Gość: tylko ja IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 03.10.05, 08:00 i juz nikt nie pamięta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dodo Re: PÓŁ ROKU PO ŚMIERCI PAPIEŻA IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.10.05, 08:46 no i co? a co ludzie maja robic? moze niech ktos zalozy temat: "pamietam o papiezu" ... i kazdy bedzie dopisywal "pamietam" pfffffffffff.... Odpowiedz Link Zgłoś
bmxx Re: PÓŁ ROKU PO ŚMIERCI PAPIEŻA 03.10.05, 10:15 A co niby mamy pamiętać ? TV-ja i tak już obrzydziła mi tę piękną postać, że gdy słyszę po raz 500-ny "habemus papam ...." - to czym prędzej biegnę i wyłączam tą torturę. Po prostu zmieniam kanał lub w złości wyłączam telewizor. Brrrrrr !!!!! A gdy słyszę - santo subito - to ogarnia mnie pusty śmiech i refleksja: gdzie leżą granice ludzkiej naiwności ! Czy mój brati bliźni polski katolik, czasem nie jest gł.....? Trzeźwo chodzić po ziemi i za wszystko dziękować Bogu, to chyba nie jest grzech ? Ale żeby oczekiwać gruszek na wierzbie, ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: PÓŁ ROKU PO ŚMIERCI PAPIEŻA IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.10.05, 11:28 kto chce, ten pamieta. ciesze sie, ze skonczyla sie ta kretynska szopka, ktorej doswiadczylismy w mediach, internecie, a nawet poprzez GG... ludzie maja nas*ane w glowach i wydaje im sie, ze jak co jakis czas sobie przypomna o papiezu, zrobia smutna mine, to bedzie ok. najbardziej kretynski tekst, jaki dostalem w tamtym czasie pochodzil od kolesia, ktory bluzgal ("chrescijanin"... pffff) wszystkich tych, ktorzy mieli na GG status "dostepny", poniewaz ikonka dostepnosci to usmiechniete sloneczko, a poniewaz jest zaloba, wszyscy powinnni zmienic status na "zaraz wracam" (sloneczko zakrytne chmurka). ... dodo dodo.sheep.one.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozio Re: PÓŁ ROKU PO ŚMIERCI PAPIEŻA IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.05, 20:51 Hallo !!!! Siedem lat po smierci moich kochanych rodzicow , a ja ciagle o Nich pamietam i Ich wspominam - Tych co sie kochalo sie nie zapomina !!!!! Pozdrowienia jozio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko ja Re: PÓŁ ROKU PO ŚMIERCI PAPIEŻA IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 05.10.05, 07:30 pozdrawiam jozio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozio Re: PÓŁ ROKU PO ŚMIERCI PAPIEŻA IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.05, 13:02 Hallo TO TY Dziekuje za pozdrowienia Pozdrawiam jozio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiodor ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:42 Przecież PAPIEŻ żyje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś