diabelek! 01.10.01, 10:17 w reż roberta glińskiego wczoraj wybrałam się na ów film i chciałabym gorąco go polecić wszystkim forumowiczom nie pamiętam już aby ludzie wychodzili z sali w tak absolutnym milczeniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vic Re: -cześć tereska- IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 10:34 Również goraco polecam ten film . Zwłaszcza tym, którzy nie mieszkają w blokowiskach i rzadko mogą oglądać życie "blokersów",a zastanawiają się jaka może być przyczyna przemocy u coraz to młodszych dzieci.W kinie byłem w piątek.Po seansie ludzie również wychodzili w ciszy,jakby zaskoczeni tym co chwilę wcześniej wydazyło się na ekranie.Podobna reakcja byla wczoraj po filmie Vengo,po którym wszyscy przez pewiem czas siedzieli w bezruchu patrząc na końcowe napisy ,jakby zaczarowani.Polecam ten film wszystkim miłośnikom muzyki flamenco w najlepszym wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: -cześć tereska- 01.10.01, 19:35 Gość portalu: vic napisał(a): .Po seansie ludzie również wychodzili w ciszy,jakby zaskoczeni tym co > chwilę wcześniej wydazyło się na ekranie. Ja wybierałam sie na pokaz przedpremierowy, lecz obowiązki nie pozwoliły. Zamierzam iśc pod koniec tego tygodnia . Czy na prawdę ten film jest tak strasznie dołujący ? (że lekki nie będzie, to wiem ) Pozdrawiam Kinomanów forumowiczów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: -cześć tereska- 01.10.01, 20:19 ##wera## napisał(a): Czy na prawdę ten film jest tak > strasznie dołujący ? raczej tak, wychodzisz z seansu w ciężkiej i przygnębiającej atmosferze mimo że przynajmniej przez pół filmu wybuchasz salwami śmiechu dla mnie jednak ten film jest trochę nierealny- wiem że takie jest życie w blokowisku ale... po prostu ten świat jest dla mnie nierealny, film odbieram bardziej jako fajny zabawny itd choć tak, dołuje Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: -cześć tereska- 01.10.01, 22:06 Dzięki ! Jak obejrzę - podzielę sie wrażeniami. ps. Diabełku! A co Ty w kinie robisz z różkami ? Ludzie nie każą ci się przesiadać do ostatniego rzędu ? dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś