yanuss 07.01.06, 15:11 Stawianie takich pytan mozna zostawic przedszkolakom. Ja bym sie spytal dlaczego miasto uzaleznialo zbudowanie obwodnicy od pieniedzy panstwowych a nie szukalo tych srodkow na budowe sali koncertowej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lok Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.06, 18:34 A co z programem Ewy Wolniewicz o wdzięcznym tytule Moim Zdaniem ??? Bo jest to ta sama tematyka i dzień emisji czyli niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokobanana Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:04 Jak to co z programem Ewy Wolniewicz? Duda, jego koleżka Majcher oraz małżonka tego ostatniego Sitko-Majcher wydmuchali koleżankę Ewę. Pamiętacie akcję "Wrzesień z pilotem"? Czy był tam zwiastun programu "Posłowie"? Po prostu ośrodek na Karkonoskiej został zawłaszczony przez nową sitwę. Proeseldowska banda usytuowana tam przez Kabarowskiego została zastąpiona przez propeowską - protegowanych Grzesia, którzy szlify zdobywali w należącym do państwa S. radiu Eska... Jedyna satysfakcja, że pewnie szykuje się kolejna ekipa, tym razem propisowska, która spuści w kibel tercet Duda-Majcher-Sitko i zainsatluje następny. I tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pismak Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 02:52 w slowie po odejsciu p.Tomka pilismy 3 dni (z radosci ze poszedl)nie zazdroscimy telewizorom wiemy kto to jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.chello.pl 08.01.06, 13:01 Wcześniej to Wolniewicz wygryzła Dudę - jego program "Tak.Nie" (czy jakoś tak) został zastąpiony jej "Moim zdaniem". A że teraz on siedzi na wyższym stołku... Ale to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:29 Ale cyrk w tej telewizji.Najsłabszych mają dziennikarzy,beznadziejne spikerki/ciekaw skąd one się wzięły w TV/i jeszcze sie podgryzają.Nie dosyć,że brzydkie - to jeszcze wredne.Gratulacje dla Pana Dyrektora z trafne wybory pokazujących się na wizji.Chyba pora na zmianę warty na Karkonoskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 21:01 jak wiecie , to powiedzcie głośno ,a nie tak półgębkiem- w końcu to stanowisko ze świecznika / lokalnego/ czemu ma je zajmować ktoś........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WildFlow Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.se.com.pl 10.01.06, 10:56 Drogi Młody Pismaku A z kim to ty tak piłeś w tym Słowie, bo jakoś nie pamiętam żadnej popijawy z powodu odejścia Dudka. To, że czasem nie dało się z nim żyć i - faktycznie - zachowywał się jak ostatni prostak to jedna sprawa, to że ma jednak reporterski łeb to druga. Więc może troszkę pokory. Jak zgarniesz kilka nagród, będziesz miał w CV prowadzenie regionalnej gazety, pracę w radio, kierownicze stanowisko w TV to może wtedy zacznij szczekać. Póki co - sza, do książek i na miasto sondy robić i paski ze zdejmowania kota z drzewa pisać. A do reszty dyskutantów pytanie - potraficie tylko narzekać? Czy może częśc z Was jest obecnie podwładnymni Dudka i zachodzi Wam za skórę? Telewizja Karkonowska to jednak specyficzne miejsce. Krytykować, to Panie... ten... każdy może... Program dopiero startuje, może poczekajmy jak to się wszystko rozhula? Przecież jesli będzie słaby, to i tak zniknie z anteny. I jak to mawiają pozdro dla kumatych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda 1 Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.crowley.pl 13.01.06, 11:00 Do WildFow.Udajesz, czy jesteś niemądry. To,że kolesie mają w CV prowadzenie różnych geszeftów i stanowisk znaczy TYLKO TYLE, w wymienionych przez ciebie przykładach, że jeszcze więksi kolesie partyjni ich tam umieszczają- NIC WIĘCEJ. Niejaki "Wołodio", który nie pracuje oficjalnie w TV Klecina, ale pobiera niazłą kasiorkę jako doradca, też jest wielkim fachowcem (Pożal się Boże). Może na miarę R ES? Nie życzę Ci niczego dobrego, tylko tego, byś trafił na takiego przełożonego fachowca, jakim sam jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WildFlow Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 07:51 Widzę, że Ci żyłka zapulsowałą kolego Doda. Nie wiem, co skłoniło Cię do tego, by mnie onrażać, ale skoro jesteś taki super, hiper, naj i och i ach, to jeśli Twój dziennikarski talent dorównuje dmuchanym cyckom Twojej idolki (po nicku wnoszę) to gratulacje i inne wyrazy. Zauważ jednak, że nie wspominam o "kolesiach", ale jednym - Dudzie. Nie mnie oceniać TV, bo w niej nie pracowałęm, nie pracuję i zapewne racować nie będę. Skoro Tobie tam tak źle, to się zwolnij. Jeśli Cię zwolnili i masz do kogośżal, to nie wylewaj go tutaj. Z tym, że po każdych wyborach TV przechodzi z rąk do rąk to wypadałoby się już pogodzić, parę lat chyba już żyjesz na tym świecie? Zauważ jednak, że Dudka do TV ściągnął jego - wprawdzie kolega z dawnej firmy - ale nie jest to obecnie najbardziej chołubiona przez PiS opcja... Nie znasz moich kompetencji, a - nie życząc mi niczego dobrego - silisz się na jakieś dyrdymały. Ile masz lat? 12? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda1 Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.crowley.pl 17.01.06, 11:10 Drogi mój Wild Flow-ie! Ty się nie pytaj ile mam lat bo prawda nie zna wieku. Ty się pytaj siebie, dlaczego na brudne mówisz czyste?To Ty obrażasz ludzi, nie ja. Ty wyzywasz ich od pismaków itp. Piszesz, że masz pokorę w sobie a ja twierdzę, że nie masz jej nawet za pół grosza.Jesteś chyba skrzywiony jeśli mój nick Doda kojarzysz tylko z "dmuchanymi cyckami" to chyba ze względu na wiek.Ja nigdy nie pogodzę sie z tym, że TV po kazdych wyborach przechodzi z rąk do rąk (Ty to akceptujesz) bo to jest przyczyną zarządzania tej firmy przez różnych spadochroniarzy z innych planet, nieudaczników, pasożytów, trutni, partyjnych kolesi.I później widzowie śmieją się z tego co widzą i oceniają np TV KLecinę tak jak oceniają. A nie wiedzą, że wiele chłamu wynika z poleceń i ingerencji w programy tych naszych pozyskanych fachowców i doradców, którzy nie mają do tej pory pojęcia o tej branży a pouczają innych co niemiara. Nie ma to jak wiara we własne zerowe umiejętności telewizyjne Howgh.Oczywiście TY mój kochany Wild low nie masz z tym nic wspólnego, wszedłeś lub weszłaś tylko przypadkiem na tę strone i dyskutujesz tak jak pozostali. Każdy może. Doda- bez dmuchanych piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WildFlow Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:37 Widzisz Doda, jak ochłoniesz to i do rzeczy zaczynasz gadać. Rozumiem, że moje przytyki nie były może najwyższych lotów, ale jaka teza, taka odpowiedź. Jednak co do pryncypiów racji nie masz. Bo po pierwsze primo: przechodzenie TV z rąk do rąk to nie mój wymysł, ale zasada łupów, która obowiązuje - chcemy tego czy nie. Może mie się to nie podobać, lub nie - ale tak po prostu jest. Po drugie primo: wierz lub nie, ale jestem zwykłym człowiekiem, który wszedł na to forum i normalnie dyskutuje. Trzecie primo: (związane z drugim) - nie mam żadnego TV doświadczenia - fakt - i dlatego oceniam pracę jako odbiorca. Tak się skłąda, że miałem okazję pracować z osobami odpowiedzialnymi za ten program, znam sporo osób, któe wkłądają w to serce, dlatego ich bronię. Nie od razu Rzym zbudowano... a krytyka zza monitora i rzucanie w twarz, że to źle, tamto niedobrze, a tamto fatalnie - oczywiście można i tak, ale do czego to prowadzi? Widzisz miałem okazję pracować np. z Tomkiem i choć ma wredny charakter i trudno z nim czasem wytrzymać, to doświadczenia i wiedzy w temacie, którego dotyczy ten program odmówić mu nie można. Jesteś taki chojrak - stań na żywca przed kamerą ipoprowadź dyskusję polityków, z których każdy chce błysnąć, każdy ma złotą myśl do przekazania i nikogo nie obchodzi sam program, a jedynie to, jak wypadnie w okienku. Czwarte, piąte, szóste etc. skąd znasz zasób mojej pokory? Czyżby stąd, że bronię czyichś starań? Hmmm... tu dyskusji nie będzie, bo niestety prawdy nie znasz... jak i ja wszystko wiedzący nie jestem. A jeszcze a propos Twojego nicka. Hmmm... takie czasy, nie jestem JMR by Doda kojarzyła mi się z profesorem do algebry. Garść monet przeciwko gruszkom, że na 10 pytanych osób, 9 powie Ci, że Doda to dmuchana gwiazdeczka (tfuj, co za słowo!) naszej rozkichannej pseudo kiczo-estrady. Mimo wszystko pozdrawiam i pokory, o której prawimy - życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.chello.pl 14.01.06, 14:59 WildFlow, z tym CV to przesadziłeś :-))) Radio, które nie cieszy się dziś żadnym prestiżem, a prowadzenie gazety i kierownicze stanowisko w TV to niestety tak jak Doda napisała... I jakie nagrody????? :-))) A program, nawet jeśli będzie słaby, z anteny nie zniknie i zapewne zdajesz sobie z tego sprawę. Nie ściąga się programu szefa... :-))) Ale życzę im oczywiście powodzenia. Mi się tam tło, na jakim gadające głowy występowały podobało!! :-))) I szkoda, że Panowie nie bardzo dawali dojść do głosu Paulinie Sitko, stała sobie cichuto z boku.... P.S. Tobie też trochę pokory życzę, bo sam paski zapewne pisałeś... :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WildFlow Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 07:55 Oczywiście, że pisałem, pokoryu mam w sobie nie mało, rzuca mną jednak kiedy kolejny wątek sprowadza się niemal do palących... Ktoś coś robi, wkłąda w to serducho (inna sprawa, czy wychodzi mu od pierwszego programu super czy nie), ale tutaj zawsze znasjdzie się 150 tysięcy fachowców, którzy zrobili by to dużo lepiej. Zatem - gdzie te wszystkie programy? A i zgadzam się z kolegą, że Paulina na tym tle prezentuje największy profesjonalizm, że tak powiem "telewizyjny"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maćko cymbalstwo do kwadratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:31 Cymbalstwo do kwadratu!Pięciu parlamentarzystów i trójka /dziennikarzy???/chodzących po studio bez wyrażnego celu -mimo wielkich teczek pod pachą ze ściągami.Co robi w tym towarzystwie /niegłupi w końcu/Majcher?Dla chleba ?Pozostała dwójka /nazwisk nie pomnę/do odstrzału.Pytanie na koniec :czy jest w telewizorni jakaś komisja /choćby najgłupsza/ dopuszczająca tak idiotyczne programy do emisji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarek Re: cymbalstwo do kwadratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 22:29 Pan Majcher przestal sie jakac ale nadal ma kluski w gebie. Cud !!!Ze nie czyta z kartki - gratulacje. Musial chyba caly tydzien na pamiec uczyc sie tekstu. Program oczywiscie pro-platfusowy, wazelina saczyla sie ekranem po calosci. Merytorycznie program nic nie wniosl, najwazniejsze bylo pokazanie Zdroja oraz trojki dziennikarzy. Do szkoly nalezy wyslac realizatora. Wazen bylo w programie, zeby spacerowac po pustym studiu z pustka w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.06, 14:50 Po co i dla kogo ten program: 1. PO nie podpisze budzetu, tak glosno o tym mowia, a dzienniakrz w studio cieszy sie, ze bedziemy mieli kase na obodnice. 2. PO mowi, ze beda kolejne wybory do parlamentu juz w maju ?! czyli dalej nie bedziemy mieli kasy na obwodnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:54 Program generalnie ok., z moich uwag lepiej byłoby gdyby prowadził go p. Duda w towarzystwie p. Sitko - trzech prowadzącuch to za dużo (proszę podac mi przykład innej produkcji tego typu gdzie jest ich troje) facet i kobieta wizerunkowo lepiej wypadają jako gospodarze studia. Tematyka - obwodnica ok., ale na przyszłóść należy lepiej dobierać tematy tak aby prowadziły do dynamiczniejszej dyskusji, a nie miałkich frazesów kiedy wszyscy w studio są za a nawet przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
gotwald Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" 09.01.06, 21:17 Mi brakuje przedstawiciela z nurtu centrowego zawsze miło oglądało się Ossowskiego czy młodego Surego, mieli coś do powiedzenia. Jakoś tak łyso bez tego środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.chello.pl 14.01.06, 18:09 Program nosi tytuł "Posłowie..." :-))) Skąd tam miałby się wziąć np. Sury???? :- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 01:36 Jest wspaniały zespól Ich Troje piękne teksty, muzyka. To bardzo podobne do tego programu, nie nie mam nic na myśli. Można napisać scenariusz tego programu, ale kto za to zapłaci ? Jak napisze i podam parę pomysłów to kasiory nie będę widział. Jajo majora to prędzej. Bardzo bym chciał, żeby regionalna była niezależna stacja i robiła dobre programy. W tym programie brak było pomysłu, bardzo zła realizacja, pomysł na scenografię, można by się nie czepiać, ale nie zachwyca. Nie wiem, po co i dlaczego aż trojka prezenterów prowadziła ten program. Brakowało mi dziennikarza w tym programie !! Bardzo nie trafiony temat - OK zapewne prezenterom chodziło o wylanie wazeliny i miły gest do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandda Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:27 małzonkowie M. sa wszak bardzo nietelewizyjni, nie wiem, czy daliby rade w gazecie jakiej, ale na wizji - bardzo wbrew sztuce - wady wymowy - dyskwalifikujace!!!No i ewidentny brak osobowosci telewizyjnej - bezpłciowość, temperament flegmatyczny, urode pominę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.06, 12:04 Wanda jestes najlepsza ! Kiedy jest emitowany ten nowy program ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toko Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:01 Jesteście zabawni, co można wskrzesić z tej stacji. Zrobili co potrafili i kim mogli. Dajcie sobie na wstrzymanie. Maja takich dziennikarzy i nie stać ich na innych. Dobry program musie mieć dobry budżet i jak się taki znajdzie to wezmą lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda 1 Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.crowley.pl 13.01.06, 10:47 Może Ty się zgłóosisz. Na pewno jestes świetnym "materiałem" na dziennikarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towo Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:31 Doda jestes SUPERASNY ! TAk trzymaj, nie daj sie. NIech zrobia lepszy program, niech lepsi stana przed kamerami i za nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towo Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:36 kiedy jest emitowany ten nowy program?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:42 Pan Duda nie sprawdził sie w nowej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.chello.pl 14.01.06, 14:49 Toko, mają takich dziennikarzy i nie stać ich na innych?? Jestem przekonany, że jest wielu dobrych dziennikarzy, którzy zrobiliby ten program (może) lepiej, ale nie mają układów i koneksji partyjnych, stąd wstęp wzbroniony na Karkonoską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towo Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:47 Martix, proszę wytłumacz mi, po co aż trzech prezenterów potrzebnych jest do prowadzenia tego programu. Duda już wiem, który to jest. Całkiem składnie gada. Jest tam człowiek, który coś tam pod nosem mówi i to bardzo niezrozumiałe. Pamiętam go jak się jąkał i czytał z kartki pytania w programach, które były emitowane przed Faktami. Nie wiele się zmienił. Dziewczyna jest OK. Widać, że wie, po co jest w studiu i wie, o co ma mówić. Masz rację, układy i koneksje partyjne to zmora tej instytucji. Już wiem jak się nazywa Majcher. To jest chyba typowy przykład partyjnictwa telewizyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.chello.pl 14.01.06, 18:06 Ależ Towo, ja też nie wiem po co aż trzy osoby!! Aż się boję myśleć, że trzeba było z jakiegoś powodu załatwić im wszystkim angaż do programu... :-))) Ktoś słusznie zauważył, że jeśli już musi być więcej niż jedna osoba to najlepiej wyglądałby duet kobieta-mężczyzna. Niech więc będzie Paulina Sitko (ładna kobieta i ma największe z całej trójki doświadczenie telewizyjne), a Pan? Sam nie wiem... Paweł Majcher może i ma kiepską wymowę, ale uważam, że to mądry facet. Zna się na polityce i potrafi zadawać celne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witold Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.01.06, 11:58 Aa kiedy ruszy emisja tvp3 wrocław w internecie bo jest duzo misat pozbawionych możliwosci odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:14 Duda-hitlerek wiem co mowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duda Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:29 Grzesiu, to może podziel się tą wiedzą z nami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 01:58 Panowie, Gratulacje takie materiału edukacyjnego nie widziałem od dawna. Myślałem, że mistrzami świata w programach publicystycznych są: TV Rzeszów i Lublin. To, co dzisiaj obejrzałem w TV Wrocław. Zapewniam, że obecnie tytuł „mistrza” pozostanie we Wrocławiu tak długo jak będziemy mieli przyjemność oglądać ten program. Nie ukrywam, że wzbudzi we mnie duże zainteresowanie tym programem, o którym rozpisuje się forum GW. Postanowiłem więc nagrać na VHS-a. Cieszę się ogromnie, bo będę mógł pokazać studentom Akademickiej Telewizji Naukowej na Uniwersytecie Warszawskim. Jak nie należy robić programów. 1. Dźwięk felietonów ( o zgrozo!) W tych felietonach było słychać wszystko: Tło, lektora no i bardzo duży przester. W słuchawkach prezenterów było słychać polecenia z reżyserki. 2. Światło w studio – nieszczęście tak można nazwać. Dwóch Panów prowadzących ten program nie byli poświeceni. Oczy jak u górników po szychcie. Bardzo niedbale poświecone studio. 3. Realizacja – na nią trzeba mieć pomysł. Realizator powinien panować nad światłem, Na montażu należy korzystać z linni opóźniającej, żeby synchronizować dźwięk z obrazkiem. Wiem, że we Wrocławiu nie ma dobrych realizatorów, ale należy sobie wychować i wykształcić. Rozumiem, że realizatorowi zależało na pokazaniu wielkości studia – to pokazał. Był jakiś ekran za prowadzącymi, który wyglądał jak trzy nieszczęścia. Następnie jak pokazujemy kamerzystów, to pokazujemy, nie wstydźmy się. 4. Badania na nie reprezentatywnej grupie. Za to nagroda!! Brak mi słów. 5. Panom prowadzącym ten program polecam zapoznać się z komunikowaniem interpersonalnym. Koniecznie ! Na siłę nie należy prowadzić programów, bo to więcej szkody niż pożytku. Bardzo podobał mi się pasaż p. Majchra, który obserwował czy kamera go prowadzi. Panowie jesteście w studio, a nie na ulicy, żeby kierować ruchem drogowym czy orkiestrą. Widać było ogromne zdenerwowanie i stres u p. Dudy. Więcej luzu. Natomiast partner musi słuchać, co mówią inni w studio. Czy specjalnością Wrocławia są prezenterzy z wadą wymowy? Bardzo duże postępy zrobił p. Majcher wcześniej, była dyskwalifikująca wada wymowy. Cały ten program będzie świetnym materiałem do omówienia. Było też trochę błędów językowych, logicznych. 6. Świetną osobą do prowadzenie tego programu byłby p,.Wróblewski, ale zasiadał po przeciwnej stronie. Uśmiech na twarzy, pełen luz, dobra wymowa. Natomiast odwrotnie u p. Majchra, p.Dudy. Wyglądało to tak. Wielki strach w oczach. Nie zawsze idzie w parze świetne pióro a występ przed kamerami. RADA! Proponuję zrobić fokus grupę dla tego programu. Trochę to kosztuję, ale jak macie pieniądze na taką realizację, to warto zrobić takie badanie. Wiem, polityka. Każdy chce się promować. Badanie fokusowe i uwagi z tego badania wprowadźcie w program, a będzie sukces. Na marginesie: Zróbcie casting na UWr wśród młodych adeptów dziennikarstwa. Na pewno jest tam parę talentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz wyjaśnienie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 00:30 > Panowie, > Gratulacje takie materiału edukacyjnego nie widziałem od dawna. Myślałem, że > mistrzami świata w programach publicystycznych są: TV Rzeszów i Lublin. To, co > dzisiaj obejrzałem w TV Wrocław Pan nie skompilował, że "tv klecina" kręci programy rozrywkowe, ale żeby uniknąć opłat licencyjnych wszyscy udają, że to programy publicystyczne, dlatego redaktorzy symulują wady wymowy, panikę, zeza i trzymają się mikrofonów jak cykorłapki. Po co płacić sutenerowi - Endemolowi za nasze wariacje na temat Benny Hilla. Nie wiem, czy nie zdradziłem tu wielkiej tajemnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUU Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.01.06, 13:28 ZGROZO, O ZGROZO.....3 błaznów...małżeństwo Majcherów wyglądające jak czarownica Paulina z ogromnym nosem i sepleniącym głosem oraz jej mąż mający kluchy w gębie....Duda to dopiero amator - troche praktyki człowieku!!!Poćwicz troche w domu przed lustrem>>>> 45 minut popołudnia niedzielnego w TVP3 Wrocław o polityce i biadoleniu co by było gdyby sie stało??? gdzie ludzie zmęczeniu po tygodniu ciężniej pracy,wola obejrzec jakąs ciekawą rozrywkę.... bez komentarza...nie dziwię sie, że program ma słabą oglądalność.A feee wypuszczać "takie coś" na wizję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 00:21 znacie innych reporterow z Trojki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda 1 Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.crowley.pl 23.01.06, 15:27 Czy program jest już tak dobry, że nie pokazują się nowe opinie, czy juz nie mozna niczego w nim oceniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:02 Co tu oceniac nieporadnych prowadzacych, nieprofesjonalna realizacje i slaba scenografie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WildFlow Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:42 I kolejny kamyczek z Twojej strony - chyba strasznie zależy Ci na flekowaniu tej produkcji. To chyba jednak Ty nie jesteś zwykłym przeglądaczem forum. Wyrugowali Cię z programu? zabrali czas antenowy? Zwolnili przyjmując kogoś z nich? Dla Twojej wiadomości - trzeci odcinek miał b. dobrą oglądalność. A Ty ze swojążółcią to może lepiej pasowałbyć do Płonących kosztorysów. Tam jest bardziej hardcore'owo I jak to mawiasz HOWGH Wielki Wodzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muu Re: Nowy program w regionalnej "Trójce" IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.01.06, 14:35 ten KICZ miał duąż oglądalność???hihihihi ciekawe przez kogo badaną chyba przez ICH TROJE czyli prowadzących hihihihi Nie zauważylicie, że Sitko-Majcher to ta Pani z długim nosem miała już trzeci tydzień ten sam kostium???Spodnie jakby dopiero z lekcji nauki jazdy konnej wróciła hihihi o reszcie nie wspomnę>>>>....>>>>pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FGI FGI - Focus Group Interview IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.06, 16:17 FGI - Focus Group Interview Jest to jakościowa metoda zbierania danych w trakcie dyskusji, prowadzonej przez specjalnie wyszkolonego moderatora. Proponuje zlecic takie badanie Waszego programu. W TVN bardzo czesto sa prowadzone tego typu badania, ukazja "naga prawde" o programie i prezenterach. Proponuje cos takiego zrobic z tym programem. Prosze zapytac realizatora tv co to sa kierunki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajx Re: FGI - Focus Group Interview IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.06, 11:31 Faktycznie, tym programem nie ma co sie chwalic. WSTYD ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymist Nowy program IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.06, 17:59 Dlaczego tak łatwo wam krytykować, a może sami coś zaproponujecie ? Może spróbujecie złożyć tam jakiś pomysł na program, opiszcie na forum i zobaczymy co będzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zieleniak Re: Nowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:39 Co bedzie ? Bedzie to, ze ktos ukradnie pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Nowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:08 a co tu krasc? pomyslu brak....dlugi nos i sepleny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajx Re: Nowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:06 W najblizszym programie bedzie HIT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
strong7 Re: Nowy program 10.02.06, 20:19 Szkoda,ze w pieknym miescie,posiadajacym kilka wyższych uczelni jest tak słaba telewizja lokalna i nieciekawe programy. Mają rację autorzy postów,że należy coś z tym zrobić. Szkoda naszych pieniędzy na programy,ktorych nie da sie oglądać. Prawda ,że prowadzący programy publicystyczne nie posiadają charyzmy,a posiadaja np wadę wymowy i nieciekawy sposób bycia na telewizyjnej scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Nowy program IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.06, 22:06 Bylo co ogladac. Ale posciagali. Pewnie kase musieli wygospodarowac na program polityczny dla dyrektora. A tyle bylo fajnych nowsci. Ogladalam zawsze Mode i sztuke. Swietny byl Biznesmaniak. Nizla kiecka, moj ulubiony kawalek, moge teraz ogladac raz na miesiac. Dlaczego. I nie mowcie, ze w telewizji pracuja kiepscy ludzie. Sa fajni, tylko im sie nie pozwala. Nawet stara Wanda nie jest zla. Ona jest wyrazista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magada Re: Nowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:57 AJX !! Gdzie byl ten hit ? Moze kit ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Nowy program IP: *.chello.pl 12.02.06, 22:36 Zauważyliście że Schetyna miał dziś jakieś dziwne włosy?... Jakieś takie ciemniejsze i gęstsze... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajx Re: Nowy program IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.06, 15:39 Ale na głowie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal SKANDAL ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:40 zeby za nasze pieniadze robic takie programy ! Protestujmy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajx Re: SKANDAL ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.06, 16:38 a jaki jest pomysl na protest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: SKANDAL ! IP: *.chello.pl 16.02.06, 17:07 A TAKIE to znaczy jakie?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu Re: SKANDAL ! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 20.02.06, 11:34 a co myslicie o ostatnim odcinku? jakby tak trochę nieciekawych usterek było? no i ICH TROJE Sitko zmień fryzurę brrrr Odpowiedz Link Zgłoś