apantera 06.02.06, 08:24 Co za zła jakość zdjęć. Takie poruszone. Co to za fotoreporter?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Bal w gimnazjum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:15 w koncu to gim nr 30 !! sam estem z tej szkoly !!:] i byly to najlepszy 3 lata w mojej edukacji !!:] pozdro dla wszystkich z tej szkoly i dla nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Bal w gimnazjum IP: *.napier.ac.uk 06.02.06, 13:48 w morde niedlugo to beda robic bale w przedszkolach bo mlodziez musi sie bawic.. w glowkach sie poprzewracalo - teraz juz nie uczy sie do matury czekajac na studniowke tylko robi sie bale i chodzi do najmodniejszych salonow fryzjerskich. sie porobilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Bal w gimnazjum IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.02.06, 14:10 Też uważam, że to przesada, żeby 14 latkowie (dobrze mówię?) bawili się na takich zabawach, gdzie panuje nastrój wieczorowy, suknie i fryzury prosto z salonów... Niech się do nauki wezmą, bo w tych głowkach to tylko trociny są i marki kosmetyków i ciuchów są!! Młodzieży, opamiętajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka Re: Bal w gimnazjum - buractwo na całego 06.02.06, 17:16 Gość portalu: Natalia napisał(a): > Też uważam, że to przesada, .... Podpisuję się pod tym. Buractwo na całego. Dzieciom trzeba wpajać inne wartości a nie wydawać setki złotych na kreację i fryzjerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K,UDYFGV Re: Bal w gimnazjum IP: 156.17.217.* 08.02.06, 08:41 USPOKUJ SWOJA TWARZ JAK DUPA ZAMKNIJ SIE I NIE MIESZAJ SIE W NIESWOJE SPRAWY JESTES DZIKA I NIE WIESZ ZE MAMY 15 LAT(NAUCZ SIE LICZYC-U NAS W SZKOLE TEGO UCZA) A POZA TYM TY MASZ TROCINY W GLOWIE NO BO TA KLASA JEST NAJLEPSZA W CALYM WROCLAWIU NIGDY NIE DALABYS SOBIE W TEJ KLASIE RADY TY STARA KROWO CO TY SOBIE MYSLISZ??!!??!!??!!??!!SMIERDZIELU. A SLONIOWSKA I MARTYNOWICZ TO JOL ZIOMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A NIE TAK JAK TY PS. ONE W TYM WYWIADZIE POWIEDZIELY COS INNEGO TO BABA WSZYSTKO POPRZEKRECALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangol Re: Bal w gimnazjum IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.02.06, 19:18 Bez przesady...bylam na tym balu i moge tylko powiedziec ze media jak zwykle wszyskto koloryzuja. Wprawdzie impreza miala charakter bardziej uroczysty, jednak w żadnym wypadku nie przypominala "wystawnej gali", a z artykulu mozna tak wywnioskowac. Uczniowie byli ubrani elegancko - chlopcy w biale koszule, dziewczyny zas w sukienki, nie uwazam jednak ze mozna to uznać za "wieczorowe kreacje prosto z wybiegow".. Polmetek rozpoczal sie polonezem, ale pozniej przypominal raczej dyskoteke nizeli bal.:] nie wydaje mi sie by w odrobinie rozrywki bylo cokolwiek zlego..jest to jedyna taka impreza w ciagu 3 lat nauki w gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S;LDUIOVHO9 Re: Bal w gimnazjum IP: 156.17.217.* 08.02.06, 08:44 MANGOL NIE JESTES SMIERDZIELEM JAK NASZA KOCHANA KOLEZANKA NATALKA TY PACHNIESZ MYDELKIEM FAFAFA KOCHAMY CIE BO MOWISZ PRAWDE ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;* Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Bal w gimnazjum 07.02.06, 19:43 Już robią bale w przedszkolach, nawet kiedyś było o tym na gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Bal w gimnazjum IP: 194.187.32.* 06.02.06, 15:59 UCZNIOWIE DO PIOR!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka Słoniowska i Martynowicz - czyja to rodzina? 06.02.06, 17:14 Słoniowska i Martynowicz - czyja to rodzina że aż w gazecie o ich balu się pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucu_s Re: Bal w gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:45 nIe zGadzAm SIe z InnYmi. jeStem uCznIem tEj sZkołY i ByŁem nA tEj ZaBAwiE i bYła suPeR:) tAki bAl tO dOskoNałY pOmySł:) pOzdRo dlA wsZysTkich zE szKoŁy i dLa nAucZyCielI:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara baba Re: Bal w gimnazjum IP: *.e-wro.net.pl 07.02.06, 19:24 Tak tak- młodzieży do książek i książeczek ( do nabożeństwa)! A bawić się będziecie na balach seniorów, gdy zostaniecie studentami uniwersytetu trzeciego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczestniczka Re: Bal w gimnazjum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.06, 19:56 Moim zdaniem to lekka przesada, takie komentarze! Byłam uczestniczką tej zabawy. Naprawde mi sie podobało. To nie był bardzo uroczysty bal, co prawda był polonez i eleganckie stroje, ale był też Dj i tańczyło sie notmalnie! Więc, myśle że nie powinno sie dawac złych komentarzy na ten temat! w końcu to sa 3 lata i zero tego rodzaju imprez. Albo jesteście zazdrośni, albo przestarzali.. teraz młodzież godzi i przyjemności i nauke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: Bal w gimnazjum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.06, 20:05 Wiecie co?? jak zwykle wszystko zostalo podkoloryzowane, bo bylam na tym balu i swietnie sie bawilam... i to byla pierwsza impreza w tym roku szkolnym- my naprawde ciężko zakuwamy(swiadczy o tym pogadanka ze mamy za malo czasu wolnego i odpedzanie nas od ksiazek)nawet szkolne dyskoteki sie w ogole nie odbywaja!! A Martynowicz i Słoniowska to moje kolezanki i nie zycze zeby ktos o nich tak mowil!!!takze podsumowujac mamy za malo rozrywki, ten bal dla mnie byl przykladem jak pozniej zachowac sie na studniowce czy na innej tego typu imprezie. Fryzury i sukienki to tradycja tego balu- wiec jezeli ktos nie chce wydawac fortuny na oprawę estetyczną, to niech lepiej na niego nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś