Gość: m IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.06, 12:54 Kochani. Czy możecie polecić mi dobrych instruktorów jogi (chętnie sivanandy ew yeangara)we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gieskane Re: joga we Wrocławiu 09.01.06, 18:38 Zajrzyj tutaj www.tao.com.pl pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: joga we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:18 Polecam Małgosię Madej. Ćwiczymy we wtorki o 17.30 na Glinianej Grupa średnio zaawansowana i 20 na Starogranicznej grupa początkująca. Ja również szukam dodatkowych zajęć jogi wg Ieangara. Wpiszcie proszę zajęcia na które chodzicie. Interesują mnie tylko te ok 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: joga we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:45 Paulinę znam i bardzo cenię sobie sposób prowadzenia przez nią zajęć - niestety najpóźniej zaczyna o 19.30 - czyli nici. Ale dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: joga we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.06, 11:46 A ja polecam misia Yogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: joga we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.06, 09:38 moja koleżanka chodzi na strograniczną jest zadowolona możesz sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: joga we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:40 co do zajęć na Teatralnej... czytalam ze pierwsze zajecia sa gratis a jak pozniej z cenami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jn Re: joga we Wrocławiu IP: *.static.tvk.wroc.pl 10.12.16, 18:49 Wątek co prawda bardzo stary, ale gdyby ktoś nadal szukał odpowiedzi na to pytanie w odmętach Internetów ;) to polecam zajęcia w Virya Joga: virya-joga.pl/zajecia/ To są okolice pl. Jana Pawła II, ul. Zachodnia 2. Odpowiedz Link Zgłoś
1304_1304emi Re: joga we Wrocławiu 26.05.17, 20:44 Www.studiojogibodyart.szkoła.pro Odpowiedz Link Zgłoś
monicks11 Re: joga we Wrocławiu 28.08.19, 18:02 A powiedzcie mi, gdzie kupujecie wszelkie akcesoria do jogi? Dopiero zaczynam i nie do końca się na tym znam, a zależy mi na wysokiej jakości. Znalazłam spory wybór tutaj: profireh.pl/68-akcesoria-do-jogi Zamawialiście coś z tego sklepu i możecie podzielić się opinią? Odpowiedz Link Zgłoś