Dodaj do ulubionych

odsysanie tłuszczu

IP: 194.146.219.* 18.02.06, 22:38
gdzie we Wrocłwiu wykonuje sie ten zabieg i czy ktoś ma doświadczenie z tym
związane?
BB
Obserwuj wątek
    • Gość: kormoran Re: odsysanie tłuszczu IP: 80.68.236.* 21.02.06, 09:16
      • Gość: Sara odsysanie tłuszczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 00:24
        Czy wszyscy są szczupli?Pomóżcie!
        • elkah Re: odsysanie tłuszczu 23.08.06, 22:21
          www.multimedica.com.pl
        • Gość: konsultant Re: odsysanie tłuszczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 08:20
          a po co odsysać tłuszcz? tak nie pozbędziesz się problemu... a jak znów
          zaczniesz tyć?
          nie lepiej po prostu schudnąć? zdrowo?
    • Gość: ania Re: odsysanie tłuszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:23
      kiedyś zajmował sie tym. dr Władysław, czy Włodzimierz Sidorowicz, miał gbinet
      na Lipowej, ale teraz na pewno juz tam nie przyjmuje. Parę lat temu liposukcję
      robił wzorowo
    • Gość: ania Re: odsysanie tłuszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:24
      z drugiej strony w prywatnych rozmowach Sidorowicz mówił, że nie zrobiłby
      liposukcji własnej żonie czy córce, więc może należy się nad tym zastanowić...
    • kate-abram Re: odsysanie tłuszczu 12.10.15, 19:49
      A czy ktoś poleci mi klinikę ze Szczecina?
    • kamila.majj Re: odsysanie tłuszczu 13.10.15, 19:03
      Ja byłam w klinice Art Medical Center i polecam. Efekt niesamowity, oczywiście po dojściu do siebie, bo musisz się przygotować na niesamowity ból, a w tej klinice się wszystkiego dowiesz.
    • ania_nie_hania Re: odsysanie tłuszczu 18.05.16, 20:57
      a nie lepiej byloby nie od razu tak drastycznie? dieta, cwiczenia, jakies zabiegi ujedrniajace skore? sama po serii zabiegow kriolipolizy w mad clinic widze ogromna roznice w cm ;) bryczesy i boczki praktycznie zniknely i bardziej sie sobie podobam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka