Dodaj do ulubionych

Najtansza ksiegarnia

04.10.01, 06:12
Ktora ksiegarnia we Wroclawiu jest najtansza.Ja kupuje ksiazki w Empiku.
To tak z przyzwyczajenia.To samo dotyczy CD.
Obserwuj wątek
    • diabelek! Re: Najtansza ksiegarnia 06.10.01, 16:18
      płyty bardziej opłaca się kupować w mediamarkcie
      • Gość: Jarosz Re: Najtansza ksiegarnia IP: 195.116.104.* 06.10.01, 16:30
        Co do płyt, to faktycznie są one tańsze w MediaMarkcie, aczkolwiek Empik ma
        mimo wszystko większy wybór.

Książki? Hm, nie wiem, czy akurat te są najtańsze, ale polecam Księgarnię
        Naukową im. Kopernika (na Kuźniczej - olbrzymi wybór, głównie pozycji
        humanistycznych), Pod Arkadami i tę na ul. Szczytnickiej (zapomniałem nazwy).

Uwaga - w Empiku niszczą książki poprzez wklejanie do nich blaszek! Albo
        będziesz miał "wzbogaconą", albo zniszczoną w miejscu oderwania tego
        badziewia :-((( Wybór należy do Ciebie. Ja - jeśli tylko mogę - staram się nie
        kupować tam książek. Tylko w ostateczności - jeśli wiem, że nigdzie indziej
        czegoś nie dostanę...
        • diabelek! Re: Najtansza ksiegarnia 06.10.01, 16:50
          tak, Empik ma większy wybór ale w mediamarkcie możesz zamówić sobie dowolną
          płytkę-sprowadzą :)))
          • Gość: Jarosz Re: Najtansza ksiegarnia IP: 195.116.104.* 06.10.01, 17:02
            Naprawdę? O, to świetna wiadomość! :-)))

Pozdrawiam :-)))
      • chrust Re: Najtansza ksiegarnia 24.01.02, 20:52
        gdzie jest ten mediamarket
    • Gość: ktotam Re: Najtansza ksiegarnia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 19:43
      Często zaglądam do "księgarni" mieszczęcej sie w namiocie przy dworcu PKS ( lub
      innych tego typu), można tam trafić na coś ciekawego. Szwejka kupiłem tam za 5
      zł:).
      • kinga!!! Re: Najtansza ksiegarnia 06.10.01, 20:31
        tania księgarnia to "Składnica księgarska" przy ul. Kuźniczej , płyty -
        Mediamarkt
        • Gość: hrabiaa Re: Najtansza ksiegarnia IP: 213.77.64.* 06.10.01, 20:40
          Tanie, to psie mięso. Post wydaje sie sę być opanowany przez taniznę. Leader
          price !
          • Gość: ktotam Re: Najtansza ksiegarnia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 20:54
            Jasnie HRABIO, nie każdego stać na wydanie dowolnej sumy za książkę. Nieładnie
            jest dołować innych.
            • Gość: hrabiaa Re: Najtansza ksiegarnia IP: 213.77.64.* 06.10.01, 20:57
              Nie dołuję, lecz odnoszę się do Leader Price. W koronie można kupić wyjściowe
              buty za 17 złociszów. W nich można wyjść jedynie na cementary.
              Tanie książki, to "bestsellery" na dzisiaj. Dobrze wydana książka, podobnie jak
              inne duchowe lementy naszego życia wymagają odpowiedniej wartości. Dawniej,
              można było kupić podobne lektury z serii "Tygrysa" za 5 złociszów.
              • Gość: ktotam Re: Najtansza ksiegarnia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 21:04
                porównanie książek do butów wydaje mi się nie na miejscu. Jeżeli mam do wybory
                kten sam tytuł ale w różnych wydaniach i dużej różnicy cenowej, kupie tę
                tańszą, nie musza stać na półce na "wystawce". Oczywiście są tytuły, które
                należy nabyć w porządnej oprawie. Ale to jest z większościa rzeczy, wybór
                należy do kupującego.
                A co jest złego w "Tygrysach", ten co ma wiedzę i tak wysnuje na ich podstawie
                swoje wnioski.
                • Gość: hrabiaa Re: Najtansza ksiegarnia IP: 213.77.64.* 06.10.01, 21:09
                  Ktotam ! Nie wciskaj komercji. Przeżywałem już uduchowienia książkowe. Na nic
                  to, gdy rynek dyktuje tempo. Bądźmy sobą i nie udawajmy zdolnych poetów.
                  • Gość: ktotam Re: Najtansza ksiegarnia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 21:12
                    Hrabio, po czym stwierdzasz, że udaję "uduchowionego poetę", książki kupuję
                    takie na jakie mne stać, a buty drogie, ponieważ zajdę w nich droche dalej
                    • Gość: hrabia Re: Najtansza ksiegarnia IP: 213.77.64.* 06.10.01, 21:14
                      Nie osądzam Cię, lecz twierdzę, że książki, podobnie jak nasze stroje, to tylko
                      poza. Duch poezji i prozy tkwi w nas samych.
                      • Gość: ktotam Re: Najtansza ksiegarnia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 21:18
                        a jak ktoś jest słabego ducha, czyz nie powinien go wzmocnić, nie każdy rodzi
                        się z giętkim językiem, czyż nie chwalebnym jest jego trening?
                        • Gość: hrabiaa Re: Najtansza ksiegarnia IP: 213.77.64.* 06.10.01, 21:20
                          Byli tacy, którzy wprowadzili zasady podobne. Zostali powieszeni w Norymberdze
                          • Gość: ktotam Re: Najtansza ksiegarnia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 21:24
                            tych co chcą poczytać a nie mają za wiele pieniędzy?
                          • Gość: MKK Re: Najtansza ksiegarnia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 23:17
                            Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Byli tacy, którzy wprowadzili zasady podobne. Zostali powieszeni w Norymberdze

JNP Hrabio! - Ty Boga w sercu nie masz - jeszcze tu komu wmówisz, że ci z
                            Norymbergi powieszeni zostali za czytanie książek ...
                  • Gość: Tirsa Re: Najtansza ksiegarnia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.01, 00:53
                    a ja lubię tanie wydania....
                    mogę czytać książkę z brudnymi łapami... zachlapywać ją zupą pomidorową....
                    brać ze sobą do wanny....
                    istna rozpusta ;-)))
                    • Gość: ktotam Re: Najtansza ksiegarnia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.01, 00:57
                      o to to. A czytanie w gorącej kapieli jest chyba jednym z najlepszych:)
                      • Gość: cojak Re: Najtansza ksiegarnia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.01, 01:14
                        Moi drodzy co do książek, to polecam księgarnię na świdnickiej i pod arkadami.
                        Niestety np.wybór albumów jest w empiku największy. Natomiast jeśli chcecie
                        kupić płyty cd to olejcie złodziejski empik i ten moloch media markt i
                        zajrzyjcie na stronę www.vivid.pl - świetny sklep. Ogromny wybór muzyki (płyt i
                        kaset) i ceny bardzo atrakcyjne. I nie martwcie się, że to sklep w internecie -
                        płyty można odebrać za zaliczeniem pocztowym. Sposób sprawdzony. POLECAM.
                        • szpiro Re: Najtansza ksiegarnia 07.10.01, 20:43
                          Gość portalu: cojak napisał(a):

> Moi drodzy co do książek, to polecam księgarnię na świdnickiej i pod arkadami.
                          > Niestety np.wybór albumów jest w empiku największy. Natomiast jeśli chcecie
                          > kupić płyty cd to olejcie złodziejski empik i ten moloch media markt i
                          > zajrzyjcie na stronę www.vivid.pl - świetny sklep. Ogromny wybór muzyki (płyt i
                          >
                          > kaset) i ceny bardzo atrakcyjne. I nie martwcie się, że to sklep w internecie -
                          >
                          > płyty można odebrać za zaliczeniem pocztowym. Sposób sprawdzony. POLECAM.

Napisz jaka jest roznica cen pomiedzy ksiegarnia internetowa i empikiem.

• Gość: cojak Re: Najtansza ksiegarnia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 00:46
                            Zasadnicza. Odwiedż strnę www.vivid.pl,a potem zajrzyj do empiku.
                            • Gość: hen Re: Najtansza ksiegarnia płytowa IP: 156.17.85.* 09.10.01, 16:24
                              Ostatnio zraziłem się do Empiku, tak ze juz więcej postanowiłem tam nic nie
                              kupić, wiem że przez to napewno splajtują. Media Markt jest o wiele lepszy,
                              głównie ze względu na ceny (dumpingowe, czy jak?)! Będąc w Empiku robiony w
                              konia przez 4 tygodnie, jednocześnie przy bardzo niefachowej obsłudze
                              niejednokrotnie miałem ochotę im odpowiedzieć wiadomym cytatem: "Wy macie tu
                              niezły burdel, siostry!".
                        • chrust Re: Najtansza ksiegarnia 24.01.02, 20:54
                          www.liberia.pl
                          • Gość: marsha Re: Najtansza ksiegarnia IP: 192.168.0.* 24.01.02, 21:11
                            w księgarni na Ruskiej kupiłam stare numery "Dialogu" i "Literatury na świecie"
                            (1,50 zł za egzemplarz). nie uświadczy się tam jednak nowości wydawniczych,ale
                            klasyki jest pod dostatkiem!!! polecam-jakem filolożka :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka