spoden 30.09.01, 20:00 no wlaśnie od kilku dni wszystko chodzi jakieś 2 razy wolniej,a dzisiaj mi nawet www.altavista.com i pare innych portali nie weszło.jak jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Birbant Re: SIEĆ PADA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 20:02 Dokładnie tak samo ale to wina Dialogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: SIEĆ PADA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 21:20 Mam to samo. Od czasu do czasu cos sie psuje chlopakom z Dialogu i nie ma dostepu do stron przewaznie zza granicy, bo wiekszosc polskich adresow dziala. Ostatnio coraz czesciej! Moze odwiedza to forum ktos z Dialogu i potrafi wyjasnic, co sie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: SIEĆ PADA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 21:40 sa trzy wersje..jutro bedzie wojna i siec jest blokowana na swiecie,drugie wirus o ktorym bylo ostanio bardzo glosno zadzialal..trzecie ....jakas nierozpoznana przepowiednia nostradamusa albo licho wie co jeszcze....i pewnie o nie chodzi howg! ja w kazdym razie jestem na skraju wytrzymania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: SIEĆ PADA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 00:58 A właśnie przed chwilą pytałem o to na forum. U mnie nic z zagranicznych stron nie chodzi. Bardzo to uciążliwe. Czy może ktoś wie czemu tak sie dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 01:05 Brak Onetu i wielu innych polsklich stron i to chyba pada ale Dialog. Pozdro. A jak w Tepsie Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 01:11 Strony Dialogu też brak, a już myślałem że będę miał okazję się troszkę wyszczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 01:43 Gość portalu: d napisał(a): > sa trzy wersje..jutro bedzie wojna ...wojna ??? Tfu, wypluj te słowa z ust...może to tylko zwykła awaria w Dialogu, bo na Tepsie wszystko działą O.K... i siec jest blokowana na swiecie,drugie > wirus o ktorym bylo ostanio bardzo glosno zadzialal..trzecie ....jakas > nierozpoznana przepowiednia nostradamusa albo licho wie co jeszcze....i > pewnie o nie chodzi > > howg! > ja w kazdym razie jestem na skraju wytrzymania Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 01:49 Tak też myślałem że to Dialog, takie jaja sobie robią, u mnie czasami się powiada że to testowanie klienta tzn. ile zniesie bez robienia krzyku. Pozdro Roberto. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 01:52 "Dialogowcy" nie wygłupiajcie się, bo ja jeszcze najprawdopodobniej w tym roku przenoszę się do Dialogu... Czyżby faktycznie tak często były w tej sieci awarie i niespodzianki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 01:57 Sam Dialog jeszcze mnie nie zawiódł ale z siecią to bywa różnie ale mam nadzieję że to ciężkie początki. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 02:00 ...mam nadzieję, ze Dialogu nie spotka wkrótce ten sam los co Netię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: SIEĆ PADA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 02:05 Bez jaj panowie (z dialogu). Ja mam sieć od niedawna i jaszcze się nie zdążyłem nią nacieszyć, a tu co ? Bardzo jestem zawiedziony. Dobrze wam lan-owcy, tp- owcy... Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 02:08 Będzie dobrze!! W końcu każdy musi nabrać doświadczenia w Tepsie to tak odrazu było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: SIEĆ PADA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 02:10 OBY TAK BYŁO !! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 02:11 Heh, ze względu na ogromne rachunki jakie płącę za internet w Tepsie, ostatnio razem z rachunkami proponują mi ząłożenie u siebie w domu NEOSTRADY ich nowej usługi internetowej, bardzo drogiej, ale i bardzo dobrej technicznie (szybkość połączenia, stabilność itp)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: Zaczyna działać!!! Wreszcie nie tylko forum!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 02:18 PO wielu próbach od wczoraj wreszcie polączyłem się z Yahoo.Pozdr. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Zaczyna działać!!! Wreszcie nie tylko forum!!! 01.10.01, 02:21 Gość portalu: Birbant napisał(a): > PO wielu próbach od wczoraj wreszcie polączyłem się z Yahoo.Pozdr. Dobranoc ...NO WIDZISZ, NIC NIE TRWA WIECZNIE (AWARIE TAKŻE...) Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: SIEĆ PADA! 01.10.01, 02:20 A jednak rachunki mówią za siebie, za sierpień zapłaciłem za usługi tele. i nitern. (prawie 200 godzin)150 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: SIEĆ PADA! IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 04.10.01, 20:56 To tylko technika.Wczoraj(sroda)siadly serwery obslugujace 12milionow abonentow linii:1-800, w 5-ciu stanach.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś