Dodaj do ulubionych

Będzie bal sylwestrowy w Redakcji

IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.10.02, 21:30
W tym roku nie damy się zwieść redaktorom. Chcą, czy nie chcą, bal będzie w
redakcji. Zapisy u Janka. Piegdoniowa, po cichu przekazała mi, że zgadza się
i wysupła z kasy bogatej gazety sporą sumkę na samochód, który będzie główną
nagrodą na balu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tirsa Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.02, 21:40
      też słyszałam...
      na mieście mówią nawet, że redaktor Piegdoń-Adamczyk wystąpi w kreacji
      wycenionej na datę urodzin...
      [patrz dzisiejsza Wyborcza]
      • Gość: piegdoń Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji IP: *.vpn.gazeta.pl 18.10.02, 21:52
        Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> też słyszałam...
        > na mieście mówią nawet, że redaktor Piegdoń-Adamczyk wystąpi w kreacji
        > wycenionej na datę urodzin...
        > [patrz dzisiejsza Wyborcza]

1962 (to niezbyt kosztownie, jak na gazetową aferę)
        02 1962 (to już coś)
        08 02 1962 (to kamienica w Rynku) - może ktoś pomylił cenę budynku z ceną
        kreacji?
        A może pomylił zupełnie co innego?
        • Gość: Tirsa data urodzin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.02, 21:58
          Pani Redaktor do kalendarza :-)

mowa o kreacji ze Świdnickiej... od wczoraj nurtuje nas na forum pytanie,
          czyjaż to data urodzin i co to za miesiąc... może Pani Redaktor uchyli rabka
          tajemnicy? :-)

na bal zgłaszam swój akces jako druga [po hrabii]
          • Gość: piegdoń Re: data urodzin IP: *.vpn.gazeta.pl 18.10.02, 22:00

> Pani Redaktor do kalendarza :-)
            >
            > mowa o kreacji ze Świdnickiej... od wczoraj nurtuje nas na forum pytanie,
            > czyjaż to data urodzin i co to za miesiąc... może Pani Redaktor uchyli rabka
            > tajemnicy? :-)
            >
            > na bal zgłaszam swój akces jako druga [po hrabii]

nie moja - moja jest powyżej. Inne daty interesują mnie mniej.
            • Gość: Tirsa Re: data urodzin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.02, 22:10
              no tak... i znowu jako czytelnik zostałam zbyta... ech...

a już chciałam zaoferować gar bigosu na Sylwestra w redakcji....
          • zuchtstier Re: data urodzin 19.10.02, 00:08

> na bal zgłaszam swój akces jako druga [po hrabii]

hrabii???????? nowa odmiana?
    • red_rk Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji 18.10.02, 21:43
      Buachacha...
      A o jakiej redakcji myslisz? Moze redaktorzy z Wyborczej tez sie zalapia?
      Napisz cos wiecej!
      • Gość: hrabiaa Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.10.02, 21:46
        Jak nie, jak tak. Wy mi się tutaj redaktorze nie mądrzcie. Bal je u Was.
        Piegdoniowa przekazała tę informację i nie ma to tamto. Udawać to my, a nie
        Wy. Jeśli coś zabruździcie, to zapomnijcie o Wrocławiu - metryki urodzenia
        sprawdzimy
        • red_rk Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji 18.10.02, 21:51
          Hrabiaa, przeciez Ty i tak na zadnej forumowej imprezie jeszcze sie nie
          pokazales. Dla samej przyjemnosci poznania Cie osobiscie warto by poswiecic
          tego sylwestra ale i tak sie nie pojawisz, wiec... :-)
          pozdrawiam
    • Gość: piegdoń Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji IP: *.vpn.gazeta.pl 18.10.02, 21:48
      Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> W tym roku nie damy się zwieść redaktorom. Chcą, czy nie chcą, bal będzie w
      > redakcji. Zapisy u Janka. Piegdoniowa, po cichu przekazała mi, że zgadza się
      > i wysupła z kasy bogatej gazety sporą sumkę na samochód, który będzie główną
      > nagrodą na balu.

????
      • Gość: hrabiaa Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.10.02, 21:50
        Cztery pytajniki, to co najmniej Toyota Corolla. Licytacja trwa.
        • Gość: piegdoń Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji IP: *.vpn.gazeta.pl 18.10.02, 21:54

> Cztery pytajniki, to co najmniej Toyota Corolla. Licytacja trwa.

Panie Hrabio nie corolla tylko carina - sześcioletnia lekko bita. Jak JWPHrabia
          zapewne wie, bo w końcu sąsiadem jest
        • Gość: hrabiaa Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.10.02, 21:58
          gość red.rk napisał (a):

-------------------------------------------------------------------------------
          -
          Hrabiaa, przeciez Ty i tak na zadnej forumowej imprezie jeszcze sie nie
          pokazales. Dla samej przyjemnosci poznania Cie osobiscie warto by poswiecic
          tego sylwestra ale i tak sie nie pojawisz, wiec... :-)
          pozdrawiam

Dzięki Ci Redaktorze. Tym razem macie szansę, iż możni tego miasta (Wędzona,
          Janek i być może ja) zaszczycą Was na balu w redakcji. Przygotowujemy
          atrakcje. Jednakże, potrzebujemy waszej natychmiastowej deklaracji.
          • red_rk Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji 18.10.02, 22:09
            No cos Ty! Pochopne decyzje w tak powaznej redakcji???
            • Gość: hrabiaa Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.10.02, 22:31
              Mówisz Redaktorze o redakcji Supermarketu ?
              • red_rk Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji 18.10.02, 22:47
                Nieeee! Gazety na Plaze!
                • Gość: piegdoń Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji IP: *.vpn.gazeta.pl 18.10.02, 22:48
                  red_rk napisał:

> Nieeee! Gazety na Plaze!
                  Radzio, o co chodzi z heliosem?
                  • red_rk Re: Będzie bal sylwestrowy w Redakcji 18.10.02, 22:52
                    A, bo probuje wyslac ludziom informacje (cos poczta nawala), ze wygrali bilety
                    w cotygodniowym konkursie Gazety.pl i kina Helios. Wylogowalem sie z „rk” i
                    zalogowalem na „kino”. Ale juz nie widac! ;-)
    • Gość: piegdoń Nie będzie balu sylwestrowego w tej redakcji IP: *.vpn.gazeta.pl 18.10.02, 22:46
      Szanowni Państwo, życząc Wam fantastycznych i zupełnie prywatnych sylwestrów
      informuję iż ani redakcja, ani wydawnictwo nie planują organizowania balu
      sylwestrowego w naszym budynku. (Plac Solny 2/3)
      Pan Hrabia najwyraźniej rozmawiał z innymi redaktorakmi innej gazety. Byc może
      Wrocławskiej i stąd całe to nieporozumienie.
      Byc może inne to właśnie inne znakomite redakcje robią bale - my nie. Z żalem.
      B.Piegdoń
      • Gość: hrabiaa Re: Nie będzie balu sylwestrowego w tej redakcji IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.10.02, 22:58
        Nie wierzcie piechocie... Pani Redaktor w zeszłym roku obiecywała... Żadna
        Gazeta na Plażę, żadna Wrocławska. Redaktor Piegdoń, ja Was wzywam do apelu !
        Dbajcie o dobro Waszych wiernych czytelników. Żaden bal w Redakcji ( a taki
        będzie !) nie odbędzie się bez nas. Dość zakłamania i pogardy dla
        najwierniejszych forumiczo-czytelników. Z Waszej to przyczyny porzuciłem Słowo
        Polskie, Wieczór Wrocławia i inne badziewiaki. Ja, a właściwie my, w Was
        chlebem, a Wy w nas kamieniem ?
        • red_rk Re: Nie będzie balu sylwestrowego w tej redakcji 18.10.02, 23:03
          Sorry, ale musze sie wtracic. Co to za tekst?
          Balu sylwestrowego w redakcji nie bedzie i juz!
          Hrabiaa wybaczy

> Nie wierzcie piechocie... Pani Redaktor w zeszłym roku obiecywała... Żadna
          > Gazeta na Plażę, żadna Wrocławska. Redaktor Piegdoń, ja Was wzywam do apelu !
          > Dbajcie o dobro Waszych wiernych czytelników. Żaden bal w Redakcji ( a taki
          > będzie !) nie odbędzie się bez nas. Dość zakłamania i pogardy dla
          > najwierniejszych forumiczo-czytelników. Z Waszej to przyczyny porzuciłem
          Słowo
          > Polskie, Wieczór Wrocławia i inne badziewiaki. Ja, a właściwie my, w Was
          > chlebem, a Wy w nas kamieniem ?
          • hrabiaa Re: Nie będzie balu sylwestrowego w tej redakcji 18.10.02, 23:16
            Taj ???? To przypomnijcie obie wydarzenia w Sejmie. Zajmiemu trybunę ( Cztaj:
            redakcję). Jednym słowem : strach Was obleciał ?i
            • Gość: terkas Re: Nie będzie balu sylwestrowego w tej redakcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.02, 02:09
              hrabiaa napisał:

> Taj ???? To przypomnijcie obie wydarzenia w Sejmie. Zajmiemu trybunę ( Cztaj:
              > redakcję). Jednym słowem : strach Was obleciał ?i
              I dokładnie. Obieckanki....., macanki, a .... I co ???? W co mamy uwierzyć?????
              Oczekujemy propozycji!!!!!!!!!!! pozdro
              • morfea a może na barce? 19.10.02, 12:57
                Barka! Sylwester na barce ;-))))))to pogodzi kilka wątków, sylwestrowy,
                barkowy, XIv LO, bo niedaleko, i jeszcze inne. hmmm?????
                • Gość: m. Re: a może na barce? IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 19.10.02, 13:15

tja...,na Sylwestrową noc chyba raczej lodołamacz by się zdał :)
                  • Gość: Alen Re: a może na barce? IP: proxy / *.i-one.at 19.10.02, 14:05
                    Może się znajdzie jakiś śmiałek i wynajmie sale w jakimś lokalu na sylwestra
                    pod mottem
                    „ Bal Sylwestrowy Dla Userów i Czytelników GW „
                    Oczywiście dla zawstydzenia, bez udziału podmiotu tego balu .
                    Alen.
                • zuchtstier Re: a może w barku? 19.10.02, 21:44
                  morfea napisała:

> Barka! Sylwester na barce ;-)))))

A ta ciągle swoje. A ja proponuję nie barkę lecz barek. Pełny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka