Dodaj do ulubionych

Studenci SWPS

28.02.06, 17:52
Mam ogromną prośbę do kogoś studiującego na SWPS(Wrocek). Jestem na 3 roku SWPS(Sopot) i chciałbym kontynuować studia we Wrocławiu. Na stronie waszego wydziału nie ma informacji na temat przebiegu studiów(dokładny plan, spis przedmiotów). Interesuje mnie to bardzo, ze względu na konieczność zaliczenia różnic programowych. Proszę więc bardzo o pomoc. Czy ktoś byłby w stanie wypisać wszystkie przedmioty do 3 roku włącznie, jakie obowiązują w waszej filii. Będę ogromnie wdzięczny za pomoc. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: to? Re: Studenci SWPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:02
      www.swps.edu.pl/new_www/wroclaw/ofertaedu_1092146772/studiamagisterskie_1092146802
      • Gość: to :) Re: Studenci SWPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:51
        raczej o to:
        www.swps.edu.pl/new_www/studenci/regulaminyizarzadzenia_1092062027/planystudiow_1092061151/wydzpsychologii_1092061176
        • Gość: to!!!! Re: Studenci SWPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:58
          www.swps.edu.pl/new_www/uploads/wroclaw.rygory%20kolejnosci%20swps%20wroclaw.rtf
          • Gość: Pocachontas Re: Studenci SWPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:08
            Hm.Nie do końca o to mi chodziło...
            Odpowiedz 1- są to tylko przedmioty trzonowe, które niezmiennie mają wszystkie
            filie, dltego tu o różnicach programych nie ma mowy, natomiast nie piszesz nic
            o przedmiotach specjalizacyjnych.
            Odp.2- to są plany studiów Warszawy... nic więc mi to nie mówi. Nie wiem jak u
            was we Wrocłwiu, ale u nas mamy całkowicie inny tryb nauczania, nie mówiąc o
            tym, że inne specjalności. To co pisze na stronie Warszawskiego SWPS nie ma
            zupełnie nic wspólnego z np. moim wydziałem. Dodam dla przykładu, że wybrałem
            specjalnosc -kliniczna i zdrowia-, w Wwa nazywa się społeczna kliniczna (
            ogólnie chodzi o tą samą specjalizacje)a różnice programowe do 3 roku to 12
            przedmiotów!!!A niby ta sama specj. ,w tej samej szkole.Dodam, że drugą wybraną
            przeze mnie specjalizacją jest psych. organizacji- której zresztą nie na we
            Wrocławiu jak i Wwa. Teraz chyba rozumiecie o co dokładnie mi chodzi...Tak na
            prawdę to jestem tym przerażony. Myślałem, że łatwiej będzie się przenieść, ale
            12 dodatkowych przedmiotów bardzo mnie zniechęca i komplikuje mi plany.
            Odpowiedz 3- to nistety także tylko przedmioty trzonowe( na szczęscie chociaż
            te mam już za sobą :) )
            Dziękuje wam bardzo serdecznie za odzew i pomoc. :)
            • theresathe Re: Studenci SWPS 01.03.06, 20:44
              U nas jest (odpowiednio) społeczna psychologia kliniczna i społeczna psychologia
              zarżądzania i marketingu. To nie musi być idealna zgodność (wystarczy, że ci się
              punkty ects zgodzą, bo pewne przedmioty moga być traktowane ekwiwalentnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka