studenta.politechniki 12.01.06, 03:43 i wstyd mi, ze wiekszosc ludzi z tej uczeli, to takie buraki. Naprawde mi wstyd. Przepraszam za nich wszystkich i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tropi Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.crowley.pl 12.01.06, 07:23 przeprosiny przyjete.. (byly student polib.). to fakt. Jak ja studiowalem i lata przede mna, zupełnie inni ludzie reprezentowali politechnike.. ale z drugiej strony to sie dotyczy bardzo szerokiego grona studentow, nie tylko polit. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 07:57 > ale z drugiej strony to sie dotyczy bardzo szerokiego grona studentow, nie > tylko polit. politologii? ;) a na powaznie: zalezy tez od wydzialu. na takiej elektronice czy ppt sa calkiem sensowni ludzie. prawde powiedziawszy nie kojarze w swoim srodowisku zadnych burakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.iel.wroc.pl 12.01.06, 11:12 Cieszę się, że są jeszcze studenci, którzy potrafią się zachować i krytycznie oceniają brak kultury u swoich kolegów. Z bólem serca obserwuję coraz bardziej chamskie i bezczelne zachowania ludzi, którzy mają ambicję reprezentowania kraju jako "elita intelektualna". Gdy kończyłem studia, tacy ludzie byli jednostkowymi przypadkami... teraz to jest nagminne. Zyczę powodzenia i jeszcze raz gratuluję sensownej postawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.e-wro.net.pl 12.01.06, 11:16 Niestety to efekt negatywnej selekcji. Na politechnice studiują w większości ci, którym nie powiodło się podczas egzaminow na bardziej prestiżowe uczelnie i atrakcyjne kierunki.Politechnika zawsze organizuje drugi nabór.Może poziom dałby się podciągnąć za cenę ograniczenia liczby przyjmowanych na pierwszy rok studentów- nie ilość lecz jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:46 O jakich bardziej prestiżowych uczelniach piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.01.06, 21:33 Niestety (na szczęście?) Politechnika nie jest jedyną uczelnią, w której "przechowują się" osobniki (obojga płci) bez kultury osobistej. Zjawisko to jest powszechne i jedyną metodą jest bezwzględe wykreślanie z list studentów osób, które naruszyły prawo lub w rażący sposób naraziły dobre imię uczelni na szwank. Niestety priorytet ilości wygrał z jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.media4.pl 12.01.06, 14:43 prawda jest taka, ze to wsrod studentow Politechniki jest najwiecej cwokow. To widac, slychac i... czuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajca Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:00 Zgadzam się! Studenciaków z politechniki to wszędzie poznać: sweterki w szarych kolorach, zarost na twarzy, trapery na nogach... itp. itd. Wszyscy niemal tacy sami! Myśmy mówili na nich "młotki", bo to takie "techniczne" określenie! :))) Pamiętam, jak kiedyś - jeszcze za moich czasów studenckich - z kumplami wpadłem na imprezkę do akademika uniwerku (ja studiowałem własnie na uniwerku, a oni na polibudzie). Jedna z dziewczyn tam obecnych, już na dzień dobry rzuciła do moich kumpli (mimo, że uch nie znała): a wy to pewnie z polibudy jesteście?1? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEMO Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: 5.6.2R1D* / *.saix.net 12.01.06, 21:22 Kolega "Rajca" raczy bajki opowiadac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.01.06, 21:39 Oj, ten post to chyba miał na celu pokazanie "kto tu jest debeściak"? Bo ani słowa o kulturze osobistej nie znalazłem... a co do wyglądu zewnętrznego to chyba generalizowanie Rajcy jest poważnym błędem. No i warto żeby Rajca pamietał, że to dzięki pracy "młotków" może chociażby pisać posty w tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulice Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.06, 21:07 Buraki we wrocławiu Ha Ha Ha:))) Nie dziwię się! A może oni są nie tylko na politechnice:)?? buhaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:28 Tak. A ci z Akademii Medycznej to wszyscy w takich białych fartuchach chodzą. Wystarczy popatrzeć i już widac z kim ma się doczyneinia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Jestem studentem Polibudy.... 12.01.06, 21:48 Aha, i pewnie jestes kolegą Magdy z ASP? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2pier Re: Jestem studentem Polibudy.... 12.01.06, 21:48 ty nie jestes studentem pwr tylko burakiem wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: captain planet Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.06, 21:55 Banda ciot nie studenci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: captain planet Re: Jestem studentem Polibudy.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.06, 22:07 Jednak cioty. Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: Jestem studentem Polibudy.... 12.01.06, 23:36 > i wstyd mi, ze wiekszosc ludzi z tej uczeli, to takie buraki. A ja jestem studentem uniwerku, AM i AE i wstyd mi że większość z nas to tacy idioci zamieszczający posty takie ja ten. I jeszcze smutno mi że kibice WKS to zwykli przestępcy bijacy ludzi na ulicach. A prowokacje na forum cieszą tylko impotemtów o małych... rozumkach. Odpowiedz Link Zgłoś