polibius Re: Brochów-potrzebna dobra położna!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 09:46 MOja koleżanka poleca położną o imieniu Henryka. Ja rodziłam z p. Dorotą Fortunko, która prowadzi szkołę rodzenia ( tam jest kontakt), niestety u mnie poród zakończył sie cc ( tętno spadało, a akcja porodowa zatrzymała się), jednakże w trakcie porodu połozna Fortunko wspierała mnie i mówiła jak oddychać, wiele osób ją chwali. Na Dorotę Fortunko trafiłam podczas porodu, nie umawiałam się z nią, ale wiem, że jest taka możliwość. POzdrawiam i życzę miłego porodu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiapa Re: Brochów-potrzebna dobra położna!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 12:04 Nie korzystałam z jej pomocy, ale chodziłam do niej na zajęcia w szkole rodzenia. Telefon: 601157159 Odpowiedz Link Zgłoś
anna_c23 Re: Brochów-potrzebna dobra położna!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 16:49 Aniu, ja chodziłam do pani Fortunko do szkoły rodzenia i równiez ją polecam. Z tego co mówiła, to kiedys była "na zawołanie", ale że już teraz raczej nie :( wiem, bo kilka osób pytało się o to.. nie wiem, być może tak przy innych mówiła, ale jeśli zapyta się jej indywidualnie to może jest inaczej. Jest super kobietą i bardzo ją chwala jako położna. Ja jeszcze nie próbowałam sie z nią skontaktowac w tej sprawie ale być może to zrobie. Jesli uda Ci się wcześniej z nią porozmawiać na temat dyspozycyjności to daj znać, jak sie z nią umówiłaś. No a jeśli chodzi o koszty to z tego co wiem, to taka sprawa kosztuje koło 600-700zł. A na kiedy masz termin porodu? Odpowiedz Link Zgłoś
red.red1 Re: Brochów-potrzebna dobra położna!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 23:59 Jeszcze mam trochę czasu, termin to 9 kwietnia. Bardzo dziękuję za informacje.Pozdrawiam. Jak się czegoś dowiem to napiszę.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś