Dodaj do ulubionych

Chiny - 2003

IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.02, 03:31
planuje w wakacje 03 wybrac sie do Chin via Moskwa - kolejami
transyberyjskimi.
Moze ktos juz kiedys jezdzil w ten sposob i moglby cos niecos napisac.
Intersuje mnie tylko taki srodek transportu bo nie jechalem jeszcze przez
tydzien nonstop pociagiem. Chetnie dowiedzialbym sie jakie sa ceny
ewentualnie jakies strony www z rozkladami.
Obserwuj wątek
    • Gość: daniel Re: Chiny - 2003 IP: 212.191.66.* 06.12.02, 12:23
      ja tez mam zamiar wybrac sie w tamten kawalek globu (mialem tylko jechac do
      Rosji) ale ta propozycja jest niezla napisz cos wiecej dbturysci91@wp.pl
      • kambodja Re: Chiny - 2003 06.12.02, 14:56
        Ja też bym chciała info gdyby ktoś wiedział: kambodja@gazeta.pl
    • Gość: martolaj Re: Chiny - 2003 IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 11.12.02, 11:16
      Gość portalu: mR napisał(a):

> planuje w wakacje 03 wybrac sie do Chin via Moskwa - kolejami
      > transyberyjskimi.
      > Moze ktos juz kiedys jezdzil w ten sposob i moglby cos niecos napisac.
      > Intersuje mnie tylko taki srodek transportu bo nie jechalem jeszcze przez
      > tydzien nonstop pociagiem. Chetnie dowiedzialbym sie jakie sa ceny
      > ewentualnie jakies strony www z rozkladami.

MIŁY GOŚCIU PORTALU mR TO DODRY POMYSŁ,JA ZAMIERZAM RÓWNIEŻ WYBRAĆ DO CHIN.DO
      TEJ PORY MYŚLAŁEM LEE-TYLKO O SAMOLOCIE ALE...CEL PODRÓŻY - SZANGHAJ, MOTYWACJA
      - MOJA PANNA JEDZIE TAM W SIERPNIU NA ROCZNE STYPENDIUM .PROPONUJE KONTAKT
      PRZEZ E-MAIL JESLI MIAŁBYŚ,MIAŁABYS JAKIEŚ INFO martolaj@wp.pl
      • Gość: m-k Re: Chiny - 2003 IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.12.02, 15:33
        Ludzie! on nie szuka towarzystwa, chce tylko informacji:)A wy juz spakowani
        czekacie na dworcu.A wicie chociaz, ktory peran? gdybym ja wiedziala, tez bym
        juz tam stala!
        • Gość: martolaj Re: Chiny - 2003 IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 13.12.02, 13:31
          Gość portalu: m-k napisał(a):

> Ludzie! on nie szuka towarzystwa, chce tylko informacji:)A wy juz spakowani
          > czekacie na dworcu.A wicie chociaz, ktory peran? gdybym ja wiedziala, tez bym
          > juz tam stala!
          MAŁA NIE GORĄCZKUJ SIĘ, WAŻNI SĄ PO PIERWSZE POMYSŁY,PO DRUGIE LUDZIE... A
          RESZTA JEST W KSIĄŻKACH I W WAS...!!!!POZDRAWIAM
      • Gość: Widz Re: Chiny - 2003 IP: 61.169.89.* 13.12.02, 16:57
        Cześć,
        Jak Twoja Panna będzie rok w Szanghaju to lepiej leć samolotem, bo kolejami
        transyberyjskimi mógłbyś nie zdążyć ;-). A jeżeli chodzi o Szanghaj to jest
        takie łagodne przejście z Europy do Chin, te prawdziwe są poza wielkimi
        miastami (wielkie miasto to około 10 mln mieszkańców;-)). Ale warto zobaczyć,
        ale z drugjej strony.. 1 rok w Shanghaju... życze powodzenia i dużo samozaparcia

Pozdrowienia z Shanghai'u
        Widz
    • Gość: lena.15 Re: Chiny - 2003 IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.12.02, 16:37
      www.bezdroza.com.pl/
      ostatnio wydali przewodnik
      Szlak Transsyberyjski. Moskwa - Bajkał - Mongolia - Pekin
    • kosciap Re: Chiny - 2003 05.01.03, 16:03
      ja nie bylam, ale wybieram sie w wakacje 2004, w sumie to ja bym szukala
      towarzyszy, w sumie jest nas juz trojka chetnych do wyjazdu, ale im wiecej tym
      lepiej, kolej przez biuro kosztuje drozej, podobno na dworcu w moskwie tylko 100
      $, w sumie obliczylam, ze na miesieczne wakacje trzeba zabrac jakies 5000zl, +-
      oczywiscie, mam tez nadzieje zachaczyc o wietnam kambodze, tajlandie i laos,
      wrocic samolotem z bangkoku, gdzie podobno mozne kupic bilet za ok 240$... a co
      do informacji... wstukaj w googlach kolej transsyberyjska, czy w innej jakiejs
      wyszukiwarce, a znajdziesz potrzebne informacje... jakbys potrzebowal czegos
      konkretnego to daj znac, przesle jakies adresy, bo w sumie to zebralam juz tyle
      informacji, ze tylko wsiadac w pociag i jechac... niestety jeszcze trzeba
      uzbierac pieniazki :) pozdrowienia
      kosciap@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka