Gość: wujas domel IP: *.hor.ucl.ac.uk 14.11.03, 00:33 mnie sie jeszcze nie spieszy do bycia ojcem, ale blogo mi sie zrobilo kiedy czytalem Wasze wpisy. fajnie ze sa ludzie ktorzy chca sie zajac ujemnym przyrostem naturalnym. pozdrawiam! ja tym czasem pod pierzynke z moja pania i swiatelko... pstryk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alaska Re: Pozdrawiam przyszle MAMUSIE i TATUSIOW IP: *.nsm.pl 14.11.03, 17:25 Musisz być fajnym gościem Pozdrowienia dla twojej pani i szybko pod pierzynkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Pozdrawiam przyszle MAMUSIE i TATUSIOW IP: 82.139.13.* 14.11.03, 18:52 Życzę wam, żebyście coś zmalowali pod tą tajemniczą pierzynką. Hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas domel Re: Pozdrawiam przyszle MAMUSIE i TATUSIOW IP: *.hor.ucl.ac.uk 14.11.03, 19:14 oby nie, oby nie. jeszcze troche a potem tez bede szukal 'fasolki'. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Pozdrawiam przyszle MAMUSIE i TATUSIOW IP: *.dolsat.pl 14.11.03, 20:58 najpierw zasadź , a później szukaj )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas domel Re: Pozdrawiam przyszle MAMUSIE i TATUSIOW IP: *.hor.ucl.ac.uk 14.11.03, 22:37 z sadzeniem czekam az bedzie u mnie wieksza stabilizacja (finansowa). pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: Pozdrawiam przyszle MAMUSIE i TATUSIOW 15.11.03, 10:52 A mnie sie milo zrobilo, ze tak fajnie, z wyczuciem i humorem tu piszesz, chociaz jestes facetem i chociaz jeszcze sam nie chcesz. Jakis nowy wiatr na tym forum, cos innego niz temparaturki, sluzy itd. Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej Pani! A jak juz cos zasadzisz, daj znac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas domel Re: Pozdrawiam przyszle MAMUSIE i TATUSIOW IP: *.hor.ucl.ac.uk 15.11.03, 12:36 wielkie dzieki Marta! Polska to taki fajny kraj... dlaczego jest nas tylko 38 milionow? Moze kolejny babyboom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Pozdrawiam przyszle MAMUSIE i TATUSIOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 13:09 Chyba z powodu finansów ten baby boom nie nastąpi, więc pracuj nad inwestycją kapitału w dziecko, zawsze to większa szansa na pomoc niż od Państwa z armią emerytów za 30 lat Odpowiedz Link Zgłoś