gryzak 16.01.06, 17:52 Za 5 minut bedzie u mnie w domu ksiądz po kolędzie. Jak ja tego nie lubię! życzcie mi powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aktsieta Re: Ksiąz po kolędzie! 16.01.06, 18:33 to właż pod stół może Cię nie zauważy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Ksiąz po kolędzie! IP: *.media4.pl 16.01.06, 18:42 to znaczy że nalezysz (lub Twoja rodzina) do: a. 40% mieszkańców miast wpuszczających księdza b. 95% mieszkańców wsi i małych miasteczek wpuszczających księdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan a ty należysz do IP: *.os1.kn.pl 16.01.06, 18:49 szalonych socjologow. wez sobie poczytaj Misesa, albo Rothbarda, www.mises.pl, www.mises.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolęda _Tak Re: Ksiąz po kolędzie! IP: *.media4.pl 16.01.06, 21:44 a ja juz jestem po.. i bylo w porzadku, byle trafic na fajnego ksiedza i gadka sie klei.. do przodu ..otwierajcie drzwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: Ksiąz po kolędzie! 16.01.06, 21:54 ja tez tego nienawidze, jakby to o ode mnie zalezalo, to bym go nie wpuszczal, niestety moi rodzice to robia. poki co, staram sie zawczasu umowic na miescie albo pojsc do kogos i nie zdazyc do domu na czas;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś