terkas 02.11.02, 17:09 sorry, ale czy tą drogą moge Panią prosic o kontakt prywatny? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajaccek Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 02.11.02, 17:22 terkas napisała: > sorry, ale czy tą drogą moge Panią prosic o kontakt prywatny? > pozdro I ja. Ija! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierdoń Re: Pani rd. Piegdoń IP: WEBSERVER:* / localhost 02.11.02, 17:43 I ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.02, 18:15 Ja też chcę ,naprawdę!!!Spotkajmy sie pod zegarem na Świdnickiej ,o siedemnastej dna trzeciego.Będę w w futrzanej czapce( futro sztuczne)koloru białego.Miałem jeszcze złoty róg ,ale zgubiłem. Pani Piegdoniowa ,ja kocham panią ,uuuuuuuuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz1 Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.02, 18:18 I jeszcze jedno.Pani uważa na Jacka i tego zboczka pierdonia.To starzy obleśnicy.Czychają na pani wianek.O terkasie nie wspomnę.Chce tylko pociurlać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 02.11.02, 18:45 Gość portalu: Sz1 napisał(a): > I jeszcze jedno.Pani uważa na Jacka ...> obleśnicy.Czychają na pani wianek... tylko pociurlać. Jezeli to do mnie bylo, to jestem zupelnie nieszkodliwy!!!Zupelnie!!! Naprawde!!!Wcale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Pani rd. Piegdoń 03.11.02, 18:42 Gość portalu: Sz1 napisał(a): > To starzy obleśnicy.Czychają na pani wianek.O terkasie nie wspomnę. > Chce tylko pociurlać. Terkas to ona a nie on! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.11.02, 19:00 isis! napisała: > Gość portalu: Sz1 napisał(a): > > > To starzy obleśnicy.Czychają na pani wianek.O terkasie nie wspomnę. > > Chce tylko pociurlać. > > Terkas to ona a nie on! A to lepiej?? Czy gorzej?? Czy rzecz gustu, moze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.02, 21:34 isis! napisała: > Gość portalu: Sz1 napisał(a): > > > To starzy obleśnicy.Czychają na pani wianek.O terkasie nie wspomnę. > > Chce tylko pociurlać. > > Terkas to ona a nie on! Jak ona ,to już nie może sobie pociurlać?Ale z Ciebie egoistka!! Wolność dla lesbijek( jakby co)!! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Pani rd. Piegdoń 03.11.02, 22:26 Gość portalu: szarak1 napisał(a): > Jak ona ,to już nie może sobie pociurlać? Może, jasne, że może, ale znam terkasa i nie sądzę, że czycha na wianek red. Piegdoń :) Poza tym nie spodobała mi się odmiana, cyt. "O terkasie nie wspomnę". Kiedyś na czacie też ktoś mi napisał: "kim jesteś isisie?" > Wolność dla lesbijek (jakby co)!! Popieram! Jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.02, 07:57 Co odmiany przez osoby ,to też rzecz gustu.Do swojej szwagierki mówię Gosiek i ona to lubi ,Isis(-e)!!Jak Ty nie to napisz.A Co do Terkas(-a),(-sicy)to niech się sama określi .A co!! P.S.A p.Piegdoniowa chyba zignorowała pogrążonych w niej adoratorów.Szkoda ,zapowiadał się taki fajny internetowy romans... Pani Piegdoniowa.no niech pani chociaz napisze ,żebyśmy spadali na szczaw z tymi końskimi i szkapowymi zalotami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.11.02, 23:59 > Pani Piegdoniowa.no niech pani chociaz napisze ,żebyśmy spadali na szczaw z > tymi końskimi i szkapowymi zalotami!!! koń w sobotę tyłek mi poobijał i na zalotnika nie wyglądał, a na dodatek była to Cybernetyka, klaczka raczej Odpowiedz Link Zgłoś
wszywa1 Re: Pani rd. Piegdoń 05.11.02, 01:03 Gość portalu: piegdoń napisał(a): > > > koń w sobotę tyłek mi poobijał ......... Czy w zwiazku z tym , bolesnym niewatpliwie, wydarzeniem, kontaty prywatne sa zawieszone??? Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 Re: Pani rd. Piegdoń 03.11.02, 09:23 terkas napisała: > sorry, ale czy tą drogą moge Panią prosic o kontakt prywatny? > pozdro to znaczy taki z dotykaniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
vibratorek Re: Pani rd. Piegdoń 03.11.02, 18:18 johann3 napisał: ....prywatny? > > pozdro > > > to znaczy taki z dotykaniem??? To wcale nie jest smieszne pytanie. Wyczytalem , ze w sobote dotykali sie w interku. Narazie probnie, w celach naukowch. Cały się trzęsę, na myśl o przwatnzch sesjach.vibratorek Odpowiedz Link Zgłoś