Dodaj do ulubionych

Śląsk na Olimpijskim - złotówka od kibica

IP: *.mynow.co.uk 08.02.06, 22:13
ale lipa
Obserwuj wątek
    • Gość: Vivaldi Re: Śląsk na Olimpijskim - złotówka od kibica IP: *.wroclaw.mm.pl 08.02.06, 22:41
      Jeśli ktos wie, to prosiłbym o informację, ile "szanowna" AWF zażyczyła sobie
      za grę POLARU na OLIMPIE. Z tego co do mnie doszło z prasowych informacji to za
      czapke gruszek alechciałbym się upewnić. Może dziennikarze będą mieli taką
      informację? Wydaje mi się że SLASK chcą wydoić.
    • Gość: wks Re: Śląsk na Olimpijskim - złotówka od kibica IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 01:06
      miejsce sląska jest na oporowskiej,a ten stadion już samym wyglądem przypomina
      truposza przemęczymy sie tam i nigdy więcej olimpijskiego!!!
      • Gość: desperados Re: Śląsk na Olimpijskim - złotówka od kibica IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 09.02.06, 06:33
        Ty wks? A Ty co? wyrocznia jakas czy co? Slask na Olimpijskim swietna sprawa.
    • Gość: ian Re: Śląsk na Olimpijskim - złotówka od kibica IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 10:37
      to jak nikt nie przyjdzie zaoszczędzimy klubowi pieniędzy
      • plxpl Re: Śląsk na Olimpijskim - złotówka od kibica 09.02.06, 10:49
        Chodzilbym, nawet chetnie. Ale boje się dostac po głowie lub nasłuchac sie
        chamskiego belkotu wrocławskiej dresiarni...
        • Gość: oko Re: Śląsk na Olimpijskim - złotówka od kibica IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.02.06, 19:42
          Ale ciebie nikt nie chce na stadionie...Sa małe dzieci starsi panowie co maja
          juz pod 80 ...kobiety...ale dobra zawsze znajdzie jeden kretyn co boi sie wyjsc
          z domu
    • Gość: Apasz nie narzekaj ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 11:29
      Z londynu to rzeczywiscie masz kawałek ;)
      ale z ND to nie jest az tak strasznie bedzie weselej po drodze ;)

pozdro dla ekipy w londonie :)
    • Gość: k. Re: Śląsk na Olimpijskim - złotówka od kibica IP: 195.20.110.* 09.02.06, 11:52
      jeżeli już grać na Olimipijskim, to tylko przy sztucznym świetle. Wtedy można
      wybrać korzytsniejsze godziny do oglądania meczu dla wszytkich kibiców. Ponadto
      mroki nocy ukryją obskurny obraz tego stadionu ;-)
    • Gość: bl Re: Śląsk na Olimpijskim - złotówka od kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:03
      ljl.jh;jh
    • Gość: Jack Jestem za... IP: 213.77.10.* 09.02.06, 13:19
      Jestem za, bo oczywiście Oporowska to Oporowska, ale może w końcu zobaczę mój
      ukochany klub przy Swiatełku, np z Jagiellonią i Widzewem, już czuję klimat,
      15tys. A poza tym chyba lepiej remontować teraz Oporowską wykorzystując kaskę z
      UE, a nie potem jak będzie trzeba grać w ekstraklasie, to dopiero gorączkowo
      starać się o licencję, będzie dobrze.POzdro dla wszystkich kibiców i sympatyków
      Śląska
    • Gość: Chris Wielki Slask na Wielkim Stadionie IP: *.hsd1.nj.comcast.net 10.02.06, 02:34
      Slask do I-szej ligi! Na Olimpijskim graja cienie waszych wielkich poprzednikow!
      Tutaj WKS zdobyl Mistrzostwo i wice-mistrzostwo (Erlich w ostatniej minucie w
      meczu z Lechem). Gdyby Slask gral z Wisla w 82-gim na Olimpijskim a nie na
      Oporowskiej bylby Mistrzem dwa razy. Na Olimpijskim gral Slask ktory z
      godnoscia reprezentowal Dolny Slask i cala Polske w Europie (Liverpool.
      Naploli, Borusia, Dynamo Moskwa, Real S)! Na Oporowskiej gra Slask
      reprezenujacy lumpenproletariat!!!! Zreszta w ostatnich 10-ciu latch
      najwspanialszy mecz na Oporowskiej rozegral Polar eliminujac Widzew.

WKS SLASK!!!!!!!!!!!!
    • Gość: aero Re: Śląsk na Olimpijskim - złotówka od kibica IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.02.06, 04:01
      Jezeli 1 zl od kibica, to jaka to jest cena? jak za darmo. Sprawiedliwy uklad..
      jak przyjdzie malo osob, to Slask nie poplynie z kasa. Co narzekacie?

A co do wygladu.. to jestem pesymista i podejrzewam, ze jak wrocimy w nast
      sezonie na Oporowska zastaniemy podobny syf jaki jest dzis.
      Nie wierze... w moim umysle juz sie zakorzenila taka mysl, wizja, ze nigdy na
      Oporowskiej nie bedzie ladnie. To bardzo zle podejscie, ale sie boje, ze moj
      sceptycyzm jest uzasadniony ;)
      pozdro

hej Slask!
      • Gość: dzialacz Ślonsk zagra w polkowicach IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.02.06, 09:46
        haha ... to gracie w polkowicach , a możre GAWIN ?????????????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka