kajzer.wilhelm 15.12.05, 01:29 Czy jego wieliczestwo, pan Orszak może mi dać nową? Neseser poleciał do Tel- Avivu, i nie odzyskam odznaki. A, ja narodowiec muszem jom mnieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dułpartyjny Re: Wpadła mi do neseseru odznaka LPRu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.12.05, 02:35 A mi, wicie rozumicie, wpadła kiedyś do sedesu odznaka zetemesu i żem musiał złożyć samokrytykę. Dali mi nową bo "odznak ci był u nasz dostatek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Było być na "odchodach" odznaki dawali za darmo;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:39 Bidulek ostatnio dwoił się i troił (jak nie orszak to żel jakiśtam czy inna meteopata) coby zwabić na tę swoją hucpę tłumy nieprzebrane i udało mu sie całą czterdziestkę zebrać :-))) - prawie jak Ali Baba i czterdziestu rozbójników :-). W nagrodę każdy obecny dostawał posrebrzaną odznaką, a młodsi bejzbola coby zwiększyć siłę argumentacji i skuteczność w walce o "polskość" w ich pojęciu (przecież nie napiszę rozumieniu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś