Dodaj do ulubionych

Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że w

11.10.01, 19:41
Zastanawialem sie kiedyś co mysli nieznajoma dziewczyna do której podchodzę,
stawiam piwo i rozpoczynam rozmowę o tym i o tamtym ???
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 20:32
      pomyslalabym ze chcesz ze mna porozmawiac
      • Gość: ssaczek Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 20:39
        Gość portalu: monika napisał(a):

> pomyslalabym ze chcesz ze mna porozmawiac

Taka naiwna czy małoletnia?

• Gość: monika Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 20:50
          Gość portalu: ssaczek napisał(a):

> Gość portalu: monika napisał(a):
          >
          > > pomyslalabym ze chcesz ze mna porozmawiac
          >
          > Taka naiwna czy małoletnia?

a nie wystarczy porozmawiac
          nie szukam znajomosci w knajpach
          a wypicie piwa do niczego nie zobowiazuje
          wszystko na ten temat

• Gość: MadDog Re: Dziewczyna przykmujac propozycje piwka ma wiedziec co jest grane IP: 66.41.176.* 12.10.01, 09:17
            Monisiu, ladnie piszesz ale proponuje porzucic wzory Mniszkowny.
            Swiat kreci sie kolo d. Tak za kulisami to sie to wszystko sprowadza do 'kto z
            kim i za ile'. Niekoniecznie musza to byc zaraz pieniadze, chociaz sa mile
            widziane. Koniec wykladu o zyciu, czyli o tym co cie wkrotce oczekuje. Chciaz
            moze sie zdazyc, ze jestes oziebla; to jest takie cos, ze sie nie chce. Jak nie
            jestes jeszcze mezatka, to masz wtedy przegwizdane i proponuje zimne i gorace
            kapiele, na przemian. Nie dasaj sie na mnie bo chce cie tym tzw. stylem wbic
            sie w ... pamiec. Po trzydziestce wszystko sie okaze: albo zmadrzejesz albo
            kupisz kotka i bedziesz z nim rozmawiac.
            • Gość: Jureek Re: Dziewczyna przykmujac propozycje piwka ma wiedziec co jest grane IP: 62.8.156.* 12.10.01, 09:26
              Nie sądź wszystkich po sobie.
              A swoją drogą, to biednyś Ty, MadDog, jeśli nie potrafisz nawet zwaczajnie porozmawiać z dziewczyną
              nie snując od razu planów co do jej d***y.
              J.
              • Gość: cojak Re: Dziewczyna przykmujac propozycje piwka ma wiedziec co jest grane IP: *.ib.pwr.wroc.pl 12.10.01, 11:58
                Stawiając dziewczynie piwo każdy czegoś oczekuje - jeden chce miło porozmawiać,
                inny chce ... (tego wokół czego świat sę kręci).
              • Gość: MadDog Re: NIECH ZYJA WROCLAWSKIE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!! IP: 66.41.176.* 12.10.01, 17:57
                No, Jurek, a tos mi sie nawinal. Oczekiwalem takiej odpowiedzi zebym sie mogl
                po kims przejechac.

1. Przestan latac na plac katedralny a powieki ci sie same rozkleja. Nawet nie
                poczujesz a diabel toba zawladnie tak jak mna.

2. Tez tak myslalem jak ty gdy mialem 11 lat. Wracalismy z kolonii pociagiem i
                jeden taki dojrzalszy kolega, chyba mial 12 lat, orzekal do takiej fajnej
                Zuzanny siedzacej naprzeciwko niego, ze on to lubi dziewczyne 'zdobywac', tzn.
                nalatac sie w kolko. Moze to byles nawet i ty, Jureek (czy to sie naprawde
                pisze przez dwa 'e'?) wiec to jest twoja wina, ze zrujnowales moje szanse na
                prawidlowe stosunki i zebym teraz mogl normalnie pisac na Forum.
                Oj, 'nazdobywalem' sie, ja, i wszystko 'na darmo'.

3. Wiesz co, twoje przemyslenia przypominaja mi watek z broszury swiadkow
                jehowy (JW): przechwalanie sie iloscia uwiedzionych serc (ladnie pisze, nie?
                Diabel wyskoczyl na piwo) przypomina wiejskiego glupka chwalacego sie iloscia
                zestrzelonych ptakow... Taka dalsza paralela, ktora a mi sie nasunela i moze ja
                pojmiesz, chociaz gwarancji nie daje.

4. No co by ci tu jeszcze napisac? Acha, nie zdajesz sobie w ogole sprawy ile
                jest fajnych kobiet ktore uwielbiaja byc zaproszone na (niekoniecznie) piwo i
                ktore naprawde potrafia byc szczerze wielkoduszne (musisz tylko pamietac zeby
                sie zaraz rano nie oswiadczyc bo wyjdziesz na kretyna). Skladam hold wszytkim
                wspanialym dziewczynom z Dwudziestolatki, Parawanowca i tam kolo Kuzniczej.
                Bylyscie, jestescie i bedzicie ozdoba nie tylko wroclawia ale i calego swiata.

5. Jureek, a tak miedzy nami mezczyznami, zacznij ty brac po 100mg cynku
                dziennie i wszystko wroci do NORMY>>--.
    • mag_nolia Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że 12.10.01, 15:41
      A którym dziewcZynom chcielibyście postawić to piwo, czy nie tym, których d...
      właśnie wpadła wam w oko?
      • Gość: MadDog Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: 66.41.176.* 12.10.01, 18:05
        Mag_nolia,

Wspaniala odpowiedz, ktora mnie napawa optymizmem do ludzi i zadza zycia...
        Dziekuje ci za przyklejenie usmiechu do mojej twarzy. To wlasnie takie
        dziewczyny jak ty trzymaja olow w olowku i robia swiat lepszym kazdego dnia.
        • Gość: ssaczek Re: Do MadDog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 18:14
          Wreszcie prawdziwy koneser!!!!!
          Pozdro.
          • Gość: Aniel Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 13:22
            Już dawno przekonałam sie, że nie ma nic za darmo...
            Porozmawiać mogę, ale piwko kupię sobie sama :) Taka ze mnie Zosia-Samosia! O!
            • Gość: MadDog Re: Zosia (XIEGA XIII) IP: 66.41.176.* 14.10.01, 00:02
              Wlasnie takie dziewczyny jak ty, sa najwspanialsze! Moze to tak brutalnie
              sformulowalem ale przeciez nie ciebie mialem na mysli... Gdziez bym takiej jak
              ty, proletariackie piwo osmielac bym sie proponowal. Zawsze przeciez mozna sie
              przeniesc do drugiego localu...
            • Gość: jarq Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 17:29
              Gość portalu: Aniel napisał(a):

> Już dawno przekonałam sie, że nie ma nic za darmo...
              > Porozmawiać mogę, ale piwko kupię sobie sama :) Taka ze mnie Zosia-Samosia! O!

Brawo (bravo?!?) Bardzo dobrze, że kupujesz sobie sama piwko, bo nie zwykłem
              stawiać piwko kobietom, do których dopiero co się przysiadłem!

• Gość: diplo Re: Do MadDog IP: *.wroc.gazeta.pl 13.10.01, 13:36
            Juz to w kilku miejscach zauwazylam. Ty jakis porabany jestes Kotku. Czy ktos cie skrzywdzil w
            dziecinstwie?
            i
            • Gość: MadDog Re: Diplo IP: 66.41.176.* 14.10.01, 00:08
              diplom mata?

dziekuje za krytyke. Postaram sie poprawic na przszlosc.

Sluchaj, a moze ty tez chcesz zeby ci piwo postawic???
              • Gość: Diplo do Mad Doga IP: *.wroc.gazeta.pl 14.10.01, 10:59
                Diplo-dok czyli gad co mysli i reaguje dosyc wolno

Pozwalam ze siebie placic tylko starym przyjaciolom (jesli to im sprawia przyjemnosc)
                Jesli mam ochote z kims pogadac przy piwie, to niby dlaczego on mialby placic???? Jestem stara i
                zarabiam dosc (na piwo).

• Gość: MadDog Re: do Mad Doga- Diplo IP: 66.41.176.* 14.10.01, 13:46
                  usmialem sie z tego diplodoka. Robisz bardzo dobrze, na wszelki wypadek radze
                  nie jezdzic na rowerze.
          • Gość: MadDog Re: Do MadDog-ssaczek IP: 66.41.176.* 13.10.01, 23:57
            ssaczek, kiedy widze twoja ksywke to sie usmiecham. Coz za wyobraznia! Obys jak
            najwiecej pisal!
            • kinga!!! Re: Do MadDog-ssaczek 14.10.01, 12:31
              a ja robie tak , jak stawia piwo rozmawiamy o tym i tamtym , on jest coraz
              bardziej przekonany ze to tuz tuz , piwo sie konczy a ja mowie sorry ale
              zapomnalam o... zegnam sie i wychodze...
              dzieki za piwo , naiwni...:))))))
              • diabelek! Re: Do MadDog-kinga!!! 14.10.01, 13:24
                ach my wyzwolone kobiety :)
                też stosuję tę metodę na opijanie nieznanych facetów z piwa
                cóż-mężczyźni naiwni jak dzieci
                • Gość: MadDog Re: Do MadDog-Diabelek! IP: 66.41.176.* 14.10.01, 13:38
                  Masz w 100% racje; w 99% przypadkow.
              • Gość: MadDog Re: Do MadDog-Kinga IP: 66.41.176.* 14.10.01, 13:42
                ...ale zapomnialam wylaczyc gaz. To zawsze dziala. SLuchaj zdarz sie it tak
                dlatego to jets tylko piwo a nie wystawny obiad. Widzisz, przy odrobinie
                planowania mozesz miec za darmo przynajmniej 3 fajne obiadki w ciagu tygodnia.
                Powinny byc z piwem jak juz tak lubisz...
    • Gość: kitek Re: Postawie piwo nieznajomej IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.10.01, 12:34
      i oczekuje, co ona na to?
      • Gość: MadDog Re: Postawie piwo nieznajomej- kitek i cala reszta IP: 66.41.176.* 14.10.01, 14:06
        I to sie wlasnie liczy, stary...

Fajne sa te odpowiedzi ktore od wszystkich dostaje. Jedne bardzo obrazliwe,
        inne przegiete tak nienaturalnie w druga strone, niektore msciwe, a jeszcze
        inne calkiem, calkiem. Jak to w zyciu. Kocham was wszystkich bo w jakis sposob
        kazdy z was pozwolil mi sie usmiechnac aprobojaco lub krytycznie. Czytajac to
        forum zauwazylem ze wiele osob jest bardzo inteligentnych i bylo to
        odswiezajace.

Pora skonczyc z tym wszystkim i pisanina na forum kocham was i do zobaczenia.
        Jedna uwaga, poniewac was szanuje jak zauwazylem wczesniej: prosze rozwazcie
        szczerze inne formy rozrywki niz computer czy internet. Nie jest to nic warte i
        nie prowadzi do niczego. Forum jest jak publiczny szalet. I to by bylo na tyle.
        Pies szczeka, karawana idzie dalej.
        • Gość: kitek Re: Postawie piwo nieznajomej- kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.10.01, 15:26
          i bez podtekstow, bo juz mam dosc slecznia przed monitorem
          • Gość: diplo Lubie facetow (niektorych) IP: *.wroc.gazeta.pl 14.10.01, 17:16
            Dac zapalcic, zrobic nadzieje i dac noge? A fe.. Przeciez facet to tez czlowiek. Ja tam ich lubie. Bez
            nich zycie byloby smutniejsze i nudniejsze :))))
            • diabelek! Re: Lubie facetow (niektorych) 14.10.01, 17:25
              ależ ja też ich lubię, bardzo lubię, jednak nad ich naiwnością trudno mi się
              zlitować
              kiedyś karma się zemści
              • Gość: Janek Re: Lubie facetow (niektorych) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 19:04
                Nie oczekuję dziś nikogo!!!!!!!!
        • mag_nolia Re: Postawie piwo nieznajomej- kitek i cala reszta 17.10.01, 08:43
          rozważamy wyjście na piwo, tylko ciągle jeszcze nie podjęto decyzji, w obawie,
          że będziesz się upierał przy stawianiu tego piwa
          całuski
          PA!
          • mag_nolia Re: MaaaaaaaaaadDoooooog 17.10.01, 08:43
            do niego było to wyżej
    • Gość: bonczek Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.pl 14.10.01, 19:42
      " a ja swoją żonę poznałem w bibliotece..."
      hue hue hue hue
      • diabelek! Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że 14.10.01, 21:24
        "Dziewczyny narzekają:-gdzie poznać jakiś porządnych chłopaków?Starsza
        koleżanka w te pędy podchwytuje temat:-bo wy, dziewczyny, szukacie w złych
        miejscach.Przede wszystkim nie szukajcie chłopaków w klubach, bo wiadomo po co
        oni tam przychodzą.Porządnego chłopaka to w bibliotece na przykład można
        znaleźć...Jednej z narzekających chyba spodobał się ten pomysł:-No tak!
        Biblioteki są teraz takie modne!"
        • Gość: hrabiaa Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.eu.org 14.10.01, 21:26
          Najlepsze chłopaki to ministranty. Pożytek z nich i przszłość.
          • diabelek! Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że 14.10.01, 21:29
            i świece na czas wojny skombinują...
            ksiądz po kolędzie chodzący tłumaczył mojemu koledze że dresy:"to takie dobre
            chłopaki, i w niedzielę do kościoła przyjdą"...
            • Gość: ssaczek Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.01, 08:22
              diabelek! napisał(a):

> ksiądz po kolędzie chodzący tłumaczył mojemu koledze że dresy:"to takie dobre
              > chłopaki, i w niedzielę do kościoła przyjdą"...

Raczej "pod" samochody w dziennym świetle dokładnie zlustrować.
              Pozdro.

• Gość: monika Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 23:21
      a po piwie sie smierdzi sru tu tu tu
      • Gość: kitek Re: Czy stawiając piwo nieznajomej dziewczynie w knajpie oczekujesz że IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.10.01, 23:28
        kazdy czlowiek smierdzi jak zaraza, tylko ze sie do swego smrodu zdarzyl
        przyzwyczaic, i po piwie i przed
    • Gość: XPLOITER UWAGA - NIE STAWIAJ NAPRAWDE LADNYM - TO SUPLIKACJA !!! IP: *.ii.uni.wroc.pl 19.10.01, 18:34
      Stawiajac piwo dziewczynie okazujesz, ze jestes frajerem, zwlaszcza jesli jest
      wyjatkowo ladna. Codziennie dziesiatki facetow stawiaja jej piwo i jest tym
      znudzona. Ona pragnie twardziela, ktory nie daje sie kontrolowac, bo przy takim
      moze czuc sie bezpiecznie. Jesli dziewczyna pyta "postawisz mi piwo?"
      odpowiedz: "mam zasade, ze nie stawiam piwa dziewczynom, ale ty mozesz mi
      postawic:)". To bedzie oryginalne, zrobi wrazenie, wzbudzi zainteresowanie,
      szacunek... Ona pomysli sobie "qrcze ten facet to nie byle kto... ma
      wymagania... takiego wlasnie szukam":) Przeczytaj wiecej na
      www.fastseduction.com/guide/03_Approaching/01_Approaches/buydrink.shtml
      Polecam caly Fast Seduction 101 Player Guide.
    • Gość: Janek Re: Co oczekuje dziewczyna stawiając piwo łysemu dziadkowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 19:48
      Przeraziłem się gdy dziś w Leśnicy gdzie szukałem Gazety Wyborczej nieznajoma
      dziewczyna zaproponowała mi, że postawi piwo, a jak zechcę to nawet z sokiem.
      Czy łysy dziadek może taka propozycję przyjąć? Wymówiłem się brakiem
      śliniaczka, który jest mi niezbędny do konsumpcji napojów. Ale co by było
      gdybym ten śliniaczek miał przy sobie????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka