Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer we Wrocławiu?

IP: *.koof.com.pl 05.10.01, 08:24
Drogie Panie!
Czy mogłybyście polecić mi dobrego, wypróbowanego fryzjera, który dobrze znałby
swój fach, potrafił doradzić, dobrać rodzaj fryzury, a jednocześnie byłby miły
i uprzejmy? Od lat noszę długie włosy, teraz chciałabym to radykalnie zmienić,
ale boję się iść "w ciemno". Z góry dziękuję za sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: terka Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.*.*.* 05.10.01, 08:49
      Nie obcinaj!!!!!! A jeśli już musisz - od wielu lat chodzę do Pana Zdzisława
      Wieczorka. Ma swój zakład na ul. Górnickiego. Większość pań jest zadowolona.
      Pozdrawiam
      • ssaczek Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? 05.10.01, 21:09
        Róg Sokolej - Ulanowskego
        dobry fryzjer a przy tym dobry stylista i za mocno nie kroi.
        Pozdro.
        • Gość: isis! Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 23:29
          Ja też jestem za tym aby pozostawić długie. Ileż to możliwości! A tak - co?
          Wygoda - owszem, ale nuda. Ale jeśli się naprawdę zdecydowałaś - Salonik Dla
          Pań i Panów w Przejściu Garncarskim.
    • Gość: martyna Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 00:21
      a ja polecam znakomita fryzjerke Diane, ma zaklad kolo Beverly Hills na
      Legnickiej - ale nie Ines ! tylko w polokraglej, niebieskiej czesci, chyba na 6
      pietrze.
      I wlosy koniecznie scinac!!! Uwielbiam krotkie wloski!! im krotsze tym lepiej!
      Tylko dramat zaczyna sie gdy krotka sie znudzi - zapuszczanie to koszmar! i
      wyglada sie przez dlugi czas koszmarnie... :(
      • misiu369 Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? 06.10.01, 00:32
        ee tam, jak dla mnie to długie lepsze, ale to już kwestia gustu właściciela...

Ja polecam Ines - akurat tam zawsze lubię chodzić i zawsze jestem zadowolony...
        W sumie do kogo chcesz - ja chodzę do Małgosi, ale to już rybka...
        • jum Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? 06.10.01, 02:17
          misiu369 napisał(a):

> ee tam, jak dla mnie to długie lepsze, ale to już kwestia gustu właściciela...
          >
          > Ja polecam Ines - akurat tam zawsze lubię chodzić i zawsze jestem zadowolony...
          > W sumie do kogo chcesz - ja chodzę do Małgosi, ale to już rybka...

Tez zagladam do INES od dluzszego czasu ale to dlatego ze maja czynne do 21 wiec
          moge po pracy wyskoczyc.
          NIe mam ulubionej fryzjerki, bo coz ja mam za wymagania, podcinanie krotkich
          wlosow.
          Moja kobieta tez tam chodzi i zadowolona, choc przyznaje ze tanio nie jest (dla
          kobiet, bo my faceci, coz my placimy :)
          Pozdrawiam :)
        • isis! Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu?Misiu! 07.10.01, 01:01
          misiu369 napisał(a):

> ee tam, jak dla mnie to długie lepsze, ale to już kwestia gustu właściciela...
          > Ja polecam Ines - akurat tam zawsze lubię chodzić i zawsze jestem zadowolony...
          > W sumie do kogo chcesz - ja chodzę do Małgosi, ale to już rybka...

Długie lepsze, fakt. Ale nie do Małgosi!!! W zeszłym roku tak mnie zrobiła na
          czerwono, że portierka na uczelni załamała ręce: "O, Boże, kto panią tak
          urządził?". A studentka mnie pocieszała: "Może da się jednak coś z tym zrobić?"
          Misiu, jeśli jesteś facetem, to może Małgosia robi ci dobrze, ale na damskich
          główkach się nie sprawdza. Pozdro.
    • Gość: kasia Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.wroc.gazeta.pl 06.10.01, 17:12
      Tez mialam dlugie wlosy, nawet nie tyle dlugie, co nijakie. Do czasu!
      Salonik, a wlasciwie pani Marzena, ktora pracuje tam od kilku miesiecy zachwycila mnie swoim
      pomyslem na moja glowe. A nowa fryzurka (krotka!) zachwycila mojego faceta tak, ze bylo bardzo
      ciekawie...Coz, kiedy Salonik jest drogi (za obciecie z myciem 61 zl). Na pocieszenie pozostaje fakt, ze
      przy trzeciej wizycie dostaje sie karte stalego klienta, z ktora ta sama usluga kosztuje juz 41zl.
      • Gość: isis! Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu?Kasiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 01:05
        Gość portalu: kasia napisał(a):

> przy trzeciej wizycie dostaje sie karte stalego klienta, z ktora ta sama usluga
        > kosztuje juz 41zl.

A ja dostałam przy pierwszej wizycie! Ale zapłaciłam wtedy ponad 300 zł, plus
        produkty do pielegnacji włosów. Moja jest Agnieszka. Ale panie chwalą też
        chłopaka, zapomniałam jak ma na imię - Sławek? Nie, chyba nie. Jak sobie
        przypomnę, napiszę.
        • Gość: kasia Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu?Kasiu IP: *.wroc.gazeta.pl 08.10.01, 12:18
          isis, ten fryzjer to Sebastian, ponoc nie mozna sie do niego dopchac, widzialam goscia w akcji. Tak
          wlasnie wyobrazam sobie prawdziwego damskiego fryzjera - duzo mowi, jest dowcipny, zadaje
          mnostwo pytan, takiemu mozna sie nawet wyplakac. Ale i tak nie pojde juz do niego- pani Marzena to
          jest to!
          • Gość: isis! Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu?Kasiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 23:44
            Gość portalu: kasia napisał(a):

> isis, ten fryzjer to Sebastian, ponoc nie mozna sie do niego dopchac, widzialam
            > goscia w akcji. Tak wlasnie wyobrazam sobie prawdziwego damskiego fryzjera -
            > duzo mowi, jest dowcipny, zadaje
            > mnostwo pytan, takiemu mozna sie nawet wyplakac.

Fakt - Sebastian! Ale pamiętałam, że na S. Jest naprawdę świetny. To nie fryzjer,
            tylko stylista. I artysta.
            • Gość: kacha Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu?Kasiu IP: 195.117.149.* 27.06.02, 12:32
              Gość portalu: isis! napisał(a):

> Gość portalu: kasia napisał(a):
              >
              > > isis, ten fryzjer to Sebastian, ponoc nie mozna sie do niego dopchac, widz
              > ialam
              > > goscia w akcji. Tak wlasnie wyobrazam sobie prawdziwego damskiego fryzjer
              > a -
              > > duzo mowi, jest dowcipny, zadaje
              > > mnostwo pytan, takiemu mozna sie nawet wyplakac.
              >
              > Fakt - Sebastian! Ale pamiętałam, że na S. Jest naprawdę świetny. To nie fryzje
              > r,
              > tylko stylista. I artysta.

Nigdy u niego nie byłam ale wszystkie moje znajome do niego lecą.Nawet Mama.
        • Gość: Żarłacz Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu?do isis! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 18:48
          tu też jestem, droga isis!
          ja chodzę od ponad 2 lat do Studio Uno. Ale jeśli tam to tylko do Justynki. Ona
          nie oszukuje i nie wmawia, że zrobi z twoich włosów fryzurę Violetty Villas.
          Jak się nie da, to nie. Otwarta, szczera i bardzo dobra
      • Gość: Margotka Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.koof.com.pl 09.10.01, 09:48
        Kochani, gdzie jest ten Salonik?
        • Gość: nell Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: 213.77.49.* 09.10.01, 09:51
          Gość portalu: Margotka napisał(a):

> Kochani, gdzie jest ten Salonik?

W jednym z prześć w Sukiennicach.
          • Gość: isis! Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 11:20
            Gość portalu: nell napisał(a):

> Gość portalu: Margotka napisał(a):
            > Kochani, gdzie jest ten Salonik?

> W jednym z prześć w Sukiennicach.

Konkretnie: Przejście Garncarskie.
          • Gość: Monika Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: 195.216.121.* 16.10.01, 15:44
            Tez polecam Salonik w Przejsciu Garncarskim. Pierwszy raz trafilam do
            fryzjerow, ktorzy strzyga, a nie tapiruja, zeby zatuszowac wlasne nieudolne
            ciecia. Bylam u pani Izy i Ewy i z obu jestem bardzo zadowolona. wbrew pozorom
            cena za zadowolenie nie jest zbyt wysoka, potem dlugo sie dobrze wyglada. I
            doradzaja i licza sie z Twoim zdaniem. To wciaz jeszcze rzdkosc zarowno w
            renomowanych zakladach ("Ja-stylista=bog- wiem lepiej, co pancia lubi), jak i
            tych nijakich - jeden styl, jedna trwala, jedne pasemka(oh, sorry balejaż),
            jeden tapir.
            tylko Salonik - jeszcze nie spotkałam osoby, która wyszlaby stamtad
            niezadowolona. Pozdro.
    • Gość: la bella Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 17:17
      Wlasnie wrocilam od fryzjera ,do ktorego jestem przywiazna jak chlop panszyzniany
      do pluga..od 10 lat conajmniej zadnej wpadki i zawsze wychodze z dobrym
      sampoczuciem... gdzie? na Połaneckiej..taki maly zakładzik w poblizu gorki
      PaFaWaG ,rownolegla do Kruczej ale fachowcy prima sort...U wlasciciela P.Janusza
      mozesz sobie zamowic dobor fryzury,ma idelane oko.Odmlodzil mnie o nastepne 210
      lat:)) Jego zona Lucynka swietnie strzyze ,zwlaszcza krotkie fryzury w dowolnej
      przez Ciebie fantazji...za dzisiaj zaplacilam 30.00 zł (strzyzenie + modelowanie)
      i juz nie musze poddmuchwiac grzywki piszac do WAS:))))
      tel.do zakladu 362-66-50
    • Gość: natash Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 17:29
      GRZEŚ!! Dawniej pracował u Laurenta, teraz przeniósł się gdzieś na Jaworową.
      Jak miałam krótkie włoski, to potrafił wyczarować niesłychane rzeczy na mojej
      głowie:)) Jeden z niewielu stylistów, którym ufałam do tego stopnia, żeby
      usiąść na fotelu i powiedzieć: 'I`m all yours':))
    • Gość: efka Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.*.*.* 08.10.01, 15:08
      Najlepszy jest pan Norbert

tel 34 50 769
      • Gość: sofi Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: 192.168.26.* / *.gen.pl 08.10.01, 16:50
        A ja polecam pana Piotra z Cosmopolitana (w Pasażu pod Błękitnym Słońcem). Zna
        się na rzeczy. A jak myje głowę, to aż ciarki przechodzą człowika... ;-)
      • efka Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? 10.10.01, 11:41
        Gość portalu: efka napisał(a):

> Najlepszy jest pan Norbert
        >
        > tel 34 50 769

Nie znam żadnego pana Norberta i to nie jest mój post. Prawdę mówiąc samo imię
        mistrza grzebienia trochę mnie przeraża...
    • Gość: ewika Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 22:59
      Seba z Laurenta
      z Salonika Michal albo Sebastian
    • Gość: Bunia Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu?TYLKO MICHAŁ Z SALONIKU!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 10:48
      Misiu jest artystą! Nożyczkami i brzytwą zdziała cuda! Ani się obejrzysz, a
      będziesz inną kobietą! Do tego nie samowicie i niebalanie potrafi zafarbowac
      włosy! Polecam "oddać mu się" całkowicie i pozwolić zaskoczyć się efektem !
      Jeszcze nigdy nie byłam niezadowolona!
      Michał - Salonik - Hotel HolidayInn
      • Gość: Żarłacz Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu?TYLKO MICHAŁ Z SALONIKU!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 12:42
        buniu, Michał do tego jest mistrzem świata w fryzurach wieczorowych. byłam
        latem na jego pokazie w pasażu przy Holliday Inn. Jest świetny, a wygląda tak
        niepozornie, prawda?
    • Gość: alex Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.korbank.pl 10.10.01, 15:15
      tylko, tylko i jeszcze raz tylko - Magda - fryzjerka w Studiu Zdrowia i Urody
      przy ul. Wieziennej 8!!!
      Jest rewelacyjna w swoim fachu, mila, sympatyczna - doradzi fryzurke, kolor,
      rodzaj dlugosci, powie jak pielegnowac i wlosy ogolnie i dany fryz!!!
      Serdecznie Magde wlasnie polecam! I Paniom i Panom!!
    • Gość: Margotka Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu - proszę o tel. do Saloniku IP: *.koof.com.pl 15.10.01, 11:13
      Byłabym wdzięczna za nr tel. do Saloniku. Z Waszych zachwytów wnioskuję, że za
      pierwszym razem pewnie nie uda mi się dostać do "mistrzów", trzeba więc będzie
      ustawić się długiej (?) kolejce oczekujących... Czy Salonik w Przejściu
      Garncarskim i Salonik w hotelu Holliday Inn to dwie filie tej samej firmy?
      • Gość: monil Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu - podaję nr tel. do saloniku IP: *.nat.visnet.pl 15.10.01, 21:00
        Margotko,podaję nr tel.343 14 41.
        Na marginesie, obecnie Michał z saloniku pracuje w Holliday Inn.To filia
        zakładu z Przejścia Garncarskiego,jak słusznie się domyślałaś :-).
        Pozdro.
    • Gość: Paul Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.01, 11:53
      Dawno bo dawno chodziłem do fryzjerki ,która przyjmowała w pasażu w rynku na 2
      pietrze ,jest na prawdę dobra to co umie zrobić z włosami jest naprwde
      sztuką ,,ostatnio tam nie chodze gdyż obecnie mnie na to nie stac ,ale gdy
      dobre czasy dla mnie powrócą na pewno tam powróce
      • Gość: ajrin A czy ktos byl juz w salonie Jean Louis David? IP: *.polmotors.wroc.pl 16.10.01, 09:31
        I moze sie podzielic opinia ?
        • Gość: nell Re: A czy ktos byl juz w salonie Jean Louis David? IP: 213.77.49.* 16.10.01, 11:21
          Gość portalu: ajrin napisał(a):

> I moze sie podzielic opinia ?
          Patrz niżej co napisałam, a dodam, że jest b. tanio - mycie, masaż głowy,
          strzyżenie i modelowanie - 39 zł, + różne odżywki, pianka, szampon w mini
          opakowaniu.

• Gość: pestka Re: A czy ktos byl juz w salonie Jean Louis David? IP: *.ok.ae.wroc.pl 18.10.01, 14:04
          Gość portalu: ajrin napisał(a):

> I moze sie podzielic opinia ?
          Bylam pare lat temu w Warszawie u Davida. NO comments. Pozniej ryczalam przed
          lustrem. Co prawda praca fryzjerow robi wrazenie (maszynki, brzytwy itp.) ale jak
          ktos nie lubi co dzien tapirowac wlosow na lakier to nie polecam.

• Gość: Maria Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: 3.40.128.* 16.10.01, 10:06
      chodze do jednego fryzjera od kilku lat, ma na imie Tomek , kiedys pracowal na
      Wieziennej, teraz ma wlasny zaklad "Studio Urody TAAK" na ul. Zachodniej 20 i
      rewelacyjnego pracownika Marcina. Pracuje tam rowniez kosmetyczka Aneta, ktora
      potrafi dzieki malej korekcie brwi zmienic cala twarz, od niedawna jest tez
      dziewczyna zajmujaca sie wizazem... jeszcze nie wyprobowalam. Aha, jeszcze
      solarium, pilnowane lampy, zareczam. Bylam 2 tyg temu - farbowanie poldlugich
      wlosow, potem flesze, potem odzywka, ukladanie - 140 zl. Dla porownania w
      studio UNIQUE na Kazimierza Wlk dalam 3 mce temu za to samo prawie 300. kara za
      zdrade Tomka :).
      • Gość: nell Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: 213.77.49.* 16.10.01, 11:13
        TOMEK ze studia TAAK zmasakrował i spalił mi włosy w ub. roku, i szczerze go
        nie polecam. Po wyjściu wyglądałam jak Bonnie Taylor z lat 80 -tych.
        To była dla mnie kara za zdradę ARTURA z Broadwayu.
        Anetka natomiast jest bardzo dobra - potwierdzam.
        W ub. tygodniu byłam w Jean Louis David (?) - starają się bardzo. Najpierw nie
        wiedziałam co mam myśleć, ale na pocieszenie jest zawsze przysłowie, że włosy
        nie zęby i odrosną. Teraz po kilku dniach jestem bardzo zadowolona, chociaz
        fryzura jest trochę odjechana. Mam 2 lewe ręce do układania włosów samemu i to
        jest w sam raz do aktualnej fryzury. Jest OK.
        • Gość: ajrin Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.polmotors.wroc.pl 16.10.01, 14:47
          A czy ktoś może polecić dobrego fryzjera na balejage? Może ktoś robił balejage
          w nowym salonie JLD? Aha i od razu proszę o ceny:)
          • Gość: Milka Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.kulczyktradex.com.pl 17.10.01, 17:25
            Polecam Ci Avangarde Cesare w sukiennicach, na piętrze nowego hotelu, nad
            restauracją Krawczyka. Jest drodo, zapłacisz pewnie z 140-180 zł, ale jak
            pójdziesz do Kariny to naprawdę bedziesz zadowolona. Dziewczyna ma wyczucie
            koloru, przyniesie próbki sztucznych włosó i wsólnie cos wybierzecie. Jednak
            gdybys chciał jednoczesnie ścinać włosy to już nie polecam. Ostatnio chyba ma
            zadużo klientek strzyże (nawet 3 równocześnie)bo owala taka kaszankę , ze
            rezygnuję z usług tego salonu (byłam tam ponad 3 lata) i spóbuje gdzies indziej
            Pozdrawiam (chyba salon Forda...)
            Mili
            • Gość: ajrin Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.polmotors.wroc.pl 18.10.01, 08:57
              Dzieki Mili za info:)
              Nie wiem czemu moj nick wprowadza niektorych w blad. Nie jestem facetem.
              A co do Forda to masz racje:)
              Pozdrawiam
              Ajrin
        • ##wera## Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? do Nell !!! 16.10.01, 14:51
          Czy mogłabys skonkretyzować , do kogo warto iść do JLD ? I jak bardzo jest ta
          Twoja fryzura odjechana?
          Ja od jakiś 2 lat chodzę do Marty w Broadway'u. Jest świetan ! Polecam
          wszystkim !
          Może się skuszę..

Z góry dziękuję .

• Gość: nell Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? do Nell !!! IP: 213.77.49.* 16.10.01, 15:10
            Pani nazywa się chyba Iza. Pani Iza ma dość widoczny trądzik, sorry, ale innych
            znaków szczególnych nie ma.
            Jak pisałam wcześniej jest tam tanio i załozyli mi karte stałego klienta.
            Fryzura jest postrzępiona, ale nadaje się też do biura i sposób widoczny mnie
            odmłodziła.
            • ##wera## Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? do Nell !!! 16.10.01, 15:32
              dzięki !
              a teraz zapytam bardziej konkretnie : przerzucasz się z Brodwayu na JLD : ) ?
              • Gość: nell Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? do Nell !!! IP: 213.77.49.* 17.10.01, 07:52
                ##wera## napisał(a):

> dzięki !
                > a teraz zapytam bardziej konkretnie : przerzucasz się z Brodwayu na JLD : ) ?

Wiesz, nie wiem, od jakiegoś czasu zapuszczam włosy i dlatego chodzę do fryzjera
                coraz rzadziej, więc mam kilka miesięcy do namysłu.
                Myślę jednak, że warto spróbować, zawsze coś nowego, a do starego fryzjera zawsze
                możesz wrócić, oni się nie obrażają, zwłaszcza jak okażesz skruchę.
                Ja przejmuję się nową fryzurą góra 2 dni, a potem zapominam i już mnie to tak nie
                zajmuje.
                A jak napisałam na górze : włosy nie zęby ...

• Gość: ajrin Po wnikliwej analizie... IP: *.polmotors.wroc.pl 23.10.01, 16:02
                  ...Waszych postów chyba zdecyduję się na Salonik. Nie wiem tylko do kogo
                  konkretnie tam się wybrać, jeśli więc możecie polecić mi kogoś szczególnie i
                  uzasadnić dlaczego akurat do niego to będę wdzięczna. Chcę robić balejaż, więc
                  jesli ktoś tam już robił balejaż i może kogoś polecić to czekam na opinię.
                  • Gość: pwd A dla panów... IP: *.*.*.* 24.10.01, 10:53
                    Polecam panią Małgosię z American Studio (troche śmieszna nazwa:))) na Stysiej
                  • Gość: Marta Re: Po wnikliwej analizie... IP: *.gi.is 03.10.02, 15:23
                    Jesli balejaz w Saloniku to p.Ania Kardys. Chodze do niej od zawsze... I bede
                    chodzic. Jak tylko wroce do Wroclawia.
    • Gość: Ola Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 11:48
      Czy mozecie podac numer do JLD? I do kogo warto isc, do Izy? Moja kolezanka
      poszla tam prosto z ulicy na tzw. quick service i jakis koles nie bardzo dawal
      sobie rade ze szczotka i rzucil jej odzywke koloryzujaca dla podkreslenia jej
      koloru wlosow, ktora okazala sie zupelnie odmienna od jej koloru...
    • Gość: Lilka Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 27.06.02, 01:59
      Jakie sa ceny w tym oslawionym Saloniku w Przehsciu Garncarskim wzglednie
      HollydayInn (czy jakos tak;))?
      Interesuje mnie strzyzenie wlosow na sredniokrotko, tylko bez jakichs znacznych
      strzepien i cieniowan...i najlepiej na to trwala na srednich walkach.
      A moze gdzie indziej tez to zrobia OK. Tylko blagam o ceny, bo jestem splukana:
      (((
      • Gość: Bunia ZMIANA!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.02, 10:28
        wątek stary i wiadomości już ciut nieauktulane...
        ja wciąż wierna jestem Michałowi, z tymże nie pracuje on już w "osławionym" a
        raczej skompromitowanym Saloniku, a w nowym salonie Le Grande na Wita Stwosza.
        NIestety tanio nie jest... ja za cięcie półdługich włosów i farbowanie płacę
        zazwyczaj 150-170 zł. Nie orientuje się w cenach trwałych. Najlepiej zadzwoń i
        zapytaj: 341 72 55.
        Pzdr.
        • ostracoda pytanie 03.10.02, 21:50
          Gość portalu: Bunia napisał(a):

> wątek stary i wiadomości już ciut nieauktulane...
          > ja wciąż wierna jestem Michałowi, z tymże nie pracuje on już w "osławionym" a
          > raczej skompromitowanym Saloniku, a w nowym salonie Le Grande na Wita Stwosza.
          > NIestety tanio nie jest... ja za cięcie półdługich włosów i farbowanie płacę
          > zazwyczaj 150-170 zł. Nie orientuje się w cenach trwałych. Najlepiej zadzwoń
          i
          > zapytaj: 341 72 55.
          > Pzdr.

a dlaczego salonik jest skompromitowany???
      • Gość: beatice Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: 80.48.114.* 27.06.02, 13:59
        Gość portalu: Lilka napisał(a):

> Jakie sa ceny w tym oslawionym Saloniku w Przehsciu Garncarskim wzglednie
        > HollydayInn (czy jakos tak;))?
        > Interesuje mnie strzyzenie wlosow na sredniokrotko, tylko bez jakichs znacznych
        >
        > strzepien i cieniowan...i najlepiej na to trwala na srednich walkach.
        > A moze gdzie indziej tez to zrobia OK. Tylko blagam o ceny, bo jestem splukana:
        > (((

No niestety tanio to tam nie jest. Ale ja zawsze jestem zadowolona jak stamtąd
        wychodzę. Ci ludzie znają się na swojej robocie. Cen nie pamiętam.
        Ale polecam naprawdę warto.
    • nelka Re: Jednak Broadway ... 27.06.02, 10:51
      Tylko Broadway, i Artur (potrafi doskonale dobrać fryzurę do osoby),
      obciachałam długo zapuszczone włosy, i czuję się z tym bardzo dobrze, zresztą
      niektóre forumowiczki widziały na spotkaniu.
      Arurowi powiedziałam, ze może zrobić to co chce, ale ma spełnić 3 warunki:
      1/. Fryzura ma mnie upiększyć i odmłodzić,
      2/. Ma byc łatwa do układania, bo mam do tego 2 lewe ręce,
      3/. Ma pasować do romantycznych sukienek,
      i tyle
      pozdrawiam
      • Gość: Lilka Re: Jednak Broadway ... IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 28.06.02, 12:13
        A gdzie jest ten Broadway?? I jakie ceny?
        • nelka Re: Jednak Broadway ... 28.06.02, 12:33
          Gość portalu: Lilka napisał(a):

> A gdzie jest ten Broadway?? I jakie ceny?

Za Kościołem Garnizonowym, to jest chyba ul. Rzeźnicza, ale można wejśc od Św.
          Mikołaja za tym nowym budynkiem na rogu, strzyżenie 50 zł, balajaż i strzyżenie
          krótkich włosów zapłaciłam ostatnio 100 zł.

• vindue Telefon na Broadway ... 01.07.02, 10:28
            nelka napisał(a):

> Gość portalu: Lilka napisał(a):
            >
            > > A gdzie jest ten Broadway?? I jakie ceny?
            >
            > Za Kościołem Garnizonowym, to jest chyba ul. Rzeźnicza, ale można wejśc od Św.
            > Mikołaja za tym nowym budynkiem na rogu, strzyżenie 50 zł, balajaż i strzyżenie
            >
            > krótkich włosów zapłaciłam ostatnio 100 zł.

Masz do nich telefon?

>

• nelka Re: Telefon na Broadway ... 01.07.02, 10:59
              vindue napisał(a):
              > Masz do nich telefon?

Mam, i przepraszam wszystkich za uprawianie reklamy, ale fryzjer jest
              rzeczywiście dobry: 341 76 82, nie przyjmują kart płatniczych i kredytowych.
              pozdro
              nell

• vindue Re: Telefon na Broadway ... 01.07.02, 11:09
                nelka napisał(a):

> vindue napisał(a):
                > > Masz do nich telefon?
                >
                > Mam, i przepraszam wszystkich za uprawianie reklamy, ale fryzjer jest
                > rzeczywiście dobry: 341 76 82, nie przyjmują kart płatniczych i kredytowych.
                > pozdro
                > nell
                >
                Dziekuje "w imieniu".
                Nelka, a propos wałka jeszcze.
                "Karlik co mosz taka gamba opuchnieta? Osa cię uządliła?
                -Nyi zdazyla, bo ja Gustla nudelkulą ubiła".

• aga333 Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? 03.10.02, 13:52
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka