Dodaj do ulubionych

SIEĆ PADA!

30.09.01, 20:00
no wlaśnie od kilku dni wszystko chodzi jakieś 2 razy wolniej,a dzisiaj mi
nawet www.altavista.com i pare innych portali nie weszło.jak jest u was?
Obserwuj wątek
    • Gość: Birbant Re: SIEĆ PADA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 20:02
      Dokładnie tak samo ale to wina Dialogu.
    • Gość: bromden Re: SIEĆ PADA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 21:20
      Mam to samo. Od czasu do czasu cos sie psuje chlopakom z Dialogu i nie ma
      dostepu do stron przewaznie zza granicy, bo wiekszosc polskich adresow dziala.
      Ostatnio coraz czesciej!

Moze odwiedza to forum ktos z Dialogu i potrafi wyjasnic, co sie dzieje...
    • Gość: d Re: SIEĆ PADA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 21:40
      sa trzy wersje..jutro bedzie wojna i siec jest blokowana na swiecie,drugie
      wirus o ktorym bylo ostanio bardzo glosno zadzialal..trzecie ....jakas
      nierozpoznana przepowiednia nostradamusa albo licho wie co jeszcze....i
      pewnie o nie chodzi

howg!
      ja w kazdym razie jestem na skraju wytrzymania
      • Gość: cojak Re: SIEĆ PADA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 00:58
        A właśnie przed chwilą pytałem o to na forum. U mnie nic z zagranicznych stron
        nie chodzi. Bardzo to uciążliwe. Czy może ktoś wie czemu tak sie dzieje ?
        • ssaczek Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 01:05
          Brak Onetu i wielu innych polsklich stron i to chyba pada ale Dialog.
          Pozdro.
          A jak w Tepsie
          • ssaczek Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 01:11
            Strony Dialogu też brak, a już myślałem że będę miał okazję się troszkę
            wyszczekać.
            • Gość: cojak Zabezpieczyli się ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 01:13
      • roberto65 Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 01:43
        Gość portalu: d napisał(a):

> sa trzy wersje..jutro bedzie wojna

...wojna ??? Tfu, wypluj te słowa z ust...może to tylko zwykła awaria w Dialogu,
        bo na Tepsie wszystko działą O.K...

i siec jest blokowana na swiecie,drugie
        > wirus o ktorym bylo ostanio bardzo glosno zadzialal..trzecie ....jakas
        > nierozpoznana przepowiednia nostradamusa albo licho wie co jeszcze....i
        > pewnie o nie chodzi
        >
        > howg!
        > ja w kazdym razie jestem na skraju wytrzymania

• ssaczek Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 01:49
          Tak też myślałem że to Dialog, takie jaja sobie robią, u mnie czasami się
          powiada że to testowanie klienta tzn. ile zniesie bez robienia krzyku.
          Pozdro Roberto.
          • roberto65 Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 01:52
            "Dialogowcy" nie wygłupiajcie się, bo ja jeszcze najprawdopodobniej w tym roku
            przenoszę się do Dialogu...
            Czyżby faktycznie tak często były w tej sieci awarie i niespodzianki ???
            • ssaczek Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 01:57
              Sam Dialog jeszcze mnie nie zawiódł ale z siecią to bywa różnie ale mam
              nadzieję że to ciężkie początki.
              • roberto65 Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 02:00
                ...mam nadzieję, ze Dialogu nie spotka wkrótce ten sam los co Netię...
                • Gość: cojak Re: SIEĆ PADA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 02:05
                  Bez jaj panowie (z dialogu). Ja mam sieć od niedawna i jaszcze się nie zdążyłem
                  nią nacieszyć, a tu co ? Bardzo jestem zawiedziony. Dobrze wam lan-owcy, tp-
                  owcy...
                  • ssaczek Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 02:08
                    Będzie dobrze!!
                    W końcu każdy musi nabrać doświadczenia w Tepsie to tak odrazu było super.
                    • Gość: cojak Re: SIEĆ PADA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 02:10
                      OBY TAK BYŁO !!
                    • roberto65 Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 02:11
                      Heh, ze względu na ogromne rachunki jakie płącę za internet w Tepsie, ostatnio
                      razem z rachunkami proponują mi ząłożenie u siebie w domu NEOSTRADY ich nowej
                      usługi internetowej, bardzo drogiej, ale i bardzo dobrej technicznie (szybkość
                      połączenia, stabilność itp)...
                      • Gość: Birbant Re: Zaczyna działać!!! Wreszcie nie tylko forum!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 02:18
                        PO wielu próbach od wczoraj wreszcie polączyłem się z Yahoo.Pozdr. Dobranoc
                        • roberto65 Re: Zaczyna działać!!! Wreszcie nie tylko forum!!! 01.10.01, 02:21
                          Gość portalu: Birbant napisał(a):

> PO wielu próbach od wczoraj wreszcie polączyłem się z Yahoo.Pozdr. Dobranoc

...NO WIDZISZ, NIC NIE TRWA WIECZNIE (AWARIE TAKŻE...)
                          Pozdro !

• ssaczek Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 02:20
                        A jednak rachunki mówią za siebie, za sierpień zapłaciłem za usługi tele. i
                        nitern. (prawie 200 godzin)150 PLN.
    • Gość: Jajaccek Re: SIEĆ PADA! IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 04.10.01, 20:56
      To tylko technika.Wczoraj(sroda)siadly serwery obslugujace 12milionow abonentow
      linii:1-800, w 5-ciu stanach.Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka