Gość: mariola IP: *.tlsa.pl 10.10.02, 19:16 Kto wie jak to jest zrobić sobie operacje na oczka laserkiem i wszystko widzieć bez gogli? Wdzięcznam za wszelkie uwagi. Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga!!! Re: kto juz dobrze widzi 10.10.02, 20:35 ja także poprosze o uwagi na powyzszy temat! :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti wiem :) IP: *.biuro.kom / 10.101.6.* 10.10.02, 21:16 Wiem,ze taka klinika jest w Szklarskiej Porebie. Nie wiem czy uzywaja tam lasera czy skalpela, ale efekty sa. Czasem potrzeba kilku operacji, zalezy od wady. I bardzo wazna sprawa: operacje mozna przeprowadzic w takim wieku, kiedy oko juz nie rosnie, okolo 20 roku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Też chciałbym wiedzieć... IP: *.chem.uni.wroc.pl 11.10.02, 09:10 Gość portalu: mariola napisał(a): > Kto wie jak to jest zrobić sobie operacje na oczka laserkiem i wszystko > widzieć bez gogli? Wdzięcznam za wszelkie uwagi. > Pozdr, ... od tych. którzy spróbowali. We Wrocku jest już kilka klinik, gdzie laserem naprawiają wady wzroku. Pytałem znajomych lekarzy, nie są jednomyslni. Ale zaznaczam, że nie są okulistami. Kto może sie wypowiedzieć autorytatywnie? Bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. chemax IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 10:22 na stronie www.chemax.civ.pl są odnośniki do wielu klinki, Wrocławskich i nie tylko i artykuł ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
past eyelaser 11.10.02, 11:16 stronka www.eyelaser.pl kiedyś się tym interesowałem podobno jest 90% skuteczności , no cóż nie chciałbym być tym 1 z 10 który straci wzrok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: kto juz dobrze widzi IP: *.tlsa.pl 11.10.02, 15:40 Gość portalu: mariola napisał(a): > Kto wie jak to jest zrobić sobie operacje na oczka laserkiem i wszystko > widzieć bez gogli? Wdzięcznam za wszelkie uwagi. > Pozdr, chodzi mi o opinie osob , ktore poddaly się takiemu zabiegowi; bo gdzie i za ile to bardzo łatwo się dowiem otwierając np. wyborczą Dzięki, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś