Gość: piegdoń IP: *.vpn.gazeta.pl 15.10.02, 22:10 i wyślemy je tam do BIE w Paryżu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: mamy już 1000 ankiet expo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.02, 22:15 Gość portalu: piegdoń napisał(a): > i wyślemy je tam do BIE w Paryżu Dobrze.Wysyłajcie!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: mamy już 1000 ankiet expo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.02, 22:37 no, nie. poczekajcie aż będzie ich znacznie więcej... (1000 ankiet na 600- tysięczne miasto?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: mamy już 1000 ankiet expo IP: 213.77.64.* 15.10.02, 22:39 Tysią walecznych z patykami na Paryż ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: mamy już 1000 ankiet expo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.02, 22:45 Gość portalu: sew napisał(a): > no, nie. poczekajcie aż będzie ich znacznie więcej... (1000 ankiet na 600- > tysięczne miasto?) nie przeliczaj na miasto tylko na czytelników heh ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: mamy już 1000 ankiet expo IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.10.02, 08:00 wyślemy pod koniec listopada, teraz mamy 1000 - ile będzie za miesiąc? Nie wiadomo, może nawet 1006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: mamy już 1000 ankiet expo IP: *.crowley.pl 16.10.02, 12:07 Pani Piegdoń! A jak można Wam pomóc, żeby ankiet było więcej? Chętnie pomogę, jeśli jest taka możliwość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: islam naprawdę ... to wspaniale IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 14:29 Szanowna Pani Redaktor ! Proszę nie próbować być śmieszną ! 1000 jest liczbą humorystyczną tym bardziej, że pewnie z tego połowa jest obowiązkowych, wypełnionych przez Pani pracowników, którzy domyślam się muszą być "za". "Dlaczego jestem za EXPO, którego perspektywa mnie zachwyca ..." Zaraz się posikam ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Ale z jednym pewnie sie zgodzisz 17.10.02, 19:47 Gość portalu: islam napisał(a): > Szanowna Pani Redaktor ! > > Proszę nie próbować być śmieszną ! > 1000 jest liczbą humorystyczną tym bardziej, że pewnie z tego połowa jest > obowiązkowych, wypełnionych przez Pani pracowników, którzy domyślam się muszą > być "za". > > "Dlaczego jestem za EXPO, którego perspektywa mnie zachwyca ..." > > Zaraz się posikam ze śmiechu. Warto bylo pisac juz nawet o 100 sztukach, skoro dzieki temu odkryles u siebie tak powazne problemy urologiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: islam wędzona gicz cielęca IP: *.crowley.pl 18.10.02, 00:36 ładny masz pseudonim ciekawe od czego się wziął ? naprawdę bardzo ładny naprawdę mi się podoba wędzonka kojarzy mi się z pięknym wiejskim zwyczajem zarzynania świń spróbuj może "peklowana wędzonka" też jest ładnie albo może "chleb z wędzonką" - też ładnie Warto było pisac już nawet o 10 sztukach, skoro dzięki temu naszły mnie takie właśnie refleksje hmmm pomyślę jeszcze sobie o tym Odpowiedz Link Zgłoś