Dodaj do ulubionych

Pani rd. Piegdoń

02.11.02, 17:09
sorry, ale czy tą drogą moge Panią prosic o kontakt prywatny?
pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: jajaccek Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 02.11.02, 17:22
      terkas napisała:

> sorry, ale czy tą drogą moge Panią prosic o kontakt prywatny?
      > pozdro

I ja. Ija!
      • Gość: Pierdoń Re: Pani rd. Piegdoń IP: WEBSERVER:* / localhost 02.11.02, 17:43
        I ja
        • Gość: szarak1 Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.02, 18:15
          Ja też chcę ,naprawdę!!!Spotkajmy sie pod zegarem na Świdnickiej ,o
          siedemnastej dna trzeciego.Będę w w futrzanej czapce( futro sztuczne)koloru
          białego.Miałem jeszcze złoty róg ,ale zgubiłem. Pani Piegdoniowa ,ja kocham
          panią ,uuuuuuuuuu.....
          • Gość: Sz1 Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.02, 18:18
            I jeszcze jedno.Pani uważa na Jacka i tego zboczka pierdonia.To starzy
            obleśnicy.Czychają na pani wianek.O terkasie nie wspomnę.Chce tylko pociurlać.
            • Gość: jajaccek Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 02.11.02, 18:45
              Gość portalu: Sz1 napisał(a):

> I jeszcze jedno.Pani uważa na Jacka ...> obleśnicy.Czychają na pani wianek...
              tylko pociurlać.
              Jezeli to do mnie bylo, to jestem zupelnie nieszkodliwy!!!Zupelnie!!!
              Naprawde!!!Wcale!!!
            • isis! Re: Pani rd. Piegdoń 03.11.02, 18:42
              Gość portalu: Sz1 napisał(a):

> To starzy obleśnicy.Czychają na pani wianek.O terkasie nie wspomnę.
              > Chce tylko pociurlać.

Terkas to ona a nie on!
              • Gość: jajaccek Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.11.02, 19:00
                isis! napisała:

> Gość portalu: Sz1 napisał(a):
                >
                > > To starzy obleśnicy.Czychają na pani wianek.O terkasie nie wspomnę.
                > > Chce tylko pociurlać.
                >
                > Terkas to ona a nie on!

A to lepiej?? Czy gorzej?? Czy rzecz gustu, moze??
              • Gość: szarak1 Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.02, 21:34
                isis! napisała:

> Gość portalu: Sz1 napisał(a):
                >
                > > To starzy obleśnicy.Czychają na pani wianek.O terkasie nie wspomnę.
                > > Chce tylko pociurlać.
                >
                > Terkas to ona a nie on!

Jak ona ,to już nie może sobie pociurlać?Ale z Ciebie egoistka!! Wolność dla
                lesbijek( jakby co)!!
                • isis! Re: Pani rd. Piegdoń 03.11.02, 22:26
                  Gość portalu: szarak1 napisał(a):

> Jak ona ,to już nie może sobie pociurlać?

Może, jasne, że może, ale znam terkasa i nie sądzę, że czycha na wianek red.
                  Piegdoń :) Poza tym nie spodobała mi się odmiana, cyt. "O terkasie nie
                  wspomnę". Kiedyś na czacie też ktoś mi napisał: "kim jesteś isisie?"

> Wolność dla lesbijek (jakby co)!!

Popieram! Jakby co.

• Gość: szarak1 Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.02, 07:57
                    Co odmiany przez osoby ,to też rzecz gustu.Do swojej szwagierki mówię Gosiek i
                    ona to lubi ,Isis(-e)!!Jak Ty nie to napisz.A Co do Terkas(-a),(-sicy)to niech
                    się sama określi .A co!!
                    P.S.A p.Piegdoniowa chyba zignorowała pogrążonych w niej
                    adoratorów.Szkoda ,zapowiadał się taki fajny internetowy romans...
                    Pani Piegdoniowa.no niech pani chociaz napisze ,żebyśmy spadali na szczaw z
                    tymi końskimi i szkapowymi zalotami!!!
                    • Gość: piegdoń Re: Pani rd. Piegdoń IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.11.02, 23:59

> Pani Piegdoniowa.no niech pani chociaz napisze ,żebyśmy spadali na szczaw z
                      > tymi końskimi i szkapowymi zalotami!!!

koń w sobotę tyłek mi poobijał i na zalotnika nie wyglądał, a na dodatek była
                      to Cybernetyka, klaczka raczej
                      • wszywa1 Re: Pani rd. Piegdoń 05.11.02, 01:03
                        Gość portalu: piegdoń napisał(a):

>
                        >
                        > koń w sobotę tyłek mi poobijał .........
                        Czy w zwiazku z tym , bolesnym niewatpliwie, wydarzeniem, kontaty prywatne
                        sa zawieszone???
    • johann3 Re: Pani rd. Piegdoń 03.11.02, 09:23
      terkas napisała:

> sorry, ale czy tą drogą moge Panią prosic o kontakt prywatny?
      > pozdro

to znaczy taki z dotykaniem???
      • vibratorek Re: Pani rd. Piegdoń 03.11.02, 18:18
        johann3 napisał:

....prywatny?
        > > pozdro
        >
        >
        > to znaczy taki z dotykaniem???

To wcale nie jest smieszne pytanie. Wyczytalem , ze w sobote dotykali sie w
        interku. Narazie probnie, w celach naukowch.
        Cały się trzęsę, na myśl o przwatnzch sesjach.vibratorek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka