Gość: bb IP: 194.146.219.* 18.02.06, 22:38 gdzie we Wrocłwiu wykonuje sie ten zabieg i czy ktoś ma doświadczenie z tym związane? BB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sara odsysanie tłuszczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 00:24 Czy wszyscy są szczupli?Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant Re: odsysanie tłuszczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 08:20 a po co odsysać tłuszcz? tak nie pozbędziesz się problemu... a jak znów zaczniesz tyć? nie lepiej po prostu schudnąć? zdrowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: odsysanie tłuszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:23 kiedyś zajmował sie tym. dr Władysław, czy Włodzimierz Sidorowicz, miał gbinet na Lipowej, ale teraz na pewno juz tam nie przyjmuje. Parę lat temu liposukcję robił wzorowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: odsysanie tłuszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:24 z drugiej strony w prywatnych rozmowach Sidorowicz mówił, że nie zrobiłby liposukcji własnej żonie czy córce, więc może należy się nad tym zastanowić... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-abram Re: odsysanie tłuszczu 12.10.15, 19:49 A czy ktoś poleci mi klinikę ze Szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.majj Re: odsysanie tłuszczu 13.10.15, 19:03 Ja byłam w klinice Art Medical Center i polecam. Efekt niesamowity, oczywiście po dojściu do siebie, bo musisz się przygotować na niesamowity ból, a w tej klinice się wszystkiego dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_nie_hania Re: odsysanie tłuszczu 18.05.16, 20:57 a nie lepiej byloby nie od razu tak drastycznie? dieta, cwiczenia, jakies zabiegi ujedrniajace skore? sama po serii zabiegow kriolipolizy w mad clinic widze ogromna roznice w cm ;) bryczesy i boczki praktycznie zniknely i bardziej sie sobie podobam ;) Odpowiedz Link Zgłoś