Dodaj do ulubionych

Drobna demonstracja dla Isis

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 19:37
w zwiazku z twoja obsesja dotyczaca IP zamierzam ci uswiadomic, jak bardzo sie myslisz. teraz przy moim nicku widzisz NAZWE domeny...
Obserwuj wątek
    • Gość: cyfer Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: proxy / 213.121.248.* 11.10.02, 19:41
      a teraz wiesz, ze lacze sie przez serwer proxy...
    • Gość: jajaccek Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 11.10.02, 19:42
      Ja tez widze.
      Przy okazji, przepraszam, ze sie wcialem.
    • Gość: cyfer Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 11.10.02, 19:43
      jak widzisz, moge byc w krakowie...
      • Gość: cyfer Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: proxy / *.cotecna.com.co 11.10.02, 19:44
        moge tez byc w bogocie.
        • Gość: jajaccek Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 11.10.02, 19:47
          Cyfer!:) Jak ty to robisz. I czy w Chicagowie tez mozesz byc?
      • Gość: cyfer Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: proxy / 61.136.16.* 11.10.02, 19:46
        a IP to ten ciag cyferek przy nicku.
        • Gość: bromden Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 19:48
          > a IP to ten ciag cyferek przy nicku.

to jest 'adres IP' a nie 'IP'
      • Gość: bromden Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 19:46
        > jak widzisz, moge byc w krakowie...

a jak udowodnisz, ze to ty?
        mogles poprosic kumpla z krakowa, zeby sie tu wpisal
        • Gość: jajaccek Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 11.10.02, 19:50
          Gość portalu: bromden napisał(a):

>> mogles poprosic kumpla z krakowa, zeby sie tu wpisal

Albo kumpelke??
        • Gość: cyfer Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 19:51
          bromden masz racje: adres IP naturalnie. moja "prowokacja" miala na celu jedynie "uswiadomienie" isis. moze w koncu dzieki temu zakoncza sie te bezsensowne spory, a forum w koncu bedzie takie, jak dawniej.

p.s.
          jajaccek, jesli masz namiar na jakis serwerek w chicago, to ja chetnie :)
          • Gość: jajaccek Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 11.10.02, 19:55
            Gość portalu: cyfer napisał(a):

> jajaccek, jesli masz namiar na jakis serwerek w chicago, to ja chetnie :)

Popracuje nad tym.hej!
    • ewencja Re: Drobna demonstracja dla Isis 11.10.02, 19:49
      Odpindolcie się od isis! To naprawdę jest już wkurzające, ok zgarneła, ale
      oszczędźcie ją! Poza tym jeśłi jej nie lubicie to poprostu ine piszcie cisza!
      Potem robi się nie zdrowa atmosfera!!!
      Ewa
      • Gość: jajaccek Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 11.10.02, 19:52
        ewencja napisała:

> Odpindolcie się od isis!

Izis, zyje z zainteresowania jej osoba.Brak takowego to smierc artystyczna.
        • Gość: cyfer Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 19:57
          Gość portalu: jajaccek napisał(a):

> Izis, zyje z zainteresowania jej osoba.Brak takowego to smierc artystyczna.

oczywiscie, ale niech to bedzie zainteresowanie naturalne, a nie wywolywane sztucznie. zatem: pora umierac?
    • ewencja Re: Drobna demonstracja dla Isis 11.10.02, 19:55
      A ja myślę, że może wreszcie przestać ją oczerniać! To też człowiek! Jaka by
      nie byłą! Nie zasługuje na takie traktowanie! MOże spróbójmy nie reagować, nie
      komentować jej postów! Ignoracja! Jeśli jużmusicie//musimy już coś robić!!!
      • Gość: jajaccek Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 11.10.02, 20:11
        W pewnych sprawach, nie moge zdobyc sie na obojetnosc.No, po prostu, czuje
        organiczna potrzebe odreagowania. To jest silniejsze odemnie.Ale moze z wiekiem
        przejdzie.???
      • waldek.s Re: Drobna demonstracja dla Isis 11.10.02, 23:07
        ewencja napisała:

> A ja myślę, że może wreszcie przestać ją oczerniać! To też człowiek! Jaka by
        > nie byłą! Nie zasługuje na takie traktowanie! MOże spróbójmy nie reagować,
        nie
        > komentować jej postów! Ignoracja! Jeśli jużmusicie//musimy już coś robić!!!

Racja , to też człowiek. Czasami o tym zapominam.
    • mastat Re: Drobna demonstracja dla Isis 12.10.02, 10:30
      Cyfer dziękuję ci za ten wątek - buzia:)
      • Gość: cyfer Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: proxy / *.rpa.ca 12.10.02, 10:46
        mastat napisał:

> Cyfer dziękuję ci za ten wątek - buzia:)

a bo sie zdenerwowalem... w koncu ile mozna?
        buzke wole w realu :)

p.s.
        ciekawe gdzie teraz mnie rzucilo... :P
        • mastat Re: Drobna demonstracja dla Isis 12.10.02, 11:09

> buzke wole w realu :)
          Nie pisz takich rzeczy bo ktoś Cię oskarży o skrywane skłonności
          homoseksualne;)
          • Gość: cyfer Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: proxy / *.rpa.ca 12.10.02, 11:21
            mastat napisał:

> Nie pisz takich rzeczy bo ktoś Cię oskarży o skrywane skłonności homoseksualne;)

nie sadzisz, ze wlasnie przestalem je skrywac? :))))
            • mastat Re: Drobna demonstracja dla Isis 12.10.02, 11:23

> nie sadzisz, ze wlasnie przestalem je skrywac? :))))
              Tylko czekać aż wpadnie kolega Asd:)
              • Gość: cyfer Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: proxy / *.rpa.ca 12.10.02, 11:26
                mastat napisał:

> Tylko czekać aż wpadnie kolega Asd:)

nie wiem jak ty, ale ja go chetnie usciskam na powitanie :))) i moze nie tylko na usciskach poprzestane... :)))
                • mastat Re: Drobna demonstracja dla Isis 12.10.02, 11:28

> nie wiem jak ty, ale ja go chetnie usciskam na powitanie :))) i moze nie
                  tylko
                  > na usciskach poprzestane... :)))
                  Czyż to nie urocze? :)) Dzieci planujecie? :)
                  • Gość: cyfer Re: Drobna demonstracja dla Isis IP: proxy / *.rpa.ca 12.10.02, 11:30
                    to wszystko w ramach akcji "tolerancja". temat ostatnio bardzo na czasie. zwlaszcza na forum :P
                    • mastat Re: Drobna demonstracja dla Isis 12.10.02, 11:35

> to wszystko w ramach akcji "tolerancja". temat ostatnio bardzo na czasie.
                      zwlas
                      > zcza na forum :P
                      "Każdy gej jest dziś ok - jesteś gejem więc się śmiej" ;) Dalej nie pamiętam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka