Dodaj do ulubionych

Bal w gimnazjum

06.02.06, 08:24
Co za zła jakość zdjęć.
Takie poruszone.
Co to za fotoreporter?.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: Bal w gimnazjum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:15
      w koncu to gim nr 30 !! sam estem z tej szkoly !!:] i byly to najlepszy 3 lata
      w mojej edukacji !!:] pozdro dla wszystkich z tej szkoly i dla nauczycieli
      • Gość: maciek Re: Bal w gimnazjum IP: *.napier.ac.uk 06.02.06, 13:48
        w morde niedlugo to beda robic bale w przedszkolach bo mlodziez musi sie
        bawic.. w glowkach sie poprzewracalo - teraz juz nie uczy sie do matury
        czekajac na studniowke tylko robi sie bale i chodzi do najmodniejszych salonow
        fryzjerskich. sie porobilo...
        • Gość: Natalia Re: Bal w gimnazjum IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.02.06, 14:10
          Też uważam, że to przesada, żeby 14 latkowie (dobrze mówię?) bawili się na
          takich zabawach, gdzie panuje nastrój wieczorowy, suknie i fryzury prosto z
          salonów... Niech się do nauki wezmą, bo w tych głowkach to tylko trociny są i
          marki kosmetyków i ciuchów są!!

Młodzieży, opamiętajcie się!
          • smakosz_buraka Re: Bal w gimnazjum - buractwo na całego 06.02.06, 17:16
            Gość portalu: Natalia napisał(a):

> Też uważam, że to przesada, ....

Podpisuję się pod tym. Buractwo na całego. Dzieciom trzeba wpajać inne wartości
            a nie wydawać setki złotych na kreację i fryzjerów.
          • Gość: K,UDYFGV Re: Bal w gimnazjum IP: 156.17.217.* 08.02.06, 08:41
            USPOKUJ SWOJA TWARZ JAK DUPA ZAMKNIJ SIE I NIE MIESZAJ SIE W NIESWOJE SPRAWY
            JESTES DZIKA I NIE WIESZ ZE MAMY 15 LAT(NAUCZ SIE LICZYC-U NAS W SZKOLE TEGO
            UCZA) A POZA TYM TY MASZ TROCINY W GLOWIE NO BO TA KLASA JEST NAJLEPSZA W CALYM
            WROCLAWIU NIGDY NIE DALABYS SOBIE W TEJ KLASIE RADY TY STARA KROWO CO TY SOBIE
            MYSLISZ??!!??!!??!!??!!SMIERDZIELU. A SLONIOWSKA I MARTYNOWICZ TO JOL
            ZIOMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A NIE TAK JAK TY
            PS. ONE W TYM WYWIADZIE POWIEDZIELY COS INNEGO TO BABA WSZYSTKO POPRZEKRECALA
        • Gość: mangol Re: Bal w gimnazjum IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.02.06, 19:18
          Bez przesady...bylam na tym balu i moge tylko powiedziec ze media jak zwykle
          wszyskto koloryzuja. Wprawdzie impreza miala charakter bardziej uroczysty,
          jednak w żadnym wypadku nie przypominala "wystawnej gali", a z artykulu mozna
          tak wywnioskowac. Uczniowie byli ubrani elegancko - chlopcy w biale koszule,
          dziewczyny zas w sukienki, nie uwazam jednak ze mozna to uznać za "wieczorowe
          kreacje prosto z wybiegow".. Polmetek rozpoczal sie polonezem, ale pozniej
          przypominal raczej dyskoteke nizeli bal.:] nie wydaje mi sie by w odrobinie
          rozrywki bylo cokolwiek zlego..jest to jedyna taka impreza w ciagu 3 lat nauki
          w gimnazjum
          • Gość: S;LDUIOVHO9 Re: Bal w gimnazjum IP: 156.17.217.* 08.02.06, 08:44
            MANGOL NIE JESTES SMIERDZIELEM JAK NASZA KOCHANA KOLEZANKA NATALKA TY PACHNIESZ
            MYDELKIEM FAFAFA KOCHAMY CIE BO MOWISZ PRAWDE ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*
        • tomek854 Re: Bal w gimnazjum 07.02.06, 19:43
          Już robią bale w przedszkolach, nawet kiedyś było o tym na gazecie.
    • Gość: matt Re: Bal w gimnazjum IP: 194.187.32.* 06.02.06, 15:59
      UCZNIOWIE DO PIOR!!!!!!!!!!!!
    • smakosz_buraka Słoniowska i Martynowicz - czyja to rodzina? 06.02.06, 17:14
      Słoniowska i Martynowicz - czyja to rodzina że aż w gazecie o ich balu się
      pisze?
    • Gość: pucu_s Re: Bal w gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:45
      nIe zGadzAm SIe z InnYmi. jeStem uCznIem tEj sZkołY i ByŁem nA tEj ZaBAwiE i
      bYła suPeR:) tAki bAl tO dOskoNałY pOmySł:) pOzdRo dlA wsZysTkich zE szKoŁy i
      dLa nAucZyCielI:)
      • ts2 Re: Bal w gimnazjum 07.02.06, 00:57
        w zeszycie też tak piszesz? :>
        • Gość: stara baba Re: Bal w gimnazjum IP: *.e-wro.net.pl 07.02.06, 19:24
          Tak tak- młodzieży do książek i książeczek ( do nabożeństwa)! A bawić się
          będziecie na balach seniorów, gdy zostaniecie studentami uniwersytetu trzeciego
          wieku.
          • Gość: Uczestniczka Re: Bal w gimnazjum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.06, 19:56
            Moim zdaniem to lekka przesada, takie komentarze! Byłam uczestniczką tej
            zabawy. Naprawde mi sie podobało. To nie był bardzo uroczysty bal, co prawda
            był polonez i eleganckie stroje, ale był też Dj i tańczyło sie notmalnie! Więc,
            myśle że nie powinno sie dawac złych komentarzy na ten temat! w końcu to sa 3
            lata i zero tego rodzaju imprez. Albo jesteście zazdrośni, albo przestarzali..
            teraz młodzież godzi i przyjemności i nauke!
    • Gość: mara Re: Bal w gimnazjum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.06, 20:05
      Wiecie co?? jak zwykle wszystko zostalo podkoloryzowane, bo bylam na tym balu i
      swietnie sie bawilam... i to byla pierwsza impreza w tym roku szkolnym- my
      naprawde ciężko zakuwamy(swiadczy o tym pogadanka ze mamy za malo czasu wolnego
      i odpedzanie nas od ksiazek)nawet szkolne dyskoteki sie w ogole nie odbywaja!!
      A Martynowicz i Słoniowska to moje kolezanki i nie zycze zeby ktos o nich tak
      mowil!!!takze podsumowujac mamy za malo rozrywki, ten bal dla mnie byl
      przykladem jak pozniej zachowac sie na studniowce czy na innej tego typu
      imprezie. Fryzury i sukienki to tradycja tego balu- wiec jezeli ktos nie chce
      wydawac fortuny na oprawę estetyczną, to niech lepiej na niego nie idzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka