ja.behemot 06.12.05, 16:30 Pokolenie JP II w akcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: Napadali udając ofiary wypadków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:37 Jesteś głupi i nie wiesz o czym piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.behemot Re: Napadali udając ofiary wypadków 06.12.05, 20:45 a TY jesteś typowa przedstawicielka pokolenia JP2 - jak sie z kimś nie zgadzasz wyzywasz go od głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Napadali udając ofiary wypadków IP: *.media4.pl 06.12.05, 19:54 dobre :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewo Re: Napadali udając ofiary wypadków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:46 popieram behemota odnosnie odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KED Popieram Behemota IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.12.05, 00:01 i dodam swoje: ta... pomóc bliźniemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eNDe Re: Napadali udając ofiary wypadków IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.12.05, 00:34 to ja proszę o podanie definicji "pokolenie JP II" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Napadali udając ofiary wypadków IP: *.iel.wroc.pl 07.12.05, 09:00 No tak. Wniosek, ktory mozna wyciagnac szybko, latwo i nawet nie myslac zbyt dlugo... A moze to efekt wychowania "bezstresowego" (lub kompletnego braku wychowania... w koncu rodzice nie kaktusy- musza pic)? A moze ich rodzice jeszcze po dzis dzien wspominaja ze "za komuny bylo lepiej", bo pracowali w KC? Dlaczego zaraz przypisywac wplyw na tych ludzi JP II? A moze to Boguslaw Linda? Albo dla odmiany lider partii noszacej sie w charakterystycznych krawatach? Zycze milego dnia i bardziej trzezwego spojrzenia na swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
chrust Ohydna metoda...licze na wysoka kare! 07.12.05, 19:18 ohydna, bo zeruje na ludzkiej dobrej woli. Odpowiedz Link Zgłoś