Dodaj do ulubionych

Awans Ery Śląska w Pucharze FIBA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:04
rośnie forma Skiby
ciekawe, czy ci malkontenci, którzy do tej pory wypisywali zgryźliwe uwagi
pod jego adresem, będą go teraz wychwalać pod niebiosa...
Obserwuj wątek
    • Gość: Najn panie jawa gratuluję znajomości tematu... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.05, 22:31
      Lokomotiw RnD, Zadar i chyba Dexia - to nasi przeciwnicy...
      • Gość: hyhyh Re: panie jawa gratuluję znajomości tematu... IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.05, 17:12
        ale pszecierz na 5% tyłko, bo na 95%... czyt. artikjuł
    • Gość: gosc Re: Awans Ery Śląska w Pucharze FIBA IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 29.11.05, 22:38
      poczekam zobaczymy ze skiba, ale powiem szczerze ze na mnie niegdy nie robil
      wrazenia, ale warunki finansowe stawia takie sobie to jest w slasku ,obym sie
      myli ale mial juz tak za ze 3, 4 mecze OK a potem cienizna obym sie mylil :(
      • Gość: sudstar Re: Awans Ery Śląska w Pucharze FIBA IP: 194.146.216.* 29.11.05, 23:46
        GRATULACJE!!! OBY TAK DALEJ!!!
    • Gość: McCoolca Re: Awans Ery Śląska w Pucharze FIBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 07:42
      inni rywale beda nekac Wroclawian - warto zajrzec na fiba.com
    • Gość: kibic HAJNSZ - 1 !!! JA CIĘ !!! ROZKWIT !! BUHAHAHHAHAHA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:50
      I po to tego durn ia weiźlki aż do Izraela ...
    • Gość: reeno Re: Awans Ery Śląska w Pucharze FIBA IP: *.net / 83.17.96.* 30.11.05, 11:04
      "Era Śląsk udowodniła" - oto czym jest Śląsk dla szanownego redaktora....
    • Gość: Barts Koszmarna wpadka ?? IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.05, 12:04
      Koszmarna wpadka tak ale niestety nie jednorazowa niestety w lidze zdazaja się
      cześciej takie wpadki. Z resztą moze ktos ma teorie czemu się tak dziej bo nikt
      mi nie wmówi ze Stal Ostrów jest mocniejsza od zespołu z Aten czy żydowni. Ale
      generalnie to dobrze że gdzie kolwiek odnosimy sukcesy.Natomiast moim zdniem
      drózyna musi być wzmocniona ktoś musi przyjsć na miejsce Domina. Bardzo lubie
      tego faceta jest świeny ale niestey ma kolana do wymiany i pewnie nie bedzie
      juz grał . Nie wydaje mi się w końcu to już któryś raz powtarza się ta
      sytuacja .Życze Dominowi powrotu do zdrowia ale umówmy się na cód nie ma co
      liczyć .
      • Gość: jojek Re: Koszmarna wpadka ?? IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.05, 15:54
        na "cód" nie ma co liczyć, ale zawsze zostaje jeszcze cud... :P:P
        • Gość: barts Re: Koszmarna wpadka ?? IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.05, 22:09
          Masz racje popełniłe ortografa ale to nie ma nic do dyskusji . Kiedys na forum
          windsurfigowym trwała przez pieć stron dyskusja jaki wpływa mają ortografy na
          jakość wypowiedzi . Zamiast rozmawaić o istocie sprawy . Hm warto ?
    • Gość: pluck nieźle się zbłaźnił autor tego tekstu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:19
      ...ekspert nie wytypował prawidłowo, żadnego z zespołów z którymi zagramy w
      rzeczywistości... :D
      95%!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka