Dodaj do ulubionych

Casting do programu "Chcę być piękna"

28.12.05, 20:47
A co na to Pani Środa ???... ;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: ini Re: Casting do programu "Chcę być piękna" IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.12.05, 08:07
      Faceci to zwykli dranie wystrczy poczytac pare zdan kobiet w tym artykule:
      "Przyznaje, że mąż ucieszył się z jej zgłoszenia do "Chcę być piękna". -
      Wcześniej nawet się do mnie nie odzywał. Gdy do niego mówiłam, wychodził do
      garażu. "
      Tragedia ciekawe jak on wyglada....
      • Gość: Rafik Re: IP: *.magma-net.pl 29.12.05, 10:34
        Pewnie ten mąż jest boski niczym Apollo ;)
        • Gość: wert Re: IP: *.e-wro.net.pl 29.12.05, 13:13
          Jak ktoś głupi- musi cierpieć. Te durne baby myślą, że mąż je będzie kochał,
          gdy wyprostują sobie krzywe zęby. Prawda jest taka- mąż ich nie kocha, bo są
          głupie i same siebie nie kochają, nie akceptują. Ale tej głupoty i braku
          akceptacji nie da się usunąć chirurgicznie.Paru kolesi nieźle się na ich
          głupocie wzbogaci.
          • Gość: true true IP: *.kom / *.os1.kn.pl 29.12.05, 20:37
            true.......
          • Gość: mewa Re: IP: *.aster.pl 29.03.06, 23:03
            a ja mysle, ze niekochanie meza nie bierze sie z glupoty tych kobiet, ale z glupoty mezow. niestety
        • Gość: Kokeeno Piękny jak byk, silny jak Apollo... IP: *.crowley.pl 31.03.06, 08:23
      • robak_wroc Re: Casting do programu "Chcę być piękna" 30.03.06, 00:02
        jestem za tym zeby prezydentowa tam wyslac :D
        • wialdosa Re: Casting do programu "Chcę być piękna" 31.03.06, 00:47
          hej a ten remont to na serjo albo to klocki LEGo układane na stole, tam niewidać
          postępu
    • tia666 l dame tam wyslac - moze da sie zrobic? 29.03.06, 23:07
    • Gość: ciekawy Re: Casting do programu "Chcę być piękna" IP: *.sympatico.ca 30.03.06, 20:10
      pomijajac ten krzyk - a kto za to placi?
      • Gość: 28roni Re: Casting do programu "Chcę być piękna" IP: *.piramida.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 00:35
        a może by tak poszli do sali krzywych luster, tam sie wyprostować, ktoś
        wspomniał o pierwszej Damie.......
    • Gość: tez Re: Casting do programu "Chcę być piękna" IP: *.starnettelecom.pl 31.03.06, 20:44
      ja też chcę być piękna. za wszelką cenę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka