Gość: Bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:31 Poszukuję dobrego, niedrogiego fryzjera, który nie tylko zetnie moje byle jakie włosy ale przede wszystkim DORADZI co i jak z nimi robić. Jak znacie to pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DOBDUD Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:21 ul biskupia 2, carlo biani, Kinga -polecam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hz Re: dobry fryzjer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.06, 20:30 wiesz z fryzjerami jak ze wszystkim albo tani albo dobry ja i moi znajomi chodzimy do ewy w Metamorfozie jesteś bardzo zadoloni ale ceny takie średnie jak na Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira11 Re: dobry fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:35 ul. Piłsudskiego, na wysokości krzyżówki z Zapolskiej, przy sklepie z lampami,żywcem przeniesione zlat siedemdziesiątych ale tylko w wystroju, niedrogo i bardzo dobra fryzjerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość II Re: dobry fryzjer IP: *.wroclaw.mm.pl 21.01.06, 21:44 Od lat wielu korzystam z usług fryzjera w Zakładach Kąpielowych przy ul.Te atralnej! Dobry zakład i usługa na poziomie, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer IP: *.wroclaw.mm.pl 21.01.06, 21:48 Jak ognia radzę unikać młodych i bardzo awangardowych, często niedouczonych ,a ten na Teatralnej jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
blondino31 Re: dobry fryzjer 22.01.06, 14:04 POlecam Studio Broadway. Ja jestem zadowolona. Ceny maja takie jak wszedzie w centrum. Maja fajne pomysły, oryginalne fryzurki. Znam ich strone: www.studiobroadway.com.pl Zobaczcie sami Odpowiedz Link Zgłoś