Gość: Marcin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.02, 23:38 Gratulacje!!! Sam na Niego głosowałem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka6 Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 proc. 10.11.02, 23:41 jak to dobrze, ze Wrocławiem nie będzie rządzić karierowiczka, popierana przez komuchów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: 213.76.147.* 11.11.02, 10:12 zobaczymy za 4 lata jakie będą efekty???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Juz moge powiedziec. Prezydent Rafał Dudkiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 00:17 Gratulacje panie Prezydencie. Szkoda tylko ze to zwycięstwo nie było druzgoconce, ale i tak sie ciesze i podoba mi sie podejscie wyborców we Wrocławiu. Zycze powodzenia i czekam na spełnienie programu jaki pan zakładał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Juz moge powiedziec. Prezydent Rafał Dudkiewi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 00:21 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Gratulacje panie Prezydencie. Szkoda tylko ze to zwycięstwo nie > było druzgoconce jak to nie druzgocące? to jest miazga ;-) , ale i tak sie ciesze i podoba mi sie podejscie > wyborców we Wrocławiu. Zycze powodzenia i czekam na spełnienie > programu jaki pan zakładał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drong Re: Juz moge powiedziec. Prezydent Rafał Dudkiewi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 00:42 no cóż wybraliśmy kontynuację ... Lidia byłaby fajniejsza .... gdyby tak naprawdę nie była figurantką sterowaną przez krasonia, guta,bicza,berny, czajkowskiego i zuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usatysfakcjonowany Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.gaj.lanet.wroc.pl 11.11.02, 01:24 Tak oto, pomimo nadzwyczajnej mobilizacji post-komuszej machiny, pomimo niesmacznej, nachalnej reklamy oraz ekspresowych wizyt najważniejszych post-komunistycznych dygnitarzy z warszawki, twierdza Wrocław - dzięki Waszej wrocławianie postawie - OBRONIŁA SIĘ PRZED TOWARZYSZAMI Z KLUBU SIERPA I MŁOTA. A tak prawdę powiedziawszy, wyniki świadczą, że Wrocław nie jest na tym polu wyjątkiem. Towarzyszu Miler - czy to już początek końca (...) prawdziwego mężczyzny ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilga Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 01:31 A ja nie czuje sie usatysfakcjonowana. Co nie znaczy, ze Pani mialaby byc lepsza od Pana. Ot, jak napisal juz ktos - bedzie po staremu. Stare uklady, znane nazwiska, puste obietnice, republika kolesiow. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr 11.11.02, 01:38 Gość portalu: wilga napisał(a): > A ja nie czuje sie usatysfakcjonowana. a ja sie czuje wsciekly . > Ot, jak napisal juz ktos - bedzie po staremu. Stare uklady, znane nazwiska, > puste obietnice, republika kolesiow. i dalsze kradzieze ,oszukancze przetargi na lokale i pseudoremonty droog plus pani Zdrojewska w klice ,syf jednym slowem .a glupi wroclawianie jak cielaki zaglosowali na zlodziei .zawiodlem sie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilga Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 01:46 kiwas napisał: > .a glupi wroclawianie jak cielaki > zaglosowali na zlodziei .zawiodlem sie . bo dla cielakow dalej Zdroju jest krysztalowa postacia i kogo by nie firmowal, to i tak bedzie lepiej niz uklad czerwonych. A poza tym to cielaki chyba z przekory wrzucily do urn Dutka. Czas umierac. W radzie znowu Kocius - Picius, wzmiankowana zona Zdroja, radny Misiak, co u mnie w rejonei na kazdym kuble od smieci wisial, a i jak fama niesie, kolesie nie zostawia nieutulonego w zalu Jakubczaka i ciepla posadke dostanie. ...jazda bez trzymanki pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 03:00 Gość portalu: wilga napisał(a): > Czas umierac. Zawsze tylko obiecujecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 02:58 kiwas napisał: > Gość portalu: wilga napisał(a): > > > A ja nie czuje sie usatysfakcjonowana. > > a ja sie czuje wsciekly . > > > Ot, jak napisal juz ktos - bedzie po staremu. Stare uklady, znane nazwiska > , > > puste obietnice, republika kolesiow. > > i dalsze kradzieze ,oszukancze przetargi na lokale i pseudoremonty droog plus > pani Zdrojewska w klice ,syf jednym slowem .a glupi wroclawianie jak cielaki > zaglosowali na zlodziei .zawiodlem sie . Głupi to Ty jestes, co już nieraz udowodniłeś: wywalili Cię z roboty,okradli i jestes żulem.Lepszej rekomendacji nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyna Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 06:40 Gość portalu: usatysfakcjonowany napisał(a): > Tak oto, pomimo nadzwyczajnej mobilizacji post-komuszej machiny, > pomimo niesmacznej, nachalnej reklamy oraz ekspresowych wizyt > najważniejszych post-komunistycznych dygnitarzy z warszawki, > twierdza Wrocław - dzięki Waszej wrocławianie postawie - > OBRONIŁA SIĘ PRZED TOWARZYSZAMI Z KLUBU SIERPA I MŁOTA. baronowa TOWARZYSZKĄ??? znak czasów:-)))) > A tak prawdę powiedziawszy... celna samokrytyka!!! > wyniki świadczą, że Wrocław ... ...pomimo europejskich aspiracji przy wyborach odrzuca europejsko brzmiące nazwiska:-))) cyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 12:47 Gość portalu: cyna napisał(a): > Gość portalu: usatysfakcjonowany napisał(a): > > > Tak oto, pomimo nadzwyczajnej mobilizacji post-komuszej machiny, > > pomimo niesmacznej, nachalnej reklamy oraz ekspresowych wizyt > > najważniejszych post-komunistycznych dygnitarzy z warszawki, > > twierdza Wrocław - dzięki Waszej wrocławianie postawie - > > OBRONIŁA SIĘ PRZED TOWARZYSZAMI Z KLUBU SIERPA I MŁOTA. > > baronowa TOWARZYSZKĄ??? znak czasów:-)))) > > > A tak prawdę powiedziawszy... > > celna samokrytyka!!! > > > wyniki świadczą, że Wrocław ... > > ...pomimo europejskich aspiracji przy wyborach odrzuca europejsko brzmiące > nazwiska:-))) Za kilka miesięcy Lidia już nie będzie używać tego nazwiska.To był chyba jedyny zmnak jej europejskości rozumianej przez Ciebie. > > cyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin ALE LESZEK MUSIAŁ MIEĆ MINĘ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 10:39 ...jak się dowiedział, że w jego "ukochanej" Łodzi wygrał Kropiwnicki. Obserwujcie Millera uważnie, będziecie mogli dzieciom opowiadać, że widzieliście jak Premier kończy ;-) Pozdrowienia z Ziemi Obiecanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyna Re: ALE LESZEK MUSIAŁ MIEĆ MINĘ... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 11:52 Gość portalu: marcin napisał(a): > ...jak się dowiedział, że w jego "ukochanej" Łodzi wygrał Kropiwnicki. > Obserwujcie Millera uważnie, będziecie mogli dzieciom opowiadać, że > widzieliście jak Premier kończy ;-) skończył się dla mnie zupełnie gdy zobaczyłem go przy budowie ołtarza razem z prałatem Jankowskim:-))) pozdrowienia z Twierdzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyna Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 06:35 a mnie bardziej podobała się baronowa - ładna babeczka z niezłym cycem, a wygrał łysiejący od potylicy....wyborcy okazali się ślepcami:-(((( c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clin Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 10:42 Co robić..,jest kasa ,to są wyborcy.Nie od dzisiaj wiadomo: pierwszy milion trzeba ukraść! A potem ,hulaj dusza ,piekła nie ma. P.S.Ciekawe co tez pan Rafał zrobi z tą kamiennicą?Odda przyjaciołom Niemcom za długi czy nie?(za długi firmy która oficjalnie kupiła rzeczoną kamiennicę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 12:51 Gość portalu: Clin napisał(a): > Co robić..,jest kasa ,to są wyborcy.Nie od dzisiaj wiadomo: pierwszy milion > trzeba ukraść! A potem ,hulaj dusza ,piekła nie ma. > P.S.Ciekawe co tez pan Rafał zrobi z tą kamiennicą?Odda przyjaciołom Niemcom za > > długi czy nie?(za długi firmy która oficjalnie kupiła rzeczoną kamiennicę) Zainteresuj się lepiej co zrobi z Wrocławiem jako prezydent bo widze,że kompletnie Cie to nie interesuje tak samo jak Lidke,która mimo opgromnej kasy na kampanie skompromitowała się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 12:49 Gość portalu: cyna napisał(a): > a mnie bardziej podobała się baronowa - ładna babeczka z niezłym cycem, a > wygrał łysiejący od potylicy....wyborcy okazali się ślepcami:-(((( > c. Jak widać niektórzy mają inne kryteria wyboru.Musisz im wybaczyć,że zamiast wyglądu cenią inne przymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyna Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 13:43 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Gość portalu: cyna napisał(a): > > > a mnie bardziej podobała się baronowa - ładna babeczka z niezłym cycem, a > > wygrał łysiejący od potylicy....wyborcy okazali się ślepcami:-(((( > > c. > > Jak widać niektórzy mają inne kryteria wyboru.Musisz im wybaczyć,że zamiast > wyglądu cenią inne przymioty. przynajmniej byłoby na co popatrzeć!:-)) innych, poza określeniami "komuch", "nie-komuch" etc na forum nie znajduję... no i jeszcze kwestie "Żyd czy cyklista"??? a Ty i tak odtrąbisz sobie z kolesiami zwycięstwo zdalnie sterowanego gościa bez wyrazu, nie potrafiącego powiedzieć nic konkretnego nad "Czerwoną Baronową"... a miasto (patrz Urząd Miejski) działac będzie po staremu:-(( wietrzenie przydaje się czasem.... cyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 13:53 Gość portalu: cyna napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Gość portalu: cyna napisał(a): > > > > > a mnie bardziej podobała się baronowa - ładna babeczka z niezłym cyce > m, a > > > wygrał łysiejący od potylicy....wyborcy okazali się ślepcami:-(((( > > > c. > > > > Jak widać niektórzy mają inne kryteria wyboru.Musisz im wybaczyć,że zamias > t > > wyglądu cenią inne przymioty. > > przynajmniej byłoby na co popatrzeć!:-)) > innych, poza określeniami "komuch", "nie-komuch" etc na forum nie znajduję... > no i jeszcze kwestie "Żyd czy cyklista"??? > a Ty i tak odtrąbisz sobie z kolesiami zwycięstwo zdalnie sterowanego gościa > bez wyrazu, nie potrafiącego powiedzieć nic konkretnego nad "Czerwoną > Baronową"... > a miasto (patrz Urząd Miejski) działac będzie po staremu:-(( > wietrzenie przydaje się czasem.... > cyna Będzie wietrzenie!!! Dutkiewicz sam wybiera sobie viceprezydentów.Chciałbyś żeby przywiózł ich Miller w kopercie? Nie chodzi o to żeby Dutkiewicz mówił.On ma robić,nie zapominaj o tym.Ma ku temu predyspozycje.Pani Geringer nie rozróżnia nawet budżetu miasta od wieloletniego planu inwestycyjnego. Jeszcze jedna sprawa.Jak osoba z wyższym wykształceniem może szczycić sie poparciem elektryka?Zobacz także kto popierał Lidię:Warszawiacy TO JUZ PRZERABIALIŚMY.sŁOWO KOMUCH JEST SŁOWEM UNIWERSALNYM KTÓRE WYJASNIA WIELE SPRAW WIĘC NIE MAM NIC PRZECIWKO JEGO UZYWANIU.KOMUCH JAKI BYŁ KAŻDY WIDZIAŁ WIĘC PO CO DO TEGO WRACAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 14:38 Tak czytam i czytam wypociny niejakiego rafisa i nie wiem albo mu za to płacą albo jest taki głupi, że takie pierdoły wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 21:59 Gość portalu: Domi napisał(a): > Tak czytam i czytam wypociny niejakiego rafisa i nie wiem albo mu za to płacą > albo jest taki głupi, że takie pierdoły wypisuje. Nie oszukuj czytac nie umiesz bo skonczyłeś szkółkę przy PZPR ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cum-shot Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 14:16 Gość portalu: cyna napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Gość portalu: cyna napisał(a): > > > > > a mnie bardziej podobała się baronowa - ładna babeczka z niezłym cyce > m, a > > > wygrał łysiejący od potylicy....wyborcy okazali się ślepcami:-(((( > > > c. > > > > Jak widać niektórzy mają inne kryteria wyboru.Musisz im wybaczyć,że zamias > t > > wyglądu cenią inne przymioty. > > przynajmniej byłoby na co popatrzeć!:-)) > innych, poza określeniami "komuch", "nie-komuch" etc na forum nie znajduję... > no i jeszcze kwestie "Żyd czy cyklista"??? > a Ty i tak odtrąbisz sobie z kolesiami zwycięstwo zdalnie sterowanego gościa > bez wyrazu, nie potrafiącego powiedzieć nic konkretnego nad "Czerwoną > Baronową"... > a miasto (patrz Urząd Miejski) działac będzie po staremu:-(( > wietrzenie przydaje się czasem.... > cyna nie ma sie co oszukiwac to Schetyna badzie mowil Rafalkowi co ma powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Nie to zloto co sie swieci IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.11.02, 14:25 Gość portalu: cyna napisał(a): > a mnie bardziej podobała się baronowa - ładna babeczka z niezłym cycem, a > wygrał łysiejący od potylicy....wyborcy okazali się ślepcami:- (((( > c. Ciekawe jakby wygladala ,Polska gdybysmy tylko wybierali ladne babeczki z niezlym cycem. No coz wyborcy dostrzegli pewnie inne zalety - oprocz nazwiska i cyca . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZERWONA ZARAZA Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 13:09 jeszcze was dopadniemy, wrocławianie, zaatakujemy ze zdwojoną siłą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Spalona" dziupla" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 13:22 Gość portalu: CZERWONA ZARAZA napisał(a): > jeszcze was dopadniemy, wrocławianie, > zaatakujemy ze zdwojoną siłą! Nie macie nawet gdzie wrcać.Dziupla w Łodzi jest już spalona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze Re: Spalona' dziupla' IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 13:30 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Gość portalu: CZERWONA ZARAZA napisał(a): > > > jeszcze was dopadniemy, wrocławianie, > > zaatakujemy ze zdwojoną siłą! > > Nie macie nawet gdzie wrcać.Dziupla w Łodzi jest już spalona ;-) mamy nowe gniazdko. U prałata H. Jankowskiego!! hehehe!!! cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom gratulacje dla gazety, nagana dla Miejskiej Komisji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 19:21 Gratuluje szybkości, ale nie było zbyt wielką trudnością szybsze podanie wyników niż Miejska Komisja Wyborcza, gdyż tam ok. godz. 22 zrobino sobie przerwę 40 minut, gdy na korytarzu stało ok.100 osób z protokołami wyborczymi. Przerwa zakończyła się dopiero, gdy ludzie zaaczęli robić szum. Jak zwykle urzędasy miały wszystkich gdzieś. Smi byli wypoczęci, więc mogli nas trzymać tam długo(większość ludzi stojących w koejce to byli przewodniczący komisji pracujący od godz. 4.45). Gratuluje organizacji pracy w gazecie i żałuje, że takiej nie ma w urzędach. Może zmieni sie to po tych wyborach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 20:47 Znowu te same pomowienia i oskarzenia . \Czy ktos z was zdobedzie sie na podsumowanie . Zrobcie liste . Odwagi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: Stefano. Proszę bardzo. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 21:01 Na Twoją prośbę przesyłam listę wspólpracowników Komitetu wyborczego. 1. Ksiądz proboszcz. 2. Wikary. 3. Ja czyli kościelny. Proszę, żeby ta lista nie trafiła do akt "nowych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arq Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.biskupin.wroc.pl 11.11.02, 22:57 Zaje***cie!!! Gratuluje Panu prezydentowi (sobie też, bo mój głos był też jakoś się do tego przyczynił), nie bedziemy, wrocławianie, tańczyć, jak nam zaśpiewają, a pani komunistka, niech da se już spokój nawet z Wratislavią, bo chyba pora się wycofać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrzeszowianin Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.rasserver.net 12.11.02, 01:48 Gratulujemy Rafale wygranej walki, wszystkiego dobrego - wierzymy , ze dasz sobie rade w nowej, trudnej roli Prezydenta. Jestesmy z Ciebie dumni, znajomi z Ostrzeszowa- Ewa i Mirek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daszek Re: Wrocławiu! Zazdroszczę Tobie mieszkańców! IP: 62.233.217.* 12.11.02, 13:48 Zazdroszczę Wam zdrowego rozsądku i realizmu przy wyborze nowego prezydenta. Takich ludzi brakuje w największej polskiej wsi z tramwajami czyli Szczecinie. My wykopalismy sobie grób z nacjonalistą Jurczykiem. Szczecinianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Dutkiewicz - 64, Geringer d'Oedenberg - 36 pr IP: *.biuro.kom / 10.101.3.* 12.11.02, 14:24 No i co z tego, ze byliscie szybsi od Komisji Wyborczej, skoro wasza strona internetowa byla pusta. Sprawdzalem ja, sprawdzali znajomi: w dniu wyborow lokalny dodatek Wyborczej dal ciala na calej lini. Moze wasz informatyk zapil z radosci, albo z zalu za piekna Lidia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: szybsi od Komisji Wyborczej IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.11.02, 14:36 Gość portalu: miki napisał(a): > No i co z tego, ze byliscie szybsi od Komisji Wyborczej, skoro > wasza strona internetowa byla pusta. Sprawdzalem ja, sprawdzali > znajomi: w dniu wyborow lokalny dodatek Wyborczej dal ciala na > calej lini. Moze wasz informatyk zapil z radosci, albo z zalu > za piekna Lidia... Racja Miki , Gazeta chwali sie ze byla szybsza - to ja proponuje zlikwidowac komisje wyborcza niech gazeta podlicza wyniki za nich. Swego czasu pisali jak byli lepsi policji - proponuje zlikwidowac policje a gazeta niech prowadzi swoje sledztwo. Ludzie zaoszczedza. A Leszek Miller nie wie jak zaoszczedzic grosz do budzetu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia_Geringer Re: szybsi od Komisji Wyborczej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.02, 16:29 I tak jestem od was wszystkich lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś