carek2 11.10.01, 19:41 Zastanawialem sie kiedyś co mysli nieznajoma dziewczyna do której podchodzę, stawiam piwo i rozpoczynam rozmowę o tym i o tamtym ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 20:32 pomyslalabym ze chcesz ze mna porozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 20:39 Gość portalu: monika napisał(a): > pomyslalabym ze chcesz ze mna porozmawiac Taka naiwna czy małoletnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 20:50 Gość portalu: ssaczek napisał(a): > Gość portalu: monika napisał(a): > > > pomyslalabym ze chcesz ze mna porozmawiac > > Taka naiwna czy małoletnia? a nie wystarczy porozmawiac nie szukam znajomosci w knajpach a wypicie piwa do niczego nie zobowiazuje wszystko na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Re: Dziewczyna przykmujac propozycje piwka ma wiedziec co jest grane IP: 66.41.176.* 12.10.01, 09:17 Monisiu, ladnie piszesz ale proponuje porzucic wzory Mniszkowny. Swiat kreci sie kolo d. Tak za kulisami to sie to wszystko sprowadza do 'kto z kim i za ile'. Niekoniecznie musza to byc zaraz pieniadze, chociaz sa mile widziane. Koniec wykladu o zyciu, czyli o tym co cie wkrotce oczekuje. Chciaz moze sie zdazyc, ze jestes oziebla; to jest takie cos, ze sie nie chce. Jak nie jestes jeszcze mezatka, to masz wtedy przegwizdane i proponuje zimne i gorace kapiele, na przemian. Nie dasaj sie na mnie bo chce cie tym tzw. stylem wbic sie w ... pamiec. Po trzydziestce wszystko sie okaze: albo zmadrzejesz albo kupisz kotka i bedziesz z nim rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Dziewczyna przykmujac propozycje piwka ma wiedziec co jest grane IP: 62.8.156.* 12.10.01, 09:26 Nie sądź wszystkich po sobie. A swoją drogą, to biednyś Ty, MadDog, jeśli nie potrafisz nawet zwaczajnie porozmawiać z dziewczyną nie snując od razu planów co do jej d***y. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: Dziewczyna przykmujac propozycje piwka ma wiedziec co jest grane IP: *.ib.pwr.wroc.pl 12.10.01, 11:58 Stawiając dziewczynie piwo każdy czegoś oczekuje - jeden chce miło porozmawiać, inny chce ... (tego wokół czego świat sę kręci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Re: NIECH ZYJA WROCLAWSKIE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!! IP: 66.41.176.* 12.10.01, 17:57 No, Jurek, a tos mi sie nawinal. Oczekiwalem takiej odpowiedzi zebym sie mogl po kims przejechac. 1. Przestan latac na plac katedralny a powieki ci sie same rozkleja. Nawet nie poczujesz a diabel toba zawladnie tak jak mna. 2. Tez tak myslalem jak ty gdy mialem 11 lat. Wracalismy z kolonii pociagiem i jeden taki dojrzalszy kolega, chyba mial 12 lat, orzekal do takiej fajnej Zuzanny siedzacej naprzeciwko niego, ze on to lubi dziewczyne 'zdobywac', tzn. nalatac sie w kolko. Moze to byles nawet i ty, Jureek (czy to sie naprawde pisze przez dwa 'e'?) wiec to jest twoja wina, ze zrujnowales moje szanse na prawidlowe stosunki i zebym teraz mogl normalnie pisac na Forum. Oj, 'nazdobywalem' sie, ja, i wszystko 'na darmo'. 3. Wiesz co, twoje przemyslenia przypominaja mi watek z broszury swiadkow jehowy (JW): przechwalanie sie iloscia uwiedzionych serc (ladnie pisze, nie? Diabel wyskoczyl na piwo) przypomina wiejskiego glupka chwalacego sie iloscia zestrzelonych ptakow... Taka dalsza paralela, ktora a mi sie nasunela i moze ja pojmiesz, chociaz gwarancji nie daje. 4. No co by ci tu jeszcze napisac? Acha, nie zdajesz sobie w ogole sprawy ile jest fajnych kobiet ktore uwielbiaja byc zaproszone na (niekoniecznie) piwo i ktore naprawde potrafia byc szczerze wielkoduszne (musisz tylko pamietac zeby sie zaraz rano nie oswiadczyc bo wyjdziesz na kretyna). Skladam hold wszytkim wspanialym dziewczynom z Dwudziestolatki, Parawanowca i tam kolo Kuzniczej. Bylyscie, jestescie i bedzicie ozdoba nie tylko wroclawia ale i calego swiata. 5. Jureek, a tak miedzy nami mezczyznami, zacznij ty brac po 100mg cynku dziennie i wszystko wroci do NORMY>>--. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że 12.10.01, 15:41 A którym dziewcZynom chcielibyście postawić to piwo, czy nie tym, których d... właśnie wpadła wam w oko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: 66.41.176.* 12.10.01, 18:05 Mag_nolia, Wspaniala odpowiedz, ktora mnie napawa optymizmem do ludzi i zadza zycia... Dziekuje ci za przyklejenie usmiechu do mojej twarzy. To wlasnie takie dziewczyny jak ty trzymaja olow w olowku i robia swiat lepszym kazdego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: Do MadDog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 18:14 Wreszcie prawdziwy koneser!!!!! Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniel Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 13:22 Już dawno przekonałam sie, że nie ma nic za darmo... Porozmawiać mogę, ale piwko kupię sobie sama :) Taka ze mnie Zosia-Samosia! O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Re: Zosia (XIEGA XIII) IP: 66.41.176.* 14.10.01, 00:02 Wlasnie takie dziewczyny jak ty, sa najwspanialsze! Moze to tak brutalnie sformulowalem ale przeciez nie ciebie mialem na mysli... Gdziez bym takiej jak ty, proletariackie piwo osmielac bym sie proponowal. Zawsze przeciez mozna sie przeniesc do drugiego localu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 17:29 Gość portalu: Aniel napisał(a): > Już dawno przekonałam sie, że nie ma nic za darmo... > Porozmawiać mogę, ale piwko kupię sobie sama :) Taka ze mnie Zosia-Samosia! O! Brawo (bravo?!?) Bardzo dobrze, że kupujesz sobie sama piwko, bo nie zwykłem stawiać piwko kobietom, do których dopiero co się przysiadłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diplo Re: Do MadDog IP: *.wroc.gazeta.pl 13.10.01, 13:36 Juz to w kilku miejscach zauwazylam. Ty jakis porabany jestes Kotku. Czy ktos cie skrzywdzil w dziecinstwie? i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Re: Diplo IP: 66.41.176.* 14.10.01, 00:08 diplom mata? dziekuje za krytyke. Postaram sie poprawic na przszlosc. Sluchaj, a moze ty tez chcesz zeby ci piwo postawic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diplo do Mad Doga IP: *.wroc.gazeta.pl 14.10.01, 10:59 Diplo-dok czyli gad co mysli i reaguje dosyc wolno Pozwalam ze siebie placic tylko starym przyjaciolom (jesli to im sprawia przyjemnosc) Jesli mam ochote z kims pogadac przy piwie, to niby dlaczego on mialby placic???? Jestem stara i zarabiam dosc (na piwo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Re: do Mad Doga- Diplo IP: 66.41.176.* 14.10.01, 13:46 usmialem sie z tego diplodoka. Robisz bardzo dobrze, na wszelki wypadek radze nie jezdzic na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Re: Do MadDog-ssaczek IP: 66.41.176.* 13.10.01, 23:57 ssaczek, kiedy widze twoja ksywke to sie usmiecham. Coz za wyobraznia! Obys jak najwiecej pisal! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Do MadDog-ssaczek 14.10.01, 12:31 a ja robie tak , jak stawia piwo rozmawiamy o tym i tamtym , on jest coraz bardziej przekonany ze to tuz tuz , piwo sie konczy a ja mowie sorry ale zapomnalam o... zegnam sie i wychodze... dzieki za piwo , naiwni...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: Do MadDog-kinga!!! 14.10.01, 13:24 ach my wyzwolone kobiety :) też stosuję tę metodę na opijanie nieznanych facetów z piwa cóż-mężczyźni naiwni jak dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Re: Do MadDog-Diabelek! IP: 66.41.176.* 14.10.01, 13:38 Masz w 100% racje; w 99% przypadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Re: Do MadDog-Kinga IP: 66.41.176.* 14.10.01, 13:42 ...ale zapomnialam wylaczyc gaz. To zawsze dziala. SLuchaj zdarz sie it tak dlatego to jets tylko piwo a nie wystawny obiad. Widzisz, przy odrobinie planowania mozesz miec za darmo przynajmniej 3 fajne obiadki w ciagu tygodnia. Powinny byc z piwem jak juz tak lubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Postawie piwo nieznajomej IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.10.01, 12:34 i oczekuje, co ona na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Re: Postawie piwo nieznajomej- kitek i cala reszta IP: 66.41.176.* 14.10.01, 14:06 I to sie wlasnie liczy, stary... Fajne sa te odpowiedzi ktore od wszystkich dostaje. Jedne bardzo obrazliwe, inne przegiete tak nienaturalnie w druga strone, niektore msciwe, a jeszcze inne calkiem, calkiem. Jak to w zyciu. Kocham was wszystkich bo w jakis sposob kazdy z was pozwolil mi sie usmiechnac aprobojaco lub krytycznie. Czytajac to forum zauwazylem ze wiele osob jest bardzo inteligentnych i bylo to odswiezajace. Pora skonczyc z tym wszystkim i pisanina na forum kocham was i do zobaczenia. Jedna uwaga, poniewac was szanuje jak zauwazylem wczesniej: prosze rozwazcie szczerze inne formy rozrywki niz computer czy internet. Nie jest to nic warte i nie prowadzi do niczego. Forum jest jak publiczny szalet. I to by bylo na tyle. Pies szczeka, karawana idzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Postawie piwo nieznajomej- kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.10.01, 15:26 i bez podtekstow, bo juz mam dosc slecznia przed monitorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diplo Lubie facetow (niektorych) IP: *.wroc.gazeta.pl 14.10.01, 17:16 Dac zapalcic, zrobic nadzieje i dac noge? A fe.. Przeciez facet to tez czlowiek. Ja tam ich lubie. Bez nich zycie byloby smutniejsze i nudniejsze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: Lubie facetow (niektorych) 14.10.01, 17:25 ależ ja też ich lubię, bardzo lubię, jednak nad ich naiwnością trudno mi się zlitować kiedyś karma się zemści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Lubie facetow (niektorych) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 19:04 Nie oczekuję dziś nikogo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Postawie piwo nieznajomej- kitek i cala reszta 17.10.01, 08:43 rozważamy wyjście na piwo, tylko ciągle jeszcze nie podjęto decyzji, w obawie, że będziesz się upierał przy stawianiu tego piwa całuski PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.pl 14.10.01, 19:42 " a ja swoją żonę poznałem w bibliotece..." hue hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że 14.10.01, 21:24 "Dziewczyny narzekają:-gdzie poznać jakiś porządnych chłopaków?Starsza koleżanka w te pędy podchwytuje temat:-bo wy, dziewczyny, szukacie w złych miejscach.Przede wszystkim nie szukajcie chłopaków w klubach, bo wiadomo po co oni tam przychodzą.Porządnego chłopaka to w bibliotece na przykład można znaleźć...Jednej z narzekających chyba spodobał się ten pomysł:-No tak! Biblioteki są teraz takie modne!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.eu.org 14.10.01, 21:26 Najlepsze chłopaki to ministranty. Pożytek z nich i przszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że 14.10.01, 21:29 i świece na czas wojny skombinują... ksiądz po kolędzie chodzący tłumaczył mojemu koledze że dresy:"to takie dobre chłopaki, i w niedzielę do kościoła przyjdą"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.01, 08:22 diabelek! napisał(a): > ksiądz po kolędzie chodzący tłumaczył mojemu koledze że dresy:"to takie dobre > chłopaki, i w niedzielę do kościoła przyjdą"... Raczej "pod" samochody w dziennym świetle dokładnie zlustrować. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 23:21 a po piwie sie smierdzi sru tu tu tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.10.01, 23:28 kazdy czlowiek smierdzi jak zaraza, tylko ze sie do swego smrodu zdarzyl przyzwyczaic, i po piwie i przed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XPLOITER UWAGA - NIE STAWIAJ NAPRAWDE LADNYM - TO SUPLIKACJA !!! IP: *.ii.uni.wroc.pl 19.10.01, 18:34 Stawiajac piwo dziewczynie okazujesz, ze jestes frajerem, zwlaszcza jesli jest wyjatkowo ladna. Codziennie dziesiatki facetow stawiaja jej piwo i jest tym znudzona. Ona pragnie twardziela, ktory nie daje sie kontrolowac, bo przy takim moze czuc sie bezpiecznie. Jesli dziewczyna pyta "postawisz mi piwo?" odpowiedz: "mam zasade, ze nie stawiam piwa dziewczynom, ale ty mozesz mi postawic:)". To bedzie oryginalne, zrobi wrazenie, wzbudzi zainteresowanie, szacunek... Ona pomysli sobie "qrcze ten facet to nie byle kto... ma wymagania... takiego wlasnie szukam":) Przeczytaj wiecej na www.fastseduction.com/guide/03_Approaching/01_Approaches/buydrink.shtml Polecam caly Fast Seduction 101 Player Guide. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Co oczekuje dziewczyna stawiając piwo łysemu dziadkowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 19:48 Przeraziłem się gdy dziś w Leśnicy gdzie szukałem Gazety Wyborczej nieznajoma dziewczyna zaproponowała mi, że postawi piwo, a jak zechcę to nawet z sokiem. Czy łysy dziadek może taka propozycję przyjąć? Wymówiłem się brakiem śliniaczka, który jest mi niezbędny do konsumpcji napojów. Ale co by było gdybym ten śliniaczek miał przy sobie???? Odpowiedz Link Zgłoś