Dodaj do ulubionych

JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAWSKIE?

06.02.06, 10:56
Jak w temacie bede jechac z czestochowy potrzebuje sie dostac na BIELANY
WROCLAWSKIE jade do WROCLAWIA pierwszy raz prosze o pomoc z gory dziekuje :-))))
Obserwuj wątek
    • Gość: an Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW IP: *.ribeamt.dk 06.02.06, 11:06
      Propozycja dojechac do Opola, nastepnie szybko autostarda, ewntualnie Gierkowka
      do Katowic i potem autostrada, chyba dalej, ale szybciej
    • piast9 Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW 06.02.06, 11:07
      bakteria82 napisała:

> Jak w temacie bede jechac z czestochowy potrzebuje sie dostac na BIELANY
      > WROCLAWSKIE jade do WROCLAWIA pierwszy raz prosze o pomoc z gory dziekuje :-)))
      Śmigaj w stronę Opola, potem na A4 w stronę Wrocławia. Na węźle bielańskim
      zjeżdżasz na trasę E261 w stronę Świdnica, Lubawka, jeżeli chodzi Ci o centrum
      handlowe (które jest 300m po zjechani z autostrady), lub na E67 w stronę
      Kłodzka, jeśli chodzi Ci o samą miejscowość Bielany Wrocławskie.
      • Gość: m Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:10
        Chodzi mi o ulice RYŻOWĄ nie o centrum handlowe jak bede jechac trasa to mam nie
        zjezdzac na Wroclaw tylko na KłODZKO?moglbys mi to dokladnie wytlumaczyc i co
        potem jak bede jechac na Kłodzko to gdzie dalej jechac caly czas prosto i dojade
        do Bilean???sorry ze tak pytam ale w zyciu nie bylam we Wroclawiu i wogole nie
        znam topografi miasta z gory wielkie dzieki za odp
        • Gość: daniel Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.02.06, 11:51
          Nie możesz zjechac na Wrocław tylko musisz kierowac sie na Klodzko/ Kudowe
          Zdrój.
          Kiedy sie wybierasz do Wroclawia?
        • piast9 Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW 06.02.06, 18:10
          Gość portalu: m napisał(a):

> sorry ze tak pytam ale w zyciu nie bylam we Wroclawiu i wogole nie
          > znam topografi miasta z gory wielkie dzieki za odp
          Bielany Wrocławskie to jest miejscowość położona POZA granicami Wrocławia.
          Autostrada przebiega własnie pomiędzy Wrocławiem a Bielanami. Z węzła zjeżdżasz
          na Kłodzko, przejeżdżasz skrzyżowanie ze światłami, i już są Bielany Wrocławskie.

Ryżową na Bielanach będziesz już misiała znaleźć pytając przygodnych tubylców.

Mapa by Ci się przydała.
          • Gość: dach3 Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 06.02.06, 18:27
            www.arch-e.com/bielany/foto/mapka.jpg
            Przyjemnego pobytu.
            • Gość: dach3 Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 06.02.06, 18:30
              Strzałką zaznaczone nowe osiedle. Twoja ul. Ryżowa troszkę wyżej.
              Pozdrwaiam
          • Gość: marzena Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:59
            Baaaaaaaaaaaaardzo dziekuje juz wszystko wiem :-) ulice znajde bez problemu
            jeszcze raz wielkie dzieki :-)
    • Gość: ALA WAL OD RAZU DO BERLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:52
      CALY CZAS PROSTO I ZATRZYMAJ SIE W BERLINIE. TAM NAPRAWDE MOZNA ZROBIC ZAKUPY.
      • Gość: marzena Re: WAL OD RAZU DO BERLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:25
        zawsze znajdze sie jakis "bardzo madry forumowicz "w tym wypadku
        forumowiczka...w kazdym razie dziekuje za wszystkie odp bardzo mi to pomoze :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka