Dodaj do ulubionych

Cyklistów nie obsługujemy ....

21.10.02, 07:31
takie zdanie usłyszałam, robiąc zakupy w sobotę rano na placu z warzywami na
Popowicach, róg Legickiej i ... (nie pamietam).
Nie muszę dodawać, że pojechałam po zakupy na rowerze, bo szybciej i nie
trzeba dźwigać. Byłam przed 9:00, kiedy klientów jest mniej.
Na jednym stoisku pan odmówił obsłużenia mnie poniewaz miałam rower.
Ocxzywiście nie muszę tak kupować, inni byli mili i obsłuzyli bez problemu.
Obserwuj wątek
    • mastat Re: Cyklistów nie obsługujemy .... 21.10.02, 09:59
      Hmhh...A nie wymagali krawatów? No bo wiesz, klient w krawacie itd. ;)
      • isis! Re: Cyklistów nie obsługujemy .... 21.10.02, 10:37
        No, tak... znowu wszystkimu winni są cykliści...
        Nelka, nie kupuj już tam - i rób im antyreklamę. Niech stracą klientów.
        • Gość: jacek Re: Cyklistów nie obsługujemy .... IP: *.crowley.pl 21.10.02, 14:08
          Nie martw się Nelka - masonów też pewnie nie obsługują. A dziecko nawet wie, że
          masonów to tak lekko licząc ze trzy razy więcej niż cyklistów w Polsce będzie.
          • nelka Nie, nie, ja sie zbytnio ... 21.10.02, 14:17
            Gość portalu: jacek napisał(a):
            > Nie martw się Nelka - masonów też pewnie nie obsługują. A dziecko nawet wie,
            że masonów to tak lekko licząc ze trzy razy więcej niż cyklistów w Polsce
            będzie.

nie zmartwiłam, zwłaszcza, że podobnych stoisk wokoło było ze 20, i wszyscy się
            proszą, żeby u nich kupować. Pan który prowadzi sobie prywatną wojnę z
            rowerzystami (podkreślam rano, kiedy klientów jest mniej) będzie miał czas,
            żeby odpocząć, podczas, gdy inni będą zajęci biznesem. Tylko tyle.
            Pozdrowienia dla cyklistów i masonów :-)))))
            • Gość: sprzedawca tłustych bab też nie obsługujemy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 23:20
              • nelka Jasne, tylko powiedz .... 22.10.02, 11:54
                jeszcze, która twoja buda, będziemy omijać szerokim łukiem chłopie.
              • pacjent3.5 Re: do sprzedawcy 23.10.02, 02:08
                Po przeczytaniu twojego dowcipnego postu, pan doktor powiedzial, ze przestaje
                leczyc sprzedawcow.Niech sie nimi grabarz zajmie.
    • Gość: rowerówka Re: Cyklistów nie obsługujemy .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.02, 11:51
      Hej czy możesz napisać który to stragan?. Ja zawsze jeżdże na to targowisko
      rowerkiem, przeważnie przypinam go do stojaków, które są na początku i końcu
      targowiska, ale kiedy mam "lepszy" sprzęt, którego boję się zostawić, to
      łazikuje z rowerkiem. Chciałabym wiedzieć jak omijać pana, któremu, jak jeszcze
      wielu niestety sprzedawcom wydaje się, że komuna nie minęła i wciąż sprzedają
      towar na kartki.
      • nelka Ten stragan ... 23.10.02, 14:24
        to jak wchodzisz głównym wejściem na ten plac, najpierw jest taki chodnik,
        gdzie siedzą babcie z piertuszką. Potem po prawej rząd straganów balszanych. To
        jest 2 lub 3 stragan, facet ma okragłą głowę i wąsy, dośc wysoki.
        Niestety nie pamiętam, ale następnym razem jak się tam wybiorę to dokładnie
        zapamiętam i opiszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka