Gość: NOP PRZECIWNICY ZBIERAJCIE SIE DZIS PRZED 15 NA RYNKU IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.11.05, 12:25 ZAKAZ PEDAŁOWANIA Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa nie zapomnijcie barchanowych gaci!!! :-) 27.11.05, 12:30 troche chronią przed bólem od policyjnych pał :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::Zenith::.. Kawał :):):) IP: *.generacja.pl 27.11.05, 12:35 Przychodzi syn do ojca i mówi: -Tato, jestem gejem... Ojciec z kamienna twarza zasiadł za stołem Po chwili ciszy powiedział: -Synu.. Czy masz moze pare Mercedesów, szofera? Na to syn: -Nie!! Ojciec: -No to moze masz wille nad brzegiem morza? Nosisz drogir markowe ciuchy? Na rece Rolexa? Grasz w golfa? Chodzisz do kasyna? -No nie! Na to ojciec: - Synu! To Ty zwykły PEDAŁ jestes!!! Ps. I tego sie trzymajmy!! NIE dla ODMIENCÓW!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::Zenith::.. 2 Kawał :):):) IP: *.generacja.pl 27.11.05, 12:41 Syn w nocy wracajac do domu jest juz bardzo spozniony. Czeka na niego ojciec. Gdy wchodzi od drzwi mówi: -Wybacz mi ojcze moje spoznienie ale... ale własnie straciłem dziewictwo!! Na to ojciec uradowany wyciaga butelke wódki, polewa Bierze paczke papierosów i czestuje chłopaka. Mówi do niego: -Synu! Jestem z Ciebie dumny!! Prosze siadaj, napij sie, zapal ze mna papierosa!! Na to syn: -Zapalic zapale, napic sie napije! Ale siadac nie bede bo strasznie mnie dupsko boli!! NIE dla ODMIENCÓW!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::Zenith::.. 3 Kawał :):):) IP: *.generacja.pl 27.11.05, 12:48 Dwa PEDAŁY spaceruja sobie po parku Nagle jeden postanowił sie załatwic w krzakach Nagle z zarosli dobiega krzyk: - O ja nieszczesliwa!! Co ja teraz poczne!! Na to drugi PEDAŁ wbiega w chaszcza zeby sie dowiedziec co sie tam stało i pyta sie swojej "wybranka": - Co sie stało? Usłyszał odpowiedz: _o ja biedna! Patrz poroniłam... Zobacz sam.. Raczki, nóżki... Na to drugi PEDAŁ: - Zamknij sie głupia! Na zabe nasrałes!!!! NIE dla ODMIENCÓW!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Zenith::.. spokojnie!!! 27.11.05, 12:55 Nie wszyscy musza wiedzieć, że tak bardzo Cie grzeja kawały o analnej penetracji... marzysz, czy wspominasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::Zenith::.. Mój Boze!! IP: *.generacja.pl 27.11.05, 13:02 Seledynowa... Przykro mi ale ja niestety nie naleze do tych ZWIERZAT co jak psy na ulicach załatwiaja swoje potrzeby seksualne!! Dlaczego my Hetero nie organizujemy jakis dziwacznych manifestacji? Moze mam jakies zboczenia.. Ale nie znaczy ze musze wyjsc na ulice i sie tym chwalic!! Czy to jest normalne?? Chodzacy ludzie i majacy na czole wypisane: JESTEM PEDAŁEM!! JESTEM LEZBIJKA!!! NIE dla ODMIENCÓW!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa nie organizujesz???? 27.11.05, 13:05 a ten wodospad wulgarnych tekstów, kawałów - to przeciez Twoja Manifestacja! Przeczytaj sam to co tu wstukałeś ...przeciez to chore: agresja i wulgaryzmy. Może nie załatwiasz publicznie swoich potrzeb seksualnych wprost, ale... ale świntuszenie na forum to tez forma zaspakajania potrzeby selsualnej ;-( Przykro mi, ale nie jest z Toba OK, jełsi taplasz sie w rynsztoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::Zenith::.. Seledynowa IP: *.generacja.pl 27.11.05, 13:15 Wiesz co mi najbardziej przeszkadza? To ze w miejscu publicznym sie załatwia takie sprawy w biały dzien! Przykładowo chcaiłbym sobie uzadzic spacer z dziecmi po wrocławskim Rynku I co ja mam im powiedziec? Na pytanie kto to jest?? "Widzisz dziecko.. Bo Tym ludziom sie troszke od tej Demokracji w dupach poprzewracało i jedni bedac meszczyznami wydaje sie ze sa Kobietami A kobietom ze sa facetami!!" Zauwazyłem ze to teraz takie modne byc INNYM.. Zeby sie tylko wyróznic z tłumu!! We Wrocławiu sie mieszka anonimowo Dlaczego nie wyjsc na ulice i krzykiem i dziwacznym zachowaniem nie przyciagnac uwagi przechodniów!! NIE dla ODMIENCÓW!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: Seledynowa 27.11.05, 13:22 ja swoim dzieciom spokojnie wytłumaczyłam co to znaczy odmienna orientacja seksualna ;-) nie ma żadnego problemu - dzieciak zrozumie, że czasem pan woli mieszkac z panem i łatwiej mu go kochac niz panią Wiesz na czym polega Twój problem? ;-) że ty automatycznie kojarzysz homoseksualistę z ...odbytem (tak się to w Twojej głowie utwardziło) zmień to skojarzenie i poczujesz ulgę :-) A marsze gejów w miescie zdarzają sie raz na jakis czas - wiadomo, że jak jest manifestacja jakakolwiek to nie powinnismy się tam pachac z dziecmi, bo to zwyczajnie nie jest bezpieczne (nawet jesli to hydraulicy domagaja sie lepszego traktowania) na szczeście mozna jeszcze iść na Ostrów Tumski, do Ogrodu Botanicznego, Parku Szczytnickiego, do kina, czy nawet ..hipermarketu (jak to lubią robic w niedziele Polacy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..Zenith::.. Biedne dzieci......... IP: *.generacja.pl 27.11.05, 13:32 Jestem wychowany w wierze katolickiej.. Od dziecka miałem wpajane jakies normy etyczne których zawsze w jakis sposób po dzis dzien próbuje sie trzymac.. To co mówili rodzice zawsze brałem do serca Ty pewnie tez masz taka nadzieje mówiac o czyms dziecku Potem sie cieszysz ze Twoje dziecko jest madre i rozwazne Ale takie cos o homoseksualizmie tez im zostanie w sercu!! I wiesz co? jest duze prawdopodobienstwo ze Twoje dzieci zostana ODMIENCAMI!! Poniewaz uznaja to za normalne!! Nie wiem czy kiedykolwiek sie zastanawiałas nad skutkami takiego postepowana.. ............................. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: Biedne dzieci......... 27.11.05, 13:38 moje biedne dzieci sa juz duże i ...nie sa odmieńcami :-) a w moim domu religia koncentrowała się wokół miłosci bliźniego, pomagania innym, tolerancji i otwartości religia katolicka nie uczy nienawiści i nie potepia homoseksualizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::Zenith::.. ............. IP: *.generacja.pl 27.11.05, 13:50 Szkoda gadac.... Na "szczescie" zyjemy w demokratycznym panstwie gdzie sie przyzwala na marsze odmienców ku zgorszeniu wiekszosci... Nadal jednak NIE dla ODMINCÓW Zycze miłego Marszu!! Ciesze sie ze pogoda niedopisałe:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacusrzeszowiak Re: Biedne dzieci......... 27.11.05, 15:04 Seledynowa-jesteś w błędzie.Kościół nie potępia chomoseksualistów jako ludzi POtępia chomoseksualizm-jest grzechem ciężkim. W ST.TEST.jest napisane"przeklęty mąż który współżyje z drugim mężczyzną" Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: Biedne dzieci......... 27.11.05, 17:28 w Księgach Mojżeszowych Starego Testamemntu napisano też, że "nieczystą jest kobieta podczas dni krwawienia swego..." (nie wolno jej dotykac, ani nawet siadac na jej łóżku) napisano również, ze plugawościa sa pokarmy z mięsa świni, krolika,konia itd. a przeciez katolicy młóca szyneczkę aż miło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: Biedne dzieci......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:17 Naprawdę nie rozumiem jak można pochwalać takie zachowania jakie dzisiaj w Rynku miały miejsce. Całe szczęście trwało to tylko 1h. Jestem zupełnym przeciwnikiem czegoś tak ohydnego! Nie pozwolić gejom i lesbom posiadania dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Biedne dzieci......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:25 Można ich wyłapywać i sterylizować. Ale to nie rozwiąże problemu, mogą się ukrywać! To jest straszne ! Pedały się będą rozmnażać i w końcu opanują cały świat! Boże , w końcu będziemy żyli jak w jakiej Szwecji czy Holandii! A tu jest Polska i ma śmierdieć i być sy i durnota , bo to jest nasza ojczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Biedne dzieci......... IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.11.05, 18:41 NIE DLA TAKICH " NORMALNYCH " jak np Zenith!!! Znam ludzi o innej orientacji i nie widzę różnicy miedzy tymi hetero i homo bo też nie zagladam nikomu do łózka ani nikt mnie a przez brak tolerancji Ci ludzie czuja sie zaszczuci i dobrze że mogą to wyrazić czy miłość jest zła? czy wiara katolicka uczy nienawiści ? czy kochając krzywdze? i na koniec info homoseksualizm nie jest zaraźliwy i nie jest chorobą!!! WSTYD MI ZA WAS " NORMALNI " POLACY I WROCŁAWIANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: Biedne dzieci......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:42 Dyskryminujecie heteroseksualistów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: Biedne dzieci......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:10 godzisz w moje uczucia religijne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: Biedne dzieci......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:11 to wyzej to do seledynowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betina Re: Biedne dzieci......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:22 seldynowa godzi w twoje uczucia religijne cytując biblię???!!!! to ty chyba ...satanista jesteś :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agas Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:24 no i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś