Dodaj do ulubionych

DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 15:12
PRZYPOMINAM SOBIE JAK KIEDYŚ SZEDŁEM PO NASZYM PIEKNYM RYNECZKU I PRZYGLĄDAŁEM
SIE LUDZIOM KTÓRYM NIE WYSZŁO W ZYCIU BĄDZ NIE CHCIELI ŻYC TAK JAK WSZYSCY
PRZYSTOSOWUJĄC SIĘ DO SWIATA,MIESZKAĆ POD DZACHEM ZAŁOŻYĆ RODZINE CZY CHOCIAŻBY
CHODZIC DO SZKOŁY,CO MNIE ZADZIWIŁO TO TO ,ŻE NIE WIDZIAŁEM NA ICH TWARZACH
CIERPIENIA CZY CHIOCIAŻBY SMUTKU, A WRĘCZ PRZECIWNIE ICH TWARZE WYRÓŻNIAŁY SIE
TYM ,ZE BYŁY ZAWSZE UŚMIECHNIĘTE,CZEŚĆ Z NICH PODCHODZI DO PRZECHODNIÓW I
PYTAJĄ NAJCZEŚCIEJ CZY NIE MA PAN ,PANI PARE GROSIKÓW ZAUWAŻYŁEM ,ŻE PRAWIE
WSZYSCY NIGDY NIE KŁAMIĄ MOWIĄ PRAWDĘ ,ŻE ZBIERAJĄ NA PIWO BĄDZ WINO ,GDY SIĘ
IDZIE Z KOBIETĄ NAJCZĘŚCIEJ MÓWIĄ NA ROZCHODNE ZDANIE -STOSUNKOWO DOBREJ
NOCY ,I UŚMIECHAJĄ SIE WIEDZĄC ,ŻE RÓŻNIE MOŻNA TO ZDANIE
ZINTERPRETOWAĆ,SMIESZY MNIE TO ,ŻE NAWET CI LUDZIE WPADAJĄ W RÓZNEGO RODZAJU
STEEROTYPY, TE SAME ZDANIA KLUCZE KTÓRE MAJĄ SPOWODOWAĆ OKREŚLONĄ REAKCJE ABY
KTOŚ TAM DAŁ ABYM SIE SPODOBAŁ MOJĄ SZCZEROŚCIĄ LUB ORYGINALNYM
TEKSTEM ,NAJGORZEJ ZE ORYGINALNE TEKSTY STAŁY SIĘ JUŻ TAK POPULARNE ,ZE APELUJE
DO WSZYSTKICH O ICH ZMIANE,PROSZE ABYŚCIE WY MAŁO KONFORMISTYCZNE LUDZIKI NIE
BYLI JAK MY STEREOTYPOWI, PRACA DOM ,ITD,JUTRO OPOWIEM WAM HISTORIĘ PEWNEGO
NARKOMANA KTÓREGO POZNAŁEM JAKIEŚ 2 LATA TEMU.OD PARU MIESIĘCY GO NIE WIDUJE
ALE WYDAJE MI SIE ,ZE JEST W JAKIMŚ OŚRODKU,ALBO JUŻ NIE ZYJE A,ALE TO JUTRO,
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 15:15
      co to ma być?
    • repo Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI 09.10.01, 15:22
      Cóż, chyba sili się na oryginalność. Już raz wypowiadał się na temat zazdrości,
      choć mocno sfrustrowany, kilka uwag ma trafnych...
    • Gość: spec Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 15:23
      ten gość chyba nie chce wysyłać tego codziennie?
      co?
      • Gość: Jureek Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI IP: 62.8.156.* 09.10.01, 16:11
        Gość portalu: spec napisał(a):

> ten gość chyba nie chce wysyłać tego codziennie?
        > co?

A jaki masz z tym problem? Czy ktoś każe Ci to czytać?
        Według mnie facet pisze szczerze i wprost, czytam to z zainteresowaniem.
        Jurek
        • Gość: spec Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 19:32
          > A jaki masz z tym problem? Czy ktoś każe Ci to czytać?

racja - nikt nie każe mi tego czytać, ALE...
          luc bardzo trafnie wypunktował to czego nie zawarłem w poprzedniej wypowiedzi
    • Gość: hen Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI IP: 156.17.85.* 09.10.01, 16:05
      Gość portalu: WPROST napisał(a):

> PRZYPOMINAM SOBIE JAK KIEDYŚ SZEDŁEM PO NASZYM PIEKNYM RYNECZKU I PRZYGLĄDAŁEM
      > SIE LUDZIOM KTÓRYM NIE WYSZŁO W ZYCIU BĄDZ NIE CHCIELI ŻYC TAK JAK WSZYSCY
      > PRZYSTOSOWUJĄC SIĘ DO SWIATA,MIESZKAĆ POD DZACHEM ZAŁOŻYĆ RODZINE CZY CHOCIAŻBY
      >
      > CHODZIC DO SZKOŁY,CO MNIE ZADZIWIŁO TO TO ,ŻE NIE WIDZIAŁEM NA ICH TWARZACH
      > CIERPIENIA CZY CHIOCIAŻBY SMUTKU, A WRĘCZ PRZECIWNIE ICH TWARZE WYRÓŻNIAŁY SIE
      > TYM ,ZE BYŁY ZAWSZE UŚMIECHNIĘTE,CZEŚĆ Z NICH PODCHODZI DO PRZECHODNIÓW I
      > PYTAJĄ NAJCZEŚCIEJ CZY NIE MA PAN ,PANI PARE GROSIKÓW ZAUWAŻYŁEM ,ŻE PRAWIE
      > WSZYSCY NIGDY NIE KŁAMIĄ MOWIĄ PRAWDĘ ,ŻE ZBIERAJĄ NA PIWO BĄDZ WINO ,GDY SIĘ
      > IDZIE Z KOBIETĄ NAJCZĘŚCIEJ MÓWIĄ NA ROZCHODNE ZDANIE -STOSUNKOWO DOBREJ
      > NOCY ,I UŚMIECHAJĄ SIE WIEDZĄC ,ŻE RÓŻNIE MOŻNA TO ZDANIE
      > ZINTERPRETOWAĆ,SMIESZY MNIE TO ,ŻE NAWET CI LUDZIE WPADAJĄ W RÓZNEGO RODZAJU
      > STEEROTYPY, TE SAME ZDANIA KLUCZE KTÓRE MAJĄ SPOWODOWAĆ OKREŚLONĄ REAKCJE ABY
      > KTOŚ TAM DAŁ ABYM SIE SPODOBAŁ MOJĄ SZCZEROŚCIĄ LUB ORYGINALNYM
      > TEKSTEM ,NAJGORZEJ ZE ORYGINALNE TEKSTY STAŁY SIĘ JUŻ TAK POPULARNE ,ZE APELUJE
      >
      > DO WSZYSTKICH O ICH ZMIANE,PROSZE ABYŚCIE WY MAŁO KONFORMISTYCZNE LUDZIKI NIE
      > BYLI JAK MY STEREOTYPOWI, PRACA DOM ,ITD,JUTRO OPOWIEM WAM HISTORIĘ PEWNEGO
      > NARKOMANA KTÓREGO POZNAŁEM JAKIEŚ 2 LATA TEMU.OD PARU MIESIĘCY GO NIE WIDUJE
      > ALE WYDAJE MI SIE ,ZE JEST W JAKIMŚ OŚRODKU,ALBO JUŻ NIE ZYJE A,ALE TO JUTRO,

No i po co tak krzyczeć? Drogi WPROST, zachęcam abyś jak najwięcej pisywał na
      forum gazety, Twoje spostrzerzenia najlepiej będzie gromadzić w jednak w jednym
      wątku. Pozdrowienia.
      • Gość: hrabiaa Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 16:27
        Chodząc po rynku nie zauważyłem tych sfrustrowanych twarzy. Wszędzie szpan i
        szpan.
    • Gość: luc Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI IP: *.cen.brad.ac.uk 09.10.01, 16:45
      Kurcze blade, to lekka przesada, po pierwsze po kiego wszystko napisane DUZA
      czciona, po drugie to forum a nie blog, a po trzecie jesli to ma byc dziennik
      to powinien opisywac przezycia z ostatniego dnia, a nie rozne refleksje na
      temat codziennosci. Tytul moglby byc 'Zebracy na rynku' i spokojnie wiecej
      mowilby o tresci notki. Dla mnie to zwracanie na siebie uwagi na chama.
    • diabelek! Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI 09.10.01, 17:35
      no tak
      dlaczego apelujesz do żebraków z rynku?
      sądzisz że cię przeczytają i ich PR opracują nowe orginalne texty?
      • Gość: abecadło Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 19:36
        Wprost czy możesz pisać małymi literami? Nie jesteśmy ślepi.
        • Gość: Birbant Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 20:30
          Widzę wreszcie lekkie poruszenie.Coś się zaczyna dziać.Bardzo dobrze bo już był
          smutek w kopalni cynku.
          • Gość: WPROST Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 14:42
            Dziękuje wszystkim za wypowiedzi było ich wiecej nagatywnych niż pozytywnych,
            dlatego przepraszam wszystkich jak kogoś uraziłem moim pisaniem,troche na siłe
            nachalnym ,ale było to zamierzone.Myslałem ,że poopisuje tutaj kilka fajnych
            histori z mojego życia a uwierzcie ,że znam ich dużo, ale ,że spotkało sie to z
            negatywnymi reakcjami dlatego dwidzenia wszystkim ,opowiadać to moge swoim
            dzieciom , zrozumiałem to.Do nie zobaczenia Forum to nie miejsce na opowiadanie
            historyjek i to w tak prowokacyjny sposób.
            • Gość: Jureek Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI IP: 62.8.156.* 10.10.01, 17:01
              Eee tam, WPROST. Obrażasz się od razu jak jakaś primadonna. Na forum już tak jest, że jedni piszą,
              mniej lub bardziej szczerze, a inni z kolei tylko dowalać się lubią - jak w życiu.
              Masz coś ciekawego do opowiedzenia, to opowiadaj, a nie rezygnuj tak szybko. Ja tam przynajmniej
              czytałem Twoje teksty z zainteresowaniem. Było to coś świeżego na tym forum.
              Jurek
              • repo Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI 10.10.01, 17:45
                No właśnie, napisz, co obiecałeś Wprost, tylko normalną czcionką. Nie daj się
                długo prosić.
                • Gość: luc Re: DZIENNIK-DZIEŃ DRUGI IP: *.cen.brad.ac.uk 10.10.01, 19:36
                  Heh jestem ciekawy czy to kolejna prowokacja. Cos w stylu, 'wystarczy ze
                  zrezygnuje, a wszyscy od razu zmieniaja zdanie'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka