Dodaj do ulubionych

Jestem studentem Polibudy....

12.01.06, 03:43
i wstyd mi, ze wiekszosc ludzi z tej uczeli, to takie buraki. Naprawde mi
wstyd.

Przepraszam za nich wszystkich i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: tropi Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.crowley.pl 12.01.06, 07:23
      przeprosiny przyjete.. (byly student polib.).
      to fakt. Jak ja studiowalem i lata przede mna, zupełnie inni ludzie
      reprezentowali politechnike..

ale z drugiej strony to sie dotyczy bardzo szerokiego grona studentow, nie
      tylko polit.

Pozdrawiam :)
      • Gość: | Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 07:57
        > ale z drugiej strony to sie dotyczy bardzo szerokiego grona studentow, nie
        > tylko polit.

politologii? ;)

a na powaznie: zalezy tez od wydzialu. na takiej elektronice czy ppt sa calkiem
        sensowni ludzie. prawde powiedziawszy nie kojarze w swoim srodowisku zadnych
        burakow.
    • Gość: Andrzej Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.iel.wroc.pl 12.01.06, 11:12
      Cieszę się, że są jeszcze studenci, którzy potrafią się zachować i krytycznie oceniają brak kultury u swoich kolegów. Z bólem serca obserwuję coraz bardziej chamskie i bezczelne zachowania ludzi, którzy mają ambicję reprezentowania kraju jako "elita intelektualna". Gdy kończyłem studia, tacy ludzie byli jednostkowymi przypadkami... teraz to jest nagminne.
      Zyczę powodzenia i jeszcze raz gratuluję sensownej postawy!
      • Gość: der Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.e-wro.net.pl 12.01.06, 11:16
        Niestety to efekt negatywnej selekcji. Na politechnice studiują w większości
        ci, którym nie powiodło się podczas egzaminow na bardziej prestiżowe uczelnie i
        atrakcyjne kierunki.Politechnika zawsze organizuje drugi nabór.Może poziom
        dałby się podciągnąć za cenę ograniczenia liczby przyjmowanych na pierwszy rok
        studentów- nie ilość lecz jakość.
        • Gość: , Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:46
          O jakich bardziej prestiżowych uczelniach piszesz?
        • Gość: Andrzej Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.01.06, 21:33
          Niestety (na szczęście?) Politechnika nie jest jedyną uczelnią, w
          której "przechowują się" osobniki (obojga płci) bez kultury osobistej. Zjawisko
          to jest powszechne i jedyną metodą jest bezwzględe wykreślanie z list studentów
          osób, które naruszyły prawo lub w rażący sposób naraziły dobre imię uczelni na
          szwank. Niestety priorytet ilości wygrał z jakością.
    • Gość: :) Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.media4.pl 12.01.06, 14:43
      prawda jest taka, ze to wsrod studentow Politechniki jest najwiecej cwokow. To
      widac, slychac i... czuc
      • Gość: Rajca Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:00
        Zgadzam się! Studenciaków z politechniki to wszędzie poznać: sweterki w szarych
        kolorach, zarost na twarzy, trapery na nogach... itp. itd. Wszyscy niemal tacy
        sami! Myśmy mówili na nich "młotki", bo to takie "techniczne" określenie! :)))
        Pamiętam, jak kiedyś - jeszcze za moich czasów studenckich - z kumplami wpadłem
        na imprezkę do akademika uniwerku (ja studiowałem własnie na uniwerku, a oni na
        polibudzie). Jedna z dziewczyn tam obecnych, już na dzień dobry rzuciła do
        moich kumpli (mimo, że uch nie znała): a wy to pewnie z polibudy jesteście?1? :D
        • Gość: NEMO Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: 5.6.2R1D* / *.saix.net 12.01.06, 21:22
          Kolega "Rajca" raczy bajki opowiadac.

Pozdrawiam
        • Gość: Andrzej Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.01.06, 21:39
          Oj, ten post to chyba miał na celu pokazanie "kto tu jest debeściak"? Bo ani
          słowa o kulturze osobistej nie znalazłem... a co do wyglądu zewnętrznego to
          chyba generalizowanie Rajcy jest poważnym błędem. No i warto żeby Rajca
          pamietał, że to dzięki pracy "młotków" może chociażby pisać posty w tym forum.
    • Gość: ulice Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.06, 21:07
      Buraki we wrocławiu Ha Ha Ha:))) Nie dziwię się! A może oni są nie tylko na
      politechnice:)?? buhaha!!
      • Gość: erni Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:28
        Tak. A ci z Akademii Medycznej to wszyscy w takich białych fartuchach chodzą.
        Wystarczy popatrzeć i już widac z kim ma się doczyneinia.
    • tomek854 Re: Jestem studentem Polibudy.... 12.01.06, 21:48
      Aha, i pewnie jestes kolegą Magdy z ASP? ;)
    • 2pier Re: Jestem studentem Polibudy.... 12.01.06, 21:48
      ty nie jestes studentem pwr tylko burakiem wlasnie
    • Gość: captain planet Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.06, 21:55
      Banda ciot nie studenci.
      • Gość: captain planet Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.06, 22:07
        Jednak cioty.
    • llukiz Re: Jestem studentem Polibudy.... 12.01.06, 23:36
      > i wstyd mi, ze wiekszosc ludzi z tej uczeli, to takie buraki.

A ja jestem studentem uniwerku, AM i AE i wstyd mi że większość z nas to tacy
      idioci zamieszczający posty takie ja ten. I jeszcze smutno mi że kibice WKS to
      zwykli przestępcy bijacy ludzi na ulicach. A prowokacje na forum cieszą tylko
      impotemtów o małych... rozumkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka