Gość: anonim Może życie jest snem a śmier przebudzeniem?! IP: *.e-wro.net.pl 03.03.06, 18:13 Znam rodzinę Dominika, znałam Dominika od urodzenia, wychowaliśmy się na jednym podwórku!Jestem od niego o trochę starsza ale zawsze pamiętac będę jego wesołą buzię i jak potrafił rozbawic towarzystwo na podwórku!!Pamiętam każdego sylwestra jak jego tato razem z nim i starszym rodzenstwem urzadzali na podworkowym boisku pokazy petard i sztucznych ogni...Uszanujmy rodziców bo to była bardzo kochająca się rodzina!!!Wiem jak rodzice teraz bardzo cierpią!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(tęsknimy Re: Może życie jest snem a śmier przebudzeniem?! IP: *.e-wro.net.pl 04.03.06, 09:24 Grzesiu Dominiku[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( tesknimy Re: Może życie jest snem a śmier przebudzeniem?! IP: *.e-wro.net.pl 10.03.06, 23:29 już 3 tydzień bez dwóch wspaniałych ludzi:( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xYz Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 20:39 Może ten będzie lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka:( Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 11.03.06, 11:49 Kochamy was smutno bez was :( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 11.03.06, 11:55 Dominik i [*]Grzesiek na zawsze w Naszej pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(:(:(:(:( Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 11.03.06, 11:59 Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [*] Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 11.03.06, 23:28 nie wierze nie wierze ze ich to spoykało:(:( pysiek dominik [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załaamana Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 12.03.06, 13:16 tak smutno bez was:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(:( Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 13.03.06, 22:42 gdy przejezdzam przez tamto miejsce to az mi ich szkoda:( chodz ich nie znałam tak dobrze Dominiki Grzesiek[*] Tyle zycia bylo przed nimi Śpieszmy sie kochac ludzi tak syzbko odchodza!:( Wyrazy współczucia dla rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 15.03.06, 14:25 naprwde smutno bez nich :( Pysiek Dominik[*] To jest straszne dalej nie moge uwierzyć;(:( Wyrazy wspołczucia dla rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanko Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.mad.wroc.pl / *.madcomputers.pl 15.03.06, 19:34 A kim są dwaj pozostali pasażerowie tego auta? Co z nimi? Ile mają lat i jak się czują? Co z nimi? Pozdrawiam i łączę sie z smutku z rodzicami chłopaków, którym zabrakło szczęscia żeby wyjsć z tego cało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blo Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:55 a czy to ważne kim są.. mają się dobrze <o ile można się mieć dobrze po takiej tragedii> ważne że zyją ... Choć niestety nie wszyscy mieli tyle szczęścia :((( PYSIEK DOMINIK dZiŚ mija juz miesią od tej tragedii :( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla mnie tak! Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.madcomputers.pl 24.03.06, 07:54 Dla mnie to ważne, bo nie mieszkam teraz w Polsce, ale jestem z Wrocławia i to właśnie z okolic Nowego Dworu, znam tam sporo osób i chciałem się dowiedzieć, czy to nie ktos z moich znajomych. Ci chłopcy też byliw wieku 18, 19 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ból:( Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 25.03.06, 16:17 ... :( płakać się chce gdy nie ma juz WAS :( KOCHAMY WAs:* [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska_ Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 01.04.06, 20:12 Tak Dziwnie Bez Was------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( 2 Miesiące:( Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 17.04.06, 10:35 JuŻ DZIS MIJA 2 MIESIACE :( BoŻe DAJ NAM MOment Bo Życie To Chwila DOMINIK PYSIEK[*] :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_ Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 17.04.06, 21:41 Mineły 2 miesiace a dalej sie niechce wierzyc :( DOMINIK :( Pysiek [*] Na Zawsze w Mojej PAMIECI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 01.05.06, 21:48 "Nie nam jest dane sadzic" bo i my " sadzeni bedziemy" Polska to kraj katolicki ,chrzescijanski - szkoda że tak mało tu takich. GRZESIU DOMINIKU BRAKUJE MI WAS :( Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy .. Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dzwięk troche niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widziec naprawde zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzec kochamy wciąż za mało i stale za późno [*] NAPRAWDE SZKODA :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 01.05.06, 21:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 01.05.06, 21:54 Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiac o miłosci czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 17.05.06, 18:56 Dominik Grzsiek[*] Dzis 3 miesiac jak nie ma was........ Czas nie leczy ran tylko przyzwyczaja do bólu... KOCHAM WAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(Bol Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 27.05.06, 18:01 tak sobie czytam te komentarze i zastanawiam sie kto wam dał prawo do osądzania Wielcy Polacy-Bogowie ktorzy potrafia zapewne oceniac wszystkich tylko nie siebie A teraz pozostało mi jedynie twoje zdjęcie Luty, nasza ostatnia rozmowa Wszystko sypie się łatwiej niż uschnięte kwiaty Teraz kiedy siedzę w domu sama ,tęsknota niszczy mój świat Żegnaj!!!!!!!!!! Teraz tylko został smutek żal Ból i pamieć po Was :( Kocham WAS mocno:*[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( [* ] 4 [*] Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 17.06.06, 13:44 Grześ Dominik[*] brak słów... :( Tęsknie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.I.P Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 02.07.06, 18:01 Kochani kazdy tu ocenia Naszych Zmarłych Kolegów... Negatywnie jak i pozytywnie.. Dziekujemy za miłe słowa.. Dziwi mnie tylko jedno czemu oceniacie jak nie wiecie co tak naprawde sie stało Tak jest i chybba juz pozostanie Ci co uwazaja ze to wina rodzicow jak i rodziny to musze wam powiedziec ze jestes w bledzie.. Spieszmy sie Kchac LUdzi tak Szyko Odchodza... Czas Nie Leczy Ran Tylko Przyzwyczaja do Bólu... R.I.P DOMINIK GRZESIEK[*] kochammm Was jEST TAK ŹLE.. :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5 [*] [*] Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 17.07.06, 08:41 dzis mija 5 miesiescy :( Dominik Grzesiu[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Czy to obudzi kogos? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.07.06, 09:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=510&w=44941476&a=45319603 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama ci wspolczuje Re: Czy to obudzi kogos? IP: *.e-wro.net.pl 17.07.06, 18:12 Czlowieku ty wiesz co szkoda slow ja ci wspolczuje bo postaw sie w sytuacji rodziny zapewne bys tak nie pisal rozumnie ze nazywa sie bandyta drogowym os ktora wsiada do auta po alkoholu... ten wypadek mogl sie zdazyc kazdemu.. nawet kierowcy ktory ma prawko 40 lat wy myslicie ze tylko maolaci powoduja wypadki;/;/ RIP Kocham WAs MONisiaa [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwa tragedia Re: Czy to obudzi kogos? IP: *.madcomputers.pl 18.07.06, 14:06 To prawda, że większość ludzi, którzy tu piszą nie ma pojęcia co stało się naprawdę i jaka była przyczyna, ale skoro juz się stało, to ni eco się wymądrzać i potępiać. Ponieśli karę najwyższą z możliwych i nie nalezy tego faktu w ogóle komentować. Trzeba uszanowac zmarłych i ich rodziny, a jeśłi kogos na to nie stać, to niech ma chociaz na tyle przyzwoitości, zeby w ogóle się nie odzywać. Ciekawi mnie jak się mają osoby, które przezyły wypadek. Żadna z nich chyba nie odwiedziła tego forum, a przynajmniej nie udzieliła sie na nim. Mam nadzieję, ze mimo wszystko bedziecie potrafili normalnie żyć. Pozdrawiam serdecznie, a tym, którym nie udało się z tego wyjść :-( - no cóż - tak widocznie miało być. Wielka szkoda kązdego życia, zwłaszcza tak młodego. To nie powinno było się stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietam 17 luty IP: *.e-wro.net.pl 02.09.06, 11:58 Tak niechaj świeci wasza światłość przed ludźmi, aby widzieli wasze dobre uczynki i chwalili Ojca waszego, który jest w niebie. Mt 5,13-16 Tesknie :( Grześ Dominiki[*] R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opona balonowa Kilka słów na otrzeźwienie !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.06, 14:15 Jak się zdarzy jakiś wypadek, to na forum „tragiczny weekend na dolnośląskich drogach” czytamy setki żałobnych postów, słychać chlipanie, z każdej linijki kapią łzy, wyrazy współczucia ścigają się z wyrazami solidarności, krótko mówiąc: jedna kaplica. Nie mam nic przeciwko temu. ALE. Wiec zamiast szlochów i łkań zacznijcie wreszcie robić coś ze swoim podejściem do jazdy samochodem. Nie pozwalajcie w swojej rodzinie (i nie tylko) na to, aby w Waszej obecności ktokolwiek wsiadał do samochodu za kółko po alkoholu. Przestańcie (kierowcy – „smarkacze” i samochodów i motocykli ) ścigać się po mieście w celu demonstrowania swoich wątpliwych umiejętności. Przestańcie: - przejeżdżać na czerwonym świetle przez skrzyżowania, - wyprzedzać na trzeciego, - wymuszać pierwszeństwo, - zajeżdżać drogę, - wyprzedzać na przejściach dla pieszych, - dyskryminować rowerzystów, - ............ ( listę tę można kontynuować bez końca aż do wyczerpania się tych wszystkich możliwych wykroczeń) A na dolnośląskich drogach jest jak zwykle: bez zmian - obserwujemy paradę ogłupionych do granic możliwości smarkatych i starszych kierowców, którym rozum odebrany został w tym samym momencie, gdy ich dłonie ujęły kierownicę lepszego od malucha samochodu. Zastanówcie się nad tym wszystkim, zanim zaczniecie użalać się nad swoim losem, Bo sami jesteście w tym wszystkim umoczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opona balonowa I jeszcze jedno: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.06, 19:24 Nie zwalajcie winy na innych, bo w tej całej masie INNI TO WY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Kilka słów na otrzeźwienie !!! IP: *.e-wro.net.pl 09.09.06, 14:57 czy uwazasz ze jak byl wypadek samochodowy do kierowca musial byc pijany ?? pomysl to nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.I.P Re: Kilka słów na otrzeźwienie !!! IP: *.e-wro.net.pl 10.09.06, 20:57 "choć Odeszłeś Stąd Daleko, Pokonałeś Niebios Bramy, To Pamiętaj Skarbie Drogi, Że My bardzo Cię Kochamy..." R.I.P DOMINIK GRZEGORZ[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do opony Re: Kilka słów na otrzeźwienie !!! IP: *.e-wro.net.pl 09.09.06, 17:45 Te osoby miały rodzinę, przyjaciół, znajomych, plany na przyszłe życie. Oni już nie żyją, nic nie czują, nie ma już dla nich znaczenia co o nich myślicie, ale zostały na tym świcie ich rodziny, przyjaciele znajomi, którzy będą teraz musieli poradzić sobie z tą tragedią i to oni są teraz ofiarami nie uwagi kierowcy tego samochodu. Proszę wszystkich od powstrzymania się od oceniania czy to była głupota czy nie. „Kto jest bez winny niech pierwszy rzuci kamień” czy wy wszyscy, którzy wypisujecie o głupocie kierowców nigdy w życiu nie przekroczyliście dozwolonej prędkości, nie wymusiliście pierwszeństwa, nie jeździliście brawurowo samochodem zadajcie sobie te pytanie i odpowiedzcie szczerze. Nikt nie wsiada do samochodu z myślą, że zostanie ranny lub zginie w wypadku. Z definicji WYPADEK to nagłe, niespodziewane zdarzenie, w którego wyniku ktoś poniósł uszczerbek materialny, utracił zdrowie lub życie bądź został narażony na takie niebezpieczeństwo’. R.I.P Dominik Grześ[*] Czas nie leczy ran, tylko przyzwyczaja do bólu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Kilka słów na otrzeźwienie !!! 09.09.06, 19:52 Ja czasem przekraczam dozwolona predkosc. Ale jakos nigdy nie mialem wypadku... I nikomu nie zrobilem krzywdy (a mam czym, 24 tony piechota nie chodzi...) Problem w tym, zeby miec rozsadek i potrafic dostosowac jazde do mozliwosci (drogowych, pogodowych, pojazdu i wlasnych). Niektorzy lekko sie przeliczaja - i wtedy sa stluczki. Niektorzy sa kretynami - i wtedy ogladamy zwloki kilku osob jadacych na dyskoteke porozrzucane po jezdni wsrod fragmentow 15 letniego niegdys sportowego pojazdu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tomka854 Re: Kilka słów na otrzeźwienie !!! IP: *.e-wro.net.pl 10.09.06, 20:52 "kretyni"...?? to tak cie nauczyli rodzcie szacunku?? jak czytam te komentarze to ja wam zacynam wspolczuc naprawde...tym co pisza takie bzdury Powinno sie miec szacunek do zmarłych ale widze ze wy to macie w dupie.. jak mozecie osadzac Ich...Od tego nie jestescie wy szkoda ze niektorzy z was nie maja serca.. Oni mieli cale życie przed soba... Jestem tylko ciekawa jesli to byl by ktos wasych bliskich to cy byscie tak pisali.. jedyne co moge napisac to nikomu nie zycze takiej tragedii jaka miala miejsce Nikomu!! Grzes Domink[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( RIP IP: *.e-wro.net.pl 12.09.06, 17:35 NA Zawsze W Sercu I Pamięci... DOMINIK GRZEŚ[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: RIP IP: *.e-wro.net.pl 13.09.06, 17:23 Wieczne odpoczywanie racz im dać Panie, a światłość wiekuista niechaj im świeci na wieki wieków amen... Na Zawsze W Mojej Pamięci..Na Zawsze!! GRZESIU DOMINIK[*] Dominik nie jest winny jesli nawet jechal za szybko koledzy mogli powiedziec ZWOLNIJ... WSzyscy (4 osoby)albo nikt... TO jest moje zdanie... R.I.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tęsknie... Re: RIP IP: *.e-wro.net.pl 16.09.06, 09:30 GRZESIU DOMINIK[*] :( śpieszmy sie kochac ludzi... Tak szybko odchodza....:(:(:( R.I.P Na ZAwsze W Mej PAMIECI Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Kilka słów na otrzeźwienie !!! 16.09.06, 21:17 Mnie rodzice nauczyli, ze sa osoby, ktore zasluguja na szacunek, i sa takie ktore nie sa. Na szacunek zasluguja osoby madre, dobre, zyczliwe, inteligentne, ktore wiele osiagnely wlasna praca itp. Nie wiem, czy osoby, ktore zginely w wypadku zasluzyly na szacunek - bo ich nie znalem. Na pewno sam fakt, ze zginely w wypadku (chocby nawet nie przez nich zawinionym) nie powoduje automatycznie tego, ze sie staja godne szacunku. Hitler tez nie zyje - nalezy mu sie szacunek tylko dlatego? Kretyni - nie wiem, czy osoby ktore zginely w wypadku byly kretynami. Sadzac po tym, ilu mialy przyjaciol - watpie (choc sadzac po poziomie wypowiedzi tych przyjaciol moje zwatpienie nieco kruszeje). Byc moze popelnily jednorazowy blad. Kosztowal ich zycie - i to jest smutne. Takiej tragedii nie zycze nikomu - nawet kretynom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kilka słów na otrzeźwienie !!! IP: *.e-wro.net.pl 22.09.06, 17:15 oj tomek tomek... oni szczrze mowiac to malo osiagneli bo cale zycie mieli przed soba... Co dO hitlera to zle porownujesz oni zabili siebie a nie innych... Wiec twoje porownanie hest krotjo mowiac do..... Co do przyjaciol mieli ich duzo bo taki ludzi jak oni to ze siwca szukac RIP wiem ze kady ma prawo na wyrazanie swego zdania ale bez przesadyy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [*] Re: Kilka słów na otrzeźwienie !!! IP: *.e-wro.net.pl 22.09.06, 22:32 na zawsze wsercu i pamięci RIP Grzes Dominiki[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 miesiescy;/ ;( IP: *.e-wro.net.pl 23.09.06, 12:17 Tak mi Was brakuje.... Dlaczego??? WY :( Na Zawsze Kochni Koledzy w Sercu i Pamięci Na Zawsze... Śpiesmzy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą... RIP KPCHAM WAS [*] Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Kilka słów na otrzeźwienie !!! 23.09.06, 17:21 No to ja sie zgadzam. Przez glupia/nieszczesliwa jak to sobie chcecie nazwac jazde stracili swoja szanse. Skoro wiec potencjalnie mogli wiele osiagnac, to ja ich potencjalnie szanuje ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tomka Re: Kilka słów na otrzeźwienie !!! IP: *.e-wro.net.pl 24.09.06, 21:36 do Tomka Kto się wywyższa, będzie poniżony, a kto się poniża, będzie wywyższony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd :( nowy IP: *.e-wro.net.pl 27.09.06, 18:40 Tak mi Was brakuje.... RIP [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( NIEEEEEEEEEEE marcin i kaska IP: *.e-wro.net.pl 29.09.06, 22:51 DOMINIK GRZESIU[*] NIEBIESKI MISIU.... Tylko wy wiecie o co chodzi...:(:( Boje sie wy jedynie wiecie czego....PIOTREK,GRZESIEK TRZYMAJCIE SIE...... :(:( GDYBY MOZNA BYLO COFNAC CZAS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. ;( IP: *.e-wro.net.pl 29.09.06, 22:56 to jest taki bol :(:( brak sił ;/;/ to gowno prawda ze czas leczy rany ;/ tak tesknie za wAmi ;(:(:( gdyby nie wiara....... to nie wiem czy dalabym rADE;/ BEZ WAS W TYM ZYCIU SMUTNO.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: ;( IP: *.e-wro.net.pl 07.10.06, 14:09 prawie 8 miesiec jak nie ma WAS :(:(:(:(:(:( RIP Na Zawsze W Momi Sercu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opona balonowa Pomyśl człowieku, że tego wszystkiego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.06, 21:21 mogłoby w ogóle nie być, gdybyście Wy wszyscy w porę zareagowali na to, o czym wiedzieliście wcześniej. Przyjażń polega na tym, aby nie unikać komunikowania sobie oczywistej prawdy. Przyjażń to nie są TYLKO wspólne imprezy. Czy Wy tego nie rozumiecie? Czy kiedyś będziecie wreszcie DOROŚLI? Czy za taką cenę będziecie ROZUMIEĆ? Czy będzie następny taki wypadek? Odpowiedzcie sobie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkoda chłopaków Re: Pomyśl człowieku, że tego wszystkiego IP: *.chello.pl 08.10.06, 22:07 Kurcze! To już tyle czesu minęło, a wciaż jakby wczoraj. Czytam że w aucie były 4 osoby. Z dwiema wiem co się stało :(, ale co z pozostałymi dwiema? Znacie może ich imiona? Może ich także znam. Tym, którzy zginęli, niech swiatłość wiekuista świeci. Takie rzeczy nie powinny się dziać! Nigdy i nikomu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno "Rzeczy" nigdy nie dzieja sie SAME IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.10.06, 10:23 Jesli tego nie zrozumiesz, to nic nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy do opony IP: *.e-wro.net.pl 11.10.06, 18:19 Jejku czlowieku ty sie zastanow co ty piszesz Przeciez ten wypadek mogl sie zdazyc kazdemu Jest ciezko ale widocznie tak musialo byc i nie nalezy obwiniac przyjaciol w tej sytuacji.. A tak naprawde to pewnie nie wiesz co tam sie stalo a piszesz takie bzdury... P.S Przeznaczenia nie da sie oszukać... Spieszmy sie kochac ludzi tak szybko Odchodzą :( NZWMP[*] Dominik Pysiek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [*][*] :( IP: *.e-wro.net.pl 14.10.06, 15:26 NZWMP :( Dominik Pysiek Tęsknie:( Śpieszmy się kochać ludzi naprawde szybko odchodza..... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: do opony 14.10.06, 17:42 Nie mogl sie zdarzyc kazdemu. Wypadki spowodowane nadmierna predkoscia (lub tylko takie, w ktorych nadmierna predkosc kierujacego jest czynnikiem znaczacym) zdarzaja sie tylko i wylacznie tym, ktorzy podrozuja z nadmierna predkoscia. Jak dlugo bede jezdzil rozsadnie nie zdarzy mi sie TAKI wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: do tomka IP: *.e-wro.net.pl 17.10.06, 19:21 Jejku maskara... Ludzie wogole serca nie maja ;/ jestem w szoku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8 miesiecy Re: do tomka IP: *.e-wro.net.pl 17.10.06, 19:22 dzis mija 8 miesiecy ja nie ma WAS :(:( Pysiek Dominik Na Zawsze W Mojej Pamieci.... RIP [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila RIP IP: *.e-wro.net.pl 17.10.06, 19:44 Tylko w grobie zapomnę o Tobie gdy moje powieki zamkną sie na wieki... Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. Albowiem jakim sądem sądzicie, takim was osądzą, i jaką miarą mierzycie, taką i wam odmierzą. A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? Albo jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest w oku twoim? Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz, aby wyjąć źdźbło z oka brata swego. Nie dawajcie psom tego, co święte, i nie rzucajcie pereł swoich przed wieprze, by ich snadź nie podeptały nogami swymi i obróciwszy się, nie rozszarpały was. Mt 7,1-6 I nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni, i nie potępiajcie, a nie będziecie potępieni, odpuszczajcie, a dostąpicie odpuszczenia. Dawajcie, a będzie wam dane; miarę dobrą, natłoczoną, potrzęsioną i przepełnioną dadzą w zanadrze wasze; albowiem jakim sądem sadźcie, takim was osądzą, i jaką miarą mierzycie, taką i wam odmierzą. Opowiedział im też podobieństwo: Czy może ślepy ślepego prowadzić? Czy obaj nie wpadną do dołu? Nie masz ucznia nad mistrza, ale należycie będzie przygotowany każdy, gdy będzie jak jego mistrz. A dlaczego widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku własnym nie dostrzegasz? Albo jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest w oku twoim? Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz aby wyjąć źdźbło z oka brata swego. Nie ma bowiem drzewa dobrego, które by rodziło owoc zły, ani też drzewa złego, które by rodziło owoc dobry. Każde bowiem drzewo poznaje się po jego owocu, bo nie zbierają z cierni fig ani winogron z głogu. Człowiek dobry z dobrego skarbca wydobywa dobro, a zły ze złego wydobywa zło; albowiem z obfitości serca mówią usta jego. Łk 6,37-45 Zrozumcie wreszcie .... Spoczywajcie w pokoju Chłopaki [*] NZWMP Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: RIP 18.10.06, 21:53 No. Mam ci ja belke w oku. W wyniku niedokladnej znajomosci przepisow przekroczylem ostatnio dopuszczalna predkosc dla mojej klasy pojazdow. Na ograniczeniu do 60 jechalem 48. Nikt nie zginal. Nie bylo najmniejszego niebezpieczenstwa. Wiecej grzechow nie pamietam. Teraz moge napisac, ze gdyby jechali wolno, to by sie nic nie stalo? Czy jeszcze cos musze zrobic? To nie kwestia mienia serca czy nie mienia. Szybka jazda jest niebezpieczna. Obojetnie, czy dla przyjaciol zmarlych tragicznie chlopakow, czy dla obcych zupelnie osob. Jak dlugo jeszcze musi minac czasu, zanim zrozumiecie, ze pisanie 'szybka jazda jest niebezpieczna' nie jest jednoznaczne z potepianiem ofiar wypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: RIP IP: *.e-wro.net.pl 18.10.06, 22:03 Fakt w pewnym momencie masz racje ale nie mozna pisac "dobrze im"; "do piachu bandyci" to jest nie ludzkiem Wiem jedno: czy dla przjaciół czy do obcej osby bym tak nie napisal bo to nie ludzkie.. "nie potępiajcie, a nie będziecie potępieni, odpuszczajcie, a dostąpicie odpuszczenia. Dawajcie, a będzie wam dane; miarę dobrą, natłoczoną, potrzęsioną i przepełnioną dadzą w zanadrze wasze; albowiem jakim sądem sadźcie, takim was osądzą, i jaką miarą mierzycie, taką i wam odmierzą" Ale ludzie tego nie moge zrozumiec to na tyle RIP Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: RIP 19.10.06, 18:51 A gdzie ja napisalem 'dobrze im, to bandyci'? Wlasnie o to chodzi, ze nigdzie. NIkt nawet nie przeczyta co napisalem, a wszyscy na mnie wsiadaja. Pisalem 'szkoda chlopakow, ale jakby jechali wolniej, to pewnie by zyli do dzisiaj'. Gdzie tu potepienie chlopakow? Nie ma! Czyn tylko potepiam, ale za to oni juz zaplacili najwyzsza kare! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Wystarczy tylko pomyslec... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.06, 19:26 Wy wszyscy musicie ktoregos dnia zrozumiec, ze losu nie mozna stale prowokowac bezkarnie. Wy wszyscy musicie ktoregos dnia zrozumiec, ze jazda samochodem nie jest demonstrowaniem brawurowej fantazji, albo pogardy dla swojego wlasnego lub tym bardziej cudzego zycia. Jazda samochodem to tylko prosta czynnosc, ktora wykonuje sie stosownie do warunkow i okolicznosci, a przede wszystkim do przepisow ja regulujacych. Instynkt samozachowawczy powinien Was powstrzymywac od brawury. Jezeli ktos swiadomie gardzi zdrowiem i zyciem innych i swoim wlasnym to sam stawia sie poza normami etycznymi. Czy to jest jasne? Dociera cos takiego do Waszych glow? Bo ja sadze, ze nic nie zrozumieliscie po tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opona balonowa Niestety powiem jedno: no właśnie ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.06, 19:20 Tylko oni tego nigdy nie skapują. Dla nich samochód to jest FETYSZ, BOŻEK. I to jest podstawowy problem całego pokolenia niedojrzalców. Tatuśki i mamuśki prześcigają się w kupowaniu coraz droższych zabawek. Potem tatuśki i mamuśki płaczą. A niedojrzalcy nie kapują jak to się mogło stać. Zanim dorosną, będą się musieli nauczyć na paru tragediach. Eh, szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Niestety powiem jedno: no właśnie ! IP: *.e-wro.net.pl 25.10.06, 15:43 "Tatuśki i mamuśki prześcigają się w kupowaniu coraz droższych zabawek. Potem tatuśki i mamuśki płaczą." ----->przykre to co napisales :/ Uwazasz ze tylko "maolaci" powoduja wypadki ?? NZWMP.... DOMINIK GRZESIEK Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Niestety powiem jedno: no właśnie ! 25.10.06, 15:45 Nie tylko. Ale wedlug satatystyk w porownaniu do ich ilosci na drogach - najwiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( :(:( tęsknie IP: *.e-wro.net.pl 30.10.06, 12:43 tak cholerniee tęsknie za Wami... :(:( [*] Never thought This day would come so soon We had no time to say goodbye How can the world just carry on? I feel so lost when you are not by my side But there's nothing but silence now Around the one I loved Is this our farewell? NZWMP GRZES DOMINIK RIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd 1 Listopad.. IP: *.e-wro.net.pl 01.11.06, 16:24 k Kolejne osoby odeszły, przez niebne bramy ich dusze przeszły, Spoczywajcie w pokoju, pewnie teraz, spoglądacie na nas z góry, Lecz widocznie takie było, Wasze przeznaczenie, taki Wasz los, a dla nas ogromny w serca cios. Wiedzcie, że będziemy o Was zawsze pamiętać łzy spływają po policzku, serce płacze, wiem, że nie za szybko, Was zobaczę, Rodzinom przesyłam głębokie kondolencje, Odeszliśćie od nas, w tak młodym wieku, świat jest pełen nie zrozumiałych reguł, będę modliła się za Wasza duszę, Nie ma co się kryć, bardzo nam Was brakuje, każdy w swoich sercach Was opłakuje, Spoczywajcie w pokoju , wszystkie chwile spędzone z Wami, będę pamiętać i głęboko w sercu je schowam, a przecież to czas Waszego odpoczynku, za każdym razem, gdy spojrze w niebo będę widziała tam Wasze twarze wiedząc że jestescie gdzieś tam, spoglądacie na nasze życie, czekacie na nas... Spoczywajcie w pokoju... Kocham WAS... GRZESIU DOMINIKU[*] NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI.... NA ZAWSZE! Wieczny odpoczynek racz im dać Panie, a światłość wiekuista niechaj im świeci, na wieki wieków. Amen. Niech odpoczywają w pokoju. ... Amen... TĘSKNIE :( :( Śpiszmy sie kochac ludzi naprawdę szybko odchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... IP: *.e-wro.net.pl 03.11.06, 18:51 Tęsknie :(:( NZWMP DOMINIK GRZESIEK [*] brak Słów... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIP Dominik and Grześ IP: *.e-wro.net.pl 04.11.06, 09:48 Dla świata byłeś zwykłym człowiekiem,dla mnie byłeś całym światem :( We had no time to say goodbye... RIP [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opona balonowa Najbardziej przykre jest to, że do Was nie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.06, 11:41 docierają żadne argumenty, które można zrozumieć pod warunkiem, że dysponuje się pewna doza inteligencji refleksyjnej. I to jest naprawdę smutne. Inteligencji właśnie, ale też obiektywnej samooceny, wyobrażni, przestrzegania zasad rządzących ruchem drogowym i wielu, wielu innych czynników. Twoje pytanie o wypadki i małolatow świadczy o Twojej ZEROWEJ świadomości w tej dziedzinie. "Tomek854" już to wyjaśnił, więc nie będę się powtarzać. Jeżeli nie rozumiesz tak prostych spraw, to jak możesz zrozumieć sprawy poważne? Siedzeć na podłodze i płakać potrafi każdy małolat. To jest najprostsza reakcja. Zrozumieć i stawić czoła życiu, to już jest zbyt skkomplikowane. To zostawiacie rodzicom. Jak oseski ze smoczkiem w bużce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do opony Re: Najbardziej przykre jest to, że do Was nie IP: *.e-wro.net.pl 06.11.06, 15:37 Po pierwsze to nie jestem małolatom."Siedzeć na podłodze i płakać potrafi każdy małolat. To jest najprostsza reakcja" A nawet jeśli by tak bylo to nie jest twoja sprawa. NIe masz lepszych zajeć?? Może zainteresuj sie swoja rodzina Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni; nie potępiajcie, a nie będziecie potępieni; odpuszczajcie, a będzie wam odpuszczone. po drugie inteligenty czlowieku "Zrozumieć i stawić czoła życiu, to już jest zbyt skkomplikowane." myslisz ze co my robimy lezy do gory brzuchem, że mamy wszystko gdzies?? Mimo iż niektorzy pieprza takie glupoty ze głowa mała nikomu nie zycze takiej targedii.. Powodzenia na drodze .. RIP NZWMP 17 II 2006 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( 9 miesiecy ... IP: *.e-wro.net.pl 16.11.06, 15:31 jutro 9 miesiecy.... :( RIP NWMP Dominik Grześ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhh Re: 9 miesiecy ... IP: *.risp.pl 17.11.06, 12:06 bylo, minelo.. oby mniej takich przestepcow na drogach bylo, a jak juz sie napatocza to drzew nie brakuje.. jak ktos po alkoholu jest agrysywny to nie powinien go pic, jak ktos przy zajomych wie ze bedzie sie popisywac to powinien sam jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: 9 miesiecy ... IP: *.e-wro.net.pl 17.11.06, 19:28 nie wiedzialm ze ludzie sa tak poryci a jednak :/ po alkoholu smieszne niektorzy ludzie wiecej chyba wiedza od rodziny i przyjaciol ..e plotki i domysly ehhhh ;/ RIP Dominik & Grześ NZWMP NZ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. Re: 9 miesiecy ... IP: *.e-wro.net.pl 18.11.06, 09:34 tesknota powoduje bol ... :( RIP :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: 9 miesiecy ... IP: *.e-wro.net.pl 18.11.06, 11:25 "Szukałem was, a teraz przyszliście do mnie... " "Jesteśmy w pól drogi. Droga pędzi z nami bez wytchnienia. Chciałbym i mój ślad na drogach Ocalić od zapomnienia." Wieczny odpoczynek racz im dać Panie, A światłość wiekuista niechaj im świeci. Niech odpoczywają w pokoju wiecznym. Amen." Ale dlaczego wysyłamy naszych zmarłych do jakiejś bliżej niesprecyzowanej krainy wiecznego spoczynku, do Hadesu lub Sheolu, do Tartaru czy też innego miejsca, bliżej nieokreślonego, wiecznego bezruchu? Czemu nie modlimy się raczej: "Chwalebne zmartwychwstanie racz im dać Panie, A światłość Twoja i radość wiecznego życia z Tobą niech będzie dla nich nagrodą, Niech królują z Tobą na wieki ..." Oni nie umarli po to, aby przejść do jakiejś szarej i bezbarwnej krainy cieni, czy wiecznego bezruchu. Oni nie odpoczywają w martwym pokoju. Oni, albo żyją już w bezpośredniej bliskości i obecności Boga i dzielą radość życia wiecznego z Bogiem, jako święci , albo są w stanie bolesnego (a nie spokojnego) oczyszczenia, ale i w stanie nadziei na radość wieczną. Ale na pewno nie w stanie martwego bezruchu. Za nich się modlimy, aby jak najszybciej osiągnęli stan wiecznego życia i królowania z Tobą. Ale módlmy się też i za siebie, abyśmy i my też tam razem z nimi byli ... RIP :(:( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIP Re: 9 miesiecy ... IP: *.e-wro.net.pl 18.11.06, 14:39 Seems like it was yesterday Thank you for all you've done 1.Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. 2.Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą; i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą. Nie znałam ich ale mimo wszystko szkoda chłopaków ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: † † dzis sa urodziny Pyśka :( IP: *.e-wro.net.pl 23.11.06, 16:17 Dziś są Grezsia Urodziny... :(:( kurcze czemu TY jesteś tak Daleko.... NZWMP [*] WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ MU DAĆ PANIE A ŚWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ MU ŚWIECI WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ MU DAĆ PANIE A ŚWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ MU ŚWIECI WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ MU DAĆ PANIE A ŚWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ MU ŚWIECI NIECH ODPOCZYWA W POKOJU WIECZNYM... † Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: † dzis sa urodziny Pyśka :( IP: *.e-wro.net.pl 23.11.06, 16:42 "Wiesz każdy człowiek w życiu zasadzi pare kwiatków. Jedne będą piękne i będzie sie o nich długo pamietać, inne obrosna chwastem i bąda przynosią tylko te zle wspomnienia. Ale każdy w swoim sercu wybiera wlasną drogę i zachowa te kwiatki które chce, bez wzgledu na serca innych. A tobie życzę żebyś tego jednago kwiatka najwazniejszego, którego juz masz, starannie pielęgnował i jeżeli zdecydujesz ze on jedyny ma byc w twoim sercu, to żeby on ci przyniósł pełnie szczęscia, żeby była to dobra decyzja i zeby było ci z tym dobrze. wciąż czekam na taką osóbkę . . . " Grzesiu Ty jesteś i będziesz pięknym, o którym będe długo pamietać.. NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI GRZES DOMINIK :(:( KOCHAM WAS CHLOPAKI :(:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: † dzis sa urodziny Pyśka :( IP: *.e-wro.net.pl 23.11.06, 16:43 "Wiesz każdy człowiek w życiu zasadzi pare kwiatków. Jedne będą piękne i będzie sie o nich długo pamietać, inne obrosna chwastem i bąda przynosią tylko te zle wspomnienia. Ale każdy w swoim sercu wybiera wlasną drogę i zachowa te kwiatki które chce, bez wzgledu na serca innych. A tobie życzę żebyś tego jednago kwiatka najwazniejszego, którego juz masz, starannie pielęgnował i jeżeli zdecydujesz ze on jedyny ma byc w twoim sercu, to żeby on ci przyniósł pełnie szczęscia, żeby była to dobra decyzja i zeby było ci z tym dobrze. wciąż czekam na taką osóbkę . . . " Grzesiu Ty jesteś i będziesz pięknym KWIATKIEM, o którym będe długo pamietać.. NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI GRZES DOMINIK :(:( KOCHAM WAS CHLOPAKI :(:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NZWSIP Re: † dzis sa urodziny Pyśka :( IP: *.e-wro.net.pl 23.11.06, 20:35 RIP [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(nd † urodziny Dominika :( IP: *.e-wro.net.pl 02.12.06, 12:06 02.12.1987 - 17.02.2006 Wszystkiego najlepszego Dominik... [*] NZWMP Dominik Grześ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek † IP: *.e-wro.net.pl 03.12.06, 16:01 Dominik- pole 129 cmentarz Osobowicki Grzegorz- pole 29 cmentarz Grabiszyński RIP [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina ND Re: † IP: *.e-wro.net.pl 18.12.06, 18:25 a mowia ze jezeli kogos bardzo sie kOcha to go sie nigdy nie straci ;( NZWMP Dominik, Grzes :( Chłopaki Trzymajcie sie... 10 miesiecy :( TYlko wgrobie zapomne o Was gdy moje powieki zamkna sie na wieki.. RIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta † IP: *.e-wro.net.pl 19.12.06, 18:01 Grzesiu, Dominiku: jak smutne są noce i dnie i płakać się chce,że wśród Nas nie ma już WAS... :( :( :( zobaczcie z góry jak wiele osób zostawiliście, jak wiele osób tęskni za Wami, jak wiele osób nie może uwierzyc,że Was nie ma ..:( spoczywajcie w pokoju[*] :(:( Wesołych Swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: † IP: *.e-wro.net.pl 19.12.06, 18:06 Tak mi Was brakuje.. brak slow :( trzymajcie sie Chlopaki bede do Was czesto przychodzic, obiecuje NZWSIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha RIP IP: *.e-wro.net.pl 22.12.06, 11:59 swiat kat swoja kosa daje znać wiec nauczcie sie jak najwiecej z zycia brać bo nigdy nie wiadomo po ktorej staniesz stronie swiat jest taki piekny......... Wesołych Świąt Dominiku i Grzesiu [*] :(:( Odeszliscie z oczu ale NIGDY z serca... RIP NZWSP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacperr Re: RIP IP: *.e-wro.net.pl 22.12.06, 17:25 Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą.... Kondolencje dla Rodziny zmarłego Dominika i Grzesia Modlmy sie za tych, co zmarli... i za tych, co przezyli, lub ktorych szczegolnie dotknela ta tragedia, zeby byli silni!!! Jestesmy z WAMI !!! Trudno wyrazić jak bardzo to wszyskich boleśnie zaskoczyło... W takich chwilach człowiek przypomina sobie o kruchości życia i nieskończoności nieprzewidzianego.Przyłanczam się do żalu jaki ogarnął rodziny poszkodowanych, RIP Obiecuje na zawsze w sercu i pamieci Oni odeszli z oczu ale nigdy nie z SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WEsołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamietamy! Re: RIP IP: *.e-wro.net.pl 22.12.06, 20:38 "ale gdybys mnie znala troche lepiej to bys wiedziala ze mysle o nich i razem z kumplami wspominamy ich wyglupy jak i nasze" Pamietamy o Was RIP 17 luty 2006 :( tyle czasu mienlo a mimo wszystko dalej nie wierze w to ci sie wtedy stało. Jezdze na cmentarze ale nawet to mi nie moze uswiadomic tego iz Was tu nie ma. Brakuje mi WAs , zreszta nie tylko Mi. Bede o Was zawsze pamietac zawsze. te wspolne wypady, granie na kortach itd. Pysiek, Dominik :( jejku jak ja bym chciala cofnać ten cholerny czas :( pierwsze swieta Bozego Narodznia bez WAS :( trzymajcie sie Chlopaki mam nadzieje ze sie jeszcze zobaczymy... mysle ze slowo Kocham WAs, Brakuje mi Was nie jest rzucane na wiatr, z kolei jestem tego pewna NZWSP Tesknota znow powduje łzy :( Osoby na ktorych zawsze moglam liczyc czy zly humor zawsze potrafily go poprawic Dlatego dziekuje Bogu za to ze moglam z Wami spedzac czas Kocham WAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śWIETA A WAS NIEMA Re: RIP IP: *.e-wro.net.pl 24.12.06, 14:44 17 luty :( Tęsknie Na zawsze w Sercu i Pamięci Dominik Grześ[*] Wesołych Świąt BRAK SŁÓW :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: RIP IP: *.e-wro.net.pl 30.12.06, 11:47 NZWSIP Drodzy Koledzy :( :( [*] Obiecuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: RIP IP: *.e-wro.net.pl 03.01.07, 19:00 no i nowy rok bez Was :( Jeszcze jedna noc jeszcze jeden dzień aż zapłonie światło które poprowadzi mnie. Jeszcze jedna noc jeszcze jeden dzień wszystko zmieni się wszystko zmieni się. Jeszcze jedna noc. Jeszcze jeden dzień. Jeszcze jedna noc. Jeszcze jeden dzień. Wszystko zmieni się. RIP [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska :( 17 luty 2006 IP: *.e-wro.net.pl 09.01.07, 23:13 "Dusza jego podobała sie Bogu,dlatego pośpiesznie uszła spośród nieprawości.A ludzie patrzyli i nie pojmowali,ani sobie tego nie wzięli do serca,że łaska i miłosierdzie nad Jego wybranymi i o świetych Jego staranie" (Mdr 4, 14-15) nie wiem który raz już to piszę, ale zawsze robi mi się lżej, staram się zyć normalnie ... Wiem, że Wam u Boga jest lepiej, znacznie lepiej niż na ziemi ... ;( Życie choć piękne tak kruche jest....*********** Boze wierzę że zajmiesz się nimi jak najlepiej. Tylko dlaczego to tak ciągle boli... Rodzinom, przyjaciołom i tym,co przeżyli ześlij Boże spokój i siłę. Młodość jest solą Ziemi - a na duszy jest smutno. Widzę Wasze radosne twarze - a na duszy jest smutno. Wiem, że jesteście w tym lepszym świecie - a dusza płacze... ... "Nie umiera ten kto trwa w pamieci żywych" ... [*] ... BRAK SŁÓW =((( Dominik Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY DWOR:( Re: :( 17 luty 2006 IP: *.e-wro.net.pl 12.01.07, 07:45 NZWSIP :( GRZS DOMINIK RIP :( ..... "Wieczny odpoczynek racz im dać Panie, A światłość wiekuista niechaj im świeci. Niech odpoczywają w pokoju wiecznym. Amen." Oni nie umarli po to, aby przejść do jakiejś szarej i bezbarwnej krainy cieni, czy wiecznego bezruchu. Oni nie odpoczywają w martwym pokoju.. Oni, albo żyją już w bezpośredniej bliskości i obecności Boga i dzielą radość życia wiecznego z Bogiem, jako święci , albo są w stanie bolesnego (a nie spokojnego) oczyszczenia, ale i w stanie nadziei na radość wieczną. Ale na pewno nie w stanie martwego bezruchu. Za nich się modlimy, aby jak najszybciej osiągnęli stan wiecznego życia i królowania z Tobą. Ale módlmy się też i za siebie, abyśmy i my też tam razem z nimi byli ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotka Re: :( 17 luty 2006 IP: *.e-wro.net.pl 13.01.07, 15:42 ''Grzesiu i Dominiki byliscie naprawde super kolegami :( ehh:( RIP WIERZYC SIE NIE CHCE... ZE WAS TU NIE MA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: :( 17 luty 2006 IP: *.pcz.pl 13.01.07, 23:25 chyba barak kometarza bedzie najlepszy ... www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.broadband.pl 14.01.07, 18:47 I oczywiscie zaden z tych kierowcow nie byl winien zto byl swiecie przekonany, ze jezdzi szybko i bezpiecznie, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 20.01.07, 09:50 RIP :( TESKNIE NZWSIP GRZES DOMINIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mracin_nd Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 06.02.07, 11:37 Jedno jest życie- dla mnie i dla Ciebie, jedno jest słońce co świeci na niebie, wszystko jest nasze co nas połączyło, jedno jest życie i jedna jest MIŁOŚĆ!! NZWSIP DOMINIK GRZEŚ [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nzwsip Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 11.02.07, 18:52 jeszcze 6 dni :( i minie rok Choć kochamy WAS nad życie, Dziś w rozłące musimy żyć to te chwile spedzone z wami długo będą w pamięci tkwić. tak WAs nam brakuje.... ogromny bol i zal Bez WAs tak pusto I oczom, i ustom , Śmiech schował się w kącie i śpi. Wieczory się dłużą , A ich jest tak dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17 luty Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 17.02.07, 15:44 Mija rok jak nie ma WAS... płakać sie chce ja nie uwierze w to ze Was nie ma Na zawsze w Sercu i Pamieci na Zawsze!!! Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 18.02.07, 21:30 RIP Chlopaki :( czemu WY ? Beczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 01.03.07, 22:15 tęsknie za Wami RIP Chłopaki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( RIP Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 26.03.07, 20:26 kurcze juz tyle czasu minelo a ja dalej nie moge sobie poradzic:( Kocham WAS, Tesknie i to bardzo ale wiem ze niedlugo sie spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 03.04.07, 19:17 Bez Ciebie tak pusto i oczom i ustom, Śmiech schował się w kącie i śni. Wieczory się dłużą, bo czasu zbyt dużo, Nikt bliski nie puka do drzwi. Tak wiele jest złego, szarego, groźnego, Że smutno i płakać się chce. Mijają dni, pamiętaj więc o tym, Że komuś bez Ciebie tak źle! RIP[*] NZWSIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Tragiczny weekend na dolnośląskich drogach IP: *.e-wro.net.pl 23.04.07, 08:45 RIP ehhhh[*] Odpowiedz Link Zgłoś