avinash 23.01.06, 21:11 Pozdrawiam megalomanów z pięknego Vancouver! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: josip Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:17 no zimno troche Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:20 zima... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja tez Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.bredband.skanova.com 23.01.06, 21:18 ...pozdrawiam polskiego Murzyna ze sympatycznej Kanady. Chyba jestes mlody, gdyz myslisz, ze od swojej polskosci uciekniesz. W pieknym Vancouver byles, jestes i bedziesz Polakiem. Rodacy we Wroclawiu choc biedniejsi sa u siebie i mozesz im skoczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:21 Pracuje jako architekt. Jestem u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:25 avinash napisał: > Pracuje jako architekt. Jestem u siebie. Tak tak, a ja jestem krasnoludkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt? Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.bredband.skanova.com 23.01.06, 21:26 Tak glupi czy naiwny, ze wierzy, ze jest u siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:28 Gość portalu: Architekt? napisał(a): > Tak glupi czy naiwny, ze wierzy, ze jest u siebie? Spytaj lepiej co tam robi taki zdolny "architekt", że tak mu się jad wylewa :-) Kafelki kładzie na czarno, czy to za dużo na jego umiejętności??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 00:05 avinash napisał: > Pracuje jako architekt. Jestem u siebie. Chyba architekt muszli klozetowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdano Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.e-wro.net.pl 24.01.06, 10:19 ty nie jestes Polakiem tylko polaczkiem i zawsze bedziesz polaczkiem, polaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 10:35 śmierdzący śledż, nic więcej, do tego kiepski prowokartor Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 25.01.06, 15:10 Avinash - to biedny psychopatyczny mitoman. Człowiek, ktoremu należy współczuć. Zamiast iść do psychiatry (ale pewnie mieszkajac w jakiejs dziurze nie ma kasy) prowokuje na stronach internetowych różnych miast. ZALOSNE. Wystarczy poszukac linku do Rzeszowa (jest w jednym postów poniżej!)i już wiemy, ze jest to chory mały troll! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.cybernet.ch 30.01.06, 18:16 Zamiast sie denerwowac, nalezy w ciagu 20-30 lat przywrocic temu miastu cywilizowany wyglad + kulture z formatem. Po wojnie w 1946 roku 70 procent ludnosci mieszkalo na wsi ! Dzisiaj wiekszosc narodu nadal mieszka na wsi i pipidowkach, typu Katy Wroclawskie... Jestesmy chlopskim krajem - nie mamy wiedzy, jak powstaje i rozwija sie wielkie miasto budowane przez inne narody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr 808835 Do Jaśnie Pani Sklepowej IP: *.crowley.pl 31.01.06, 11:52 Jestem starym zapyzialym zgredem z Kątów Wrocławskich-okolice.Nie wiem czy to jest taka straszna prowincja,miasteczko jak miasteczko,jakich wiele.Tutaj nikt nie cierpi na megalomanię.Tutaj mieszkają ludzie czynu-warto przyjechać i zobaczyć: architekturę,jakie prace wykonano na rzecz mista i jego mieszkańców,jakiego przystojnego mamy Burmistrza,jakie ładne i kompetentne urzędniczki w ratuszu,jak wzorcowo pracuje handel etc.Jak skutecznie została zablokowana rozbubowa lotniska i portu lotniczego.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Czy Katy Wroclawskie robia sie na metropolie ?! IP: *.cybernet.ch 31.01.06, 18:32 Nie mam absolutnie nic do waszej miejscowosci ! Czy Katy Wroclawskie robia sie na metropolie europejska ?! Wielkie miasto funkcjonuje zupelnie inaczej - niz wioska, czy mala miescina. Ani wladze, ani mieszkancy nie radza sobie widocznie w wielkim miescie, ktore kiedys mialo format i klase. Wszyscy rozkladaja rece... Wszyscy zwalaja na innych... ...bo chlopski narod ! Odpowiedz Link Zgłoś
popitolmyrazem Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 01.02.06, 18:12 ze szwajcarii to se mozna, popitolic. A ja radziłbym mimo wszystko sprawdzic link o tym małym trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Szkoda mi Wroclawia. I tyle. IP: *.cybernet.ch 02.02.06, 19:33 Szkoda mi Wroclawia. I tyle. I juz nie chodzi o to, by sie Wroclawiem w Szwajcarii chwalic... Te naiwne zachcianki i iluzje mi juz minely... Osobiscie, prywatnie mi Wroclawia szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
adwo-kat Re: Szkoda mi Wroclawia. I tyle. 02.02.06, 23:14 Gość portalu: sklepowa napisał(a): > Szkoda mi Wroclawia. I tyle. > > I juz nie chodzi o to, by sie Wroclawiem w Szwajcarii chwalic... > > Te naiwne zachcianki i iluzje mi juz minely... > > Osobiscie, prywatnie mi Wroclawia szkoda. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""PRZYSZŁA WSTYDZIŁA SIĘ PŁAKAŁA MIŁOŚC BEZ CIAŁA""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""" "NOC OD DNIA WAŻNIEJSZA?" Odpowiedz Link Zgłoś
popitolmyrazem Re: Szkoda mi Wroclawia. I tyle. 03.02.06, 16:35 sklepowo, co Wy z tej Swycarii tak placzeta! A dyc ocenta wom siem skasujom! A tyn ofinsh to huncvot jedyn i tyla! Łun v zodnym Wankuferku ni miesko, lebo w unym Gurzowie (tom za Niemco dobre jabko chodowali). A jok si Wom nie podoba naso wiocha, to ni pzyjezdajta tudy, jeno w tym Wosym Wetzikonie abo inszej Lucyrnie cy Curihu zostanta. Scynsc Boze, bo zimnioczki muse na balkonie kupcowac, a bydlim na dzisiontum pintrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:02 Architekt - nie ma się czym chwalić. To żaden zawód. Jakbyś był np. bardzo dobrym cieślą-artystą to tak. On potrafi zrobić coś praktycznego. A jeśli napiszesz, że dużo zarabiasz to też nic nie znaczy. Handlarze narkotyków zarabiają więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WroclawiakZNiemiec Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.arcor-ip.de 02.02.06, 11:45 Hmmm....niektorzy musza sie jakos dowartosciowac i rzucaja w swiat zdania majac nadzieje, ze rozpetaja burze wobec przejawow swojej inteligencji....nie obrazajac Rodakow w PL - uwazam, ze Polska jest jeszcze "Rzeczpospolita Polska Ludowa" i ze minie jeszcze sporo czasu zanim z duma bedzie mozna powiedziec "RZECZYPOSPOLITA POLSKA"...jeszcze trzeba te biedna Polske odsocjalizmowac. Z tym, ze nie rozumie dlaczego nasz Rodak z Kanady uzyl okreslenia "wiocha" wobec Wroclawia - tu opuscila Go cala inteligencja i pokazal slome w butach. Najsmieszniejsze jest to, ze mieszkancy zza Oceanu sa czlonkami narodu przybledow z calego swiata, z dwustuparoma latami historii. Czlonkowie tego Narodu wymordowali rdzennych mieszkancow i nadal ich gnebia (nawet jezeli tylko intelektualnie)....i Ci ludzie mowia o nas jak o czyms gorszym...no ale....to Ich problem...Oni musza z tym spac i przegladac sie w lustrze...no coz...kazdy musi miec jakies hobby. Pozdrawiam wszystkie miasta, miasteczka i wsie w Polsce z ich mieszkancami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:22 Heja, jak tam się gary zmywa? Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:25 Jestem architektem, zarabiam kase o jakiej mozesz pomarzyc w swoim wrocku, ktory przedstawiacie tak jakby byl najlepszym miastem na swiecie. Pojezdzijcie czasem po swiecie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:26 avinash napisał: > Jestem architektem, zarabiam kase o jakiej mozesz pomarzyc w swoim wrocku, > ktory przedstawiacie tak jakby byl najlepszym miastem na swiecie. Pojezdzijcie > czasem po swiecie, pozdrawiam. Ratunku, ale kretyn.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.biskupin.wroc.pl 23.01.06, 21:26 No to fajnie. Ale o co Ci chodzi. My poprostu marzymy ze kiedys taki bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:27 Ja jeżdżę po świcie i takiego syfu jak w Nowym Jorku czy wschodnim Londynie nigdzie we Wrocławiu nie widziałem. Im więcej jeżdźe po świecie tym bardziej cenię Wrocław. Takie "pozdrowienia" frustracie to sobie daruj. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 24.01.06, 21:43 tez tak mam. po prostu tesknie za tym naszym miastem, a jak wracam to czuje, ze przyjezdzam do domu, do swoich :) i jakos tak sie robi inaczej w sercu :). fajne miasto i tyle. nie znaczy, ze inne sa gorsze, ale to jest moje i swietne :D Odpowiedz Link Zgłoś
squat_kromera Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:28 Życzymy ci powodzenia w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt? Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.bredband.skanova.com 23.01.06, 21:28 Architekt a takie swojskie slownictwo: " zarabiam kase" "wrocku". Jakbym slyszal mojego kumpla z Tynca Malego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.01.06, 21:34 > Jestem architektem, zarabiam kase o jakiej mozesz pomarzyc w swoim wrocku to nieupowaznia do bycia burakiem Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:46 A jednak cię ubodło, "wspaniały architekcie", co? Ciekawe, dlaczego??? (Tak, wiem, napiszesz, że cięnie ubodło, hi hi hi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczomp avinash! Jak będziesz tyle przesiadywał w tej IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.01.06, 23:33 kafejce, to rąbną ci karton i nie będziesz miał gdzie spać - mitomanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 00:06 avinash napisał: > Jestem architektem, zarabiam kase o jakiej mozesz pomarzyc w swoim wrocku, > ktory przedstawiacie tak jakby byl najlepszym miastem na swiecie. Pojezdzijcie > czasem po swiecie, pozdrawiam. Niezły z ciebie bajkopisarz. Zacznij pisać bajki dla dzieci, a może rzeczywiście odniesiesz sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla25 jesteś architektem, który kształcił IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.01.06, 07:38 się za nasze pieniądze za darmo.Wszyscy, którzy kształcili sie na państwowej uczelnii wyjadą z kraju powinni zwracać koszty nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.wroclaw.mm.pl 24.01.06, 14:20 to po co czytasz polską gazetę i co Cię w ogole obchodzi ta biedna wiocha. Pisz na "swoim" forum, szczurku okrętowy Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 24.01.06, 16:31 Tak Tak, a swistak siedzi i zawija je w te sreberka Odpowiedz Link Zgłoś
ferdka1 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 31.01.06, 12:15 Architekt analfabeta ???? Nie karmić trolii !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cecyliar Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 31.01.06, 20:35 Może i biedna ale swoja i nikomu kto tu nie mieszka -wara . I po co te złośliwości. Niech kazdy bedzie szczęsliwy tam gdzie jest Odpowiedz Link Zgłoś
vrotslav Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 31.01.06, 20:46 Też mi prowokacja. To tak jakby napisać, że Wenecja to kupa śmierdzących podtopionych ruin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: BIDULKA Z CANADY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:25 Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawistny i podły. Jaki znak mój - krwawe gały. Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:27 ktos tu mowil o megalomanii?:)))) nie masz o czym pisac architekcie??? Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:29 I wyszly wasze kompleksy - reakcja na post. Obrazajcie sobie dalej, leje na was, slyszalem od znajomych z wroclawia ze po 5 latach studiow zarabiaja 300 euro miesiecznie. Ale biegacie po forach i chwalicie sie ta niby-metropolia jakby to Montreal czy Vancouver byl. Zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:29 Co za frajer :))) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:30 Gość portalu: erni napisał(a): > Co za frajer :))) E tam frajer. Zakompleksiony szmatowykręczacz albo garozmywacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:31 Chciał się popisać ale mu nie wyszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:29 Tak architekcino, musisz lecieć, bo inaczej szmata wyschnie! Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:31 Idz teraz na forum wawy albo innego miasta leczyc kompleksy i chwalic sie swoim miastem. Typowo wroclawski wysyp nienawisci. Nawet sprzataczki zarabiaja w moim miescie wiecej niz u was architekci. Nie musisz mi wierzyc, leje na to ale konczylem studia na BC University i znalazlem prace o jakiej ty mozesz w swej dziurze tylko snic. Zegnam frajerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:32 Po co tutaj piszesz? Chces zsię koniecznie dowartościować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIEK@N Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.magma-net.pl 23.01.06, 21:37 To na tych studiach takiego buractwa sie dorobiles ?? Wiesz nie chce ci nic mowic, ale tej slomy z butow to nigdy sie nie pozbedziesz. Tylko rasowy wiesniak moze robic takie prowokacje. ps. bardzo dobrze, ze wyjechales... mniej burakow bedzie w Polsce!! Pozdrowienia dla oderwanych od pluga! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:39 Ojej naprawdę???? Na BC University???? Oho oho oh, zaraz się przewrócę z wrażenia!!!!!\ Biedactwo, takie kompleksy naprawdę można leczyć, jak tak super zarabiasz to na pewno stać cię na najlepszego psychoanalityka w Kanadzie! Chociaż jak dla mnie przypadek beznadziejny.... PS. A ja naprawdę jestem krasnoludkiem i uważam, że Krasnoludkowo jest najfajniejsze, a wszystkie inne miasta to postsocjalistyczne wiochy! I kończyłam Krasnoludek University! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecin PASKUDZISZ WE WŁASNE GNIAZDO !!! IP: 83.168.124.* 24.01.06, 23:50 avinash,piszesz tak:"konczylem studia na BC University i znalazlem prace o jakiej ty mozesz w swej dziurze tylko snic. Zegnam frajerow." Frajer znaczy WOLNY !!! Ty jesteś tylko NIEWOLNIKIEM-WYROBNIKIEM! Zyjesz na ziemi wymordowanych właścicieli tych terytoriów.Służysz mordercom za judaszowe srebrniki... My tutaj na zachodzie Wolnej Polski żyjemy skromniej, ale jako ludzie wolni. Nasza ziemia ma Historię Psiego Pola i Cedyni,Głogowa i Wału Pomorskiego. Tamta,nie Twoja ziemia spłynęła krwią Czejenów,Hiuronów i innych WŁAŚCICIELI... Ty szukając śladów dawnej architektury natkniesz się co najwyżej na spopielałe resztki wigwamów,my w każdej garści ziemi znajdujemy slady slowiańskie czy to w Kołobrzegu,czy na Ślęży,w Brzegu Dolnym czy Wolinie... Nie kpij ze swoich Rodaków że są ubożsi materialnie .Sąjednak bogatsi duchem od wszystkich osiedleńców po tamtej stronie Atlantyku!! Odpowiedz Link Zgłoś
shovvman Re: PASKUDZISZ WE WŁASNE GNIAZDO !!! 25.01.06, 17:06 No tak a Lublin, Łomża, Warszawa to już nie polskie ziemie dla ciebie? Bo o tym nie wspomniałeś. Mówisz że zyjecie na zachodzie wolnej Polski, a nie zapominaj że to tam 60 lat temu przesiedlono ludzi w wiekszości zza Buga, i te ziemie przez setki lat nie należały do Polaków. Wypędzono stamtąd miliony Niemcow, wymordowano ich. Czym to się różni od osiedleńców z Kanady? Wasza awersja do nich świadczy tylko o zazdrości że jednak są lepsi od was - choć z pisania mieszkancow Wroclawia czesto wynika ze to oni są najlepsi na świecie. Przeczytałem tu że Wrocław jest lepiej rozpoznawany na świecie niż Vancouver, na jakim wy świecie żyjecie? W Polsce owszem ale nie na świecie! Megalomania posunięta do granic absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sromotnik bezwstyd Re: PASKUDZISZ WE WŁASNE GNIAZDO !!! IP: 83.168.124.* 25.01.06, 21:45 szołmenku,nie podniecaj się niezdrowo.Przeczytaj głos ze Szczecina i tytuł wątku głównego. Łomża i Lublin wiemy gdzie leżą. Niemców nie wyganialiśmy.Zostali przesiedleni na mocy postanowień Zwycięskich Mocarstw.To Niemcy mordowali i wynaradawiali słowiańskie plemiona Ślężan,Weletów.Lutyków.Pyrzyczan,Wenedów i innych. Przesiedlanie ludności polskiej zza Buga również odbywało się na mocy Traktatów Zwycięzców w II Wojnie Światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisinger Re: PASKUDZISZ WE WŁASNE GNIAZDO !!! IP: *.c30.msk.pl 29.01.06, 23:21 Ślężan czyli Silingów (silinżan) - co do ich slowianskosci jak germanskości to nie bylbym pewien - a propos wiekszosć obecnych wroclawiakow nie ma nic wspolnego z mieszkancami tych ziem czyli Slazakami Ja nigdy nie slyszalem zeby moi przodkowie byli jakos specjalnie wynaradawiani czy mordowani - mordobicie raczej szlo ze wschodu (wojna trzydziestoletnia, najazd mongolow) a co do wynaradawianie to wasi dziadkowei od ruskich dostawali niezle w d..e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: 156.17.105.* 30.01.06, 15:46 szkoda , ze cie k**wa rozumu nie nauczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:33 ta jest sa i tacy co po pieciu latach studiow zarabiaja 300 euro miesiecznie, ale co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 00:10 avinash napisał: > Jestem architektem, zarabiam kase o jakiej mozesz pomarzyc w swoim wrocku, > ktory przedstawiacie tak jakby byl najlepszym miastem na swiecie. Pojezdzijcie > czasem po swiecie, pozdrawiam. Twoim problemem chłopczyku jest to, że wiemy, że stukasz nie z Kanady, a z poznania. Naprawdę myślałeś, że to nie wyjdzie na jaw? Zalogowanie się i uktycie adresu nie pomogło ci mała, zawistna pyro. Odpowiedz Link Zgłoś
proud_of_stettin Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 24.01.06, 00:11 Tyle ze Poznan nadal jest 30% bogatszy niz wrocek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gordo Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.01.06, 00:14 Ale nadal Poznań się może co najwyżej schować przed Wrockiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 06:55 Zkąd się bierze kompleks niższości wobec Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:35 Wyrazilem swa opinie o waszym miescie, mam do tego prawo. Skoro myslicie ze Polacy w BC tylko myja gary to swiadczy to o waszym szacunku i podejsciu do siebie samych jako narodu. Ale niektorym sie udaje. Ciekaw jestem gdzie pracuje i ile zarabia owa miriam, pelna dumy i pogardy. Wasze odpowiedzi na ten post swiadcza ze nadal jestescie buraczanym miastem, pelnym zabuzanstwa i dalekim od tego, jakim chcielibyscie go widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:36 Kolego w Kanadzie też sa psychoterapeuci, co nie stać cię na wizyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.01.06, 21:37 bo zajadow sie nabawisz, spokojnie glebokie oddechy Odpowiedz Link Zgłoś
bonsoir Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:39 avinash napisał: > Pozdrawiam megalomanów z pięknego Vancouver! Słusznieś napisał, w pięknym Vancouver jak się okazuje żyją megalomani, a do tego buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: No to mamy już Buraka Miesiąca. Gratulacje ! 23.01.06, 21:42 Tez ci gratuluje. Czy w twojej wiosce nadal ponad 300 tys ludzi mieszka w betonowych blokach? Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: No to mamy już Buraka Miesiąca. Gratulacje ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:43 W Warszawskiej wiosce mieszka w betonowych blokach Milion ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: No to mamy już Buraka Miesiąca. Gratulacje ! 23.01.06, 21:44 warszawska wioska nadal ma 2 razy wyzsze pkb per capita niz breslau. takze sie nie wywyzszaj zbytnio. a zreszta po co mi z nia wyjezdzasz, w moim miescie na 2 200 tys. praktycznie nikt nie mieszka w wielkiej plycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: No to mamy już Buraka Miesiąca. Gratulacje ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:46 A kanalizacje macie tam i ciepłą wodę? Szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: No to mamy już Buraka Miesiąca. Gratulacje ! IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.01.06, 21:48 juz sie wyzyles? stresa odbiles? Odpowiedz Link Zgłoś
squat_kromera Ludzie, po co się wściekacie? 23.01.06, 21:42 My kochamy swoj squat i swoje miasto. Będziemy tu nawet jak wy wszyscy stąd wyjedziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:49 A weźcie tego zakompleksionego idiotę olejcie. Biedakowi w życiu nie wyszło, to się wyżywa. Tacy, którzy naprawdę tam pracują, nie mają czasu na wypisywanie głupot. Nie karmić trolla!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:50 Juz dobrze dobrze. Wasz wroclaw jest wspanialy, najlepszy na swiecie. Chowam się z moim Vancouver. Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:51 A w zyciu idzie mi niezle, dom w niezlej dzielnicy, samochod, rodzina, dobra praca. Nie narzekam, dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:52 To tak jak nam. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:52 avinash napisał: > A w zyciu idzie mi niezle, dom w niezlej dzielnicy, samochod, rodzina, dobra > praca. Nie narzekam, dziekuje. O jak fajnie. Ależ wszyscy ci zazdrościmy, naprawdę! Nie wierzysz??? Spytaj krasnoludków, potwierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:54 Nawet mnie nie dziwi ze najbardziej przejela sie tym idiotka miriam. Juz wyluzuj, twoj "wrocek" jest super. Najlepszy na swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:55 Wow. Awesome! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:55 avinash napisał: > Nawet mnie nie dziwi ze najbardziej przejela sie tym idiotka miriam. Juz > wyluzuj, twoj "wrocek" jest super. Najlepszy na swiecie! Kochanie ty moje, używanie epitetów zazwyczaj świadczy o braku argumentów :-)))) Leć lepiej projektować, bo ci kasa ucieknie sprzed nosa (ta wyimaginowana [trudne słowo] ) Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:56 Kilka postow w gore nazwałaś mnie tak samo. Wiec wystawilas piekna opinie o sobie, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:57 Cała sala bije brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=35500105&a=35502837 Heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:59 Juz dobrze już dobrze. Głeboki wdech i wydech, wdech i wydech wdech... Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 21:59 Tymczasem zegnam definitywnie, pracuje w ArchiCAD i nie mam juz czasu na pisanie tu. Moze jeszcze kiedys odwiedze. Farewell. A ty buraczana frustratko miriam juz nie odpisuj, wyluzuj bo tylko sie osmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIEK@N Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.magma-net.pl 23.01.06, 21:59 Wybaczcie temu prostakowi, byl bity ciezkim pasem po glowie za mlodu i teraz musi sie dowartosciowac. Porozmawiaj z rodzicami moze zacznac cie znow przytulac. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 22:25 avinash napisał: > Kilka postow w gore nazwałaś mnie tak samo. Wiec wystawilas piekna opinie o > sobie, brawo! Nie ma to jak odpowiedź na temat. To co, pożyczyć ci na psychoterapeutę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.viknet.pl 23.01.06, 22:26 Wyszło na to że i tobie brakło argumentów, panno miriam :) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 22:27 Pani słoneczko, pani. A o "zakompleksionego idiotę" to się sam prosiłeś, więc nie miej pretensji. I idź do ksiązki telefonicznej szukać doktora, może jest jeszcze nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
kkooffee Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 23:14 Ciekawe to Vancuver- przepraszam- Goleniów... bo Avinash z takiego Vancuver pisze :D viknet.pl www.viknet.pl/index.html?act=kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
dwdk Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 25.01.06, 15:21 tyle ze Avinash "prawdziwy" cały czas sie logowal, wiec ciezko powiedziec, ze ten niezalogowany z Goleniowa to nie jest podroba naszego Idola :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 00:17 W niezłej dzielnicy... To są i złe? A kto tam mieszka? Marsjanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kklement "Twoim Vancouver" ? He he he he he :) 23.01.06, 21:58 W zasadzie to uważam, że nie jesteś żadnym architektem z Vancouver, tylko zwykłym gnojkiem - prowokatorem, a piszesz zapewne z miejsca dość nieodległego. Ale przyjęcie twojej wersji stawia cię w jeszcze gorszym świetle. Kolejny zakompleksiony imigrant, który juz do końca swojego nędznego żywota będzie tylko pieprzonym, zakompleksionym imigrantem. Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: "Twoim Vancouver" ? He he he he he :) 23.01.06, 22:00 Mylisz sie bo w Kanadzie nie ma tak typowo azjatyckiej nienawisci jak w Polsce do ludzi innej narodowosci. Mam obywatelstwo, prace, przyjaciol i leje na to co piszesz kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: "Twoim Vancouver" ? He he he he he :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:01 Nie ma nienawiści?? A towje posty do nas sa pełne czego?? Odpowiedz Link Zgłoś
avinash Re: "Twoim Vancouver" ? He he he he he :) 23.01.06, 22:01 Utwierdziliscie mnie w przekonaniu ze jestescie wiejskim, zakompleksionym, sfrustrowanym spoleczenstwem. Wybaczcie ton postu, ale to miala byc prowokacja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: "Twoim Vancouver" ? He he he he he :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:02 A ty jesteś emigranckim śmieciem. Wybacz ton ale tpo tylko prowokacja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
avinash W "twoim" breslau? 23.01.06, 22:03 Tak samo ty zawsze bedziesz pieprzonym przesiedlencem. A w vancouver mamy model multikulturowy, twoj prowincjonalny umysl nie jest w stanie tego pojac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: W "twoim" breslau? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:04 Ja się znikąd nie przesiedlałem w przeciwieństwie do ciebie frustracie. Ja jestem rodoitym Wrocławiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makler Dymaj się Avanish! IP: *.acn.waw.pl 26.01.06, 19:42 Wrocek jest najlepszy! mieszkam teraz w Warszawie, ale pochodzę z Wrocławia. Nie wiem ciemniaku ile zarabiasz, ale sądzę, że ja zarbiam więcej od Ciebie podczas 5-godzinnej podróży Intercity z Wrocławia do Warszawy. Ostatnio, jadąc do mojej dziewczyny (do Wrocławia), zarobiłem prawie 5 tys euro na Forexie, ustawiając zlecenia z laptopa w pociagu. Ty zapieprzasz na to w Vancouver (na zlewaku)przez miesiąc. A poza tym, na przykład w porównaniu z takim City w Londynie, gdzie pracowałem przez dwa lata, Wrocław jest przynajmniej czysty... Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiut Żałosne ujadanie frustrata 06.02.06, 02:03 I jeszcze na pewno dmuchacie się wielokulturowo w kakałko żeby nie było "prowincjonalnie" Tak załosnych wypocin już dawno nie widziałem. Zadowolony "architekt" ma taką "Kanadę" że w środku nocy ślęczy przed komputerem żeby koniecznie wywnętrzyć się jak jaki ma stosunek do "prowincjonalnego Wrocławia". Tak się składa ćwoku ze mam kumpla, który na ciężką pracą po 15 latach coś osiągnał w Kanadzie - doktorat z elektroniki, etat na uczelni, niezłe dochody itp. I wiesz co powiedział młocie kiedy się z nami spotkał po wielu latach we Wrocku? Że nam zazdrości tego że jestesmy u siebie . Ale zrozumienie tego raczej przekracza twoje zdolnosci umysłowe które jak widać nie przekroczyły poziomu rozwielitki. Żałosny z Ciebie palant na poziomie 5-latka w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: "Twoim Vancouver" ? He he he he he :) 23.01.06, 22:05 avinash napisał: > Utwierdziliscie mnie w przekonaniu ze jestescie wiejskim, zakompleksionym, > sfrustrowanym spoleczenstwem. Wybaczcie ton postu, ale to miala byc prowokacja. Plujesz w twarz i czekasz na inną reakcję niż wkur.. się ? Well, z ciebie nie tylko burak i kanalia, ale i po prostu kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
kompleks.edypa Ale kompleksy we wrocku 23.01.06, 22:05 nie spodziewalem sie, wydawalo sie ze znacie swoja wartosc, gdyby tak bylo, nie wdawalibyscie sie w dyskusje z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Ale kompleksy we wrocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:05 Z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Ale kompleksy we wrocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:09 Cholernie dobrze musi być w tym Vacouver skoro maja tam takich schizoli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kklement BUAHAHAHAHAHAHA :D Vancouver czyli Rzeszów 23.01.06, 22:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=24749530&a=24749998 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avinash Szczecin :) IP: *.viknet.pl 23.01.06, 22:11 Szczecin kolego (Viknet). To była mała prowokacja która miała sprawdzić czy aby na pewno nie macie kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avinash Re: Szczecin :) IP: *.viknet.pl 23.01.06, 22:13 Tak sie chwalicie wroclawiem na forum szczecina wiec chcialem sprawdzic czy aby nie dlatego ze macie mase kompleksow, i przekonalem sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Szczecin :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:14 Jakiś ty miły frajerze. Spokojnie śmieciu sprawdzam tylko czy masz kompleksy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Szczecin :) 23.01.06, 22:14 Czyli trafnie cię rozpoznałem jako małegno gnojka piszącego z niedaleka. Podobnie jak wyczuła cię reszta z nas. He he, zareagowaliśmy jak zgrany task force. Wypad stąd i nie śmieć tu więcej, buraku z Rzeszowa/Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avinash Re: Szczecin :) IP: *.viknet.pl 23.01.06, 22:16 No to podleczyles kompleksy a i tak wrocek to wiocha zabuzanska w porownaniu do szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Szczecin :) 24.01.06, 21:47 hahahahahaa. tak, duza czesc z nas (moze znaczna wiekszosc) jest zza Buga. w przeciwienstwie do mieszkancow wiecznie polskiego Szczecina :DDDD. ale ja nawet nie o tym. jestesmy zza Buga. i dobrze nam z tym :D. przyjedz tu to sie przekonasz (tylko nie psuj atmosfery). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeVBe Re: Szczecin :) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.01.06, 03:29 wiocha zaburzańska? <buahaha> wiesz dla Ciebie nawet "wiocha zaburzańska" reprezentuje za wysoki poziom wnioskując z tego co tu napisałeś. Wrocław jest piękny bo ma klimacik, sram na dziurawe wąskie drogi i niskie zarobki, to się bardzo szybko zmienia jak na miasto, które przez 50 lat było traktowane jak "tymczasowa zdobycz". Aha, jak dla mnie to jesteś zwykłym małym ignorantem, z pod poznańskiej popegerowskiej wioseczki. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: BUAHAHAHAHAHAHA :D Vancouver czyli Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:12 Mówiłem że to psychol. To Vancouver to pewnie Suwałki. Warunki pogodowe podobne. He he Odpowiedz Link Zgłoś
kklement A oto jak skamlał nasz koleżka, jak go namierzono 23.01.06, 22:23 Facet z Forum Rzeszów zamieścił jego IP: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=69&w=24748416&a=24748416 Poczytajcie jak skamle poniżej :D Biedaczek, nie wiedział, że korzystając z neostrady ma zmienny IP i się strasznie przejął :D Bosh, ale żenujący typek .... Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Link poprawiony: 23.01.06, 22:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=24748416&a=24748416 Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: A oto jak skamlał nasz koleżka, jak go namier 23.01.06, 22:39 kklement napisał: > Facet z Forum Rzeszów zamieścił jego IP: <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?" target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?</a> > f=69&w=24748416&a=24748416 > > Poczytajcie jak skamle poniżej :D Biedaczek, nie wiedział, że korzystając z > neostrady ma zmienny IP i się strasznie przejął :D > > Bosh, ale żenujący typek .... Bardzo rozrywkowa lektura! Faktycznie, skamlał tak, że prawie mi się go żal zrobiło, nieszczęśliwy dzieciak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avinash Re: A oto jak skamlał nasz koleżka, jak go namier IP: *.viknet.pl 23.01.06, 22:40 Mi tez jest ciebie zal. Wyszly z ciebie niemale poklady nienawisci, frustracji i kompleksow. Fajne studium. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: A oto jak skamlał nasz koleżka, jak go namier 23.01.06, 22:41 Gość portalu: Avinash napisał(a): > Mi tez jest ciebie zal. Wyszly z ciebie niemale poklady nienawisci, frustracji > i kompleksow. Fajne studium. Dziękuję, naprawdę. Tak bardzo tego potrzebowałam, wreszcie ktoś mnie zrozumiał :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kklement To się nazywa projekcja. 23.01.06, 22:51 Czyli przypisywanie innym swoich cech i emocji. Mamy cię zdiagnozowanego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: To się nazywa projekcja. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:53 Dokładniej. Przypisywanie innym cech których u siebie się nie akceptuje. Forum to nie jest najlepsze miejsce do poznania samego siebie i terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiat Europy Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.chello.pl 23.01.06, 22:13 powaliło tego idiote architekta z Kanady, pewnie projektuje, ale wzory na papierze toaletowym do jakiej firmy. Wroclaw jest najlepszym miastem gdyz udalo mu sie wybic w ciagu tych 15 lat z poziomu "malego miasteczka" do poziomu metropoli, gdzieki czemu jest coraz lepiej jak jeszcze Wroclaw wygra walke o Expo i z cala Polska o Euro i to w tym samym roku to pozwolimy ci wrocic bys sobie kawalek trawy pomalowal w barwy miasta. Pozdrowienia dla forumowego trolla i pieniacza, obys zostal tam na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.viknet.pl 23.01.06, 22:14 Najlepszym na swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:15 W Szczecinie takich ciołków raczej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.viknet.pl 23.01.06, 22:17 Nie jestem ciolkiem a jak widzisz korzystam z sieci viknet w szczecinie. przestancie trollowac na naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawiat Europy Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.chello.pl 23.01.06, 22:19 sam zaczoeles to masz za swoje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niko Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.makler.local / 195.187.134.* 24.01.06, 15:39 po co marnujecie czas na rozmowy z trollem? szczesliwi ludzie nie obrazają innych, wywyższając się. zachowują sie tak tylko buraki. I to okresla sens rozmowy z tym gosciem. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:20 Bardzo inteligntne.... pokaz post gdzie trolluje ktos z Wrocławia na forum szczecinskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avinash Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.viknet.pl 23.01.06, 22:22 No malo to bylo wpisow gdzie wysmiewaliscie rzekoma niegospodarnosc szczecina, jego prezydenta, rzekomy brak inwestycji? Chwalicie się na prawo i lewo. Nie mam juz czasu, jak wam ten watek nie odpowiada to klikajcie na kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.01.06, 22:23 zapopodaj linki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:24 To sami szczeciniacy wyśmiewają swego prezydenta. Nawet było referendum za jego odwołaniem. A co to nas obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiat Europy Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.chello.pl 23.01.06, 22:25 W Polsce tak zawsze jest komus idzie lepiej to najlepsza metoda to go zgnoic i ponizyc, a wiele razy czytalem jak w Szczecine jest zle, moze cos ostatnio drgnelo, ale do tej pory kiepsko bylo/jest?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: KRWAWE GAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:27 Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopie..ie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawisły i podły. Jaki znak mój - krwawe gały. Oto wznoszę moje modły, do Boga, Marii i Syna, zniszczcie tego sku..syna. Mego brata sąsiada, tego wroga, tego gada. Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym, i w ogóle żeby miał marnie. Żeby miał AIDS, zabijaka, oto modlitwa Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: KRWAWE GAŁY IP: *.viknet.pl 23.01.06, 22:35 Piękny wiersz, jestem pod wrażeniem. No, przepraszam za ta prowokację, nie mialem dzis orgazmu wyjątkowo :) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK w Australli Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.wa.bigpond.net.au 25.01.06, 03:43 Sluchaj Ty kretynie ,znam doskonale "anglo-saksonskich nadludzi" i stwierdzam ze musiales dobrze Im "wchodzic do dupy" aby mogli Cie tolerowac!! Ja tego nie robie i caly czas jestem z Nimi w konflikcie!! A wychwalanie ile to zarabiasz potrzebne Ci jest do przykrycia ponizen jakich doswiadczasz. A tak po prawdzie czy Ci wystarcza tych"wielkich pieniedzy" na zycie ,bo drozyzna u Was jak cholera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkooffee Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 23.01.06, 23:26 Nie w Szczecinie (miejscowosci pisze sie z wielkiej litery) tylko z Goleniowa- to taka wiocha 15km pod Szczecinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 23:54 W Goleniowie jest lotnisko. Szczecin-Goleniów. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 kurde... ale strażnicy dynamizmu czuwają 23.01.06, 23:13 Niczym ormowcy. Jestem pełen podziwu. Swoją drogą nie wiedziałem że tak nędzna prowokacja sprawia że ludziom chce się szukac klienta po sieci po nr IP i w dodatku odpowiadac na jego posty. 100 postów w ciągu 2 godzin to chyba rekord? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: kurde... ale strażnicy dynamizmu czuwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 23:22 Jesteśmy zwarci i gotowi. - Jak Task Force. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: kurde... ale strażnicy dynamizmu czuwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 23:25 My nie jesteśmy strażnikami dynamizmu. To MY jesteśmy DYNAMICZNI !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Watek na 102 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.06, 23:35 Zgodnie z licznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Watek na 102 23.01.06, 23:50 proud_of_stettin napisał: > A ch.. wam w dupe! Nie, dziękujemy, seks analny pozostawiamy tobie i twoim kolegom, trollu. Bawcie się dobrze, i tylko na zwieracze uważajcie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy Re: kurde... ale strażnicy dynamizmu czuwają IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 00:16 corgan1 napisał: > Niczym ormowcy. Jestem pełen podziwu. > > Swoją drogą nie wiedziałem że tak nędzna prowokacja sprawia że ludziom chce się > > szukac klienta po sieci po nr IP i w dodatku odpowiadac na jego posty. > > 100 postów w ciągu 2 godzin to chyba rekord? Corgan, co ty robisz na tym forum? Zapominasz, że masz rodzinę na utrzymaniu i powinieneś teraz fedrować w jednym ze swoich wałbrzyskich biedaszybów. Do kilofa chłopcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: POPELINA AN CAŁEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 23:58 Troll rozszyfrowany: www.viknet.pl/index.html?act=kontakt Wydawałoby się poważny człowiek robi za błazna na forach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
czak.noris Re: POPELINA AN CAŁEGO 24.01.06, 00:01 Kto jest nim, może założyciel viknetu? Facet ale masz wyobraznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: POPELINA AN CAŁEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 00:03 Vancouver okazał się Goleniowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gordo Re: POPELINA AN CAŁEGO IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.01.06, 00:04 Te, vanisz, czy jak tam w tym "twoim Vankuwer" na ciebie wołają, cokolwiek bierzesz teraz na głowę, lepiej odstaw te prochy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Vanish IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 00:07 wybiela szare komórki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
proud_of_stettin Re: Vanish 24.01.06, 00:10 Jestescie bezczelni obsmiewajac goscia za plecami. Chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gordo Re: Vanish IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.01.06, 00:13 Ta ksywa idealnie do niego pasuje, patrzcie jak zniknął :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy avinash to mały, zakompleksiony poznaniak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 00:14 Chłopczyk naiwnie sądził, że logując się na portalu GW ukryje swój poznański adres, podszywając się pod Kanadyjczyka. Nie wyszło chłopcze, bujaj się zgniła, zazdrosna pyro. Odpowiedz Link Zgłoś
proud_of_stettin Re: avinash to mały, zakompleksiony poznaniak 24.01.06, 00:23 Kolego z obsesją, z adresu wynika że gosc jest spod Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wavecatcher Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 00:14 Nie kumam... Czemu "biedna"? Nawet będąc studentem i pracując żyje mi się całkiem nieźle :) Nie ma lepszego miasta w Polsce do egzystowania niż Wrocław :) Pozdrawiam normalnych nie-Vancouverczakow :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: 194.146.219.* 24.01.06, 11:01 No ale zawsze to lepsza niz ten Twoj Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario koles zKanady, albo Poznania bzdury pisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:50 pozdrawiam z Warszawy, Wrocław jest super lejcie na takich pajacow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WrOcEk Re: koles zKanady, albo Poznania bzdury pisze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 15:00 Lejemy na nich i lejemy z nich. Każdy kolejny taki wątek na tym forum świadczy o ich kompleksach i zwykłej zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: koles zKanady, albo Poznania bzdury pisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:23 A to? O czym świadczy? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=35500105&a=35511595 A to tylko przykład. Przeczytałem ten wątek w całosci i widzę, że jest żałosny - żałosne jest zarówno postępowanie znanego już dobrze na niektórych forach trolla, jak i poziom odpowiedzi, gdzie ludzie najpierw gościa wyzywają, a potem mają mu za złe, jaki to jest niekulturalny i że ich sprowokował, po czym, chociaż sami są niemerytoryczni, to zarzucają mu z esię nie trzyma tematu... Żenada... Taką retoryką wszystko się da udowodnić. Abstrahując od bezczelnosci avinasha/mikaela/proud_of_stettin/sunflower-wielu-nicków-trolla, naprawdę nie popisaliście się i wystawiliscie sobie nieciekawe świadectwo! W słusznym oburzeniu narzekać na trolla, a w tym samym wątku idewntyczne zachowanie wobec innych, jak w przytoczonym przeze mnie wyżej linku. Smutne, ale i warte refleksji, czy rzeczywiscie jesteście tacy, za jakich chcecie uchodzić? Pozdrawiam z nadzieją, że nie będzie teraz nagłego skoku na mnie, ale chwila zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaligula Re: koles zKanady, albo Poznania bzdury pisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 22:30 W pewnym stopniu,gdyż Wrocław to faktyczna dziura wiocha i tajojki.Rynek i bigbandy z odpisowych Vat-ów to załosne widowisko ,hula gula i na wydrę nic nie zrobia.Rzydy wykupiły Breslau na maxa i został apetyt i d.. pełna marzeń.W obecnym syfie tego kiedyś fajnego miasta ,nalezy wymienić cały "kapitanat" i ugrac coś wreszcie dla Wrocka. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 25.01.06, 14:27 Problem jednak leży w tym kolego, ze mało kto wie gdzie lezy Vancouver. A gdzie lezy Wrocław, Breslau - to wie duzo wiecej ludzi. Ale architekci - to szczegolny gatunek ludzki, ktory zamiast projektowac dobre budynki lubia sobie pobełkotac! Sądzac po Twoim nicku kolego "a - wina -sz" - mniemam, ze ludzie maja z Tobą tez problem! Ale tego wątku nie rozwijamy. A jak Ci nie podoba nasza socwioseczka - to nie przyjezdzaj tu. "LOVE IT OR LEAVE IT" - tak mowią anglojezyczni i my tez "KOCHAJ ALBO SPADAJ"! A tak miedzy nami, widziałem setki ładniejszych miast od Wancółer, ale co tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.tapczan hej Avinash! IP: 212.244.172.* 25.01.06, 15:14 Fajnie, że napisałeś to co napisałeś...nie podoba mi się ten Wrocław, wszystko tu jest do bani, brzydki taki, brud wszędzie, nie to co ten Wankuwer (sprawdzilem sobie na mapie, ale to daleko, hoho statkiem chyba nie przepłyniesz, coo?). Tam to muszą być kurcze złote klamki, ludzie ładni, kolorowi, nie tacy szarzy, jedzą pewnie ze złotych talerzy najlepsze frykasy...ba! pewnie, że jedzą, powiedz, powiedz... Bryki to pewnie śmigają wypasione. A domy? O rany domy to muszą być piękne...kurcze jak ja chciałbym być teraz w Wankuwerze... Opowiedz jeszcze coś o sobie, czy kabzę masz nabitą, czy Twój pies głośno szczeka, czy masz grill węglowy, czy tam wiecznie świeci słońce, czy Twój sąsiad się uśmiecha... a zresztą Blame Canada! Zostaję. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Przecież on nie jest z Kanady. Czytaj cały wątek 25.01.06, 16:40 Koleś stuka ze Szczecina, wcześniej udzielał się jako Rzeszowiak. Sam się przyznał, że to tylko taka "prowokacja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.tapczan Re: Przecież on nie jest z Kanady. Czytaj cały wą IP: 194.146.216.* 25.01.06, 21:33 kimkolwiek jest luv nie jest...BLAME CANADA! Odpowiedz Link Zgłoś
shovvman Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 25.01.06, 17:14 Myślicie że w innych krajach ludzie nienawidzą siebie nawzajem tak jak Polacy? Którzy potrafią nienawidzić kogoś tylko za to że jest z Warszawy. Mylicie się, widać że mało widzieliście i mało gdzie byliście. Kanada to wyjątkowo tolerancyjne społeczeństwo, prawdopodobnie najbardziej na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: 194.187.32.* 26.01.06, 13:26 no to ja zapraszam na pogranicze anglii i walii i zobacz jak sie nienawidza tam ludzie:) a polakow tez tu nikt nie lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
skazany.na.sukces Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha 28.01.06, 15:00 Jestem z Wroc a avinash ma duzo racji. Na zachodzie latwiej sie zyje (dzieki temu ze ludzie maja milsza powierzchownosc, latwiej o normalnia prace, latwiej zamiszkac w ladnej dzielnicy miasta). W zawodzei typu intynier, lekarz da sie podjac prace w Kanadzie w swoim zawodzie i nawet ulozyc sobie zycie od nowa. Dlaczego tak trudno forumowiczom w to uwierzyc? Avinash wybral emigracje. Niektorym jest latwiej zyc na emigracji. Inna sprawa 'megalomanów'. Nie wierze aby w najblizszych kilkudziesieciu latach Wroclaw zdolal wygrac Expo, poniewaz Wrcolaw JEST na razie raczej biedna postsocjalistyczna wiocha. Ale starujac do Expo promuje sie miasto i jego ogromny potencjal - ludzi w nim zyjacych. Dzieki promocjom, dzieki aktywnosci mieszkancow, firm, wladz miasta, Wrcolaw jest coraz mniej owa biedna postsocjalistyczna wiocha. I oto chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Wrocław - biedna postsocjalistyczna wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:27 Ale w czym ten cały avinash ma rację? Przecież opowiada banały - cała Polska to jedna wielka bida. Każdy o tym wie i te jego wynurzenia nie są absolutnie odkrywcze, więc mógłby je sobie darować. Poza tym co on takiego zrobił? Wyjechał do Kanady, kraju od pokoleń dobrze zorganizowanego, na którego terytorium nie toczyła się żadna wojna. I tylko dzięki temu ma pracę i zarabia. Nie ma w tym ani trochę więcej jego zasługi niż np. u przeciętnie wykształconej osoby w naszym kraju. Poza tym zwykły forumowy awanturnik. Co go obchodzi Wrocław skoro siedzi w Vacouver. Mam rodzinę i kolegów w Kanadzie (w Toronto) i nie wypowiadają się w nigdy takim ironicznym tonie o swojej ojczyźnie mimo zdecydowanie lepszych warunków do życia jakie tam znaleźli. Są po prostu ludźmi na poziomie, w przeciwieństwie do tego całego avinasha. A poza tym znam Toronto (Vancouver wiele się chyba nie różni) i uważam, że jest to miasto mniej ciekawe niż Wrocław, czy Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś