Dodaj do ulubionych

BEZSENNOŚĆ XIX... !!!

IP: *.kask.net.pl 23.01.02, 21:11

...twój dom jest twoim większym ciałem. Rośnie w słońcu, śpi w ciszy nocy.
Miewa sny. Czyż twój dom nie śpi, a więc nie opuszcza miasta, by znaleźć się w
gaju lub na szczycie wzgórza ?

witam w kolejnej części "bezsenności"...!!!
Marsha :)
Obserwuj wątek
    • #roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 23.01.02, 21:52
      BEZSENNOŚĆ nadal istnieje na naszym forum...to znak, ze z tym forum nie jest
      jeszcze aż tak żle, jak co poniektórzy by zapewnie chcieli aby było...
      • Gość: karbol Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 20:13
        #roberto65 napisał(a):

> BEZSENNOŚĆ nadal istnieje na naszym forum...to znak, ze z tym forum nie jest
        > jeszcze aż tak żle, jak co poniektórzy by zapewnie chcieli aby było...

Nie jest aż tak źle, jak poniektórzy i poniekątni myśleli, że jest aż tak źle.
        Haj, trzymaj się, bo jest coraz gorzej.
    • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.kask.net.pl 23.01.02, 22:48
      dla niektórych czas w miejscu się zatrzymał- w bloku naprzeciw widzę ok. 15
      choinek z zaświeconymi lampkami...! święta przez cały rok ?!!! hmmm....
      • #roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 23.01.02, 22:50
        Gość portalu: marsha napisał(a):

> dla niektórych czas w miejscu się zatrzymał- w bloku naprzeciw widzę ok. 15
        > choinek z zaświeconymi lampkami...! święta przez cały rok ?!!! hmmm....

...może to prawosławni ?
        • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.kask.net.pl 23.01.02, 22:54

>
          > ...może to prawosławni ?

też tak pomyślałam... ale są trzy balkony,które na pewno w czasie "naszych świąt"
          już tak upstrzone światełkami były-na jednym ogromniasta gwiazda Betlejemska lśni
          (może rachunki ich ostudzą)
          a tak z ciekawości-prawosławni też ubierają choinki?

• Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:23
            a może po prostu lubią światełka na choince :-))))))))
            • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 02:27
              Nie ma to jak prawdziwe gwiazdki z nieba.
              • Gość: feran Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.txucom.net 24.01.02, 03:23
                Jest takie miasto w stanie Michigan,Frankenmouth sie nazywa,jedna wielka
                wystawa Bozenarodzeniowa,cale miasto ,przez caly rok.
                • Gość: Gawel Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 11:05
                  Gość portalu: feran napisał(a):

> Jest takie miasto w stanie Michigan,Frankenmouth sie nazywa,jedna wielka
                  > wystawa Bozenarodzeniowa,cale miasto ,przez caly rok.
                  ale tam musi byc nudno..............
                  • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.kask.net.pl 24.01.02, 19:57

>>(...)jedna wielka
                    > > wystawa Bozenarodzeniowa,cale miasto ,przez caly rok.

> ale tam musi byc nudno..............

a jaka jasność być musi: noc dniem się staje. cuda! :)
      • Gość: Jureek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 62.8.156.* 24.01.02, 20:23

> dla niektórych czas w miejscu się zatrzymał- w bloku naprzeciw widzę ok. 15
        > choinek z zaświeconymi lampkami...! święta przez cały rok ?!!! hmmm....

To mój debiut w bezsenności.
        Nie rozumiem Twojego zdziwienia. Okres Bożego Narodzenia trwa w Kościele do 2 lutego, czyli Matki
        Boskiej Gromnicznej.
        To już bardziej rażą mnie kolędy w supermarketach w okresie Adwentu.
        Jurek
        • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 24.01.02, 20:48

> Nie rozumiem Twojego zdziwienia. Okres Bożego Narodzenia trwa w Kościele do 2 l
          > utego

chyba te dwa wiosenne dni tak na mnie podziałały,że święta wydały się tak
          odległe,że aż...
          ale,stwierdzam z przykrością,że ci mieszczanie podziwiają plastiki,bo
          wszystkie "prawdziwe" choinki dawno skończyły na wysypiskach...
          ja chcę tulipany i konwalie!!!,a widok zza okna dobija. opuszczę żaluzje-o!-od
          razu lepiej! :))
          • Gość: Jureek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 62.8.156.* 24.01.02, 20:51
            A ja się martwię, bo z powodu odwilży nie pojadę pojutrze na narty :((
            J.
            • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 24.01.02, 20:57
              ale od jutra ma się znów ochłodzić,więc moze sypnie śniegiem... życzę Ci tego
              (niech sobie prószy,byle nie we Wrocławiu) :)

• Gość: karbol Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 21:21
      Szukałem KLASY - chyba jeszcze trochę jest.Dziękuję

• pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 24.01.02, 21:29
        Marshula , slyszalas ?
        Nie wszystko stracone !
        Karbol - twoje wpisy sa jak miod w tych ciezkich czasach przeceny na wszystko ;-)
        bzzz serdeczne
        • Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 22:53
          a ja idę spać :-)
          • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 24.01.02, 23:14
            Tirsa, niech ci sie przysni cos pieknego (na ten przyklad duza butelka Troplong-Mondot 1996) ;-)
            bzzz
            • Gość: Gawel Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 00:04
              pszczolowski napisał(a):

> Tirsa, niech ci sie przysni cos pieknego (na ten przyklad duza butelka Troplong
              > -Mondot 1996) ;-)
              > bzzz

to zeby nie bylo tak pusto, to ja zycze ci zawartosci takiej butelki :)
    • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 09:19
      Rzadko się zdarza bezsenny ranek.
    • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 09:20
    • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 09:22
      • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 25.01.02, 12:45
        oj,coś się nam Janek zapowietrzył i się powtarza,się powtarza,się...
        :)

• Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 13:33
          Marsho. To nie wina Janka/bezsennego poranka /zbędne skreślić/ tylko Dialogu.
          Nic nie wskakiwało więc pukałem. Przepraszam, że tak wyszło.
      • Gość: Gawel Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 13:18
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Rzadko się zdarza bezsenny ranek.

komu jak komu..........mi to sie zdarzaja - sporadycznie - senne poranki........
        • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 2Gaweł IP: 192.168.0.* 25.01.02, 21:58
          chyba ucieszę Cię wiadomością,że Witek z bębniarzami ponownie zawita we Wrocławiu
          28 lutego (prawdopodobnie)-to wieści prosto z Wolimierza! :)
          • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 2Gaweł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 22:38
            Powietrza nabrałem i wątek hooop w górę. :)
            • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 2Gaweł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:40
              Resztką tchu, ale jeszcze raz w górę.
          • Gość: Gawel Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 2Gaweł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 17:58
            > chyba ucieszę Cię wiadomością,że Witek z bębniarzami ponownie zawita we Wrocław
            radosc przeogromna !!!!!!!!.............
            mam nadzieje ze przywioza wiosne.....wiosna, ech ze TY !
            > iu
            > 28 lutego (prawdopodobnie)-to wieści prosto z Wolimierza! :)
            dobrze miec taka "wtyczke" :))))..........wielkie - rytmiczne - dzieki.....
            • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 2Gaweł IP: 192.168.0.* 26.01.02, 22:03

> radosc przeogromna !!!!!!!!.............

cieszę się,że Ty się cieszysz... -moze dopiszemy się do wątku o dobrych
              wydarzeniach ? :)
              czy wiosnę przywiozą? nie sądzę... choć,w sercach na pewno-potrzebują duuużo
              ciepła,bo Wolimierz zwykle dość długo w śniegach tonie...
              • inczunczuna Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 2Gaweł 26.01.02, 22:06
                Czas, by lekarz i socjolog zajrzal na ten post.
                • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 2Gaweł IP: 192.168.0.* 26.01.02, 22:10

> Czas, by lekarz i socjolog zajrzal na ten post.

poproszę o psychoterapeutę... i tabletki na sen... i sposób na życie...-więcej
                  życzeń,na początek,nie mam :)

• inczunczuna Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 2Gaweł 26.01.02, 22:18
                    Barany, barany i jeszcze raz barany. Czy starczy ich do rana, to problem
                    juhasa.
    • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 27.01.02, 00:46
      Zapylała raz pszczółka jakiegoś badyla,
      Wtem czuje, że od tyłu też ją ktoś zapyla.
      Patrzy się, a to truteń, niejaki Zenobi.
      Morał - rób dobrze innym, tobie też ktoś zrobi.
      (A. Waligorski)

czego wszystkim bezsennym zycze
      bzzz, bzzz, bzzz
    • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 00:50
      Pszczółko???
      • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 27.01.02, 00:53
        tak Janku ?
        bzzz
        • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 02:29
          Pszczółeczko!!!!!!!
    • Gość: feran Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.txucom.net 27.01.02, 07:46
      Pozdrowienia dla wszystkich.
      Wierny bezsenny.
    • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 22:09
      W górę, w górę ....
      • Gość: wędzonka Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 156.24.231.* 27.01.02, 22:19

> W górę, w górę ....

Janek, czyzby cos az tak opadalo??
        • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 22:43
          Dawno Cię nie było na forum. Poczytasz zobaczysz. To nie wątek od tych rzeczy.
          :)))
          • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 27.01.02, 22:47

>Poczytasz zobaczysz. To nie wątek od tych rzeczy.

nie rozumiem. Janku,możesz to wyjaśnić!?
            co mają znaczyć "TE rzeczy"???
            chyba nieźle sobie radzimy, nie widzę jakiś szczególnych zmian "programowych" ...

• Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 22:52
              Wędzonce o Viagrę chodziło, a to było w innym wątku. Natomiast jak sama widzisz
              ja nic nie zmieniam tylko jako stary windziarz w górę podwożę.
    • Gość: tyrysek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:38
      Opiewalem swity koronacje slonca
      podroz kolorow od rana do wieczoru
      a zapomnialem o tobie
      wiekuista NOCY
    • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 27.01.02, 22:40
      Cry me a river

Now you say you're lonely
      You cry the long night through
      Well, you can cry me a river
      Cry me a river
      I cried a river over you

Now you say you're sorry
      For being so untrue
      Well, you can cry me a river
      Cry me a river
      I cried a river over you

You drove me, nearly drove me, out of my head
      While you never shed a tear
      Remember, I remember, all that you said?
      You told me love was too plebeian
      Told me you were through with me and

Now you say you love me
      Well, just to prove that you do
      Come on and cry me a river
      Cry me a river
      I cried a river over you
      I cried a river over you
      I cried a river...over you...

Ten tekst ma 46 lat, po raz pierwszy spiewala go Julie London w "The girl can't help it" (czy ktos pamieta polski
      tytul ?). Po niej bylo kilkanascie swietnych wykonan (Dinah Washington, Natalie Cole, Victor Laslo, etc.). Dzis
      mozecie go uslyszec we wspanialej interpretacji Diany Crall na plycie "The look of love".
      bzzz wieczorne
      • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 27.01.02, 22:57
        ponoć na bezsenność dobrze robi swawolenie... :)
        zatem,idźcie i chędożcie!
        czarownej nocy nocy...
        :))))
        • Gość: feran Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.txucom.net 28.01.02, 04:20
          Bee- czy znasz piosenki boskiej Sarah Brightman?

By Now (from CD "Dive")

I look in your eyes and
          I see a little bit of heaven in view
          I face your disguise and
          I see you running too
          A teardrop of silence

By now it's loving and affection
          By now it's love
          By now it's loving and affection,baby
          By now it's love

And will you still see me
          When I am lying under heavenly skies
          And will you still feel me
          When I reach out to you
          And when it's all over
          Just let me dive into the
          Pools of your eyes
          And then I'll float timeless
          Into a part of you
          • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 28.01.02, 04:54
            yes !
            oczywiscie, to jedna z tych co mi droge do ula zawsze wskazuje :-)
            bzzz
            • Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 06:57
              no tak.... i znowu po angielsku :-PPPPPP
              • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 28.01.02, 19:43
                dobry wieczor Tirsa ,
                a moze z ramach nowych projektow nie zainteresowalabys sie nauka angielskiego ?
                bzzz serdeczne
                • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 28.01.02, 20:20
                  ...ciekawe, o czym śni David Lynch...?
                  Nie chciałabym znaleźć się "w jego głowie" :))
                  • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 28.01.02, 20:27
                    pszczółku,a może, przypadkiem, masz słowa do "Besame Mucho" ?... (też z
                    ostatniej płyty D.Krall)
                    • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 29.01.02, 00:05
                      zobacz pod www.elmariachi.com/songs/besame_mucho.asp

bzzz
                • Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 21:49
                  pszczolowski napisał(a):

> dobry wieczor Tirsa ,
                  > a moze z ramach nowych projektow nie zainteresowalabys sie nauka angielskiego ?
                  > bzzz serdeczne

Może bym się nie zainteresowała ;-PPP

• Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 28.01.02, 22:45
                    ...dziś jest pełnia...!!!
                    wszelkie straszydła nocne budzą się w taką noc jak dziś... uuuu...
                    • Gość: Gawel Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 23:48
                      Marsha napisala:
                      >...ciekawe, o czym śni David Lynch...?
                      >Nie chciałabym znaleźć się "w jego głowie" :))
                      ************************************************** .
                      >..dziś jest pełnia...!!!
                      >wszelkie straszydła nocne budzą się w taką noc jak dziś... uuuu...

a pelnia i sen Lyncha ? Toz to dopiero musi być "inny swiat"......:)))
                      tylko mi jakos do niego nie spieszno..........moze mam dosyc swojego....

• Gość: Gawel Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 00:04
                      Ano w ramach rewanzu :))) teraz ja o pewnym koncercie. Ma być ciekawie, tak
                      przynajmniej zapewnia mnie moj grajacy kumpel, ktory w zeszlym roku zaprosil
                      mnie do Bielawy i nie moge narzekac. Wieksze info o knocercie :
                      www.niezabijaj.prv.pl/..........:) Gawel

Marsha, mam ndzieje, ze uda mi sie cie zaskoczyc ta informacja. Choc wiem, ze
                      to niezmiernie trudne zadanie :)
                      • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 29.01.02, 09:56
                        Gawle- chyba podałeś zły adres i niczego o koncercie nie mogę się dowiedzieć... :(

• Gość: Gawel Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 17:52

> Gawle- chyba podałeś zły adres i niczego o koncercie nie mogę się dowiedzieć...
                          > :(
                          >

sorry oto adres : www.niezabijaj.prv.pl
                          wczesniejszy mial jeszcze "/" i to przez to........przepraszam za niedbalosc :)
                  • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 28.01.02, 23:59

> Może bym się nie zainteresowała ;-PPP

Ok, Ok, niech bedzie , ze to moja wina ... ;-)

bzzz
                    • Gość: tyrysek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:58
                      ..to znaczy, ze noc juz nastala?
                      • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 19:02
                        A kiedy faktycznie nastaje noc? Bo wieczór jak zaświeci pierwsza gwiazda.
                        • Gość: tyrysek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 19:51
                          a gdy gwiazdy chmurami zakryte???
                          • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 29.01.02, 19:53
                            gdy nie widać gawronów na tle nieba znaczy to,ze noc przyszła... :)

• gawelek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 29.01.02, 23:01

> gdy nie widać gawronów na tle nieba znaczy to,ze noc przyszła... :)

To bedzie problem, bo moje za obrzezach Wroclawia sa tak leniwe, ze potrafia o 10
                              rano siedziec i nic nie robic.............przez ich rozmemlanie musze
                              wyeliminowac dzien z zycia :))))
                              • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 30.01.02, 22:14

a dlaczego gawrony latają z jednego końca miasta na drugi? szukają lepszych
                                wysypisk śmieci? ...
                                ok. 16:00 (codziennie) widzę "czarny sznur" tych ptaszydeł - lecą w
                                kierunku "Żerniki-Rynek"... :))
                                • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 31.01.02, 01:01
                                  kończę już dzisiejszy dyżur na Forum,dobranoc... ! :)
                                  • #roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! 31.01.02, 23:04
                                    Dobry Wieczór we Wrocławiu...
                                    • Gość: Gawel Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 23:48
                                      #roberto65 napisał(a):

> Dobry Wieczór we Wrocławiu...

tu uzywamy : Witaj Nocy .........:)
                                      • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 01.02.02, 23:04
                                        życie zaczyna się po zmroku!!!
                                        witajcie wszystkie "nocne istoty"!!! :))
                                        • Gość: feran Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.txucom.net 01.02.02, 23:11
                                          U nie jeszcze jasno ale juz jestem.
                                        • Gość: FraMauro Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 23:12
                                          ...zycie zaczyna sie po duzej szklanicy grzanego piwa, co robi dobrze gardlu i
                                          duszy
                                          :)))
                                          • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 01.02.02, 23:16
                                            FraMauro "dobrze prawisz,dać Ci wódki!" !!!
                                            ...tylko,że nawet na piwo nie mam ostatnio ochoty... tylko kawa i faje... padnę
                                            przed 25 urodzinami... Ale obiecuje sobie,że już wkrótce zacznę o siebie dbać.
                                            jak to dobrze,że jutro też jest dzień...

• Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 02.02.02, 00:00
                                              minęła północ...
                                              ...snu!!! jutro kolejny,ciężki dzień...
                                              • Gość: feran Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.txucom.net 02.02.02, 00:16
                                                Dlaczego ciezki?Sobota powinna byc latwa.No nie zwsze.
                                                • Gość: Gawel Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 01:57
                                                  M> ostatnio ochoty... tylko kawa i faje... padnę
                                                  M> przed 25 urodzinami... Ale obiecuje sobie,że już wkrótce zacznę o siebie
                                                  M> dbać. jak to dobrze,że jutro też jest dzień...

To bedzie prawdziwie nocny wpis .......malo takich :(
                                                  Nie zebym byl jakas wyrocznia..........ale ja od pewnego czasu praktykuje
                                                  podobnie : piwo - czytaj inne alkohole - i faje................i tak mi sie
                                                  posypalo cialo, ze ech......
                                                  Ale dalej czuje potrzebe bezsensownego trucia sie............
                                                  Marsho....a ty jestes kobieta, dysponujesz subtelniejszym - niz samce -
                                                  cialem.............zycze bezchmurnej nocy.........
    • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... 02.02.02, 23:18
      Lulaj synku, czas juz spac,
      Tatus poszedl w karty grac,
      Polnoc dawno bila juz,
      Spij moj synku, oczki zmroz.
      Wroci pijany, wroci zgrany,
      Spij syneczku moj kochany.

bzzz
      • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... IP: 192.168.0.* 03.02.02, 02:11

taaaak,pszczółku,to było bardzo,hmmm "budujące" ? :)))
        śpij syneczku śpij,bo chwycę za kij...

niedziela przed nami - słoneczna,wiosenna,radosna...
        dobrej nocy
        • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... IP: 192.168.0.* 03.02.02, 20:00
          wiosna ach to ty...! :)
          ech,pszczółku-kiedy zakwitną białe bzzzzy....?

• pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... 03.02.02, 21:38
            gdzie bzzzzy ? Co bzzzzy ? Biale, czarne, niebieskie - niewazne !
            Czy sie przeszlyszalam ?
            bzzz
            • Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XIX... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 23:40
              Marsha... dysponuję stokrotkami na działce... może być?? ;-)))
              • Gość: tyrysek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:43
                a ja choinka ;-)
                ...nikt jej nie chce rozebrac
                • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... 03.02.02, 23:51
                  Tirsa, masz dzialke i nie zapraszasz do altanki ?
                  bzzz
                  • Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XIX... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 23:56
                    działka budowlana.... prawie hektar.... za miastem.....
                    altanki brak.... są zbite z dech ławki i miejsce na ognisko oraz grill....
                    ale przeca wszyscy wiedzą, że Pszczółek i tak się nie ujawni..... ;-))
                    • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... 03.02.02, 23:58
                      Nie mow hop !
                      Wszystko zalezy of jakosci grilla ;-)))
                      bzzz
                      • Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XIX... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 12:05
                        jakość grilla zależy wyłącznie od jakości przywiezionych ochłapów... rodzaju
                        cieczy rozmownej i nastawienia współbiesiadników :-)
                        • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... 04.02.02, 21:54
                          oj Tirsa, Tirsa - co !
                          Najwazniejszy w grillu jest ogien, bez ognia (a tak naprawdebez żaru)
                        • pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... 04.02.02, 21:58
                          Gość portalu: Tirsa napisał(a):

sorry,

oj Tirsa, Tirsa - coś mi sie zdaje, ze ty nie do konca sprawe kontrolujesz -
                          Najwazniejszy w grillu jest ogien, bez ognia (a tak naprawde bez żaru) ani rusz :-))
                          bzzz
    • Gość: tyrysek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 00:05
      When I want you in my arms, when I want you and all your charms
      Whenever I want you, all I have to do, is

Dream, dream dream dream

When I feel blue in the night, and I need you to hold me tight

I can make you mine, taste your lips of wine, any time, night or day
      Only trouble is, gee wiz, I'm dreamin' my life away

I need you so that I could die, I love you so, and that is why

Dream, dream dream dream, dream

I can make you mine, taste your lips of wine, any time, night or day
      Only trouble is, gee wiz, I'm dreamin' my life away

I need you so that I could die, I love you so, and that is why

Dream, dream dream dream (repeats out)

...tak mi tu ladnie spiewaja do ucha ;-)
      • Gość: Gawel Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 01:08
        >I need you so that I could die
        cos jakby : "(...)a wszysko to, bo ciebie kocham i nie wiem jak bez ciebie
        moglbym zyc, choc pokaze ci czym moja milosc jest, dla ciebie zabije sie(...)"

.......i pytanie..........jakie kolory naleza do nocy ?
        • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: 192.168.0.* 04.02.02, 11:49

> .......i pytanie..........jakie kolory naleza do nocy ?

WSZYSTKIE !

• Gość: tyrysek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 22:35
          Gość portalu: Gawel napisał(a):

> >I need you so that I could die
          > cos jakby : "(...)a wszysko to, bo ciebie kocham i nie wiem jak bez ciebie
          > moglbym zyc, choc pokaze ci czym moja milosc jest, dla ciebie zabije sie(...)"
          >
          > .......i pytanie..........jakie kolory naleza do nocy ?

masz racje, REM ma teksty srednich lotow, ale slucha sie przyjemnie
          szkoda, ze na forum nie slychac ;-))
    • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 16:41
      Niech się raz stanie senność. Wiosna. Fiołki w głowie.
      • Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 21:43
        To było wczoraj. Dziś wróciłem do bezsenności. :)))
        • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!!- do Gawła... IP: 192.168.0.* 05.02.02, 23:23

Gawełku miły- najświeższa wieść z dalekiej wsi bębniącej niesie,ze Papadram
          będzie we Wrocławiu 23 lutego!!! ponoć to ostateczna data!
          czyli 23.02 w Madness !!! :)

• Gość: Gawel Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!!- do Gawła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 01:11
            pozostaje cieszyc sie.............i w tym dniu Madness uczynic swoim domem
            A..........udalo ci sie wejsc w koncu na ta strone ? :)
            • Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!!- IP: 192.168.0.* 06.02.02, 21:00
              urodziny Marley'a...- noc z reggae !

SENNY- 1.śpiący,ospały,rozespany,zaspany
              2.cichy,nieruchomy,nieruchawy,powolny,spokojny; 3.(przen)nierzeczywisty,urojony
              (wg Słownika synonimów)

...wolę być "bezsenna" niż "senna-nieruchwa" :)))

• pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!!- 07.02.02, 00:48
                no to rusz sie i otworz jubileuszowa Bezsennosc XX !!!!!
                bzzz
                • lucy_z Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!!- 07.02.02, 00:58
                  Ja gościnnie u Was:)))))) Lubię Was czytać jak nie mogę spać:)))))))))))
                  • Gość: Gawel Re: BEZSENNOŚĆ XIX... !!!- IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 02:14
                    Czytaj...............ale tez wspomoz nas jakas nowa idea bezsennosci........
                    przeciez ona ma tyle twarzy.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka