Dodaj do ulubionych

Euro 2012 - musimy się postarać

28.01.06, 12:10
Witam!
Założyłem forum o Euro 2012 we Wrocławiu
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36743
Jak chce ktoś coś napisać to zapraszam.

Zachęcam również do głosowania na stronie
www.e2012.org
bo entuzjamu w nas nie widać a pełnomocnik premiera i szef międzyresortowego
zespołu do spraw organizacji Euro 2012 powiedział:
"Niezwykle ważne jest to, jak pomysł ubiegania się o taką imprezę odbierają
sami mieszkańcy miasta. A w Poznaniu jest ogromny entuzjazm. Widzę, że tutaj
wszelkie inicjatywy dotyczące sportu spotykają się zupełną aprobatą. Każdym
aspektem walki o Euro 2012 żywo interesują się też media. To wszystko
świadczy o tym, że Poznań wyjątkowo serio traktuje swą kandydaturę. Jestem
pod wielkim wrażeniem."

Do boju Pooolskooooooo......
Obserwuj wątek
    • Gość: stolec Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.wroclaw.mm.pl 29.01.06, 10:59
      GLOSWAC MI NA WROCŁAW W TE PEDY JUZ!!!!!
    • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 29.01.06, 11:19
      Dlaczego "musimy"?
      • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 29.01.06, 15:31
        tomek854 napisał:

> Dlaczego "musimy"?

Musimy to może nie najlepsze słowo ale musimy dla zabawy :)
        i musimy również aby się nie okazało że w Poznaniu jest lepszy klimat dla Euro
        2012 i że zamiast Wrocławia to u nich odbędą się mecze (jeśli się odbędą) :)
        • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 30.01.06, 09:00
          Ja wolę, zeby się okazało, że w Poznaniu jest lepszy klimat - i tak zagłosowałem.

To miasto ma lepszy układ komuniakcyjny, lepszą komunikację zbiorową, lepszą komunikację ze światem i mocniej stoi w piłce nożnej - uważam, że im się należy.

A poza tym na organizacji olimpiady tylko się traci, i myślę, że z Euro będzie tak samo ;-)

Wrocławiowi tak źle nie życzę :-)
          • Gość: 13134`4`4`121`4 Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.e-wro.net.pl 30.01.06, 16:54
            > A poza tym na organizacji olimpiady tylko się traci, i myślę, że z Euro
            > będzie tak samo ;-)

Skomentuję krótko. Idiota.
            • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 31.01.06, 10:41
              tez krotko skomentuje. Tomek
          • Gość: 14141414141 Duże zyski z EURO 2004 IP: *.e-wro.net.pl 30.01.06, 17:25
            Idioto jak się nie znasz to się nie wypowiadaj

Duże zyski z EURO 2004
            www.kicker.pl/index.php?id=6480&cat=EURO%202004
            Tegoroczne finały piłkarskich mistrzostw Europy w Portugalii przyniosły
            organizatorom zysk rzędu trzy do czterech milionów euro - poinformował
            prezydent portugalskiej federacji piłkarskiej Gilberto Madail.

"Dokładne wyniki nie są jeszcze znane, ale pierwsze wyliczenia są bardzo
            pozytywne. Szacuje się, że zyski wyniosą od trzech do czterech milionów euro" -
            powiedział Madail, jednocześnie przewodniczący stowarzyszenia Euro 2004, które
            organizowało finały ME.

Stowarzyszenie Euro 2004 składało się z członków portugalskiej federacji, UEFA
            i rządu portugalskiego. W 95 procentach dotował je funduszu państwowy, a jego
            zadaniem była organizacja turnieju Euro- 2004. Stowarzyszenie przestanie
            istnieć w styczniu przyszłego roku.
            • tomek854 Re: Duże zyski z EURO 2004 31.01.06, 17:00
              To są zyski chwilowe.
              Ale potem trzeba utrzymywać te wszystkie pobudowane stadiony i tak dalej? A kto na nich ma grać? Śląsk? Polar? Może trampkarze ze Sztabowej?

No chyba, że zrobimy tam targowisko ;-)
              • euro2012wroclaw Re: Duże zyski z EURO 2004 31.01.06, 17:04
                Tak będzie grał Śląsk przy tysiącach kibiców na złość takim jak ty i ku radości
                ogromnej ilości wrocławian(i nie tylko)
                • tomek854 Re: Duże zyski z EURO 2004 31.01.06, 18:38
                  Szczerze mówiąc nie będzie mnie złościć jak Śląsk będzie grał dobrze. Po prawdzie wisi mi to.

Obawiam się jednak, że do tego czasu splajtuje. I to nie jest "na złość" to jest realizm. Choć cieszyłbym się, gdyby jednak nie.
                  • euro2012wroclaw Re: Duże zyski z EURO 2004 01.02.06, 16:54
                    > Obawiam się jednak, że do tego czasu splajtuje. I to nie jest "na złość" to
                    > jest realizm. Choć cieszyłbym się, gdyby jednak nie.

Na razie spłaca długi które są coraz mniejsze. Jako jeden z niewielu klubów
                    płaci zawodnikom na czas a czasami nawet wcześniej. Lekko nie jest ale musi być
                    dobrze. Tego bardzo chcą Wrocławianie ale niestety nie wszyscy.
                    • tomek854 Re: Duże zyski z EURO 2004 02.02.06, 19:26
                      Skąd wiesz, że chcą? Sondaż robiłeś?

Idę o zakład że większości wrocławian Śląsk zwisa i powiewa ;-)
                      • euro2012wroclaw Re: Duże zyski z EURO 2004 02.02.06, 19:39
                        Skąd wiem że wrocławianom w sporcie najbardziej zależy na Śląsku? W Słowie
                        Polskim odbył się 53 Plebiscyt na Najlepszego Sportowca i Trenera na Dolnym
                        Śląsku. Głosy liczono na podstawie przysłanych kuponów. Wśród trenerów wygrał
                        Tarasiewicz chociaż to tylko trener drużyny z II ligi. Oddano na niego prawie
                        10000 głosów. Wystarczający argument aby stwierdzić że tysiące wrocławian życzą
                        Śląskowi jak najlepiej skoro tysiące kibiców na niego głosują. A przecież nie
                        wszyscy kibice głosowali. A to przecież tylko II liga a co by się działo gdyby
                        były mistrzostwa europy? Szał i święto Wrocławia.
                        • tomek854 Re: Duże zyski z EURO 2004 03.02.06, 01:25
                          niech głosował co 10 kibic, to to dalej nie jest nawet 1/5 wrocławian...

Naprawdę, to nie Szkocja, tu nie wszyscy muszą interesować się futbolem.

Ja tam akurat na mistrzostwa to bym uciekał jak najdalej z miasta.
                          • Gość: kubek Re: Duże zyski z EURO 2004 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.06, 15:10
                            no to już się pakuj
                            pa pa
                            • tomek854 Re: Duże zyski z EURO 2004 04.02.06, 02:44
                              ale mistrzostwa dopiero za 6 lat :-)

Ja się umiem spakować w 15 minut :P
                          • euro2012wroclaw Re: Duże zyski z EURO 2004 04.02.06, 09:23
                            tomek854 napisał:

> niech głosował co 10 kibic, to to dalej nie jest nawet 1/5 wrocławian...

Wybacz że o to zapytam ale czy ty jesteś upośledzony czy tylko udajesz? Pokaż
                            mi klub piłkarski na świecie któremu czynnie kibicuje (tzn chodzi na mecze,
                            wysyła kupony w plebiscytach, itp) większość mieszkańców miasta. Ja znam tylko
                            jeden tak a jeśli jest ich więcej to jest to ilość malutka w stosunku do ilości
                            wszystkich klubów na świecie. Jest to FC Barcelona ale to wynika z konfliktu
                            między Baskami a Hiszpanami. Ja nie znam takiego mista a ty byś chciał abym ci
                            udowodnił że we Wrocławiu tak jest. Tomek kompromitujesz się bo wypowiadasz się
                            w tematach o których masz blade pojęcie.
                            • euro2012wroclaw Re: Duże zyski z EURO 2004 04.02.06, 09:37
                              Tomek wybacz moją złość w niektórych postach ale to co wypisujesz jest często
                              naprawdę irytujące.
                              • tomek854 Re: Duże zyski z EURO 2004 04.02.06, 17:43
                                Ale dlaczego oczekujesz ode mnie tego, czego sam od siebie nie oczekujesz?

Czemu piszesz "Wiekszosc wroclawian sie bedzie cieszyc" skoro wiesz, ze zaden klub na swiecie nie zdobedzie takiej sympatii?

Pisz "Slask znajdzie liczna grupe wiernych kibicow" i to na pewno bedzie prawda :-)
                                • tomek854 Re: Duże zyski z EURO 2004 04.02.06, 17:46
                                  Aha i jeszcze: Faktycznie czasem troche cie ponosi, ale Ty akurat nie masz za co przepraszac w tym watku ;-)
          • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 30.01.06, 20:26
            tomek854 napisał:

> A poza tym na organizacji olimpiady tylko się traci, i myślę, że z Euro
            > będzie tak samo ;-)

Możesz podać na której olimpiadzie lub mistrzostwach jakieś państwo straciło?
            • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 31.01.06, 10:40
              Ateny
              • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 31.01.06, 17:09
                tomek854 napisał:

> Ateny

Trafnie.
                I dlatego nie chcemy organizować nudnych igrzysk tylko zawody w dyscyplinie
                która przynosi na świecie miliony zysków.
                • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 31.01.06, 18:52
                  Igrzyska też miały być maszynką do zarabiania pieniędzy.

A po za tym ja się obawiam, że z naszym polskim cwaniactwem, niedasieizmem i miotaniem sie od skrajności w skrajność skończy się na tym, że wywalimy mnóstwo pieniędzy w błoto i nic z tego nie będzie. Dlatego nie jestem przekonany.
                  • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 01.02.06, 16:51
                    Uwierz! Wiara czyni cuda! Jak chcemy być wielcy to bierzmy się za wielkie
                    rzeczy. Pięć razy się potkniemy a za szóstym zrobimy coś wielkiego!
                    • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 02.02.06, 19:26
                      Ja bym wolał, żebyśmy z głową zajęli się utrzymaniem porżądku na co dzień, niż rwali się z motyką na Słońce.
                      • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 02.02.06, 19:41
                        Tak to mogą myśleć ludzie np w Koninie a nie we Wrocławiu. Kto nie idzie do
                        przodu ten się cofa.
                        • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 03.02.06, 01:27
                          Jestem najlepszym przykładem na to, że również we Wrocławiu można mysleć, ze najpierw trzeba się zabrać za posprzątanie i poukładanie tego co się ma a dopiero potem porywać na wielkie rzeczy.

Wy chcecie autostrady na mistrzostwa budować, a tu Sienkiewicza nie oddana jeszcze w miesiące po terminie...
          • Gość: a. Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:52
            tomek854 napisał:

> Ja wolę, zeby się okazało, że w Poznaniu jest lepszy klimat - i tak
            > zagłosowałem

Na szczęście rodowitych Wrocławian jest większość a takich przybłęd jak ty
            margines
            • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 31.01.06, 16:58
              he he he :-)
              • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 31.01.06, 17:19
                tomek854 napisał:

> he he he :-)

Na nic twoje łkanie i złośliwości. Wrocławianie cały czas głosują. Mamy
                tendencję rosnącą i 7% :)
              • Gość: 231241241212412412 Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.e-wro.net.pl 31.01.06, 18:17
                tomek854 napisał:

> he he he :-)

Jak nic ten tomek to jakaś pyrka którą bieda przygnała do naszego miasta
            • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 31.01.06, 17:06
              Gość portalu: a. napisał(a):

> Na szczęście rodowitych Wrocławian jest większość a takich przybłęd jak ty
              > margines

Dokładnie tak. Niektórym wydaje się że jak przyjechali studiować ze swoich
              zapyziałych wiosek do Wrocławia to mają prawo o nim decydować. Nigdy nie będą
              tak emocjonalnie związani z naszym miastem jak Wrocławianie.
              • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 31.01.06, 18:56
                Przykro mi panowie, że muszę zburzyć waszą teorię, ale niestety mieszkam we Wro już ponad ćwierć wieku i bardzo mi sie tu podoba, a mój dziadek był jednym z pierwszych tutaj w 1945 :-)

Także teoria "jeżeli ktoś uważa inaczej niż my, to musi to być burak z Poznania, bo Wrocławiak nie może" jest błędna. Przykro mi ;-)
                • brrr77895235672 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 31.01.06, 20:40
                  To czemuś taki złośliwy dla Wrocławian!? Nie bądź świnia i bądź z Wrocławianami!
                  • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 01.02.06, 12:12
                    Jeżeli większość wrocławian np. zacznie nagle głosować na samoobronę, to też mam nie być świnia i głosować z nimi? Czy mogę jednak pozostać przy własnym zdaniu?
                    • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 01.02.06, 16:56
                      > Jeżeli większość wrocławian np. zacznie nagle głosować na samoobronę

E tam takie porównanie. Jak większość wrocławian skoczy z 10 piętra to też nie
                      musisz ich naśladować. Nie o takie skrajności tu chodzi.
                      • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 02.02.06, 19:25
                        Czyli własne zdanie mogę mieć tylko w skrajnych przypadkach, a w pomniejszych muszę myśleć tak jak "wszyscy"?
                        • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 02.02.06, 19:49
                          Nie musisz myśleć tak jak wszyscy ale są sytuacje że czasami lepiej się nie
                          odezwać niż „puścić bąka” w towarzystwie o odmiennych poglądach. Będąc
                          wrocławianinem i głosując na Poznań gdy inni wrocławianie zachęcają do
                          głosowanie na ich i twoje miasto to takie właśnie puszczenie bąka.
                          • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 03.02.06, 01:29
                            To skoro nie muszę myśleć tak jak wszyscy , to po co piszesz "musimy"?

Jak piszesz musimy, to ci choćby przez przekorę pokażę, ze nie musimy.

Jakbyś napisał "postarajmy się" zabrzmiało by to zupełnie inaczej ;-)
                            • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 04.02.06, 09:32
                              > To skoro nie muszę myśleć tak jak wszyscy , to po co piszesz "musimy"?
                              > Jak piszesz musimy, to ci choćby przez przekorę pokażę, ze nie musimy.
                              > Jakbyś napisał "postarajmy się" zabrzmiało by to zupełnie inaczej ;-)

Pisałem o tym wcześniej że musimy to nie najlepsze słowo ale mimo wszystko
                              uważam że kto jak kto ale osoby które chcą EURO we Wrocławiu MUSZĄ. Nie
                              spodziewałem się że osoby których nie interesuje temat euro wezmą udział w
                              dyskusji i klikaniu, bo po co pisać i czytać o czymś co nas nie interesuje? Na
                              tym forum są setki tematów a ja nawet do nich nie zaglądam bo mnie nie
                              interesują i szkoda mi czasu na ich czytanie. Dziwię się oTbie że ty którego
                              Euro 2012 nie interesuje zainteresowałeś się tematem w którym wyraźnie jest
                              zaznaczone o co chodzi. Przypuszczam że jesteś tu z nudów i złośliwości.
                              • tomek854 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 04.02.06, 17:45
                                Szczerze mowiac wlazlem z ciekawosci: co takiego musimy :-). A sie rozdyskutowalismy i zrobilo sie ciekawie ;-)

Ale uwazam, ze kazdy ma prawo wziac udzial w tej ankiecie - nie tylko ten, co chce euro we Wro, ale tez ten, co nie chce :-)
      • robak_wroc Re: Euro 2012 - musimy się postarać 30.01.06, 02:18
        orys! nic nie musimy, baa.. ja to nawet nie chce, bo do tego czasu zapewne nie
        pobuduja nam drog, a jesli nawet by sie to udalo, to wtedy cala wiara co
        przyjedzie do wrocka zatka miasto a do tego zniszczy drogi. dziekuje, ale wole
        zeby bylo to w innym miescie.
        • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 30.01.06, 20:29
          robak_wroc napisał:

> jesli nawet by sie to udalo, to wtedy cala wiara co
          > przyjedzie do wrocka zatka miasto a do tego zniszczy drogi.

Ile dróg zniszczono podczas ostatnich mistrzostw w Portugalii? Zadziwia mnie
          takie gadanie.
          • robak_wroc Re: Euro 2012 - musimy się postarać 30.01.06, 21:42
            a nie widzisz stanu drog?
            • robak_wroc Re: Euro 2012 - musimy się postarać 30.01.06, 21:45
              i do tego korki. czy myslisz ze bedzie rewelka miec tu kilkaset tysiecy
              dodatkowych ludzikow przy takich korkach ktore sa obecnie? ja dziekuje, wole nie.
              • Gość: marucha Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:00
                Kilkaset tysięcy? Widzę że masz pojęcie o tym co piszesz :) Nie kompromituj się.
            • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 31.01.06, 17:10
              robak_wroc napisał:

> a nie widzisz stanu drog?

Widzę i nie mam nic przeciwko temu aby mistrzostwa przyśpieszyły ich remont
    • Gość: drinks A jak mam zagłosować? W nic nie moge kliknąć IP: *.magma-net.pl 29.01.06, 11:23
      czy ta sonda jest jeszcze aktywna?
      • euro2012wroclaw Re: A jak mam zagłosować? W nic nie moge kliknąć 29.01.06, 15:35
        Mi się udało zagłosować chyba z 4 razy a później zniknęły mi pola do oddawania
        głosów. Może gdzieś zapamiętuje adres IP i już więcej z niego głosować nie
        można. Nie wiem jak to oni zorganizowali ale chyba zabezpieczyli jakoś aby nie
        głosować po kilka razy.
        • Gość: drinks Ale ja ani razu nie zagłosowałem!!! Więc o co... IP: *.magma-net.pl 29.01.06, 18:16
          ...biega?
          • euro2012wroclaw Re: Ale ja ani razu nie zagłosowałem!!! Więc o co 30.01.06, 20:30
            To już chyba pozostanie tajemnicą twórców strony
        • robak_wroc Re: A jak mam zagłosować? W nic nie moge kliknąć 30.01.06, 02:21
          ch4x0ry beznadziejne. ja glosowalem za poznaniem. ot co... stawiam na poznan!
        • tomek854 Re: A jak mam zagłosować? W nic nie moge kliknąć 30.01.06, 12:41
          Tak, euro. Bo na tym to polega, zeby glosowanie bylo uczciwe. Jezeli nie umiecie juz teraz tego zrozumiec, to ech....
          • euro2012wroclaw Re: A jak mam zagłosować? W nic nie moge kliknąć 30.01.06, 20:33
            tomek854 napisał:

> Tak, euro. Bo na tym to polega, zeby glosowanie bylo uczciwe.
            > Jezeli nie umiecie juz teraz tego zrozumiec, to ech....

Aby było uczciwie to drinks powinien móc zagłosować a nie może. Jeśli nie
            umiesz tego zrozumieć to ech...
    • kklement Najpierw trzeba policzyć, czy wydatki się zwrócą. 29.01.06, 11:23
      Rzecz jasna jest to prestiż dla miasta, skutkujący dlugofalowo i przez to
      trudny do policzenia.

Rzecz jasna są to dotacje z budżetu centralnego, idące po części na
      infrastrukturę, która służyć będzie Wrocławianom, albo organizatorom innych
      imprez, dających zarobek miastu.

Niemniej ja bym chciał, żeby ktoś to postarał się chociaż oszacować, zanim
      zacznie się łożyć kasę chociażby na walkę o to tę imprezę u nas. Pamiętamy, jak
      to było z Expo, prawda ? Mnóstwo pieniążków zarobili ci, co trzeba, choć nasze
      szanse były minimalne, a promocja Wrocławia żenująca.
      • euro2012wroclaw Re: Najpierw trzeba policzyć, czy wydatki się zwr 29.01.06, 15:38
        Nie słyszałem jeszcze o kraju który by niezarobił na mistrzostwach lub
        igrzyskach :) Wiem że w Polsce wszystko jest możliwe i możemy być pierwszym
        takim krajem na świecie ale trzeba być dobrej myśli i wierzyć w nasze
        możliwości :)
    • marco-van-basten Re: Euro 2012 - musimy się postarać 29.01.06, 11:41
      no i powoli poznaniowi spada;-)
      jeszcze z 5 tyś głosówi będzie ok
      • mesty8 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 29.01.06, 12:14
        zagłosowałem.
        ale mobilizacja poznaniaków jest imponująca.
        • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 29.01.06, 15:40
          Gdy oddawałem głos to Poznań miał 86% a Wrocław 0%. Mam nadzieję że we
          Wrocławiu jest więcej komputerów i klikajcych :)
    • Gość: Klikamy! Mieliśmy 0% a już jest 5% ! :) Wygramy! :) IP: *.e-wro.net.pl 29.01.06, 18:23
    • Gość: as2012 Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:36
      Klikamy
      • robak_wroc Re: Euro 2012 - musimy się postarać 31.01.06, 18:38
        nie mam myszki :P
        • brrr77895235672 Re: Euro 2012 - musimy się postarać 31.01.06, 20:41
          robak_wroc napisał:

> nie mam myszki :P

Użyj Alt + Ctrl + Delete
          :)
          • robak_wroc Re: Euro 2012 - musimy się postarać 01.02.06, 00:35
            brrr77895235672 napisał:

> > nie mam myszki :P
            > Użyj Alt + Ctrl + Delete
            > :)

mowi mi wtedy "nie mozesz wylaczyc komputera - brak uprawnien"

...bo nie kazdy ma windowsa ziomus :D
    • Gość: up Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:48
      up
    • Gość: mag Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.06, 12:28
      Badzcie realistami!!!

www.lech.poznan.pl/index.php?action=news&id=3138
      W Poznaniu coś powstaje! A chęciami to jest piekło wybrukowane!!!

pozdrawiam
      • Gość: up Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 13:45
        zobaczymy...
      • Gość: 1312341241`4`4`4 Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.e-wro.net.pl 30.01.06, 16:57
        Gość portalu: mag napisał(a):

> Badzcie realistami!!!
        >
        > www.lech.poznan.pl/index.php?action=news&id=3138
        > W Poznaniu coś powstaje! A chęciami to jest piekło wybrukowane!!!
        >
        > pozdrawiam

Wy chcecie na tym organizować Euro? Nie kompromitujcie Polski!
      • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 30.01.06, 20:36
        Gość portalu: mag napisał(a):

> Badzcie realistami!!!....

Ładnie ale bądź realistą. Żaden stadion w Polsce nie nadaje się na mistrzostwa
        nawet po remoncie. Portugalczycy budowali je od zera bo obiekty muszą być
        nowoczesne i to się opłaca. Wasz stadion jest dobry na polską ligę ale nie na
        Euro.
        pozdr!
    • Gość: zx Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.06, 13:59
      Klikać klikać. I naszym władzom na ręce patrzeć, żeby nas nie wyrzucili z listy
      przypadkiem.
      • Gość: zx Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.06, 14:04
        Swoją drogą ciekawe rzeczy są w tym wniosku:
        Wrocław
        Liczba ludności w 2005 roku: 636 300 osób
        Szacunkowa liczba ludności w 2012 roku: 621 800 osób

Infrastruktura
        Plany unowocześnienia infrastruktury:
        Budowa szybkiej linii tramwajowej łączącej lotnisko z centrum miasta
        (tzn że tramwaj na nowy dwór to kwestia euro2012???)

udostępniony zostanie transport kolejowy (stacja „Kowale” znajduje się 2 km od
        stadionu, a stacja „Swojec” – 3 km od stadionu.
        (zbyt reprezentacyjne to one nie są :-((( )
        • Gość: 124124521512515235 Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.e-wro.net.pl 30.01.06, 16:58
          To już nieaktualne. Będzie nowy stadion między Maślicami i Pilczycami
        • euro2012wroclaw STADION 30.01.06, 20:38
          serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3097393.html
          Władze Wrocławia podjęły decyzję o budowie nowego stadionu piłkarskiego na 50
          tysięcy widzów. Stanie przy ul. Drzymały. Przyspieszyło ją fiasko rozmów z
          Akademią Wychowania Fizycznego w sprawie kupna Stadionu Olimpijskiego

• Gość: g Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:38
      i w gore
    • Gość: poo Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:26
      • czak.norris Re: Euro 2012 - musimy się postarać 01.02.06, 13:31
        up
        • Gość: mag Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.06, 09:23
          aleście się wrocki-klocki postarali!!!! :-) 7% - to wszystko na co stać to niemieckie miasto z
          repatryiantami zza Buga!!!!
    • czak.norris Re: Euro 2012 - musimy się postarać 02.02.06, 09:47
      up
      • Gość: lolo_de_bolo 8% klikajcie dalej (raz na 24h) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 14:35
        przegonimy Poznan!
        • Gość: mag Re: Drodzy Wrocławianie... IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.06, 15:27
          ...dlaczego walczycie z wiatrakami? Myślicie że na jakimkolwiek forum poznańskim pojawiło się tego
          typu nawoływanie? Nie! Dlaczego? Bo kazyd rozsądny człowiek wie iż poznań jest w miarę dobrze
          przygotowany do takiej imprezy jak na dzień dzisiejszy!

Przestańcie żyć złudzeniami - ME to nie fabryka monitorów LCD.

pozdrawiam!
          • euro2012wroclaw Re: Drodzy Wrocławianie... 02.02.06, 17:01
            > Myślicie że na jakimkolwiek forum poznańskim pojawiło się tego
            > typu nawoływanie?

miasta.gazeta.pl/poznan/1,36037,3133349.html
            pozdr ;)
          • euro2012wroclaw Re: Drodzy Wrocławianie... 02.02.06, 17:21
            > Bo kazyd rozsądny człowiek wie iż poznań jest w miarę dobrze
            > przygotowany do takiej imprezy jak na dzień dzisiejszy!

Wrocław lepiej :)

www.wroclaw.pl/m42432/
            "...Zdaniem przedstawicieli rządu oraz PZPN najlepszą ofertę (uwzględniając nie
            tylko stadiony, ale także hotele i komunikację) przedstawił właśnie Wrocław..."

• euro2012wroclaw Re: 9% klikajcie dalej (raz na 24h) 02.02.06, 17:02
          Re: 8% klikajcie dalej (raz na 24h)

Jest już 9% :)
          ale ja klikać nie mogę od wielu dni :)
    • Gość: maAxX Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 00:44
      No głosować;)
      • Gość: up! Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:37
        up up :)
        • euro2012wroclaw Re: Euro 2012 - musimy się postarać 04.02.06, 09:35
          Obawiam się że to już wszystko na co nas stać. Max to będzie 10% ale to i tak
          dużo w porównaniu do innych miast. Trzeba wziąć pod uwagę że u nas we Wrocławiu
          Wyborcza nie zachęcała do głosowania tak jak w Poznaniu.

Pozdrawiam oddających głosy! ;)
    • smakosz_buraka Re: Euro 2012 - musimy się postarać 04.02.06, 17:44
      Klkać każdy może trochę lepiej lub trochej gorzej :)
      • madland Re: Euro 2012 - musimy się postarać 08.02.06, 02:43
        klikać...
        • Gość: sowka Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.os1.kn.pl 08.02.06, 13:53
          klikać
          • vox7777 ZAGADKA !! 08.02.06, 14:21
            z kim się spotka nasza reprezentacja po fazie rozzgrywek grupowych???? Odp... z
            kibicami na Okęciu:-)
            • euro2012wroclaw Re: ZAGADKA !! 08.02.06, 17:06
              vox7777 napisał:

> z kim się spotka nasza reprezentacja po fazie rozzgrywek grupowych???? Odp...
              > z kibicami na Okęciu:-)

dobre :)
              • Gość: POZNAŃ PANY TO POZNAŃ BĘDZIE TO ROBIŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:54
                Dajcie sobie spokój bo ta wasza wioska się do tego nie nadaje... nawet nie macie
                drużyny w 1-ej lidze :)
                MĄDRY POLAK PRZED SZKODĄ => GŁOSUJMY NA POZNAŃ!!
                • Gość: 12312313412511341 Re: TO POZNAŃ BĘDZIE TO ROBIŁ - KUPĘ IP: *.e-wro.net.pl 09.02.06, 17:20
                  > nawet nie macie drużyny w 1-ej lidze :)

Do 2012 będziemy mieli i znów będziemy was kopać po d...
                  Przypomnicie sobie stare czasy gdy was laliśmy
                • Gość: antypyr Re: TO POZNAŃ BĘDZIE TO ROBIŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:21
                  Po pierwsze spojrz najpierw chlopcze do spisu ludnosci i zobacz kto mieszka w wiosce. Po drugie to my nie musimy sie laczyc z jakims zasciankowym klubikiem zeby przetrwac w pilkarskim srodowisku a jesienia nasz Slask wam pieknie skopie wasze pyrlandzkie d***. No i po trzecie my jestesmy lepiej przygotowani a wasz smieszny stadionik bedzie niczym w porownaniu do naszego nowiutenkiego 50-tysiecznika. VIVA Wroclaw
    • Gość: Dagger Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 01:22
      Hej hop!
    • Gość: fart Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 01:33
      i siupa!
    • Gość: :) Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.e-wro.net.pl 10.02.06, 17:09
      góra!
    • Gość: góra ;) góra /nt IP: *.e-wro.net.pl 11.02.06, 08:32
      góra!
    • Gość: góra! Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.e-wro.net.pl 14.02.06, 21:08
    • Gość: Klik Re: Euro 2012 - musimy się postarać IP: *.axelspringer.pl 17.02.06, 16:59
      Ale porazka,,, przytlaczajaca wrecz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka