czego tam graja ... Gramofony czy CD ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlito Re: klub K10 IP: 81.15.135.* 15.05.06, 10:42 "Explosion" raczej nie wyszło na vinylu, więc sam sobie odpowiedz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlito Re: klub K10 IP: 81.15.135.* 15.05.06, 10:48 "Explosion" raczej nie wyszło na vinylu, więc sam sobie odpowiedz heh ... Chociaż nie chce poruszać znowu dyskusji na temat vinyl vs cd, to powiem tylko że z doświadczenia wiem że ta różnica zaciera się od jakiś dobrych 5 lat i w tej chwili czołówka światowej sceny sety układa korzystając z ORYGINALNYCH cd'ków (argumentów jest masa - lepsza jakość dźwięku, sampling, looping itd. wiem bo sam gram - z drugiej strony większośc i tak gra na zestawach 2x cd i 2x gramofon), pisze, bo wiem do czego zmierzasz, śmiem wątpić w brak "kopii zapasowych" w k10 ale jeśli chodzi o cd-playery to to wg mnie nie ma się czego czepiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.06, 10:56 o k...... explosion puścili eehhehe no dziesiona to lubi eehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiowiec Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 15.05.06, 14:45 Muzyka musi byc legalna, jesli gra sie z plyt skopiowanych na polce musi byc oryginal tak aby ZAiKS w kazdej chwili mogl sprawdzic legalne pochodzenie nagran i kopii. Nawt jesli gra sie z komputera a nawe z mp3 ;) to trzeba udostepnic oryginalna plyte do kontroli, z ktorej skopiowano dany utwor badz jego fragment. A ZAiKS napewno zawita predzej czy pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:51 o legalność płyt z muzyką dla dyskomułów martwić się nie trzeba, bo dorzucane są do takich klubowych gazet jak bravo czy popcorn i kosztują naprawdę grosze. czyli tyle, ile są warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreeNoise Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 10:10 Spoko, zamieszczane CD czy tez nie... moga byc orginalne. Tak czy siak trzeba oplacic ZAiKS, poniewaz 99% z tych plyt nie maj zezwolenia na "publiczne odtwarzanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreeNoise Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:57 www.juno.co.uk/artists/Remi/ Wyszlo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.06, 17:59 spox jak jest grane z CD.. ja sam osobiscie gralem kilka lat na winylach i to jest piekna sprawa :) a do Cd nic nie mam :D oby tylko byly grane kawalki ktore poderwa publicznosc do tanca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlito Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 16.05.06, 07:31 Nosz fakk ... Rozwalił mnie o samym poranku :D A Alien Driver Manieczki też wyszedł ? :D Czy siakiś DJ Wixa Bazz ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreeNoise Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 10:07 znajac zycie... pewnie wyszla epka na jakims polskim labelu :P Bo Polska is a very good kraj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -Dave- Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.05.06, 11:54 Jak ktos potrzebuje jakies vinyle to zapraszam na forum www.rmf.prv.pl jest tam,tego od groma i jeszcze troche naprawde POLECAM rejestracja za free. Poza tym masa muzy mp3 dla klubowiczow - nie byles gdzies to posluchaj tego co sie tam dzialo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alisssa Re: klub K10 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.05.06, 18:52 Ludzie zamontujcie sobie klimatyzacje!!! i nie grajcie tak ciężkiej muzyki- nie wszystkim odpowiada wieczna łupanka, jest duzo fajnej muzy, którą nieźle można zmiksować, a to co usłyszałam w sobote nie należało do najprzyjemniejszych doświadczeń moich uszu. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.06, 20:00 Ja chodzę tam co każdą impre i bardzo mi się podoba , wszystko mi odpowiada, muzyka, oswietlenie;) Jest naprawde fajnie a jak ktoś nie był to niech nie wypisuje bzdur ze tam jest do niczego to swietny klub a dziesiona spisał się na meda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 21.05.06, 20:12 byłem i co moge napisać: - gorąco jak w saunie - pare światełek jak na tak duży lokal to za mało - malutki bufet - muzyka zbyt męcząca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alisssa Re: klub K10 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.05.06, 21:37 hehe tez byłam i wpełni zgadzam się z przedmówcą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 21.05.06, 23:04 a moje zdanie to: (wizyta w piątek) -akustyka do dupeczki (dudni jak cholera) -muzyka ( kpina!!! graja jeden utwor 5 razy w ciagu nocy juz nie mowiąc ze muza pt. madonna , ace of base czy jak im tam było zmiksowane tak ze uszy bolą z żalu) -na telebimie leciał koncert Tiesto a na baletach disco polo ( no serce krwawi) -światełeczek za mało -jeden laser :-/ buhahah -brak klimatyzacji (ludzie mozna sie ugotowac zywcem :-/ ) kolejna sprawa na takiej powierzchni mozna by bylo lepiej to zorganizowac, wystroj i ogolnie calosc- ale to tylko oje zdanie nie kazdy musi sie z tym zgadzac, jednak widzialam juz wiele i na moje oko to kicha to k10 ale miejmy nadzieje ze to co zrobili to nie koniec. za to bar zrobili na 10na 10 :-P fajny, duzy, obsluga tez miła :-P No a nasze wałbrzyskie bydło(NIE MOWIE O WSZYSTKICH KTORZY TAM BYLI jednak spora cześć) oczywoscie pokazało co potrafi ;-/ szkło pobite, zamiast chodzic po podłodze chodzilo sie po butelkach , pokalach itp kibelek oczywiscie zdewastowany!!!!! ludzie opamietajcie sie!!! TROCHE KULTURKI NIE ZASZKODZI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 21.05.06, 23:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Kasia Re: klub K10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:05 Zaduch straszny, gorąc , smród , a co dopiero będzie latem. Nam się nie podobało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość:) Re: klub K10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:58 Gorąc, zaduch, smród ...itp. Ciężka muzyka, słabe klimaty to wszystko !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:50 co wy wypisujecie!!! klub jest normalnie słodziutki :-) tylko troche za duzo techniawki.Jedno co mnie dobiło,to widok za konsoleta niejakiego johnego,który katował ludzi jedna i tą samą muzyka techno w Dworcu i w Whiski barze! Nacpanym debilom moze i to sie podoba ale nie normalnym ludzią,którzy chca sie pobawic.dj barman to młodziutki facet,który ma przed soba przyszłosc w muzyce.A nie jakis stary rumpel który gra w kólko jedno i to samo bębnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona! Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.06, 23:45 "....Jedno co mnie dobiło,to widok za konsoleta niejakiego johnego,który > katował ludzi jedna i tą samą muzyka techno w Dworcu i w Whiski barze! Nacpanym > debilom moze i to sie podoba ale nie normalnym ludzią,którzy chca sie pobawic.d > j > barman to młodziutki facet,który ma przed soba przyszłosc w muzyce.A nie jakis > stary rumpel który gra w kólko jedno i to samo bębnienie.".... co do cytowanej wypowiedzi: Czyżby ta osobista sugestia na temat Johnego wynikała z braku jego reakcji na szczeniackie zaczepki, czytaj; zaloty:)! Załosne te wasze posty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: klub K10 IP: *.frh.faurecia.com 24.05.06, 07:11 powiem tylko tyle barman nie ma pojecia i talentu do mixowania wiec przyszlosci przednim nie ma moze sobie podac reke razem z dolarem ktory uwaza sie za Dj-a a tak samo nie potrafi zlaczyc dwoch bitow razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.05.06, 09:41 no właśnie, ludzie...... brak kultury i obycia. a klub super.byłam na juwenaliach i bardzo dobrze się bawiłam.nie rozumię tylko dlaczego ludzie w naszym mieście są tacy obłudni. świateł było dużo, muzyka dobra....itd. mały bufet??? bar duży i fajnie pomyślany. jeśli ktoś nie był niech nie wypisuje bzdur.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irys Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.05.06, 09:49 jestem tego samego zdania. najważniejsze że nie wpuszczają małolatów. widziałem że wśród tych niby dorosłych też robili selekcję.myślę że ten klub ma potencjał.brawo barmani jesteście super!!! polecam ten klub. ktoś napisał że jest tylko jeden laser... a gdzie jest ich więcej??? jeśli wogóle są.:) wsród nas niestety nie brakuje złośliwców, mam dla was radę- spieprzajcie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 22.05.06, 11:01 I znowu jedna osoba wypisuje to samo :) sam/a spieprzaj (dziadu) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: klub K10 IP: *.frh.faurecia.com 22.05.06, 17:23 Ludzie co wy gadacie?We freshu wam sie nie podoba,w Whisky tez K10 dopiero otworzyli i juz jedziecie na ten klub!!!moze z wami jest cos nie tak?moje zdanie Fresh lipa (malolaty),Whisky super tylko oswietlenia brak K10 ok ale tylko jak gra Johny bo Barman i Ewa nie maja pojecia o co chodzi w mixowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.05.06, 18:45 Byłem w sobotę i bawiłem się ok. Tylko problem z klimą , nagłośnieniem i troszeczkę za dużo techniawki.Co mogę pochwalić selekcja na wejściu i mało małolatów w dresach:-) Bardzo Na + Pierwszy raz Baramkarz życzył mi miłej zabawy Taka kultura mi się podoba Klub ma potencjał za dwa tygodnie znowu go odwiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 22.05.06, 19:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 22.05.06, 19:35 ja pisalam o tym ze jest jeden laser. a gdzie jest wiecej? no napewno nie w wałbrzychu czy w marciszowie. Ja mowilam o wiekszych klubach. A mam do tego pełne prawo zeby krytykowac poza tym od tego jest to forum zeby napisac slowa krytyki a takze slowa pochwały. JA jednak widze wiecej wad niz zalet w tym klubie, wiec pisze to co myśle a jak ktos ma inne zdanie to niech je wyraza i bez tekstow typu SPIEPRZAJ bo to tylko o Tobie świadczy. ja nie krytykuje ludzi ktorzy wypowiadaja swoje wlasne zdanie na forum a jak masz troche kultury to tez tego nie rób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: klub K10 IP: 195.229.242.* 22.05.06, 22:17 Jezeli do tegoz klubu przychodza tacy ktorzy na forum do majacych inne zdanie niz jedynie sluszne pisza"spieprzaj" to ino powinszowac klubowi doborowego towarzystwa.Zabawa posrod takich to musi byc niezle przezycie...traumatyczne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Chojnacki Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.06, 02:59 Nie byłem w K10 po otwarciu. Niestety. :-( Trudno jest mi zająć stanowisko w tym jak tam jest : np. niedoskonała wentylacja - fakt, czy mit?, czy też w tym jak gra DJ Barman - nie znam gościa, ale byc może musi poznać trochę swoją publikę, zanim "zabłyśnie"? Być może zacznie puszczać mniej techniawki i dostosuje z czasem rodzaj muzyki pod klientów - trafiając tym w gusta większości (bo wszystkim nigdy nikt jeszcze nie dogodził, jak świat jest stary). Wiem jedynie, że w Wałbrzychu brakowało dużego klubu-dyskoteki, do którego możnaby było bez wstydu zaprosić gości z innego miasta. Obecnie cieszy mnie to, że tak duzy klub w końcu powstał w "moim" mieście. Przeczytałem wszystkie (210) opinie zawarte w tej dyskusji, na tym forum. Wiem że właściciele włożyli : 1. bardzo dużo kasy w całokształt (widziałem lokal podczas remontu, na początku, w stanie powiedzmy "surowym" i powątpiewałem w jego rychłe otwarcie, to była olbrzymia inwestycja) 2. dużo chęci, pomysłów (!) i zaangażowania. 3. wiele trudu przy obowiązujących NOWY klub tego rodzaju przepisów (co innego jest zmodyfikować działający lokal, a zupełnie co innego dziś otworzyć nowy, gdy weszliśmy do UE) Nie wierzę więc, ze po tylu miesiącach przygotowań i pracy nad tym wszystkim miała by być z tego jakaś kiszka. Artur zna lokale w Polsce i za granicą, widział je, bywał, podobnie jak ja. Zapewne jest cool, a żałuję tylko tego, że nie mogę sprawdzić osobiście. Wydaje mi się, że wpisy krytykujące na tym forum to w większości głosy tych zazdrosnych i zawistnych... (na zasadzie : "komuś się coś udało - trzeba mu dokopać", albo : "nie lubię go, więc mu teraz dokopię, pomimo, że lokal jest OK"). Ale te opinie (niektóre!) są przydatne, bo prawdziwa krytyka jest elementem szlifującym nawet coś, co wydaje się być doskonałe. Zawsze można coś ulepszyć, zmienić. Pozdrawiam Artura, Grażynę - nie odpisujcie na przygłupie wpisy - szkoda "prądu" na tę czynność, nie zniżajcie się do poziomu co niektórych tutaj - stać Was na dużo więcej, co udowodniliście już nie raz, choćby w przypadku otwarcia tego największego klubu muzycznego w dawnym województwie wałbrzyskim (na jego terenie). Trzymam kciuki za powodzenie. Dobrze byłoby go lepiej rozleklamować (Internet -> strona WWW) - nadal służę pomocą w tym zakresie. Prawdziwym "Klubowiczom K10" życzę dobrej i coraz lepszej zabawy. Bezpieczna będzie z całą pewnością z wielu względów. Za to mogę ręczyć nawet zza granicy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 23.05.06, 23:04 Ogólnie jest Ok!Też byłem zaskoczony mile:) bramkarzami bo naprawde na poziomie! Jeszcze jest pare rzeczy do dopracowania ale myśle że z czasem klub będzie się rozwijał,zresztą i tak w wałbrzychu nie ma równych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WLKP Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.05.06, 17:54 hmmm.. niewiem co macie do Dj JOHNYego.. jak ten koles gral na FTB DJ Tour w FTB Dj Team w Disco Park w 2005 roku jest z tej imprezy oficjalny film zrobiony przez samego GUCIO film :) wiec gdyby Johny byl slaby to by nie gral na takiej imprezce... a Gucio kreci bardzo dobre imprezy z dobrymi Dj miedzy innymi ( SwE, Sf, ADM, ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidor Re: klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.05.06, 00:22 ZAZDROŚĆ i to by było na tyle w tej kwestji no chyba żeby chcieli zagrać w ping-ponga z Johnym ale nie sądze że na to ich stać Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: klub K10 25.05.06, 10:22 Wielki spadek musial dostac chyba,ze sie wzial za cos takiego;P.Wszystko to szemrane i wiadomo czym sie zajmowal(no moze nie wszystkim). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjonat Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.05.06, 13:22 Klub K10, napiszcie adres i opis jak tam trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidor Re: klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.05.06, 13:35 Topolowa 23a teren giełdy samochodowej za Kauflandem Wałbrzych-Piaskowa Góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gey Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:34 spedalona 32 a teren starego sexshopu dla gejow za realem Wałbrzych-Piaskowa Góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :) Re: klub K10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:30 wiadomo,wiadomo o pasożytach wszystko się wie ........tylko ciekawie będzie jak jego najadą któregoś dnia ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.06, 12:16 O TO PRZYKŁAD........BRAK MI SŁÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Max Re: klub K10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:34 Wszyscy wiedzą - pasożytów pozamykać !!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 18:30 do reszty jestescie juz wszyscy popie..ni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziesiona Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.05.06, 19:31 up :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 14:37 bylem w piatek i jedno co trzeba zmienic to eksmitować pseudo dja barmana... wczoraj to juz czarną muze puszczał frajer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.06, 12:13 KOLEGO MAM PROŚBĘ NIE PODAWAJ SIĘ ZA KOGOŚ KIM NIE JESTEŚ .PAN ARTUR NIE PODPISAŁBY SIĘ W TEN SPOSÓB.OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosiek Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.05.06, 20:21 noooo, a ciebie pierwszego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.05.06, 20:23 a ciebie prostaku zamknąłbym pierwszego, pasożyt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.06, 12:18 NA TO CO TY WYPISUJESZ TEŻ BRAK MI SŁÓW, ŻAL MI CIEBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K10 Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.06, 12:14 Jarku, serdecznie Cię pozdrawiamy. Wracaj szybko do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.06, 12:19 TO PO CO TO CZYTASZ??? CHYBA NIE POJMUJESZ SAM SIEBIE, CO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja18 Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 06:43 jakby nie patrzec zaden walbrzyski klub nie jest na tyle duzy, nie ma laserow , i na tyle oryginalny wiec nie marudzcie. nikt chyba sie nie spodziewal baletów tj np w Opolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidor Re: klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.05.06, 02:14 co za naród zawsze żle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjonat Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.05.06, 14:54 Dziękuję za adres. Byłem piątek, sobota. Bar czujny. Ochrona zinteresowana. Goście bez nerwowych ruchów. Uwagi tylko drobne: może półki na szklanki, dla przyjezdnych info w necie. Mam co robić w wieczory weekendowe. Dj dla mnie oki. :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 30.05.06, 20:09 Spokojnie? Słyszalem ze ostatnio pogotowie zabralo z tamtad 4 osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.05.06, 20:19 chyba masz coś z głową:) to tobie jest potrzebne pogotowie. nie słuchajcie tych bzdur, myślę że to konkurencja wypisuje te bzdety, żeby zniechęcić gości dyskoteki. Jest tam naprawdę spokojnie, polecam i pozdrawiam wszystkich pozytywnie nakręconych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziesiona Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.05.06, 21:06 up :) grunt, zeby watek byl na czele :P up up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 01.06.06, 22:09 Byłem w sobote i było super,podobała mi sie zwłaszcza pewna para która dała niezły pokaz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:37 a co masz na mysli piszac "pewna para dała niezly pokaz" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.06, 21:48 wpadniemy na te wasze balety i zrobimy jatke, bedziemy lac po ryjach nawet laski tylko gornik nasz ks, zbiorka tam gdzie zawsze, na Chelmcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowicz Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:04 jatke to ty mozesz zrobic co najwyzej swojej mamie na urodziny===>takze tatusiowi mozesz pierdyknąć jak chcesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.06.06, 15:20 a jakie ceny??? napisze ktoś wreszcie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziesiona Re: klub K10 IP: 81.15.135.* 06.06.06, 20:40 czego interesuja Cie ceny? wjazd w sobote 15 PLNow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxz Re: klub K10 IP: *.frh.faurecia.com 06.06.06, 22:46 15PLNow za taka padake przesada.Muzyka jest w K10 z dupy i niestety powoli robi sie to druga cegla lub krysztalowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: klub K10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:35 Ty jestes matole z dupy,klub jest rewelacja.Wreszcie to miasto doczekało sie pożadnego klubu.Co do muzyki to według mnie jest zajebista!!! Graja tam najlepsi Djs jony i barman i tworza róznorodnosc klimatu. Tak wiec nie porównuj gówna do wiatraka i idz lepiej na frytki pozdro 600! Odpowiedz Link Zgłoś
yoalanda ??? 07.06.06, 18:04 Moze Ktos odpowiedziec na to, o co pytałam na dole??bede wdzieczna :) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15? o jessooo!! Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.06.06, 09:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...::d(^-^)b::... Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.06.06, 19:59 Hmm klub jak na wałbrzyskie realia wypas tylko zeby klub byl zajebisty musza byc w nim zajebisci klubowicze....:P a o takich trudno raczej u nas no ale wszystkiego nie da sie dokona odrazu :D:D:D no i jakas stronka internetowa by sie przydala..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deed Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:00 w K10 temperatura wyższa niż ustawa przewiduje :/ nie nazbierali jeszcze kasy na klimatyzację?? dziwne bo 15 zeta to dość dużo jak na prowincję :) muza do bani - dobra dla osobników w białych rękawiczkach & grupy wielbicieli wyizolowanych, JEDYNIE i NIEPODZIELNIE panujących bitów - nikt normalny nie wytrzyma całej nocy techno do świateł i całej reszty nie mam zastrzeżeń fajnie by było, gdyby klub był dla ludków powyżej 18 roku życia - jakoś nie mam ochoty bawić sie z dziećmi z gimnazjum pozdrawiam klubowiczów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.06.06, 17:11 no coż.... myślę że nigdy nie byłeś w tym klubie. piszesz o rzeczach które się nie zdarzają. do klubu wchodzą osoby powyżej 18 lat. piszesz o gimnazjalistach.... raczej nie rozmawiamy o tym samym klubie.rada.. najpierw przyjdz póżniej opowiedz a na końcu zastanów się czy warto coś krytykować.bo ja uważam że nie ma powodów.masz poważne braki z oceną rzeczywistości więc nie udzielaj się na tym forum.a może wolisz siedzieć w ciasnych barach typu whiski bar to tam zostań ,a innym którzy lubią bawić się w K10 daj prawo wyboru.i nie wymyślaj bajek, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: klub K10 IP: *.frh.faurecia.com 12.06.06, 19:31 Sory xxx ale dead ma racje co do ludzi ponizej 18-stki.Bylem i widzialem bardzo duzo malolatow widocznie jestes robolem K 10 i dlatego tak go promujesz.Jedynie co to wystruj maja fajny ale brakuje tam klimatu ludzie skacza sobie w rytm bitu bez zadnej fascynacji i nie ma sie co dziwic bo muza jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc pierwszy raz Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.06.06, 00:11 no to jaka powinna byc grana muzyka w wałbrzychu co tak naprawde sie wam podoba co jest klubowe a co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 14:37 na jakiej stronie umieszczane sa zdjcia z imprez w k10?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MASTER Re: klub K10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:57 Ha! Zgadzam sięz Wami! Widzę, że robi się druga Kryształowa. Do 22:00 płacisz 10pln za wstęp, a po 22:00 15pln. Co niektórych wpuszczają za 5 pln, albo i nawet za 20pln. Paranoja! Jak tak można? Co za selekcja? ...a może niedługo laski będziecie wpuszczać za szybkiego loda? Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzinks Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:06 A ja to bym tego (pseudo) DJBarmana zwolnił w piździec!!! Byłem tam już 3 razy ,a on dalej swoje! Gdyby nie Ewa i Johny to on by nas ,,zatranceował'' na Amen :) Ogólnie klub jest świetny i do tego super obsługa:) (Wtajemniczeni wiedza o co chodzi), tylko muza kuleje. Wierze że będzie lepiej ,ale BARMAN MUSI ODEJŚĆ :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangsta z rynku klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 00:21 Ludzie dzis tam wpadniemy i zrobimy dziesionie i jego przydupasom "Jesien Sredniowiecza" Tak jak mawia Owsiak: Bedzie sie dzialo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.06.06, 15:23 Bylam wczoraj... nic szczegolnego.. wystroj- chyba raczej jego brak. Fakt faktem obsluga mila, bo nie trzeba stac 15 min przy barze, ochroniarze tez grzeczni, wlasciciel otwarty. Jesli chodzi o minusy- to jak juz nie raz wspominaliscie-goraco-(sauna w cenie;))muzyka.. zbytnia lupanka, szczegolnie po godzinie 1.. a no i srednia wieku ok. 20 lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 14:02 Nie wszyscy lubią bawić się przy łupance, właśnie do takich osób ja się zaliczam. Zachęcony tym, że na plakacie wczorajszej Rap Afery były wymienione tylko te gatunki muzyczne które lubię (hip hop, r`n`b, dancehall, funky) wybrałem się do k10. Na muzyce bardzo się zawiodłem, połowa setów stała pod znakiem techno łupanki! Trzeba się trzymać tego co się zapowiedziało i nikogo nie oszukiwać plakatami. Jeśli chodzi o resztę to ok, miła obsługa i dużo przestrzeni choć trudno było przeboleć brak klimatyzacji:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidor Re: klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.06.06, 03:08 Tia wszystko było by dobrze gdyby nie to tia .Mona tak i mona tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: klub K10 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.06.06, 16:05 zalosne to k10!! muza do bani i brak klimatyzacji. poza tym bydlo sie tam bawi a nie ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa i swinia Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.06.06, 16:17 Gość portalu: ;] napisał(a): > zalosne to k10!!bydlo sie tam bawi a > nie ludzie Tak tak, potwierdzamy muuuuuuu chr chr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 22.06.06, 21:15 Pajac jakich pelno w K10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.06.06, 14:06 bylem zobaczylem i sie swietnie bawilem + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidor Re: klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.07.06, 02:46 hipokamp czy wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danio Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.07.06, 22:05 jak tam sie bawicie w naszym walbrzyskim klubie bylam w sobote z przyjaciolmi z wrocka i powiem wam ze bardzo im sie podobalo byli zdziwieni ze ktos zrobil taki fajowy klub gdzie ludzie potrafia sie dobrze bawic aby tak dalej k10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 14:21 a co za muzyka jest grana??? trance, house???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEE Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.06, 00:32 electro house,progressiv house.trance,ltino house no i czasami cos starego ale tylko w odpowiednim remixie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEE Re: klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.06, 00:34 LATINO HOUSE (SORKI LITERKI ZJADŁO ) Odpowiedz Link Zgłoś
xsatanistax Re: klub K10 02.08.06, 00:40 łał. ale urozmaicenie. z resztą nieważne - po fecie fajnie się skacze nawet przy dźwiękach alarmu samochodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: klub K10 IP: 195.229.242.* 02.08.06, 03:42 A Abba,Polomski,Fogg ,Gott nie laska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: klub K10 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 12.08.06, 15:07 i jak tam teraz wygląda ,jacy ludzi,klimacik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajsik K(omercja)10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 00:55 taa ludzie moze i spoko choc zdarzaja sie dresy i manieczkowcy..a muza ? no jak wiadomo exp<lol>sion, coco jambo i te inne hiciory walbrzyszan.....DEAD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: K(omercja)10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.08.06, 20:25 jak tam po imprezach w naszym walbrzyskim k10 w czoraj bylismy i fajowo sie bawilismy wrocek niech sie chowa teraz oni beda zagladac do nas a nie odwrotnie my tez potrafimy sie bawic nie walbrzyszanie jest troche brakow ale widze ze wlasciele sie staraja i tak trzymajcie Odpowiedz Link Zgłoś