gniewko_syn_ryba 28.12.05, 20:47 A co na to Pani Środa ???... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ini Re: Casting do programu "Chcę być piękna" IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.12.05, 08:07 Faceci to zwykli dranie wystrczy poczytac pare zdan kobiet w tym artykule: "Przyznaje, że mąż ucieszył się z jej zgłoszenia do "Chcę być piękna". - Wcześniej nawet się do mnie nie odzywał. Gdy do niego mówiłam, wychodził do garażu. " Tragedia ciekawe jak on wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: IP: *.magma-net.pl 29.12.05, 10:34 Pewnie ten mąż jest boski niczym Apollo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: IP: *.e-wro.net.pl 29.12.05, 13:13 Jak ktoś głupi- musi cierpieć. Te durne baby myślą, że mąż je będzie kochał, gdy wyprostują sobie krzywe zęby. Prawda jest taka- mąż ich nie kocha, bo są głupie i same siebie nie kochają, nie akceptują. Ale tej głupoty i braku akceptacji nie da się usunąć chirurgicznie.Paru kolesi nieźle się na ich głupocie wzbogaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: IP: *.aster.pl 29.03.06, 23:03 a ja mysle, ze niekochanie meza nie bierze sie z glupoty tych kobiet, ale z glupoty mezow. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokeeno Piękny jak byk, silny jak Apollo... IP: *.crowley.pl 31.03.06, 08:23 Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Casting do programu "Chcę być piękna" 30.03.06, 00:02 jestem za tym zeby prezydentowa tam wyslac :D Odpowiedz Link Zgłoś
wialdosa Re: Casting do programu "Chcę być piękna" 31.03.06, 00:47 hej a ten remont to na serjo albo to klocki LEGo układane na stole, tam niewidać postępu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Casting do programu "Chcę być piękna" IP: *.sympatico.ca 30.03.06, 20:10 pomijajac ten krzyk - a kto za to placi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28roni Re: Casting do programu "Chcę być piękna" IP: *.piramida.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 00:35 a może by tak poszli do sali krzywych luster, tam sie wyprostować, ktoś wspomniał o pierwszej Damie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez Re: Casting do programu "Chcę być piękna" IP: *.starnettelecom.pl 31.03.06, 20:44 ja też chcę być piękna. za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś