yanuszka 15.01.06, 23:38 ...już niedługo we Wrocławiu będą:) wybiera sie ktoś? proszę, opowiedzcie wrażenia, bo ja mam w czwartek poważne zaliczenia i nijak nie dam rady pójść:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanuszka poprawka! cudnie! 16.01.06, 16:20 ..bo mi sie wdawalo, że Karpaty w środe będą, a one w czwartek! Pięknie! zatem marzenia sie spelniają, a po nocy nadchodzi dzień.. i nadchodzą Karpaty.. magicznie nadchodzą.. czy będzie tam ktoś z Forumowiczów? jesli tak - to do zobaczenia! bo ja będe na pewno, a jeśli ktoś sie waha, to polecam.. to trzeba usłyszeć. i przeżyć. (a może przede wszystkim przeżyć?) Odpowiedz Link Zgłoś
annalynne Re: Karpaty Magiczne... 25.01.06, 13:21 przelotem widziałam tylko plakat - o co chodzi? czytam ostatnio o magicznych klimatach w Karpatach... Odpowiedz Link Zgłoś
yanuszka Re: Karpaty Magiczne... 25.01.06, 14:25 nie byłam ;( poszukaj w necie Projekt Karpaty Magiczne i daj się oczarować.. Odpowiedz Link Zgłoś
annalynne Re: Karpaty Magiczne... 25.01.06, 17:05 znalazłam www.magiccarpathians.com szkoda tylko, że nie ma jakiś samplerów do odsłuchania Odpowiedz Link Zgłoś